Şimdi Ara

Panasonic Kişisel Bakım Ürünleri Hakkında Duyuru (Traş Mak. Epilasyon Aleti Vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Panasonic ES-RF31 traş makinası arıyordum bulamadım Panasonic Türkiye'yi aradım nereden alabileceğimi sorduğumda Kişisel Bakım ürün grubu ürünlerini 1 Nisan itibariyle getirmiyoruz dedi şu anda satıcıların elinde stoklarında varsa alabilirsiniz aldığınız ürünlerde problem çıkarsa servis hizmetinden faydalanabilirsiniz ancak, İlerleyen zamanlarda traş makinası bıçaklarını değiştirmek istediğinizde veya eleğini sıkıntı çıkarsa bulamayacağımı belirttiler.

Yaklaşık 1 aydır traş makinası araştırıyordum bu modele karar kılmışken bu haber kötü oldu benim gibi Panasonic kişisel bakım cihazları almak isteyen arkadaşların bilgileri olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Bitirdi7 -- 22 Nisan 2014; 13:33:43 >

• Hocam bende bu tarz birşey arıyordum başka önerilerin var mı?
  • Üstad, " Braun Cruzer 6 Clean Shave Tıraş Makinesi Islak ve Kuru " aldım beğenmedim kardeşime verdim önemli olan günlük mü traş olacaksınız yoksa kaç günde bir traş olacaksınız bu önemli tam performans için ben 4,5 günde traş olduğum için yukarıda araştırdığım Panasonic makinayı bulmuştum 4 bıçaklı idi şimdi tekrardan araştırıyorum aklıma yatan bir şey bulursam yazarım.
  • bende bu gunlerde makina bakıyorum ilk defa makina alıcam
    o yuzden almısken bir defa saglam makina alıyım diyorum

yüz hatlarım biraz zayıf o yuzden kulak altlarında boyun bolgesınde tuy kalsın istemiyorum

ne alıcamı sasırdım acıkcası
  • Panasonic ES-RF31 makina alınabilir ancak günlük tıraş oluyorsanız 2 sene rahat gider ondan sonra bilmiyorum ne yapılabilir. Bıçak bulunamazsa Philips inceliyorum adam akıllı olanların fiyatı anasının nikahı
  • 7Bitirdi7 7 kullanıcısına yanıt
    2-3 yıldır Panasonic ES-RF31 kullanıyorum, ara sıra mac3 turbo kullanıyorum.
    Şiddetle tavsiye ederim,
    Tereddüt edenler 1-2 tanede elek alsın madem.
    Islak traş ve 3-4 bıçaklı, lityum bataryali başka alternatif yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2-3 yıldır Panasonic ES-RF31 kullanıyorum, ara sıra mac3 turbo kullanıyorum.
    Şiddetle tavsiye ederim,
    Tereddüt edenler 1-2 tanede elek alsın madem.
    Islak traş ve 3-4 bıçaklı, lityum bataryali başka alternatif yok.

panasonic ayservis aradım dün RF31 ne eleği var nede bıçağı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıraş makinesi hakkında soru
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonrası gittim Braun aldım bu sefer Braun Braun Series 5-5030s Sensitive Skin Electric Shaver modelini aldım önceki aldığım Braun Cruzer 6 modeli tam bir hayal kırıklığıydı şimdi bunu deneyeceğiz bakalım Kliksa da indirime girmişti oradan aldım yanında masa braun masa saati hediyeliymiş 5030s seri ile ilgili yorumları okuyarak aldım artık aldım bunu kullanacam kessede kesmesede kullanacam araba alırken bu kadar araştırmadım mübarek :) denediğimde sizi bilgi aktarırım arkadaşlar bu arada makina ile ilgili yorumları BU siteden okuyabilirsiniz

• Braun'un kadıköy'de ve avrupada eminönünde bir çok yerde parçasını bulabilirsiniz.

Panasonic de kalite lazım yok ama 2 sene sonra at çöpe olmaz..
  • Valla her 3-4 senede bir amazondan istiyorum köreldikçe. niye sıkıntı olsun ki...
    Dünya eski dünya değil . En bulunmayan ürünü 1 haftada bulurum . Bulunmayan bir şey yok.
    Hem de bu elek bıçaklar yurtdışında %50 daha ucuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.