Şimdi Ara

panasonic klima-Allah'ın Hakkı Üçtür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'dan panasonic klima aldım.Almaz olaydım.İlk arızada üç defa servise gelindi.Duvar simsiyah olunca artık sıkıntı var denildi.Duvarı kendim boyattım.İç üniteyi zar zor değiştirdiler.İkinci arızada yazın klima odaya pis koku verdi.Nano g midir nedir özelliği çalıştırdım.Odayı temizlediği yok.Durumu servise bildirdim.İlk serviste sorun yok dendi.İkinci gelişlerinde nano g özelliği çalışmıyor denildi.İç ünitenin içini açmak istediler.Açılmasını istemedim.Cihazın tümden değişmesini istedim.Ekim 2014 te tamam değiştirelim denildi.Bugün 26.01.2015 e kadar arayan olmayınca Antalya bölgeden Alim b. aradım.Ben değiştiremem istanbul'u siz arayın onlar değiştirin derlerse biz ancak o zaman değiştiririz dedi.Komediye bakın.Ben ürünü istanbul dan almadım ki.Ben de İstanbul distrübitörü aradım.Emre b. ile görüştüm.Allah'ın hakkı üçtür dedi.Üçüncü arıza olunca ancak o zaman değiştirebiliriz dedi.Cihazın içini açmadan değiştiremeyiz dedi.Ben yine açılmasına izin vermedim.Kendince yapılacak birşey olmadığını söyledi.Elimde arıza fişleri var.Elbette kolay pes etmiyeceğim.Ama siz siz olun satış sonrasına dikkat edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 26 Ocak 2015; 15:03:43 >

• Gecmis olsun Makinayi kaça almistiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver000007 C kullanıcısına yanıt
    Vay çakallar vay o zaman panasonik almayacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

Gecmis olsun Makinayi kaça almistiniz

Sağol kardeş...
  • quote:

DİREK TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BİR DİLEKÇE VER KERSİN YENİSİNİ MİSLİYLE ALIRSIN GARANTİSİ DEVAM EDİYOSA
  • Servis icini acmadan nasil arizayi tespit etsin sen kafana gore degistir de degissin oh ne ala valla firmalar sana calisiyor zaten cihazi elleme sonra arizayi yapama ayrica o cihazda bir ariza yok bunuda bil nanoe-g calistiginda o diger klimalardakinden kat kat daha guclu ve gercekten ise yariyor ve ayrica senin duvarinin kararmasinin sebebide hava temizleyen urunler elektriksel ortam olusturarak yapiyorlar bu islemi sadece klima degil elektrik anahtar prizler gibi plastik noktalardada kararma olur bununda sebebi odur ve bu kararma pis ortamlarda daha cok olur panasonicte cok guclu o sistem ve diger klimalardaki gibi yalan degil

• quote:

Orijinalden alıntı: chnkrc35

quote:

DİREK TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BİR DİLEKÇE VER KERSİN YENİSİNİ MİSLİYLE ALIRSIN GARANTİSİ DEVAM EDİYOSA

Garantisi devam ediyor kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih-35

Servis icini acmadan nasil arizayi tespit etsin sen kafana gore degistir de degissin oh ne ala valla firmalar sana calisiyor zaten cihazi elleme sonra arizayi yapama ayrica o cihazda bir ariza yok bunuda bil nanoe-g calistiginda o diger klimalardakinden kat kat daha guclu ve gercekten ise yariyor ve ayrica senin duvarinin kararmasinin sebebide hava temizleyen urunler elektriksel ortam olusturarak yapiyorlar bu islemi sadece klima degil elektrik anahtar prizler gibi plastik noktalardada kararma olur bununda sebebi odur ve bu kararma pis ortamlarda daha cok olur panasonicte cok guclu o sistem ve diger klimalardaki gibi yalan degil

panasonic kalemşörleri işbaşında...Bu SATICInın profiline bakarsanız panasonic SATICIsıdır.Ben tüketiciyim,senin gibi SATICI değilim...Üç kuruş kazanacan diye malı satmak için on takla atacan,sonra sattığın mala sahip çıkmayacan...Bu gibiler için önce para gelir değilmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 30 Ocak 2015; 18:22:06 >

• panasonic in nano g özelliği duvarı is lekesi yapmıştır.Bunu servis arıza formunda teyit etmiştir.Zaten fotoğraflarını burada vermiştim.Anladığım kadarıyla yine is lekesi yapmaması için servis benden habersiz yeni iç ünitenin nano g özelliğini 1,5 yıl önce montaj etmeden önce kapatmış.Çünkü hep servis iç üniteyi açmak için ısrar ediyor.Önceki iç ünitede nano g yerinde kıvılcım oluşurdu.Ama yeni iç ünitede hiç kıvılcım olayını bu özelliği çalıştırdığımda gözlemlemedim.Yaz ayında ilk defa bu özelliğe ihtiyaç duyduğumda çalışmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 30 Ocak 2015; 18:34:04 >
  • Cengaver000007 C kullanıcısına yanıt
    Evet cengaver ben panasonic fujitsu lg turkiye bayi ve servisiyim bunu saklamiyorumda bu cihazda kararma olmuyor demedimde zaten ama bu kararma ortamin pisligine bagli ve ayrica elektriksel ortam yarattigi icin hem klimanin cevresinde hemde priz anahtar ve plastik noktalarda oluyor ama bu kirlilik ortama bagli... Birakta yillardir yaptigimiz isi bilgimizi soyleyelim bununla basa cıkamayan servislerde nanoe soketini sokuyorlar ve temizleme sistemini devre dışı birakarak sorunu çözüyorlar...

• quote:

Evet cengaver ben panasonic fujitsu lg turkiye bayi ve servisiyim bunu saklamiyorumda bu cihazda kararma olmuyor demedimde zaten ama bu kararma ortamin pisligine bagli ve ayrica elektriksel ortam yarattigi icin hem klimanin cevresinde hemde priz anahtar ve plastik noktalarda oluyor ama bu kirlilik ortama bagli... Birakta yillardir yaptigimiz isi bilgimizi soyleyelim bununla basa cıkamayan servislerde nanoe soketini sokuyorlar ve temizleme sistemini devre dışı birakarak sorunu çözüyorlar...

Piyasada bozuk mal satmak içinmi varsınız fatih-35 bir dolu model değiştiriyorsunuz dağıttınız iyice. Birde hatalı ürünlerin iyonizerini iptal ediyorsunuz.
    Bir komşum var ailecek görüştüğümüz. Astımlı fakat sigarada içerler sharp kullanıyorlar iklimsacılar astıma iyi gelir diye satmışlar. Klimada is kir leke yok ne zaman gitsek mavi iyon ışığı yanar vaziyette kullanıyorlar faydası varmı diyorum bilmemki diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: safir klima

quote:

Piyasada bozuk mal satmak içinmi varsınız fatih-35 bir dolu model değiştiriyorsunuz dağıttınız iyice. Birde hatalı ürünlerin iyonizerini iptal ediyorsunuz.
    Bir komşum var ailecek görüştüğümüz. Astımlı fakat sigarada içerler sharp kullanıyorlar iklimsacılar astıma iyi gelir diye satmışlar. Klimada is kir leke yok ne zaman gitsek mavi iyon ışığı yanar vaziyette kullanıyorlar faydası varmı diyorum bilmemki diyor

İyi tesbit.Şikayet var.karartıyo heryeri çek fişi.Nemiş evin kirli.Klimaya bir hizmetçi takaydınız o zaman.Bunlar satana kadrr.İşler kesat.çekler yaklaşmıştır Şimdi.

• quote:

quote:

Sharpin faydasini anlayamiyorsun iste istersen iyon oranlarini incele ve bu sayede bilgi sahibi olursun ne kadar cok iyon o kadar cok elektriksel ortam o kadar cok temizleme...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut usta35

quote:

quote:

İyi tesbit.Şikayet var.karartıyo heryeri çek fişi.Nemiş evin kirli.Klimaya bir hizmetçi takaydınız o zaman.Bunlar satana kadrr.İşler kesat.çekler yaklaşmıştır Şimdi.

Sende onu evin pasaklı bayanina soyle bence arada eline bez alsin...

• Arkadaşlar Panasonic Kit UE12RKE modelini kullananların yorumlarını bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.