Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • İyi günler
    doğubank ta bu ürünü bulamadım garantili fiyatıda çok ağır geliyor. gittigidiyor gibi sitelerde camsdigital VE elektrostar isimli satıcılarda sd kartla 500 ytl dir. bu arkadaşlardan daha önce alışveriş yapan varmıdır ? fiyat nasıldır ? Daha uygun fiyatta bulabileceğim bir yer tavsiye edebilecek bir arkadaş varmıdır ? kolay gelsin ....
  • Orjinalden alıntı: simonet

daha güzelini çekebilen varsa lütfen ayarları söylesin
    ben bu kadarını çekebiliyorum

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

Simonet 3 sayfa geride var ben kendi ayarlarımı yazmıştım ordan bir bak faydası olur diğer resimler çok güzel bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 3 Kasım 2007; 12:28:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarı_laci

biraz noise var ama ayrı bir hava katmış fotoya oda güzel olmuş

• Herkes baya güzel çekmeye başladı tebrikler herkese bende dahil makina kullandıkça daha güzel çekmeye musait bir cihaz. herkese mini bir tripod alıp gece resmi çekmesini tavsiye ederim. Night scenery modda süper oluyor ama insan çekiyorsanız bir gece manzarası önünde çok komik oluyor çünkğ 5-8 sn hareketsiz durması gerekiyor çekilen obje yada kişinin.
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

Nasıl olmuş...PS manipulasyon var.

• bu ürün derken tz3 ü kastediyorum yazmayı unutmuşum yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaş gittigidiyordan daha garantilisi yok ben oradan aldım
  • Concepto birkaç gündür yoksun dostum..
    dediğinde haklısın ne kadar çok pratik o kadar iyi foto..
    maniplasyon harika olmuş..ellerine sağlık..

topiği renklendirmeye devam..

• Slm Dgİstanbul

uygun fiyata TZ3 arıyorsan bizde

Panasonic Tz3 + 4 GB sd card + yedek pil + koruma cantası + mini tripod + ekran koruyucu gibi hediyeleriyle birlikte 600 YTL dir.

EMS TRADE TURKEY olarak bu gune kadar yüzlerce makina sattık. Bizden bilgi formu istiyebilirsin.

Gittigidiyor gibi açık arttırma sitelerinden farkımız bize haftanın 7 gunü ulaşabilirsin. Unutma 4GB SD TOSHIBA 4 Class cart hedıyelı urun gıttıgıdıyorda bulamassın ayrıca ordan satıcılarlada irtibatın çok güç olur bize msn adresimizden surekli ulasabılırsın.

MSN: emstradeturkey@hotmail.com

Mail: emstradeturkey@gmail.com

bilgi katalogu için bize ulaşabilirsin.

ışığınız bol olsun...
  • mr blöf sen hangi satıcıdan aldın birde üründen memnunmusun ?
    emstrade istanbulda elden teslim şnsımız varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarı_laci

Concepto birkaç gündür yoksun dostum..
    dediğinde haklısın ne kadar çok pratik o kadar iyi foto..
    maniplasyon harika olmuş..ellerine sağlık..

topiği renklendirmeye devam..

Foto çok iyi sarı_laci. Yeni alan arkadaşlardanda bekliyoruz örnek fotolarını.

• dgistanbul. ben makinayı temmuz ayında 579 ytl ye aldım şu an 490 ytl ye kadar geriledi ilk bi satıcıdan aldım bana japon dedi çin malı gönderdi zaten koli direk hongkong dan geldi onu iade ettim daha sonra başka bir satıcıyla irtibata geçtim kesin (made in japan) yazan gönderirsen alırım diye bu şekilde aldım ve çok memnunum, sende alıcağın zaman buna dikkat et nereden alıcağına sen karar vericeksin yalnız gittigidiyorun iyi tarafı mal eline geçiyor beğenirsen parasına onay veriyorsun yoksa nereden alıcağın senin bileceğin birşey
  • fotolar gerçekten güzel
  • biraz foto ekleyelim

• Çayyolu bizim site ...
    tripod yok kitabın üstüne koyup 2 saniye timer kullandım heh ...

• metanol ellerine sağlık..ben çok beğendim..başka fotolarını da bekliyoruz..
  • arkadaşlar maldivlerden geldim ve ne kadar iyi bir makine aldığımı sualti/suüstü her resimde tekrar anladım.

resim çekerken genelde senaryo modundan underwater veya beach modlarını kullandım, bir de güneşin geldiği açıya dikkat ettim...konu olarak da pek sıkıntı çekmediğimi tahmin edersiniz...

ve sonuçların bazıları:

(ufak picasa ayarlari yapmadım dersem yalan olur)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.