Merhabalar. 2 haftalık bir araştırma sonucunda canon sx10 ve panasonic fz28 modelleri arasında kaldım. Bugun son noktayı panasonic'ten yana koymuş bulunuyorum. Duyduğum kadarıyla panasonic ürünlerini kendisi satacakmış bu yüzden distribütörlüğü tekofakstan almış ve şu sıra piyasaya adapte olma aşamasında olduğundan bir boşluk var dolayısı ile ürün bulmada zorluk yaşanıyor. Bir buçuk sene içerisinde de makinenin fiyatı anlamadığım şekilde değişiklik göstermiş. Geçen sene bu zamanlar 500 tl ye kadar düşmüş ama şu sıralar 750-800 tl civarında. Sonuc olarak uygun fiyatlı garantili veya spot sıfır ürün nereden bulabilirim ? Şu an gördüğüm en uygun GG de 750 civarında.
fk gibi sitelerde yurtdışından getirenler var fakat o fiyata hx1 alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: sugarboy
bu makineye bu kadar para verilmez belki biliyorum ama 750 civarındaki makineler arasında performans açısından üst sıralarda. şu anda piyasada bulunmadığı için fiyatı biraz yüksek, yakın zamanda fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum ancak o zamanı bekleyemem. bu hafta içerisinde aldım aldım.
fz28in iso performansı iyi değildir... hx1 daha iyi ayrıca hx1 de ekstra bi sürü özellik daha fazla zoom yapma imkanın mevcut tabi sen bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ametamet3
quote:
Orijinalden alıntı: sugarboy
bu makineye bu kadar para verilmez belki biliyorum ama 750 civarındaki makineler arasında performans açısından üst sıralarda. şu anda piyasada bulunmadığı için fiyatı biraz yüksek, yakın zamanda fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum ancak o zamanı bekleyemem. bu hafta içerisinde aldım aldım.