Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende amrikaexpress sitesinden alış veriş yapmak istiyorum .. .. gerçekten uygun.. havale oluyomu garanti olayı nası oluyo fabrikaya gönderiliyomuş sanırım
  • Auto Bracket

nedir arkadaşlar? farklı exposure oranlarında resim çekmeye mi yarıyor?nasıl kullanıyorsunuz?

HDR resim yaratabilmek için için bu moddan faydalanabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scubat

Auto Bracket

nedir arkadaşlar? farklı exposure oranlarında resim çekmeye mi yarıyor?nasıl kullanıyorsunuz?

Evet HDR için kullanabilirsin 3 farklı resim çekiyor belirlediğin exposure farkı ile daha sonra Photoshop yada Photomatrix ile HDR yapabilirsin.
  • Saol concepto,

fakat bu modu actim 1 kere bastim deklanşöre ama sadece 1 resim cekti...

3 resim arka arkaya ben mi çekeceğim, o sadece ayarları mı değiştirecek?

Bu arada sualtı housingimi almanyadan bizzat teslim aldım, accayip komplike bi housing, sanki prof. hafta sonu ilk denemelerimi ayvalıkta yapacağım...buraya resim koyacağım elbet....

quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

quote:

Auto Bracket

Evet HDR için kullanabilirsin 3 farklı resim çekiyor belirlediğin exposure farkı ile daha sonra Photoshop yada Photomatrix ile HDR yapabilirsin.

• Evet housing baya professional belli bende incelemistim. Güle güle kullan. Auto bracketı acınca arttır örnek +1 yap +1 -1 ve 0 cekiyor. 3 poz arka arkaya tek basısta. Bulamamıs olmana ihtimal vermiyorum bunu bir sorun falan olmustur sanırım.
  • Tamamdır akşam tekrar deneyeceğim o zaman...

Teşekkürler...

quote:

Evet housing baya professional belli bende incelemistim. Güle güle kullan. Auto bracketı acınca arttır örnek +1 yap +1 -1 ve 0 cekiyor. 3 poz arka arkaya tek basısta. Bulamamıs olmana ihtimal vermiyorum bunu bir sorun falan olmustur sanırım.
  • yabende alcam artık bu makinayakarar kıldım.. mkinanın olumsuzözelikleri nelerdir.. dışarı gece cekiminde sorun varmı.. videodo zoom yapmıyomus sanırım fazla önemli adeğil aslında ...bu bilgileri yazarmsınız makina elime geçtiğinde hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
  • özellikle ben piili bir makina almak istiyordum.. şarj performansı nasıl ... yedek şarj bulma imkanınımız varmı bulsak kaç $dır
  • panasonıc tz3'ün pil ömrü ortalama 250 kare civarındadır..vizörü olmadığı için 3 inç'lik ekranı maalesef pilini çabuk tüketiyor..yedek pili tahtakale de sormuştum orjinali 80 ytl civarı yan sanayi ise 40-50 ytl civarıydı..
    quote:

Orjinalden alıntı: hyperaktive

özellikle ben piili bir makina almak istiyordum.. şarj performansı nasıl ... yedek şarj bulma imkanınımız varmı bulsak kaç $dır
  • Bende DMC LS2 var pil konusunda maşallah şaka gibi.En az 350 kare.Yarıdan fazla da flaşlı.Hem panasonic hem GP var şarjlı.ikisi de aşağı yukarı aynı.
  • ya ben arada kaldım arkadaşlar ..... makinayı alırsam yedek şarj şart... çünki en sevmediğim şeydir şarjım veya hafızam yüzünden o anda foto çekememek.. samsung s1050 daha ağır basıyor sanki hem fiyatı hem türkçe menü olmsı vede en önemlisi pilli olması...
    sizin fikirleriizde benim için önemli ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperaktive -- 26 Eylül 2007; 11:44:40 >
  • ben sabahtan akşama kadar (dev ekrana rağmen) pilini anca bitirebiliyorum
  • arkadaşlar ben bunların yedek pilini amerikan sitelerinde 8 usd ye gördüm amerikadan getirtme olanağı olan bir arkadaş olsa aslında isteyenlere birer tane satsa iyi olurdu
  • .

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • bi tane daha..

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Hosgeldin Bkervancı, Makrolar güzel
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • hmmmm...

sorun belli oldu,

flashi kapatmamız gerekiyormuş..

bir sorum daha olacak, wide screen çektiğimiz resimleri basabileceğimiz ebatta fotopaper var mı??

quote:

Tamamdır akşam tekrar deneyeceğim o zaman...

Teşekkürler...

quote:

Evet housing baya professional belli bende incelemistim. Güle güle kullan. Auto bracketı acınca arttır örnek +1 yap +1 -1 ve 0 cekiyor. 3 poz arka arkaya tek basısta. Bulamamıs olmana ihtimal vermiyorum bunu bir sorun falan olmustur sanırım.

• YAHU Panasonic Lumix DMC-TZ3 türkiyede 950 YTL yaw boru gibi. harbiden 430 ytl ye alan varmı bu makineyi, aynı makinemi bi arızası olmasın
  • ben dubaiden 410$'a aldım...

türkiye de kazık...

quote:

Orjinalden alıntı: jackal_

YAHU Panasonic Lumix DMC-TZ3 türkiyede 950 YTL yaw boru gibi. harbiden 430 ytl ye alan varmı bu makineyi, aynı makinemi bi arızası olmasın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.