Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Arkadaşlar,

Yurt dışından nereden online sipariş etsem de ucuz alsam? Amerikada çoğu yerde 350$ üzeri.. 290'alan arkadaşlar nereden aldı acaba..?

Ben zaten TZ3 alacaktım.. Ayrıva FZ18 de bekliyorum . O ayrı...

TZ3 en ucuz nerede acep?

Teşekkürler
  • 275-290 civarı 7-8 ay önceki fiyatları su an daha da düşmüstür.

http://www.prestigecamera.com/viewproduct.aspx?id=%20%20%203651015 $ 249 US mavisi en ucuzu prestigede.. USA kredi kartı olan birisi varsa ona aldırabilir ve o adrese yollarsın oda sana gift olarak yollar. Daha ucuzada vardır. Roboshopperdan bakabilirsin. Bazı firmalar TR ye de gönderir ve Turk kredi kartıda kabul eder. Prestige etmez ama çok iyi firmadır. FZ18 Silverda 307 dolar sudan ucuz nerdeyse burdaki fiyata bakınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 21 Eylül 2007; 13:13:17 >
  • Mr Blöf çicek makron güzelmiş. 1-2 tanede çiçek ben eklerim sonra.
  • ben getirtecek kimse bulamadım mecburen gittigidiyordan 579 ytlye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

275-290 civarı 7-8 ay önceki fiyatları su an daha da düşmüstür.

http://www.prestigecamera.com/viewproduct.aspx?id=%20%20%203651015 $ 249 US mavisi en ucuzu prestigede.. USA kredi kartı olan birisi varsa ona aldırabilir ve o adrese yollarsın oda sana gift olarak yollar. Daha ucuzada vardır. Roboshopperdan bakabilirsin. Bazı firmalar TR ye de gönderir ve Turk kredi kartıda kabul eder. Prestige etmez ama çok iyi firmadır. FZ18 Silverda 307 dolar sudan ucuz nerdeyse burdaki fiyata bakınca.

Hocam,

Teşekkürler.. Amerika'da prestige de cidden ucuzmuş. Hemi de mavisi.. allah derim...

• ben 680 ytl ye aldım baya tuzlu oldu ama türkiye fiyatlarına göre yinede iyi
  • şimdi amerikaexpress diye bir sitede gördüm 451 ytl kdv dahil yazıyor fiyat çok iyi ama satıcının güvenirliğini siz araştırın
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 21 Eylül 2007; 19:59:34 >
  • concepto arkadaşım dediğin ayarları aynen yaptım ama seninki gibi net olmadı

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Netlik sanırım biraz titremiş olabilir belki ondandır ama ISO ve exposure ile oynayarak yada tripod kullanarak daha farklı sonuclar elde edebilirsin sanırım. Birde picassada yada photoshopta keskinlik verebilirsin biraz. digital zooma gectigi zaman ister istemez bozuluyor biraz. Bence kötü değil bende çok böyle çektim. Ama sanırım eski çektiklerine göre iyi değilmi ay yüzeyi belirgin, ışık seklinde degil yani.
  • evet çeke çeke öğrenicem sağol, deniz kıyısı foton harika işık yansımaları çok güzel
  • Teşekkürler...Biraz saturationu arttırdım picassada.Picassa2 kurmanı tavisiye ederim basit ve kullanışlı bir program. fotoğraflara ufak müdaheler yapabilirsin orjinal halini bozmadan, renk, keskinlik, kontrast, kırmızı göz vs gibi. ayrıca kataloglamak icinde kullanışlı.
  • merhaba prestigecamera.com dan için güvenilir demişiniz tz3 250$ a veriyolar.. siz ordanmı alışveriş yaptınız.. bende almayı düşünüyorum yardımcı olursanız..
  • Yukarda açıklamıstım ama PM attım size...
  • mrb aranıza bende katıldım. bu makineyi zaten inceliyordum forumda özellikle concepto'nun yazılarını ve resimlerini görünce kararım kesinleşti. Makineyi elime alalı 10 dakika oldu. yeni geldi amerika'dan. merak eden arkadaşlar varsa kargo dahil 430 ytl civarında bi fiyata mal oldu. (Tam olarak 354 USD)www.amerikaexpress.com diye bi siteye sipariş verdim. (Site türkçe ve Türk'ler tarafından kurulmuş) Ödemeyi Google Checkout'la Kredi kartımı kullanarak yaptım ve gayet memnunum. Gerçekten hızlı bi şekilde geldi ayın 20'sinde sipariş verdim bugün ayın 24'ü makinem elimde ve Amerika'dan geldi. Gittigidiyor'dan alsam daha makinem gelmemişti eminim Bundan sonra çektiğim fotoğraflarla yine aranızda olmayı istiyorum ve tabi takıldığım konularda yardımlarınızı bekliyorum.

• güle güle kullan rsimlerini bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.