Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal Location neresi bu arada fotodaki?
  • Konya Real AVM nin önündeki kavşak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazelci -- 15 Eylül 2007; 1:50:01 >
  • Hızımı kaybetmeden bir tane daha.Yalnız bu croplanmıştır.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Gayet güzel..gece fotosuda cok iyi bence...Ok sagol ben ankaradan bir yere benzettim ondan sordum.
  • tz3 gece manzarası

• akşam saatlerinde bir ziyaretçi
  • tz3 gece manzarası

• Ankara Çayyolu

• Akşam üstü resmi.

• hareket halideki resim.

• tz3 8gb sdhc destekliyor mu?
  • Fuardan birkaç fotoğraf daha fazla zoom kullanmadığım halde yinede titrek çıkmışlar nedenini anlayamadım

i

• quote:

Orjinalden alıntı: omar_ank

tz3 8gb sdhc destekliyor mu?

Evet ben ilk aldığımdan beri kullanıyorum, konunun başını okursan açıklaması var hatta fotosu bile var

batikentli resimler cok güzel özellikle gece manzarası harika çıkmış.

mr blöf resimler için teşekkürler kompozisyon olarak güzeller ancak daha önce açıklamaya çalıştığım sebepten biraz noise var gibi. Yani Auto Modda flashlı çekimlerde burda ISO yu manuel olarak 100 yap resimlerinin çok daha keskin çıktıgını görüceksin.
  • Orjinalden alıntı: mr blöf

Fuardan birkaç fotoğraf daha fazla zoom kullanmadığım halde yinede titrek çıkmışlar nedenini anlayamadım

Sanırım dediğim sebepten dolayı bir dene yukarda yazdığım şekilde 100 yada 200 ISO ile. Odaklamasını bekliyorsun değilmi kusura bakma soruyorum ama biraz kumlanma var exife bakmadım ama sanırım 640 ISO bunlar. Büyük ihtimal o sebepten. Biraz daha deneme ile çok daha net çekmeye başlıycaksındır. Selamlar
  • Arkadaşlar bende bugün tz3 sahibi oldum aranıza katıldım yakın zamanda makinayı çözünce size İstanbulun tepesinden fotolar gönderecem.
  • Concepto kardeşim,ben 60 yaşındayım,bu makineyi torunumun resimlerini çekmek için Amerikadan getirttim,daha önce senin mesajlarını bu forumdan okudum ve yararlandım,daha sonra internet ten ürkçe kullanım kulavuzunu buldum,bu klavuzdandan bayağı yararlanıyorum,hemen hemen TZ3 kamera hakkında bayağı bilgim oldu ancak,daha çok öğreneceklerim var.resim çekmeyi seviyorum,şu ana kadar bu kamerayla 400 üzerinde resim çektim ancak bunlar özel resimler olduğu için gönderemiyorum.Ayrıca genel resimler çektiğimde onları forum a gönderecem.Şu ana kadar da dahili ve harici çekimlerde hiç flaj kullanmama gerek kalmadı.Tekrar yazışmak üzere kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar bende bugün tz3 sahibi oldum aranıza katıldım yakın zamanda makinayı çözünce size İstanbulun tepesinden fotolar gönderecem.

Güle güle kullan...
  • Arkadaşlar bu TZ3 lere Türkçe menü yüklenebilir mi acaba?Malum Türkiye'de satılanlar da Türkçe menü var.Ama benim makine Amerika'dan geldiği için Türkçe menüsü yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batıkentli

Concepto kardeşim,ben 60 yaşındayım,bu makineyi torunumun resimlerini çekmek için Amerikadan getirttim,daha önce senin mesajlarını bu forumdan okudum ve yararlandım,daha sonra internet ten ürkçe kullanım kulavuzunu buldum,bu klavuzdandan bayağı yararlanıyorum,hemen hemen TZ3 kamera hakkında bayağı bilgim oldu ancak,daha çok öğreneceklerim var.resim çekmeyi seviyorum,şu ana kadar bu kamerayla 400 üzerinde resim çektim ancak bunlar özel resimler olduğu için gönderemiyorum.Ayrıca genel resimler çektiğimde onları forum a gönderecem.Şu ana kadar da dahili ve harici çekimlerde hiç flaj kullanmama gerek kalmadı.Tekrar yazışmak üzere kolay gelsin.

Flaş konusunu tam anlayamadım makina auto modda yeterli ışık yoksa flaş patlatır zaten. Siz hiç kullanmadıysanız flaşta arıza olabilir. Benim demek istediğim gece cekimlerinde yada iç mekan çekimlerinde makina auto modda flaş açınca ISO 640 çekiyor buda resimleri kumlu yapıyor yuksek iso dan dolayı. Bu durumda flaş çalısırken ISO yu manuel olarak 100 yada 200 yaparsanız çok net oluyor resimler. Yani yukarda anlatmak istediğim buydu. Birde makina hareketsiz haldeyken gece modunda resim çekerseniz biraz uzun pozlama ile cok güzel resimler çekebilirsiniz. Genel resimler çektiginizde paylasırsanız hep beraber yorumlarız. Selamlar Saygılar.

Gazelci panasonicte sanırım yazılım yüklenebilir bendeki makinadada turkce yok. Bir sor istersen telefonla panasonic turkiyeye. Selamlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.