Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 299 tl.ya satılıyor dediğim s50 modelini 399 tl.ya çıkarmışlar; açılış hengamesi bitince. Ondan vazgeçtim. Bakalım çok acelemiz yok. sd60 biraz daha uygun fiyatlara inerse onu alırım inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

299 tl.ya satılıyor dediğim s50 modelini 399 tl.ya çıkarmışlar; açılış hengamesi bitince. Ondan vazgeçtim. Bakalım çok acelemiz yok. sd60 biraz daha uygun fiyatlara inerse onu alırım inşallah...

inş sd60 alırsın bende bu makinaya kafayı taktım ucuz yoldan almayı araştırıyorum yabancı sitelerde
    Panasonic HDC-SD60K ve Panasonic HDC-SD60S ismiyle geçiyor ikisinin arasındaki fark nedir ?
  • Renk olabilir onlar belki. S:silver...
  • Bugün Media mark.e gittim. sd60 modeli 929 (959 a olabilir tam hatırlayamadım.) TL'ydı. Benim biraz kararsız olduğumu gören satıcı çocuk, gitti üstlerinden biraz daha indirim koparttı. 850 küsura verelim dedi. Fakat ben elektronik altlerde siyah renge meraklı olduğumdan ve ellerinde ise sadece gri olduğundan yine bir kararsızlık çöktü.

Bu sefer bana Panasonic hdc-sdx1 diye daha ufak ama hd çekim yapabilen bir kamerayı tavsiye etti. Onun etiketteki satış fiyatı sd60'dan az daha fazlaydı. İlk başta bunda indirim yapamayız demesine rağmen sonra gitti konuştu onu da 830 TL'ya bırakırız dedi. Amma ben bu modeli hiç araştırmadığım için kararsızlık devam etti. Çünkü bazen bu elektro marketlerde öyle fiyatlar oluyorki % olarak büyük indirimler yapılsa bile ancak başka bir mağazadaki seviyeye inmemiş oluyor. Bunu da belirterek "araştırayım, aklıma yatarsa akşama gelirim." dedim.

Evet arkadaşlar sonuçta fiyatlar birbirine yakın. sdx1 az daha ucuz. Bu şartlar altında tercih hangisi olmalı? sdx1 mi, sd60 mı?

• Merhaba Arkadaşlar,
    Bende geçenlerde SD60 aldım. Gayet memnunum ama bilgisayara webcam olalark nasıl bağlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
    Edit: Bende senin gibi çelişkiye düşmüştüm.Ama araştırmalarımdan sonra sd 60 'ın daha iyi olduğunu tespit ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaxon -- 7 Kasım 2010; 18:44:22 >
  • teknolojiye ayak uydurmak zor benimde bir sorum var şimdi bu kameralarda HDMI çıkışı var pc lerdede ekran kartında var bu çıkış (tabi yeni ekran kartlarında) merak ettiğim video kameradan videoyu bilgisayara hdmı bağlantısı kurup mu video pc ye aktarılıyor yoksa hdmı bağlantıısı sadece videoyu izlemek için mi kullanılıyor.

usb dende pc ye aktarım oluyormuş ama kalite düşüyormuş hdmı tam olarak ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinci_41

teknolojiye ayak uydurmak zor benimde bir sorum var şimdi bu kameralarda HDMI çıkışı var pc lerdede ekran kartında var bu çıkış (tabi yeni ekran kartlarında) merak ettiğim video kameradan videoyu bilgisayara hdmı bağlantısı kurup mu video pc ye aktarılıyor yoksa hdmı bağlantıısı sadece videoyu izlemek için mi kullanılıyor.

usb dende pc ye aktarım oluyormuş ama kalite düşüyormuş hdmı tam olarak ne işe yarıyor ?

PC'lerdeki hdmi, çıkış olarak ayarlanmıştır. Aynı zamanda kameradaki de. Dolayısıyla hdmi-hdmi olarak kameradan pc'ye veya pc'den kameraya görüntü aktarılabileceğini sanmıyorum.

Kameradaki HDMI bağlantısı lcd ve plazma gibi hdmi girişine sahip panel tv'lere doğrudan görüntü aktarımı için kullanılıyordur. PC'ye aktarım için usb bağlantısını kullanman gerekir.

• hem laptoptaki hem de kamerada bulunan HDMI çıkıştır. Yani çıkışı çıkışa bağlayamazsınız. HDMI girişli bir cihaza bağlayabilirsiniz o da LCD veya Plazma TV olabilir.
    kamerayı web cam olarak kullanmak için bilgisayarınızın video girişi olmalı. webcam denilen alet 10TL-15TL lazımsa alın bir tane.
  • HiGHWAYMOUSE ve forumnik cevap için teşekkürler lcd almadım alırsam demekki hdmı girişi olan almalıyım video kamera için lazım olucak
  • Panasonic HDC-SD60 bende alacağım inşallah güle kullansın alan arkadaşlar
  • SD60 en ucuz nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

SD60 en ucuz nerede?

Benim gördüklerim içinde etiket fiyatına bakarsak en ucuz Bimeks'te; 931 TL. Fakat üstteki bir mesajımda da yazmıştım Media Market'te pazarlıkla 850 TL civarına indirdiler. Vatan ve Darty'de ise 970 küsurlu fiyatı olması lazım. GG'da bir-iki ilan çıkıyor ama 1000 TL'nın üzerinde satmaya çalışıyorlar. Sahibinden.com'da da 880 TL.isteyen bir satıcı vardı.
  • selam arkadaşlar bende dün itibarıyla yurt dışından siparişle sd 60 sahibi olucam inş şu an yolda. tr deki fiyatlar gerçekten pahalı dışarıdan kamera+kargo dahil baya ucuza gelio gerçi vergi alsalar bile daha ucuza gelio neyse yakında test edip nasıl bir makina olduğunu görecez. yalnız bu topicte hala bi convert program tavsiyesi bulunmuyor acaba varsa şu an kullandığınız nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savelor

selam arkadaşlar bende dün itibarıyla yurt dışından siparişle sd 60 sahibi olucam inş şu an yolda. tr deki fiyatlar gerçekten pahalı dışarıdan kamera+kargo dahil baya ucuza gelio gerçi vergi alsalar bile daha ucuza gelio neyse yakında test edip nasıl bir makina olduğunu görecez. yalnız bu topicte hala bi convert program tavsiyesi bulunmuyor acaba varsa şu an kullandığınız nelerdir?

Kaç dolara gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bugün Media mark.e gittim. sd60 modeli 929 (959 a olabilir tam hatırlayamadım.) TL'ydı. Benim biraz kararsız olduğumu gören satıcı çocuk, gitti üstlerinden biraz daha indirim koparttı. 850 küsura verelim dedi. Fakat ben elektronik altlerde siyah renge meraklı olduğumdan ve ellerinde ise sadece gri olduğundan yine bir kararsızlık çöktü.

Bu sefer bana Panasonic hdc-sdx1 diye daha ufak ama hd çekim yapabilen bir kamerayı tavsiye etti. Onun etiketteki satış fiyatı sd60'dan az daha fazlaydı. İlk başta bunda indirim yapamayız demesine rağmen sonra gitti konuştu onu da 830 TL'ya bırakırız dedi. Amma ben bu modeli hiç araştırmadığım için kararsızlık devam etti. Çünkü bazen bu elektro marketlerde öyle fiyatlar oluyorki % olarak büyük indirimler yapılsa bile ancak başka bir mağazadaki seviyeye inmemiş oluyor. Bunu da belirterek "araştırayım, aklıma yatarsa akşama gelirim." dedim.

Evet arkadaşlar sonuçta fiyatlar birbirine yakın. sdx1 az daha ucuz. Bu şartlar altında tercih hangisi olmalı? sdx1 mi, sd60 mı?

Acele etmemekle iyi etmişsin kardeşim HiGHWAYMOUSE
    çünkü panasonic in bu sdx1 kamerası SD60 ın altında konumlanan bir kamera nasıl oluyorda pahalı satıyorlar anlamak mümkün değil bu kamera SD60 ın tersine gerçek FullHD değil interpolasyonla çakma Full hd çekim yapıyor.
    Avantajları ise Belki bilmiyorsunuzdur Panasonic ile Sanyo firmaları birleşti Sanyoda DÜnyaca ünlü MP4 formatının patent haklarına sahip olduğundan şimdi iki firma birleşince bu haklardan Pana da yararlanıyor işte bu kamerada AVCHD nin yanısıra MP4 formatında da çekim yapıyor böylece Sony ve Pana ların dezavantajı olan AVCHD formatının media playerlarda, PC lerde ,MP3-4-5 ve Ipod gibi cihazlarda tanınmaması sonucu edit düzenleme ve saklama problemleri giderilmiş oluyor,Yani gerçek Full hd çekim hariç flaş video ışığı gibi özelliklerde Sd60 la aynı ama lens yapısı gibi konularda farklılıklar var bu model bütçesi kısıtlı ama kağıt üzerinde hemen her özellik olsun ve çekim kaliteside Full olmasa bile SD çözünürlükten de kat kat yüksek olsun isteyen kullancılar için ekonomik bir model.BU arada SD 60 ı VAtan bilgisayarda daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
    1300 liraya kadar bütçesi olarn arkadaşlara gerçek Full hd de panasonic SD 60 yada sanyo cg20,gh1,sh1 modellerini öneririm.Gittigidiyorda SD çözünürlükteki kamerlardan bile çok ucuza 450 lira gibi komik fiyatlardan başlayan rakamlarla satılıyor.
    Bu arada 1080i ve 1080p olayına kafayı takan arkadaşlar içinde Sanyonun SH1 den önceki modeli olan FH1ve fh1a modelini öneririm hd 2000 de birebir aynı özelliklere(sadece ekran2.7 FH1 de 3 inch gibi çok büyük bir ekran) sahip fakat tabanca tasarımlıdır fh1 ve hd 2000 in vimeo.com da dehşet videolarını izleyebilirsiniz 1080p çekimin yanısıra ağır çekim (slow motion) çekim de yapar bu modeller.

• Bu kameranın saniyedeki çekim sayısı kaç acaba?25 framemi 30 framemi.Verdiği yazılım cd sinde edit programıda mevcutmu.Sony nin bir modelini incelerken görmüştüm,çektiğin görüntünün hoşlandığın bölümünü istersen yavaş çekim yapabiliyorsun.Görüntü netliği bozulmadan(sanırım bu kameranın kendisinde olan bir özellikti).30 fps olunca sanırım bu daha net oluyor..yoksa bu özellik edit programları ilemi yapılıyor.
  • panasonic 3D çekim için uyumlu lenler çıkarmış.Bu lenslerin hangi modellere uyumlu olacağı yakında açıklanacakmış,acaba sd 600 de bu modellerin içinde varmı.
  • Sony de bahsettiğinz özellik Sd 60 da yok dediğiniz gibi ağır çakim oynatabilmesi için makinada zaten slow motion çekim modunun olması lazımki bu da Pana nın üst modellerinde var.Lenslere gelince pananın profesyonel ve D-SLR kameralr gibi lens değiştirilen bir modeli var sanırım onun içindir zaten halihazırda geniş açı falan bir iki lens tm700ve sd 600 için mevcut.
  • Ayrıca saniyede 60 kare çekim yapabiliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: savelor

selam arkadaşlar bende dün itibarıyla yurt dışından siparişle sd 60 sahibi olucam inş şu an yolda. tr deki fiyatlar gerçekten pahalı dışarıdan kamera+kargo dahil baya ucuza gelio gerçi vergi alsalar bile daha ucuza gelio neyse yakında test edip nasıl bir makina olduğunu görecez. yalnız bu topicte hala bi convert program tavsiyesi bulunmuyor acaba varsa şu an kullandığınız nelerdir?

Kaç dolara gelecek?

benimki ntsc formatında çekim yapacak olan modeli, bu benim için çok önemli değil arşiv için tutacağım zaten yeni nesil tvler ikisinide desteklediği için problem yok. kargo+makina 390$ tabi bide burda vergi alırlarsa oda eklenecek. şu an itibarıyla ürün istanbula geldi en geç pztsi elimde olur sonucu yazarım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.