Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizleme kiti olan LV61 model satilmiyor mu? Turkiye'de.!

dakka 82 GS 2.0 onde, amman nazarlar demesin.
    dur ,Balta oyuna giriyormus.
    Melo cikiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurik -- 6 Aralık 2013; 21:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurik

temizleme kiti olan LV61 model satilmiyor mu? Turkiye'de.!

dakka 82 GS 2.0 onde, amman nazarlar demesin.
    dur ,Balta oyuna giriyormus.
    Melo cikiyormus

LV81 modelinden bahsediyorsunuz. Türkiye'de satılmıyor. Amazon'da şu an indirimde ve Türkiye'ye gönderim var.
  • Amazon Türkiye'ye gönderiyor ama ödeme ekranında gümrük masrafları falan çıkıyor? Bununla ilgili bilginiz varsa paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Amazon Türkiye'ye gönderiyor ama ödeme ekranında gümrük masrafları falan çıkıyor? Bununla ilgili bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Gümrüğü peşinen ödüyorsunuz, gümrükten sizin için tüm işlemleri yapılarak getiriliyormuş. Ben Amazon'dan ürün aldım ama gümrük muafiyet sınırında olduğu için gümrük rakamları eklenmedi.
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Gümrük masrafları eklenince fiyat Türkiye ile aynı oluyor..Amazon'dan 100 dolar sınırına kadar alışveriş yapmak gerek..ötesi pek işe yaramıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Gümrük masrafları eklenince fiyat Türkiye ile aynı oluyor..Amazon'dan 100 dolar sınırına kadar alışveriş yapmak gerek..ötesi pek işe yaramıyor..

Soru LV81'di ve bu model Türkiye'de yok. LV61'fiyatıyla karşılaştırıyorsanız tabii aynı olur.

Daha doğru bir karşılaştırma yapmak isterseniz hem Türkiye'de hem de Amazon'da satılan LV61 modelini baz almalısınız. Bu modelin Amazon'dan şu an Türkiye'ye gönderilişi ürün+kargo+gümrük toplam 460TL. Türkiye'de fiyatlar 600 Liradan başlıyor.

http://www.ucuzu.com/tras-makinesi-c3186/panasonic/es-lv61-s803-p142704741/

• Merhaba benimde işim gereği her gün traş olmam gerekiyor bu güne kadar jiletli traş makinaları (3 bıçak 5 bıçak) denedim sakallarım düzgün değil bir kısmı yukara bir kısmı aşağı bir kısmı sağa bir kısmı sola doğru çıkıyor mümkün olduğu kadar aynı yönde traş olmaya çalışıyorum çünki öbür türlü hem yüzüm tahriş oluyor hemde ters alınan kıllar tekrar çıkarken kıl dönmesi gibi batarak çıkıyor.
    Bu yüzden elektirikli makina alma kararı verdim daha önce elektirikli makina deneyimim olmadı araştırmalarım sonucu philips RQ1275/16 diye bir markayı tavsiye edenler buldum burdan ve bir kaç yerden de Panasonic ES-LV61-K803 marka gözüme takıldı bu iki makina arasında fiyat farkı oldukça fazla örneğin Panasonic ES-LV61-K803 739tl Philips RQ1275/16 400tl civarında neredeyse iki katı kalite olarak bu ikisi arasında bu kadarlık bir fiyat farkını gerektirecek bir durum varmı? ikincisi benim gibi ters düz olarak uzayan sakallar için en iyisi hangisi???

• TC_Komando_05 kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkı konusunda benzer bir soruyu dün akşam ithal laminant parke satan bir yere sormuştum. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyince 30 TL’den başlayıp 100 TL’yi geçtiğini söylemiş, ben de şaşkınlık içinde kalmıştım… :) Alt tarafı hdf-üzeri fotoğraf basılmış film-üzeri sert şeffaf tabaka… 3 katı, hatta daha fazla fiyat farkını gerektirecek ne olabilir diye düşünmüştüm.

Tıraş makinesinde fiyat farkını etkileyecek motor ve elek teknolojisi farkı olabilir…

Ben 40 yılı aşkın bir süredir Braun’un en üst modellerini kullandım. Ancak son Series 7 790 modelini denedim pek etkilenmedim.

Dün Panasonic ES-LV65-s modelini aldım. Beklediğimin üzerinde bir tıraş kalitesi var. Bu arada izlediğim videolarda çalışma sesi çok yüksek gibi gelmişti ama öyle çıkmadı. Sesi Braun 790’dan daha düşük seviyede ve daha az rahatsız edici. Ancak bu konuda geniş yorum veya öneride bulunmak için yeterince uzun süreli kullanmadım cihazı henüz.

Eğer Panasonic almaya karar verirseniz stoklumarket.com’u tavsiye ederim. İlk defa alışveriş yaptığım bu firmayı inanılmaz ciddi buldum.

Konunun fiyat yönüne dönersek… Son kullandığım Braun 8995’i 7 yıldır kullanıyorum. 10 Yıl kullandığım Braun’lar oldu. Her gün mutlaka tıraş olurum. Bu kadar kullandığınız (arabanızdan fazla) bir alette bence bu tür fiyat farklarına bakmamak lazım.

Tıraş makinesi konusunda size Tyler’ın sitesini tavsiye ederim. Bu konuda çok geniş bilgi, yorum ve test var.http://www.electric-shaver-guide.com/best-electric-shaver.html
    Ancak kendisi neticede Braun Series 7 790’ı öneriyor. Bu konuda kendisine katılmıyorum.

• Kursun teşekkür ederim. ES-LV65 ile ES-LV61 arasındaki fark nedir???
  • TC_Komando_05 kullanıcısına yanıt
    65 Yeni versiyonu. Sanırım 61 yavaş yavaş stoklarda tükenecek ve yerini 65 alacak. 65'de sensör var ve çalışma hızını sakal yoğunluğuna göre ayarlıyor. Bu özelliği iptal edilebilir nitelikte. Sensör olması olumlu mu yoksa olumsuz mu tartışması var.

Ben sensörlü modda kullanmama rağmen 65'in hızının değiştiğini farketmedim.
  • Arkadaşlar,
    ESLV61 tasarım ödülü almış . Bu yüzden de, özellikle Avrupada ve Japonyada kullanıcılardan büyük beğeni gördüğü için uzun bir süre daha satılacakmış.
    Tasarım ödülünü Meşhur italyan ressam ve bilim adamı Leonardo Da Vincinin Vitruvian Man, isimli, mükemmel oran ve orantılara sahip, dengeli bir insan bedenini gösteren çiziminden esinlendiği için almış . Dikkat edilirse, ESLV61 in hatları da Leonardo Da Vinci ninkine çok benziyor.
    İşte ESLV61 almak için bir sebep daha Tıraş makinemi her geçen gün biraz daha seviyorum
     PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli)

• daaaa vinci usta yasaydi kesin panasonic lv61 kullanirdi demeyi unutmuyoruz

ben gibin para doken, merak edenler icin yazayim.
    ES-LF51 aldim,
    bu alet felaket bisi, sakalin aq.
    Made in JAPAN.

• bugün stoklumarketten lv65 satın aldım.
    p.tesi bana ulaşmış olur. lv61 stoklarında yokmuş ve bir dahada gelmeyecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

bugün stoklumarketten lv65 satın aldım.

Dostum ESLV61 her yerde satılıyor. Sadece onlarda yok. Ben de araştırdım. Zaten, bu işte en eskiler, işten anlayanlar hep ESLV61 öneriyorlar. Benim şansım Panasonic'te çalışan yakınım da var. Tıraş makinelerinde en çok sattıkları modelin ESLV61 olduğunu söylüyor çok beğenildiği ve ödüllü olduğu için. Yani bahsettiğiniz artık gelmeyecek bilgisi yanlış çünkü onlar küçük bir bayi neticede bilgileri yok.
    Sadece ben kendim 4 adet aldım, veya alınmasına vesile oldum. Hatta görenlerden yeni arkadaşlar da alacak .
    Alpa Pazarlama bu ürünün fiyatını daha çok satılsın diye 599 TL olarak ta sabitlemiş . Arada bir fark yokken Boşuna daha fazla ödemeyin bence.
    Çok kar ediyorlar. Ayrıca, Alpa Pazarlama, ürünün yanında hediye olarak özel temizlik bakım solüsyon sprey gönderiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

quote:

Dostum ESLV61 her yerde satılıyor. Sadece onlarda yok. Ben de araştırdım. Zaten, bu işte en eskiler, işten anlayanlar hep ESLV61 öneriyorlar. Benim şansım Panasonic'te çalışan yakınım da var. Tıraş makinelerinde en çok sattıkları modelin ESLV61 olduğunu söylüyor çok beğenildiği ve ödüllü olduğu için. Yani bahsettiğiniz artık gelmeyecek bilgisi yanlış çünkü onlar küçük bir bayi neticede bilgileri yok.
    Sadece ben kendim 4 adet aldım, veya alınmasına vesile oldum. Hatta görenlerden yeni arkadaşlar da alacak .
    Alpa Pazarlama bu ürünün fiyatını daha çok satılsın diye 599 TL olarak ta sabitlemiş . Arada bir fark yokken Boşuna daha fazla ödemeyin bence.
    Çok kar ediyorlar. Ayrıca, Alpa Pazarlama, ürünün yanında hediye olarak özel temizlik bakım solüsyon sprey gönderiyor.

Amazon'da da LV65 olmaması sadece LV61 satılıyor olması bana sanki LV65'in belirli piyasalarda test edildiği izlenimi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

quote:

Amazon'da da LV65 olmaması sadece LV61 satılıyor olması bana sanki LV65'in belirli piyasalarda test edildiği izlenimi veriyor.

almanya panasonic sitesinde bu ürün var.
    ingiltere web sitesinde yok :(
    amerika sitesinde satılıyor. indirim vardı. bitmiş. şuanki fiyatı 499 $ :(

bu arada benim cihaz geldi. akşam deneyeceğim.

• Alpa pazarlamada ürün Fiyatları nerde yaziyor

• MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Panasonic’in Amerika web sitesinde LV61’in fiyatı $500 USD’den $315 USD’ye düşmüş. Stoklarda az miktarda kaldığı belirtilmiş.

Yeni ürün olarak LV65’in fiyatı $500 USD.

http://shop.panasonic.com/shop/personal-and-healthcare-mens-shavers
  • dün akşam lv65 ile köpüklü traş oldum. 4 günlük sakalım vardı.

neredeyse 20 yıldır makina ile traş olmadığımdan biraz zorlandım.
    ilk başta "herhalde sakalları almayacak diye" hüzünlenmiştim ancak daha sonra sakalları almaya başlayınca rahatladım
    yaptığım bir hata köpüğü biraz sulandırmak idi. bunun sonucu kesilmiş micron boyuylu kıllar su gibi yüzümden akmaya başladı :(

boyunda biraz zorlandım. arada tek tük uzun kıllar kaldı. sanırım cilt makina ile tıraşa alışınca bu kıllar kalmaz.

diğer zorladığım nokta favari altında kalan sakalın alınması noktasında oldu. makinayı fazla dayayınca favorinin şekli bozuldu. arkadaki favori bıçağı

ile düzeltmeye çalıştım. ancak yinede favori altında kıllar kaldı.

yanma çok az oldu. (daha önce 5 bıçaklı fusion kullanıyordum) cilt daha esnek kaldı (ıslak traş olmamdan olabilir)

genel olarak sinek kaydı traş olduğumu söyleyebilirim. evdekilere cildimi gösterdiğimde onlarda hem fikir oldular :)
    sabah kalktığımda herhangi bir sakal uzaması yoktu (bıçak ile akaşam traş olunca sabaha kadar uzama oluyordu)

şu an çözmem gereken problemler;

favori altındaki sakalları favorileri bozmadan nasıl alırım?
    boyundaki ters yöndeki kılları nasıl alırım?
    tek tük kalan kılları nasıl alırım?

bu makinan avantajı şu oldu. sürekli uçak ile seyahat ettiğimden kabin bagajına traş bıçağı,kolonya,köpük alımına izin vermiyorlar. köpük,kolonya,bıçak yer kaplıyordu.sık traş olunca kanama olabiliyordu. bu derttlerdenkurtulmuş oldum

lv65 i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 17 Aralık 2013; 8:29:32 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.