Şimdi Ara

PANASONİC ET5E & DİGİTURKPLAY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonıc 47et5e tv digiturkplay'i izleyebilen var mı? malum panasonıc flash desteklemediği için direk tv browser üzerinden digiturkplay izleme şansımız yok(tu)
    Ben bilgisayarımı tv ye bağladığımda tam ekran zaten izleyemiyorum, bunun haricinde samsung note 2 telefonumun ekranını nasıl aktarabilirim tvye? allshare özelliği yok sanırım bu tvde ? ayrıca MHL adaptör ile telefondakı ekranı bu tvye sağlıklı bir şekilde aktarabilen var mı?
    Eğer bu MHL adaptörün randımanlı ise hangi marka hangi kabloyu tavsiye edersiniz?

Yahu şu maçları adam gibi izleyemeyecekmiyiz?

• Hocam telefonu bilmiyorum ama bilgisayarı TV ye bağlayarak izleyebilirsiniz. Ben izleyebiliyorum.

TV'ye bağlantı için kullandığınız çıkışın çözünürlüğünü 16:9 oranına uygun ayarlayın, örneğin 1280x720 veya 1920x1080 gibi.
    TV nin görüntü ayarını PC/Oyun yapın.
    Gerekirse Panasonic tvlerdeki Aspect seçeneğiyle görüntüyü tam ekrana oturtun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Hocam telefonu bilmiyorum ama bilgisayarı TV ye bağlayarak izleyebilirsiniz. Ben izleyebiliyorum.

TV'ye bağlantı için kullandığınız çıkışın çözünürlüğünü 16:9 oranına uygun ayarlayın, örneğin 1280x720 veya 1920x1080 gibi.
    TV nin görüntü ayarını PC/Oyun yapın.
    Gerekirse Panasonic tvlerdeki Aspect seçeneğiyle görüntüyü tam ekrana oturtun.

haftaya bunu deneyeceğim. teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.