Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mekanlar güzelde resim yollayalım hani nerde resimler TZ3 Sahipleri..
  • elimde resimler var yollucamda insan birşeyi belli bir yaştan sonra öğrenince hemen unutuyor yüklemeyi yine beceremiyorum
  • [simage][/simage][img=http://img210.imageshack.us/img210/7453/p1040243xm0.jpg]

Fuar paraşüt kulesi
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

Sistem şöyle image linkini seçiceksin sonra image düğmesine basıcaksın..
  • tz3 le çektiğim gece manzarası göndermek istiyorum ama dosya büyük ve gönderemiyorum.
  • imageshacka yukle 800 600 vs sec otomatik kucultur. sonra cevap icine linki yazıp sec ve image butonuna bas. bu sekilde sorun olmaz.
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

yine paraşüt kulesi İzmir fuarı
  • fuardan gece manzaraları hiçbirinde tripod kullanma olanağım yoktu
  • açıklamaların için sağol concepto
  • ramazan ramazan iştahımı açtı ama ben aldım çok memnundum... taki abim benden alıp askere götürene kadar bi geri getirdi mak. eser yok ama ben karar verdim harçlıklartımı biriktiripmalıcam ama evdekilere vernmicem ...herkeze tavsiye edebilirim....
  • EISA 2007-2008 ödülünün sahibi olmuş bu makina bravoooo
  • Best super zoom klasmanı yok bu sene bende baktım best kompakt kamera seçilmiş.
  • Best super zoom ödülü burda değilmis daha once bir yerde gormustum 2 yıl ust uste tz1 ve tz3 almıstı. o sanırım global bu europeanmış. FZ18 alsammı hala karar veremedim. Bayadır kullanmıyorum makinayı hevesmi geçti ne oldu anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

ramazan ramazan iştahımı açtı ama ben aldım çok memnundum... taki abim benden alıp askere götürene kadar bi geri getirdi mak. eser yok ama ben karar verdim harçlıklartımı biriktiripmalıcam ama evdekilere vernmicem ...herkeze tavsiye edebilirim....

Askerde ne olmuş ki makinaya elmi koymuşlar uzman çavuşlar yada başçavuşu falan. Geri alabilir vermek zorunda askeriye.

• Ben de bir Tz3 sahibi oldum.Bu gün elime geçti makinem.İlk intibalarım iyi.Daha önce Nikon L3 vardı.Çok yavaş bir makineydi.TZ3 ise oldukça hızlı.
    İşte ilk resimlerimden biri.

[simage][img=http://img213.imageshack.us/img213/8550/p1000013ao5.th.jpg][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazelci -- 15 Eylül 2007; 0:51:33 >

arkadaslar linki buraya kopyalayınca secin yani highlight edin sonra o halde image butonuna basın sorunsuzca yuklenmis olur. Gazelci foto cok hoş duruyor. 800x600 upload etsene. Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 15 Eylül 2007; 1:01:05 >
  • İşte bir tane de gece çekimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazelci -- 15 Eylül 2007; 1:14:17 >

Arkadaslar sadece link yazılıcak img= vs olmucak basında..imageshackte en sondaki sekilde web linki sadece.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.