Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, tz3 ü amerikaexpress ten alsak gümrüğe filan takılır mı? Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Sanırım bu siteden satın alan bir arkadaş vardı. Bilgilendirirse sevinirim. Bir de taksit olayı filan yok sanırım değil mi oradan alındığında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronas

Selam arkadaşlar, tz3 ü amerikaexpress ten alsak gümrüğe filan takılır mı? Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Sanırım bu siteden satın alan bir arkadaş vardı. Bilgilendirirse sevinirim. Bir de taksit olayı filan yok sanırım değil mi oradan alındığında?

benden fazla yaşayacaksın? bende aynı soruyu soracaktım tz3 fiyatı 425 ytl. gittigidiyordan bile daha ucuz. ama günlerdir siteleri tarıyorum amerikanexpress.com dan alışveriş eden birine rastlamadim. gerçekten güvenilir bi site mi? acaba. hiç bu site hakkında görüş bildiren yok.çünkü fiyatlar çok çok ucuz ama web sayfası uyduruk gibi, tereddüte yol açıyor.

birde şu ünlü dpreview.com sitesine üye olan varmı: ben 2 gündür olmaya çalışıyorum gmail, yahoo, hotmail vs mail adrteslerini kabul etmiyor. isp domain adresi alın gibi bişi diyo heralde tam anlamadım. önerdiği siteden mail adresi almaya çalıştım oda olmadı. nasıl üye olunacağini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• Panasonıc TZ3 fotolara devam..

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • TZ3 grubu çicek makro uzmanı sari_laci Eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: caferkanak

quote:

Selam arkadaşlar, tz3 ü amerikaexpress ten alsak gümrüğe filan takılır mı? Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Sanırım bu siteden satın alan bir arkadaş vardı. Bilgilendirirse sevinirim. Bir de taksit olayı filan yok sanırım değil mi oradan alındığında?

benden fazla yaşayacaksın? bende aynı soruyu soracaktım tz3 fiyatı 425 ytl. gittigidiyordan bile daha ucuz. ama günlerdir siteleri tarıyorum amerikanexpress.com dan alışveriş eden birine rastlamadim. gerçekten güvenilir bi site mi? acaba. hiç bu site hakkında görüş bildiren yok.çünkü fiyatlar çok çok ucuz ama web sayfası uyduruk gibi, tereddüte yol açıyor.

birde şu ünlü dpreview.com sitesine üye olan varmı: ben 2 gündür olmaya çalışıyorum gmail, yahoo, hotmail vs mail adrteslerini kabul etmiyor. isp domain adresi alın gibi bişi diyo heralde tam anlamadım. önerdiği siteden mail adresi almaya çalıştım oda olmadı. nasıl üye olunacağini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Niyeti bozdum almak istiyorum bu makinayı ama seninde dediğin gibi güvenebilir miyiz siteye ve gümrüğe takılma gibi bir sorun olur mu ondan çok emin değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

TZ3 grubu çicek makro uzmanı sari_laci Eline sağlık

hoca abartma sadece topik renklensin diye uğraşıyorum..uzman sensin ve her konuda..

Panasonıc TZ3 fotolarına devam..

• quote:

quote:

Merhabalar

charapchi adlı (bu topikte oradan alışveriş yapan tek kişi olan) üyenin mesajını okuduktan sonra ilgili siteden (amerikaexpress.com) sitesinden alış-veriş (şimdilik sadece veriş) yapma gafletinde bulundum.

28.09.2007 tarihinde siteye üye olarak bir adet TZ-3 siparişi verdim. Ödemeyi havale yöntemi ile siparişin sonunda bildirilen İşbankası Kavaklıdere şubesindeki ilgili hesap numarasına 03.10.2007 valörlü olarak 02.10.2007 tarihinde 442,50 YTL. havale yaptım. Bu gün 23.10.2007 itibariyle ortada ne makina var ne de bir bilgilendirme mesajı.

Siparişlerim adlı menüden ödeme bildirimini 3-4 kez yapmama ve 3 kez ayrıca iletişim için bildirilen adrese mail göndermeme rağmen hala bir haber yok.

Yine de bütün iyi niyetimi muhafaza ederek bekliyorum. Sebebi şu:

Sipariş sonunda verilen hesap numarasına ben YTL olarak havale yaptım. Çünkü hesabın YTL. yada Döviz olduğu belirtilmemişti. Acaba ilgili hesap döviz hesabı olduğu için benim gönderdiğim havale hesaba geçmedi mi?. Bu tür bir hata yapmış olabilirim diye düşünüyorum.

Bulunduğum yerdeki bankacı arkadaşa sordum, böyle bir hesap yoksa para 45 gün sonra iade edilir dedi.

Siteye bayramdan sonra girdiğimde ana sayfada ödemeler dolar olarak yapılır vs. şeklinde uyarı yazısı koymuşlar. Fakat benim mesajlarıma hiç bir cevap verilmedi. Siparişimle ilgili bilgiler içinde "ödeme bekliyor" bilgisi de değişmedi.

Bu siteden alış-veriş yapacaklara bilgilendirmek için bu yazıyı yazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarı_laci

quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

TZ3 grubu çicek makro uzmanı sari_laci Eline sağlık

hoca abartma sadece topik renklensin diye uğraşıyorum..uzman sensin ve her konuda..

Panasonıc TZ3 fotolarına devam..

16:9 mu foto? Çok güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: tkaslan

quote:

quote:

Merhabalar

charapchi adlı (bu topikte oradan alışveriş yapan tek kişi olan) üyenin mesajını okuduktan sonra ilgili siteden (amerikaexpress.com) sitesinden alış-veriş (şimdilik sadece veriş) yapma gafletinde bulundum.

28.09.2007 tarihinde siteye üye olarak bir adet TZ-3 siparişi verdim. Ödemeyi havale yöntemi ile siparişin sonunda bildirilen İşbankası Kavaklıdere şubesindeki ilgili hesap numarasına 03.10.2007 valörlü olarak 02.10.2007 tarihinde 442,50 YTL. havale yaptım. Bu gün 23.10.2007 itibariyle ortada ne makina var ne de bir bilgilendirme mesajı.

Siparişlerim adlı menüden ödeme bildirimini 3-4 kez yapmama ve 3 kez ayrıca iletişim için bildirilen adrese mail göndermeme rağmen hala bir haber yok.

Yine de bütün iyi niyetimi muhafaza ederek bekliyorum. Sebebi şu:

Sipariş sonunda verilen hesap numarasına ben YTL olarak havale yaptım. Çünkü hesabın YTL. yada Döviz olduğu belirtilmemişti. Acaba ilgili hesap döviz hesabı olduğu için benim gönderdiğim havale hesaba geçmedi mi?. Bu tür bir hata yapmış olabilirim diye düşünüyorum.

Bulunduğum yerdeki bankacı arkadaşa sordum, böyle bir hesap yoksa para 45 gün sonra iade edilir dedi.

Siteye bayramdan sonra girdiğimde ana sayfada ödemeler dolar olarak yapılır vs. şeklinde uyarı yazısı koymuşlar. Fakat benim mesajlarıma hiç bir cevap verilmedi. Siparişimle ilgili bilgiler içinde "ödeme bekliyor" bilgisi de değişmedi.

Bu siteden alış-veriş yapacaklara bilgilendirmek için bu yazıyı yazdım.

Bilgilendirmen için teşekkür ediyorum sana ama bankacı arkadaşın sana zaman konusunda yanlış bilgi vermiş. Eğer olmayan hesaba bi para gönderdiysen (EFT yaptıysan) bunun geri dönüş süresi maksimum 3 iş günüdür. Eğer havale yaptıysan zaten daha işlemi yaparken hesap bulunamadı gibisinden bi uyarı alırdın ya da hesap numarası başka bir alıcı adına görünürdü. Sen acil tarafından şubenle görüşüp paranın akıbetini öğrenmelisin bence. Bende siteden alışveriş yapmaktan vazgeçmiştim zaten Amerikadan gelecek birileri olursa onlara aldırtacağım. Çokta güvenemedim açıkçası siteye ve senin başına gelenlere bakılırsa da iyi etmişim vazgeçmekle. Umarım bir an önce sorununu çözebilirsin ama dediğim gibi öncelikle mutlaka kendi bankanla görüş...

• Tkaslan kardeş öncelikle bilgilendirmen için allah razı olsun. fiyatların çok cazip olması bana niyeti bozduruyordu. ama dediğin gibi ödemeler döviz olarak yapılır diyordu. eğer problem bundan kaynaklanıyorsa iş kesinleştiğinde lütfen bildir. çünkü ilk başlarda adı sanı duyulmamışken şimdi çoğu web sayfalarında reklamları var. önceden googlede aratınca bile bulunamayan bi siteydi şimdi heryerde reklamları var. hani vurkaç bi site olsaydı şimdiye kapatılırdı sanırım. yada böyle ümit ediyorum.alışverişteproblem yaşamayan bikaç kişinin görüşüne rastlasam alacamda daha rastlamadım. ama sizden başka problem yaşayanada rastlamadım

bilgisi olan alışveriş yapan varsa lütfen yazsın. ha bu arada tkaslanın durumunun sonuçlanmasınıda merakla bekliyorum
  • SLM FOTOGRAF SEVERLER.

PANASONIC TZ3

PANASONIC FX100

SONY T200

ve diğer digital fotograf makinaları Turkiye fiyatının YARISINA SATIYORUZ hemde extra hediyeleriyle ( yedek pil + 4GB SD card + canta + tripod )

Lütfen bilgi almak ve her türlü sorularınız için

MSN: EMSTRADETURKEY@HOTMAIL.COM

MAIL: EMSTRADETURKET@GMAIL.COM

• quote:

Tkaslan kardeş öncelikle bilgilendirmen için allah razı olsun. fiyatların çok cazip olması bana niyeti bozduruyordu. ama dediğin gibi ödemeler döviz olarak yapılır diyordu. eğer problem bundan kaynaklanıyorsa iş kesinleştiğinde lütfen bildir. çünkü ilk başlarda adı sanı duyulmamışken şimdi çoğu web sayfalarında reklamları var. önceden googlede aratınca bile bulunamayan bi siteydi şimdi heryerde reklamları var. hani vurkaç bi site olsaydı şimdiye kapatılırdı sanırım. yada böyle ümit ediyorum.alışverişteproblem yaşamayan bikaç kişinin görüşüne rastlasam alacamda daha rastlamadım. ama sizden başka problem yaşayanada rastlamadım

bilgisi olan alışveriş yapan varsa lütfen yazsın. ha bu arada tkaslanın durumunun sonuçlanmasınıda merakla bekliyorum

Sakın iyice araştırmadan alışveriş yapmayın.Benim bu konuyla ilgili 4 Eylül de açmış olduğum bir topic vardı. (http://forum.donanimhaber.com/m_17298071/tm.htm) Buraya bakabilirsin.Verilen cevaplara bakılırsa alışveriş yapan yok bu amerikaexpress ten.

• Merhaba

Bu amerikaexpress.com sitesi ile ilgili önceki mesajıma ek bir mesaj daha yazayım dedim.

Bu gün ilgili siteye aynı makinadan bir sipariş daha vereyim dedim. Biraz önce siparişi tamamladım. Peşinen, önceden gönderilmiş bir meblağımız da var.
    Sipariş sonunda bildirilen hesap numarası YTL. hesabı. Döviz değil.

İşbankası Kavaklıdere/Ankara şb. 0693212 nolu, EXPRESS CENTER adına

Siparişin tamamlandığı sayfada ilgili hesap numaralarının üst bölümünde;

"Ödenecek miktarı aşağıdaki banka hesabına yatırdığınız andan itibaren 2 gün içerisinde ürününüz gönderilmiş olacaktır." yazıyor.

28.09.2007 deki siparişin numarası 192'ydi, şimdiki 267 oldu. Anlaşılan o zamandan bu güne kadar 70 kadar kişi daha ağa takılmış.

Daha önceki ücreti Ziraat bank. internet şubesinden İşbank şb. hesaba EFT yapmıştım. Banka içi işlemlerde hesap sorgulama yapıyor fakat diğer bankadaki hesaplara yapılan EFT işlemlerinde sorgulama yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaslan -- 24 Ekim 2007; 12:37:51 >

• Birkaç manzara fotosu iso 100 ile (bulutlu hava)
    40x

30x

20x

10X

1X

• quote:

Panasonıc TZ3 fotolara devam..

forumları dolaşırken canon sayfasında bu fotoğrafı gördüm..http://forum.donanimhaber.com/m_7205967/mpage_44/key_//tm.htm#18597914

sanırım canon s serinde bi foto. makinesiyle çekilmiş...

aynı çiçek...

tabi canonun makro kalitesinide gözler önüne sermiş renkler çok canlı...
    ama sarı lacinin pozlandırasıda güzel.. forum son zamanlarda en çok katkı sağlayanlardan birini sarı laciyi tebrik ediyorumm...
    16.9 fotosuda çercevelik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperaktive -- 24 Ekim 2007; 19:28:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hyperaktive

quote:

Panasonıc TZ3 fotolara devam..

forumları dolaşırken canon sayfasında bu fotoğrafı gördüm..http://forum.donanimhaber.com/m_7205967/mpage_44/key_//tm.htm#18597914

sanırım canon s serinde bi foto. makinesiyle çekilmiş...

aynı çiçek...

tabi canonun makro kalitesinide gözler önüne sermiş renkler çok canlı...
    ama sarı lacinin pozlandırasıda güzel.. forum son zamanlarda en çok katkı sağlayanlardan birini sarı laciyi tebrik ediyorumm...
    16.9 fotosuda çercevelik...

eğer o ışıkta bende çekseydim panasonıc tz3 rakibine fark atardı..

örnek..

ama marifet aşağıdaki gibi çekebilmektir..

16:9 çekmedim ama kesip biçince öyle oldu..

takdir edilmek güzel şey çok teşekkür ederim..

• TZ3 Power
  • mr blöf değişik zoomlarda çektiğin foto çok güzel. keşke hava açık olsa imiş. böyle resimlerin devamının gelmesi dileğiyle teşekkürler. bu zoom olayı çok güzel bişi yaf. alabilirsem zati sırf zoom ve ufak olduğundan dolayı alcam
  • rica ederim amacım zoom hakkında fikir vermekti ama şansınıza hava kapalıydı [yada ayarlarla oynansa belki daha güzelde çekerdim bunu conceptoya sormak lazım]
  • quote:

Tkaslan kardeş öncelikle bilgilendirmen için allah razı olsun. fiyatların çok cazip olması bana niyeti bozduruyordu. ama dediğin gibi ödemeler döviz olarak yapılır diyordu. eğer problem bundan kaynaklanıyorsa iş kesinleştiğinde lütfen bildir. çünkü ilk başlarda adı sanı duyulmamışken şimdi çoğu web sayfalarında reklamları var. önceden googlede aratınca bile bulunamayan bi siteydi şimdi heryerde reklamları var. hani vurkaç bi site olsaydı şimdiye kapatılırdı sanırım. yada böyle ümit ediyorum.alışverişteproblem yaşamayan bikaç kişinin görüşüne rastlasam alacamda daha rastlamadım. ama sizden başka problem yaşayanada rastlamadım

Merhabalar
    Lumix TZ-3 için yaptığım havale tutarı "0693212 nolu hesap ile isim uyuşmadığından" açıklaması ile hesabımın bulunduğu bankaya geri gönderilmiş.

Ben bu paradan ve makinanın gönderilmesinden ümidimi kesmiş, dolandırıldığımı düşünmeye başlamıştım. Demekki düşündüğüm gibi değilmiş. Göndermiş olduğum maillere cevap verilmemesi de tabiiki bu düşüncemde etkili olmuştu.

Şimdi TZ-3'ü hesaplı fiyata nereden ve nasıl alabilirim yeniden araştırmaya başladım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.