Şimdi Ara

Panasonic GW 20 Kendine Kendine Kapanip Aciliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende 2 senelik bir panasonic gw20 var.
    Son 3 4 aydir TV kendine kendine kapanip aciliyor(Reset atiyor). Bazen bi yapmaya basliyor 1 hafta araliksiz, saatte 7 8 kere.
    Bazende 1 ay hic yapmiyor.
    Kapanip acilma olayi ise söyle oluyor, TV bildiginiz reset atiyor. Isigi hic kirmiziya dönmüyor, hep yesilde kaliyor. Kapandiktan sonra 2 3 saniye icinde tekrar geri aciyor otomatik.

Garantiyi cagirdim,
    TV nin ana karti degistirdiler ilk geldiklerinde. Adamlar evden gitti 2 saat sonra gene yapti. Hemen aradim 2 gün sonra bidaha geldiler, bu sefer güc kaynagini degistirdiler.
    Tmm oldu sorun bitti dedim, 1 ay sonra gene basladi yapmaya.
    Gene aradim adamlari bu ne devam ediyor diye. Makineyi aldilar gittiler 2 hafta incelediler ve sonuc TV de hata yok.
    2 hafta boyunca orda hic kapanmamis. Kablolari felan temizleyip geri yolladilar TV yi.
    2 gün önce TV eve geldi. Taktim aksima yine yapmaya basladi:)
    TEkrar aradim adamlari, adam biz denedik bisey cikmadi. Sizdeki aletlerde bi sorun mu olabilir acaba dedi. TEk tek hepsini cikarip bi süre deneye deneye kullanin bakalim sonuc ne olacak dedi.
    TV de sürekli xbox 360 hdmi den bagli duruyor.
    bitane receiver scarttan bagli duruyor.
    ve kablolu yayinda arkadaki anten girisinden bagli duruyor.
    Bakalim öncelikle xbox ve receviri cikarip deniyorum. 5 6 saattir bi kapanma olmadi.

Isin gicik yanida bu ayin 15 inde benim garanti bitti. Ama adamlar, ayni sorun devam ederse garanti kapsaminda olur tv niz merak etmeyin dedi. Tek tek deneyin, her hangi bir cihazda özellikle kapanirsa hemen arayin bizi dedi.

Bu arada Almanyada yasiyorum. Burda garanti konularinda pek sorun yapmazlar genelde. Adamlar orda 2 haftada hic kapanmadi dediyse dogrudur muhtemelen. Zaten ilk 2 arayisimda sorunsuz sekilde gelip, ana karti ve güc kaynagini degistirtiler hic sorun yapmadan.

Iste derdim kisaca böyle. Sizce neden olabilir bu sorun?
    Daha önce basina gelen oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loomy -- 20 Eylül 2012; 4:16:03 >

• Bir fikri olan yok mu acaba??
  • bu sorun suan benım tv de olmayabaşladı sorun .neymiş nasıl çözdünüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.