Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim Amerikada bir tanıdığın yoksa gittigidiyordan şaşma ben oradan aldım,yalnız oradan alıcaksanda made in Japan olmasına dikkat et
    çin malı gönderiyorlar japon diye
  • tkaslan kardeş öncelikle geçmiş olsun. paran ziyan olmadı. sanırım teknik bi hata imiş.

ama en ucuz nerden bulabilirim diyosan şimdilik tek seçenek yine amerikaexpress sitesi. gerçi sütten ağzın yandı biliyorum ama başka ucuz site yok. ben hergün siteleri tarıyorum. en azından 2 gb sd kartla 400 ytl ye düşmesini bekliyorum. 1,2 aya düşer heralde. max verebileceğim fiyat 400 ytl çünkü.

arkadaşlar bide sahibinden.kom sitesini incelemenizi tavsiye ederim burada da gittigidiyor sitesindeki birçok ünlü satıcı(elektrostar,yaso ferkadan,suzi vs.....) satış yapıyor. örneğin elektrostar satıcısı canon a570 i gittigidiyorda 340 satıyosa sahibinden sitesinde 300,310 ytl satıyor. hani gittigidiyorda siteye %10 ücret ödüyolarya sahibinden sitesine ödemiyolar diye düşünüyorum. yoksa aynı satıcılar niye 2 ayrı sitede farklı fiyat veriyorlar aynı ürüne.

kısacasu ben bu siteyi hergün tarıyorum.çok çok hareketli ve yeni ürünlerin geldiği bi site.bana sorarsanız gittigidiyordan güvrenou alan saıcıları bu siteden bulup daha ucuza alışveriş yapabilirsiniz. bu siteden ucuz bulduğum tek site tkaslan ın alışveriş yaptığı malum site. Ama onda şu an tereddütteyim.amacım kesinlikle site reklamı yapmak diil. sizlere biraz olsun faydam dokunsun stedim. sizinde bildiğiniz ucuz siteler varsa lütfen yazın. bu arada hemalhemsat sitesi çok pahalı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caferkanak -- 26 Ekim 2007; 19:29:21 >

• Yakında 40x dijital zoomla çektiğim resimleri,bu siteye yolluyacam,cam arkasından ve en az 3 km.mesafeden çektiğim resimde,resmini çektiğim sitenin ismi çok net olarak okunuyor.Dijital zoom da resmin kalitesi düşer diye duymuştum,ancak dijital zoom la çektiğim resimlerde hiçte kalite düşmedi.
  • batıkentli arkadaş bende 40x zoomla çekeceğin fotoları merakla bekliyorum. keşke cam arkasından olmasaymış. resimdeki netliği bozar diye düşünüyorum. yalnız senden ricam direct çekiminide yanına eklemeyi unutmazsın heralde. böyle resimlerin devamını dilerim.
  • Doğubanka ya da etraftaki hanlara gidip bakan var mı hiç bu makinayı? Ben önümüzdeki günlerde gidip bir ziyaret etmek niyetindeydim ki biraz önce hayırlı bir haber aldım. Amerikadan gelecek biri varmış önümüzdeki hafta ona aldıracağım. Amazonda 250 $ fiyatı var aletin. Newyork ta normal mağazalarda ne kadardır acaba? Sonuçta amazondan alıp bekleyecek hali yok mağazadan alacak mecburen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronas -- 27 Ekim 2007; 12:35:53 >
  • Dijital 40x zoom mesafe 3-4 km.civarı

• Dijital 40x zoom.Aynı yer

• Dijital 40x zoom,Aynı yer.

• abi resimler çok güzel yaf. burası neresi? yanlış anlamadıysam bu gölün içindekiler ördek. böyle yerleşim yerine yakın bir yerde bu kadar çok ördeği bi arada hiç görmemiştim. İnşallah bu resimleri avcılar görmemiştir, bence hemen sil[: doğaya yazık olmasın. yalnız bu 40x ile çektiğin resmin aynısını birde direkt çekim(1x) ile çekip koysaydın daha iyi olurdu
  • Burası Ankara Mogan gölü(Gölbaşı) gölün içinde gördüklerin doğru ördek,burası büyük bir yerleşim yerinin içi,burayı çok çok fazla insan görmekte buranın saklanacak tarafı yok,1x le çekilmiş kare yok,bunu bende koymak istedim ama 1x le resim çekmemiştim.
  • Panasonic kullanıcıları merhaba ben yeni üyeyim.Yorumlarınızı okuyorum cok güzel bilgiler veriyorsunuz.Ben profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum.Bir Amatör olarak bilgilerinizi bayağı yeterli buldum.
    Kullandığınız ürün gerçekten çok güzel ve hakkını veriyorsunuz.Ben nikon d200 kullanıyorum.Ben bir arkadaşım için getirttim.Almak isteyenler bana ulaşabilirler.teknosa fıyatının yarısına getirtebiliyorum.Üstelik orjinal japon çin değildir...
  • merhaba
    bende resim göndermek istiyorum ama bana şu hatayı veriyor bi fikri olan varmı?
    Request object error 'ASP 0104 : 80004005'

Operation not Allowed

D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 167
  • Bir zoom performansı daha :

sifir zoom:

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

maximum zoom(optik+dijital):

(tripod kullanmadan)

bir negatif feedback vereceğim, benim makina mavi, ama köşesinde boyası toplu iğne başı kadar atmış, umarım tüm boya zamanla gitmez...

• bir de HDR denemem var,

TZ3'ün auto bracket fonksyonu ile, tek basma ile 3 farklı exposureda arka arkaya 3 resim çekme özelliğini kullandım. sonrada bu resimleri birleştirip HDR yapmaya çalıştım, kendi çapımda

resim gerçek boyutlarında (40mb ! ) daha güzel, burada küçültünce (150kb) çok bozuldu...bu HDR yi iyi yapan bir arkadaş bize yol gösterebilse iyi olur...
  • Panasonic DMC-TZ3 Camiası merhabalar. Bu makinadan makul fiyatlarda almak isteyen olursa bana mail atarak ulaşabilirler.Yurtdışına sık sık çıkan bir arkadaşıma ısmarlayıp getirtiyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: simonet

merhaba
    bende resim göndermek istiyorum ama bana şu hatayı veriyor bi fikri olan varmı?
    Request object error 'ASP 0104 : 80004005'

Operation not Allowed

D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 167

dostumhttp://imageshack.us/ tıkla sadece boyutu seç gözat'tan yükleyeceğin resmi aç yükleye bas çıkan linklerden en alttakini kopyele ve mesajdaki imageye yapıştır..kolay gelsin..
  • maltepe sahilden çekilmiş adalar

• yanlış resim

• arıların resitali

• daha güzelini çekebilen varsa lütfen ayarları söylesin
    ben bu kadarını çekebiliyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.