Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim makina 3 gün önce geldi usa dan. (340 $)
  • .

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Mayıs sonu $ 265-290 arası vardı USA de. Bende $ 280 e falan almıştım sanırım. GG de yurtdışı getirilmiş makinalar olması lazım 550-600 YTL falan.
  • bu arada sağol concepto..
  • quote:

Orjinalden alıntı: scubat

hmmmm...

sorun belli oldu,

flashi kapatmamız gerekiyormuş..

bir sorum daha olacak, wide screen çektiğimiz resimleri basabileceğimiz ebatta fotopaper var mı??

quote:

Orjinalden alıntı: scubat

Tamamdır akşam tekrar deneyeceğim o zaman...

Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Evet housing baya professional belli bende incelemistim. Güle güle kullan. Auto bracketı acınca arttır örnek +1 yap +1 -1 ve 0 cekiyor. 3 poz arka arkaya tek basısta. Bulamamıs olmana ihtimal vermiyorum bunu bir sorun falan olmustur sanırım.

Photopaperdan hiç anlamıyorum... En iyisi webden bakmak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 27 Eylül 2007; 16:26:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bkervanci

benim makina 3 gün önce geldi usa dan. (340 $)

sen nerden aldın bkervancı amerikaexpress ten mi bende ordan alcam yedek pil de gönderilerse tz3 ü amayı düşünüyorum.. peki türkçe menü olmaması beni zorlarmı manuel ayarları uygulamk kolaymı

şarj kızğı varmı..varsa makina üzeridede sarj edebiliyomuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperaktive -- 27 Eylül 2007; 16:43:22 >
  • betonlar arasından gün batımı..

sultanköy'de bulutlar..

• sari laci ban cvp verebilirmsin manuel ayrlar konusunda
  • benim kardeşim ordaydı gelirken aldı.. manuel ayar yok bu makinada. sahne modları var. çekim yapacağın ortama göre birini seçiyorsun. ingilizce olması zorlamaz. ben panasoniğin sitesinden kullanma kılavuzunu indirdim çok rahat anlaşılıyor.
  • şarj kızağı varmı...
  • evet var ama paketin içinde pil yoktu, ayrıca alındı. pili dışarda şarj ediyorsun.. tv ve usb bağlantı kabloları var. pil saklama kabı var ama içi boş :) kısa sürede şarj oluyor.
  • peki teşşekürler manuel ayar olamamsı kötüymüş ama
  • manuel ayar yok hazır çekim modları var..bas çek bir makina anlayacağın..ama hakikaten hemen hemen her türlü ihtiyaca cevap verebilen bir makina..
  • Arkadaşlar işte size tz3 ile çekilmiş wallpaper olabilecek bir resim çok özenerek çekmedim ama güzel oldu.Umarım beğenirsiniz lütfen yorum yapın.Netlik bozulmasın diye orjinal olarak koydum resim 3mp de çekildi işte link

Büyük olarak görmek için üstüne tıklamanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 28 Eylül 2007; 11:43:02 >

• yaa başka 10x optik zoomu olan makina varmı .. nkonun olduğunu duymuştum beni bilgilendirirmisiniz
  • bi makina alcam diye çavuş oldum ha... :D

http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=257734

şu makina süper duruyoo bunu almak istiyorum ne dersiniz... amerikada bunun fiyatı kaç.tır acaba.. bikaç amerika oline satış sitesi biliyomusunus araştırcam türkiyeye satış yapıpı yapmması önemli değil piyasasını öğrenmek için ...yardımlarınızı bekliyorum
    (çavuşunus) :D
  • 275 $ çok uygunnnnnnn concerptin sölediği prstigecamera sitesinden buldum yarım saatir acmıyodu şimdi actı... çok heveslendim yaaa inşallh olumsuz bi tarafı yoktur.. amerikadan getirtmeyi düşünüyorum
    .bu makinayı bilen kullanan varmıdır ki acaba

http://www.prestigecamera.com/ProductListings.aspx?qu=DSC-h3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperaktive -- 28 Eylül 2007; 18:09:42 >
  • Benim resimime hiç yorum yokmu
  • güzel çekim daha iyilerini bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Benim resimime hiç yorum yokmu

benim alacağım makine hakkında yorum yokmu... h9 da iyi diyolar mauel ayarıda varmış

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-H9-8-1-meg-doner-LCD-ekran-15x-ve-hediyele_W0QQidZZ5010149#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperaktive -- 29 Eylül 2007; 13:52:36 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.