Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Concepto

Şu an makine bende değil yoksa video upload işi kolayda. Diger tz3 sahiplerinden koyan olur sanırım. Nettede bircok örnek bulabilirsin en basiti youtube a tz3 yazsan bile cıkar sanırım ama videosu olcukca kaliteli bence. zoom lu video cekimi var sadece video cekimi icinde zoom oranı azalıp artmıyor sabit. Sizede iyi bayramlar. Hyper ne yaptın aldınmı FZ18 i yoksa Fuji 8000 mi?

hayır canım o söylediğim siteden baktım tabki FZ18 tercihim... bide lecia lens olduktan sonra panasonicten vazgeçmedim... onnda videoda zoom yapma özelliği yok... bgn teknosoda gördüm fujiyi birascık inceledim.. 18x opti zoom gerçekten müthiş tabi bide bilgisayarda bakmak lazımmm.. neyse FZ18 almasını söyledim ama arkadaşımın tanıdığı olduğu için getirip getirmeyeceği meçhul.. neyse umarım alır 5 gün içinde belli olur alıp alamayacağım.. anu alamassam tz3 te afamda var çünkü kullanışlı maine yada dahada bekleyip fz60-70 modellerini görürüm.. alınca fotoğrafları eklerim inşlah alabilirim.. .. sanada özelden msj atmıştım ama cvp gelmedi..??

• teşekkür ederim fotoğraf hakkındaki yorumun için..

arkadaşlar bol bol foto ekleyelim tz3 almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından..
    quote:

Orjinalden alıntı: hyperaktive

sarı laci foton çok güzel tebrik ederim akşam çekilmiş tele makroya benziyor doğrumu... ama çok beğendim fotonu
  • gazelci,sarı laci fotolar çok güzel..elinize sağlık.
  • quote:

quote:

Şu an makine bende değil yoksa video upload işi kolayda. Diger tz3 sahiplerinden koyan olur sanırım. Nettede bircok örnek bulabilirsin en basiti youtube a tz3 yazsan bile cıkar sanırım ama videosu olcukca kaliteli bence. zoom lu video cekimi var sadece video cekimi icinde zoom oranı azalıp artmıyor sabit. Sizede iyi bayramlar. Hyper ne yaptın aldınmı FZ18 i yoksa Fuji 8000 mi?

hayır canım o söylediğim siteden baktım tabki FZ18 tercihim... bide lecia lens olduktan sonra panasonicten vazgeçmedim... onnda videoda zoom yapma özelliği yok... bgn teknosoda gördüm fujiyi birascık inceledim.. 18x opti zoom gerçekten müthiş tabi bide bilgisayarda bakmak lazımmm.. neyse FZ18 almasını söyledim ama arkadaşımın tanıdığı olduğu için getirip getirmeyeceği meçhul.. neyse umarım alır 5 gün içinde belli olur alıp alamayacağım.. anu alamassam tz3 te afamda var çünkü kullanışlı maine yada dahada bekleyip fz60-70 modellerini görürüm.. alınca fotoğrafları eklerim inşlah alabilirim.. .. sanada özelden msj atmıştım ama cvp gelmedi..??

Mesajı görmemisim uyarı gelmedi kusura bakma. Ankaradayım. Bence boyut sorun değilse bekle fz18 için tz3 alma artık. Ufak olsun dersen hala tek tercih tabii kide bu özelliklerde.

• biraz"resim ekleyelim

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

[simage]http://img152.imageshack.us/img152/4162/p1050440jh9.jpg(/image)
  • Resim eklemek istedim olmadı ekleme şekli yinemi değişti?
  • arkadaşlar,

şu su damlası fotoğrafı çekebilir miyiz bizim makinalarla???

evetse nasil?
  • valla güzel sorular, makina yanımda olsaydı bakardım...

kayıt yaparken "pause" tusu varsa o zaman belki ayni dosyadan devam edilebilir...

quote:

Orjinalden alıntı: caferkanak

Ya arkadaşlar bu tz3 lerle video çekerken aynı dosyanın üzerine kayıt yapabiliyormuyuz. örneğin bir doğum günü partisini ara ara çekerken her çekim için ayrı dosyamı oluşturuyor. yoksa bütün halinde bi doğum günü partisi vs. çekebiliyormuyuz.

Mesela 5 dk video çekip makinayı kapatsam. sonra makinayı açıp 5 dakika daha çeksem. bunları bir bütün olarak kaydediyormu? yoksa hep parça bölükmü kaydediyor?

birde fotoğrafların kumlu çıkmaması için isoyu elle 100 ayarladıktan sonra makinayı her açıp kapamamda isoyu el ile 100 ayarlamammı gerekiyor, yoksa bi kere ayarlasam yeterlimi?

Lütfen cevap çünkü almak üzereyimde sonradan pişman olmayaım.

• bu olmamış, odaklama da problem var, değil mi..

quote:

Orjinalden alıntı: mr blöf

biraz"resim ekleyelim

[simage]http://img152.imageshack.us/img152/4162/p1050440jh9.jpg(/image)
  • Evet olmamış tam odaklamamış..

Scubat su damlası çektim ben çok..normal makro modda flashlı yada telemacroda çekiyor..af yi falan continuous yapmıstım denemistim..metering falanda nokta deneyebilirsin..önemli olan damlanın oldugu yeri odaklaması..yoksa sorun yok çok rahat cekiliyor. shutter speed manuel ayar olmadıgı icin flashlı 1/30 1/60 falan yeterli oluyor.

caferkanak ISO ayarı 100 yapınca sonra kapatıp acınca bozulmuyor..video cekiminde devam etmesi acısından scubatın söylediği pause olayı sorunu çözüyor sanırım. ben denemedim ama gayet mantıklı söylediği.

Birde şunu ekliyim sanırım ayrı video dosyalarını programla falan birlestirebilirsin daha sonra. Kapatıp acarsan çunku pause tusuda olmuycaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 16 Ekim 2007; 14:10:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Mesajı görmemisim uyarı gelmedi kusura bakma. Ankaradayım. Bence boyut sorun değilse bekle fz18 için tz3 alma artık. Ufak olsun dersen hala tek tercih tabii kide bu özelliklerde.

evet FZ18 e odaklandım ama gene olmadı ya getitireemdim !!!!
    amerikadaki tekno marketlerde 500$ civarı satılıyomus prestigecamera.com da 300$ ama adamlr 1 hafta içinde teslim ediyolarmış..
    ordan gelecek tanıdıkta 3 -4 gün sora geliyo....
    ama arkadaşmın dubaide kanada da iran da tanıdıkalrı varmış onlardan birine getitirebilirim diyo
    siz biliyomsunuz hangi yerde daha ucus olur elektronik aletler..

evet çok iyi bir makineye benziyor Fz18 ama youtube deki tanıtım videosunda ekranın yanıdaki yönlendirme ok tuşarı yerine,joyistik var ..umarım oda sorun yaratmaz telefonalrdaki joyistik gibi bozulmaz...

fujinin kızıl öteside varmış aslında kullanılabilir bi özellik yinede vaz geçmem fz18den..onda varmiki acaba..

ya bu sınıfın makineleri o kadar büyük değil aslında ben internette gördüğüm fotoğrflarda makinelerin d-slr mkaineler kadar büyük olduğunu sanıyordum geçen gün h9 u gördüm teknosada en ve boyda normal sadece objektif ve tutma yeri cıkıntısı var.. fz18de o kadar büyük değildir heralde.. bi alabilseydim... benim iş yıl başına kaldı anlıcan

• uzun zamndır forumda deildim bi ürün kafama takıldı fx100 lx2 tz3 de aklımdaydı ama tz3 ü eledim fx100 ve lx 2 önereceğiniz hangisiyardımcı olursanız sevinirim
  • Ya arkadaşlar bu tz3 lerle video çekerken aynı dosyanın üzerine kayıt yapabiliyormuyuz. örneğin bir doğum günü partisini ara ara çekerken her çekim için ayrı dosyamı oluşturuyor. yoksa bütün halinde bi doğum günü partisi vs. çekebiliyormuyuz.

Mesela 5 dk video çekip makinayı kapatsam. sonra makinayı açıp 5 dakika daha çeksem. bunları bir bütün olarak kaydediyormu? yoksa hep parça bölükmü kaydediyor?

birde fotoğrafların kumlu çıkmaması için isoyu elle 100 ayarladıktan sonra makinayı her açıp kapamamda isoyu el ile 100 ayarlamammı gerekiyor, yoksa bi kere ayarlasam yeterlimi?

arkadaşlar soruma cevap alamadım. lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: caferkanak

Ya arkadaşlar bu tz3 lerle video çekerken aynı dosyanın üzerine kayıt yapabiliyormuyuz. örneğin bir doğum günü partisini ara ara çekerken her çekim için ayrı dosyamı oluşturuyor. yoksa bütün halinde bi doğum günü partisi vs. çekebiliyormuyuz.

arkadaşlar soruma cevap alamadım. lütfen yardımcı olun

Yukarda scubat ve ben cevap vermistik sanırım gozden kacırmıssın.

• panasonıc tz3'ten fotolara devam..maksat topik renklensin.

• dubai amerikadan daha pahalı...

en ucuz amerika...tecrubeyle sabit..

quote:

quote:

quote:

quote:

evet FZ18 e odaklandım ama gene olmadı ya getitireemdim !!!!
    amerikadaki tekno marketlerde 500$ civarı satılıyomus prestigecamera.com da 300$ ama adamlr 1 hafta içinde teslim ediyolarmış..
    ordan gelecek tanıdıkta 3 -4 gün sora geliyo....
    ama arkadaşmın dubaide kanada da iran da tanıdıkalrı varmış onlardan birine getitirebilirim diyo
    siz biliyomsunuz hangi yerde daha ucus olur elektronik aletler..

evet çok iyi bir makineye benziyor Fz18 ama youtube deki tanıtım videosunda ekranın yanıdaki yönlendirme ok tuşarı yerine,joyistik var ..umarım oda sorun yaratmaz telefonalrdaki joyistik gibi bozulmaz...

fujinin kızıl öteside varmış aslında kullanılabilir bi özellik yinede vaz geçmem fz18den..onda varmiki acaba..

ya bu sınıfın makineleri o kadar büyük değil aslında ben internette gördüğüm fotoğrflarda makinelerin d-slr mkaineler kadar büyük olduğunu sanıyordum geçen gün h9 u gördüm teknosada en ve boyda normal sadece objektif ve tutma yeri cıkıntısı var.. fz18de o kadar büyük değildir heralde.. bi alabilseydim... benim iş yıl başına kaldı anlıcan

• Odaklama hatalı haklısınız yanlış zeytin yüklemişim

•  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

Bu ne demeyin bizim sokak lambası

• Sarı laci çiçek makrosu harika
    Şu an makina elimde video çekimi yapiyorum ama pause olanağı yok
    yani her çekim ayrı dosya olarak kaydedilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr blöf

Sarı laci çiçek makrosu harika

teşekkürler dostum..seninkilerde..ama konu sıkıntısı çekmemen lazım..ara sıra foto kritik'e göz at..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.