Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman hocam sadece yüzme bilerek çekemezsin bu resimleri...tüplü dalışı öğrenmen ve biraz da tecrübeli olman lazım..

eğer yüzerken çekmek istiyosan bu kadar pahalı ve komplike sualtı kabına gerek yok, hepsiburada.com'da satılan basit ve her kameraya uyan kablar daha uygun...

quote:

Orjinalden alıntı: mr blöf

su altı resimlerin harika scubat bende hemen sualtı kabına heveslendim ama bide iyi yüzme bilsem
  • Arkadaşlar önce herkeze iyi günler. Görüntü çekimi yüksek fotoğrafları güzel bir makine almayı düşünüyorum. Aklıma yatan 2 makine var bunlar; Panasonic TZ3 ile FX100. Birinin fotoğrafı, birinin görüntüsü iyi ama fiyatı biraz yüksek. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu iki makine haricinde başka bir makine tavsiye edermisiniz veya hangisini alayım. Birde FX100 için bir sitede 7x optim zum var diye gördüm ama doğrumu?
  • fx100 de 3.6x optik ve 4x digital var piksel ayarlarını düşürdüğünde 7x optik eşde edebiliyorsun bana göre 12 megapiksel resim kalitesine tz3 göre hakkını verio ama diğer yandan 10x optik zoomlu 4x digitalli tz3 geldiğinde durumun değişiyo bi bakıma kullanacağın amaca bağlı süperzoom diorsan tz3 tek geçerim
  • değerleri düşürdüğünde 7x optik elde edbiliyorsun resim kalitesi çok ii tz3 göre daha ii bi kalite var ama iş zoom gelince tz3 10x optik zoom ve 4x digital zoomla ezip geçio
  • beyler yardım edin panasonicler kafamı karıştırdı lx2 mi yoksa tz3 mü acil yarın alacam istediğim resim kalitesi ve video çekimin deki kalite
  • ben de iki ürün arasında kalmıştım. Fakat ikisi birbirinden baya farklı.

lx2 ufak bir SLR gibi. Yani bir çok ayarı manuel yapabiliyor ve RAW formatta resim cekebiliyor. Aynı zamanda megapikseli de daha yüksek dolayısıyla videosu da TZ3'den daha iyi. Bence TZ3'ün lx2 ye göre tek avantajı optik zoom'u ve sualtı kabı olması. Lx2 nin zoomu zayıf.

Eğer amatörsen ve fotoğrafçılık üzerine bir hobin ve merakın yoksa TZ3 al, kullanımı daha kolay ve çabuk. Yok ben bu işi ilerletecem, öğrenmeye niyetim var ve daha profesyonel bi cihaz olsun diyosan ve sualtı fotografciligi ile alakan da yoksa LX2 al derim.

Ben LX2 almak istemiştim ama sualtı kabı olmadığından TZ3 aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: DARK X

beyler yardım edin panasonicler kafamı karıştırdı lx2 mi yoksa tz3 mü acil yarın alacam istediğim resim kalitesi ve video çekimin deki kalite

• Arkadaşlar bu konuda örnek resimler olduğunu biliyorum ama bende bir seri yüklemek istedim
    nakinemi alalı daha 1 hafta oldu ve optik ve dijital zoom performans gerçekten gözdoldurucu sizlerle paylaşmak istedim.

Direkt Çekim
     PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

15 optik Zoom (3 megapixel de)

60X Digital Zoom

Resimlerin hepsi cam arkasından çekildiği için biraz buğulu görünüyor.
    Umarım beğenrisiniz.
    Kolay Gelsin...
    [simage][/simage][simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjose -- 5 Ekim 2007; 20:35:00 >

• Örnek resim olması önemli değil. Diğer çektiğin resimleride bekliyoruz. Hepimizin konusu burası. Güle güle kullan makinanı.
  • Gerçekte yağmur yağmadı.Bahçe hortumu ile suladım.Ne yapalım küresel ısınma yüzünden yağmura hasretiz.Çiçeklerde öyle...

Buda bahçemdeki salatalıkların son kalanlarından birinin çiçeği.Havalar böyle sıcak giderse ben bunu da yerim

• LÜTFEN YARDIM:

HANGİMAKİNEYİ TAVSİYE EDERSİNİZ :

Fujifilm s6500 / FUJIFILM S8000fd 8MP / Fujifilm s5700 / Fujifilm E550 / panasonic TZ3 / Canon A630 veya A640

BU MAKİNELERDEN BİRİNİ ALACAĞIM AMA HANGİSİ LÜTFEN BANA ACİL YARDIM EDİN.
  • bu forumda tz3 çüler :D :D var ama arasından en iyisi fuji8000fd gibi gözüküyor.. makinada herşey var nerden alacaksın fuji800 türkiyede varmi ... listeye fz18de ekle bence oda güsel makina 800 le aynı katagoride
  • başka konulara gittiniz gene beyler burası TZ3 forumu değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr blöf

başka konulara gittiniz gene beyler burası TZ3 forumu değilmi?

Özür dilerim kardeş ama benim düşündüklerimde TZ3 de var,dolayısıyla konu farklı değil.Saygılar.
  • rica ederim kardeşim her zaman yanında tasıyabileceğin bir makina arıyorsan TZ3 den şaşma bence
  • Arkadaşlar TZ-3 ile her ayarda denememize rağmen 72dpi renk derinliğinden yukarısına çıkamadık , acaba bu değer limit değermi yada bilmedimiz bi ayar mı var ??
  • Yaf CONCEPTO kardeş hepte sana yükleniyoz ama kusura bakma seni baya ilgili ve açıksözlü buldum. 2 saattir yazdıklarını ve sağolsunlar yazanları okudum. fotograf kalitesine ikna oldumda video örneği hiç koymamışsınız. bir kaç tane kısa çekilmiş, özellikle hareketli videolardan (gece ve gündüz çekimi) koyarsanız çok makbule geçecek.
    zoom lu video çekimi yokmuş ama yinede video çekimi kaliteli ise bu makineyi sahibinden.com veya amerikaexpress.com dan 350 dolara almayı düşünüyorum. (ilgilenenlere duyrulur.)
    birde çok önemli:önce optik zoom 10x'e getirip(arttırıp) video çekebiliyor muyuz? bazı foto makinalarında bu özellik varmış veya tüm zoomlu makinalarda vardır bunu öğrenmek istiyorum.
    şimdiden ilgilerinize sağol.videodada tatmin olursam inşallah canonlara para kaptırmıyacağım.
    lütfen video örneği rapidde filan upload etsenizde olur.ayrıca herkese HAYIRLI BAYRAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caferkanak -- 12 Ekim 2007; 18:28:30 >

• Zoom değerini önceden ayarlarsan istediğin kadar yaklaştırabilirsin örneğin 5x e veya 10x e getirip öyle çekime başlayabiliyorsun yani çekim esnasında zoom değerini değiştiremiyorsun
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

bir fener'li olarak cimbom'lulara armağanım olsun..
  • concepto noldu ya bkmıyo 2 haftadır konuya... neyse ... sarı laci foton çok güzel tebrik ederim akşam çekilmiş tele makroya benziyor doğrumu... ama çok beğendim fotonu
  • Şu an makine bende değil yoksa video upload işi kolayda. Diger tz3 sahiplerinden koyan olur sanırım. Nettede bircok örnek bulabilirsin en basiti youtube a tz3 yazsan bile cıkar sanırım ama videosu olcukca kaliteli bence. zoom lu video cekimi var sadece video cekimi icinde zoom oranı azalıp artmıyor sabit. Sizede iyi bayramlar. Hyper ne yaptın aldınmı FZ18 i yoksa Fuji 8000 mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.