Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende SD-60 aldım, bir hafta oldu. Bilgisayara bağladığımda videoları görmüyor. Ancak yanında verilen CD'deki HD programını yüklerseniz o program vasıtasıyla PC'ye yüklenebiliyor. Seyahate gittiğimizde bu program olmadan kartı boşaltamayacakmıyız? Bunun başka bir yolu yokmudur. Çok kullanışsız bir durum. Çaresini bilenlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Arkadaşlar Merhaba,

Bende SD-60 aldım, bir hafta oldu. Bilgisayara bağladığımda videoları görmüyor. Ancak yanında verilen CD'deki HD programını yüklerseniz o program vasıtasıyla PC'ye yüklenebiliyor. Seyahate gittiğimizde bu program olmadan kartı boşaltamayacakmıyız? Bunun başka bir yolu yokmudur. Çok kullanışsız bir durum. Çaresini bilenlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Saygılarımla,

Ben bağladığımda direk görüyor. Bende Win 7 var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

Arkadaşlar Merhaba,

Saygılarımla,

Ben bağladığımda direk görüyor. Bende Win 7 var ama.

Vista 'da da direk görüyor...
  • avchd nin dosya yapısı aşağıdaki şekildedir. Eğer kopyalama yapacaksanız tamamını PC ye almak gerekiyor.

Panasonic HDC-SD60
  • Panasonic SD60 'dan aldığım ilk orjinal ham videolar...
    hiç bir ayar yapılmadan direk çekimdir + ( tripod ayaklık kullanılmadı )

not : videolar yeni upload edildi ve This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete. aşamasındadır

hazır olunca lütfen 1080p veya 720p olarak izleyip değerlendirmeye alınız

gece çekimi ve Ay

ilk makro

Panasonic HDC-SD60

x35i zoomlanmış ilk fotoğraf

Panasonic HDC-SD60

normal fotoğraf

Panasonic HDC-SD60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 25 Haziran 2010; 0:28:38 >

• sd60 ın 1920x1080 den başka çekim modu bulunmuyo diye duydum(720p veya 640x480 gibi) doğrumudur acaba.ben de sd60 la sanyo xacti cg100 arasında kaldım acil cevap verebilecek biri varsa sevinirim teşekkürler
  • merhabalar bende sd 60 aldım umarım pişman olmam win7 kullanıyorum ama kamerayı görmüypr bilgisayar neden olabilir yardımcı olabilirmisiniz
  • kameranın yazılım cd sini kur o zaman görür ..............
  • Arkadaşlar esenlikler,

Kamera araştırmamın sonucu bende bu makineyi almaya karar verdim. Dedikleriniz tatminkâr.

Bunun dışında başka bir şey sormak istiyorum.

Hafıza kartı ne alayım? Bu makine için önerebileceğiniz bir hafıza kartı hangisi olabilir? 4-5 saat çekim kapasitesi olsa yeter kartın.

Esen kalın.
  • Arkadaşlar bir iki örnek yazıyorum. Size hangisi;

TRANSCEND 16GB CLASS 6 SDHC HAFIZA KARTI - 169 TL

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135172244&CS_Category=_SBSHAD_868_1577_994_4&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_HAFIZA_KARTI868

TOSHIBA TOSHIBA 32GB SDHC CLASS-4 HIGH SPEED CARD-BLISTER HAFIZA KARTI - 190 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-122.08.03.006-toshiba-32gb-sdhc-class-4-high-speed-card-blister-hafiza-karti/productdetails.aspx?I_ID=41460

Birisi 16 gb diğeri 32 gb

Fikirlerinizi bekliyorum

Esen kalın

• bence toshıba al hem daha hızlı hemde daha çok veri alır dostum
  • 32 gb ile max yüksek kalitede 4 saat çekim yapabirsin hayırlı olsun........
  • hayırlı olsun arkadasım. bende su sıralar bu modelden almak istoyorum henuz kesin karar veremedim.
  • Skynet06 Kardeş

Ben de acil bu kameradan almayı düşünüyorum.

Ankara Forum Media Markt ta 999 TL ye satılıyor. Sen nasıl aldın 16 gb kart hediyesi ile 1018 TL 6 takside. Fiyat sabit olması lazım tüm media marktlarda. Aldığın kartın markası ne bu arada.
  • Bu kamerayla ilgili olarak (sd60) nette bazı tartışmalalar var.
    Birisi diyor bilgisayara bağladım kartın içindeki videoyu görmedi. Birisi diyor avchd formatındaki görüntüyü izleyebilmek için çok iyi hızlı bilgisayara ihtiyaç var, diğer bir başkası ise kameranın veideo çekimini sadece 1920x1080 yaptığı, daha düşük formatta kayıt yapılmak istenildiğinde bunun mümkün olmadığı vs. Bu konularda kamera sahiplerinin net bir bilgi vermelerini rica ediyorum.
  • 1. Bilgisayarımı bağladım, kartın içindeki videoyu gördü. (Windows 7 Home Premium)
    2. AVCHD formatındaki görüntüyü izleyebilmek için şu anda piyasada bulunan ortalama bir bilgisayar yeterlidir. Bilgisayarınız 5-10 senelikse sıkıntı olabilir.
    3. Çekim sadece 1920x1080 olarak yapılmaktadır. 4 adet farklı bitrate seçeneği bulunmaktadır. Çekimin kalitesi ve boyutu bu ayara göre değişmektedir. Ama çekim her halükarda 1920x1080'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademili14

Skynet06 Kardeş

Ben de acil bu kameradan almayı düşünüyorum.

Ankara Forum Media Markt ta 999 TL ye satılıyor. Sen nasıl aldın 16 gb kart hediyesi ile 1018 TL 6 takside. Fiyat sabit olması lazım tüm media marktlarda. Aldığın kartın markası ne bu arada.

sd kart hediye değil
    sadece kamerayı Ankara Kent Park media marketten 890 TL almıştım
    16 GB SD transced class-10 110 TL 6 word Taksitle 1018 TL gibi bir fiyata almıştım
    alalı 1 ay oluyor fiyatta kampanya vardı , şimdi ne durumda bilmiyorum
  • Ankara'daki mağazalardan birinden indirim bekliyorum.
    olursa alıcam bende.
  • Bu kameranın hafıza kartı kaç gb destekliyor, ve ne kadar süre çekim yapabiliyor?
  • arkadaşlar merhaba ben temmuz başında aldom bu kamerayı en uygun ve en kaliteli hd model bu ben çok memnunum gece çekimide tatmin edici arkadaşımın düğününde çekimler yaptım görüntü tatmin edici gündüz çekimlerinden söz etmeye gerek bile yok kamera kaydı yaparken foto çekebiliyorsunuz optik zumu çok iyi canonun en ucuz hd modeli vardı vatandan alırken onunla kıyasladım zumu ondan daha iyiydi ve çok küçük bi cihaz ben çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.