Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar değişik birsey olsun dedim, su altı fotosu çekemiyoruz onun yerine yorgan altı oldu
  • Arkadaşlarwww.amerikaexpress.com adlı bir site mevcut.Buradan geçen hafta bir adet TZ3 makine aldım sadece 330 dolara!!! inanılmaz ucuz..1 yıl garantili... su anda bu makine yalcınlarda 900 milyon olan makinaya bu fiyata sahip olabiliyorsunuz..kargo ücretsiz..ve iki gün içinde makine elinizde..gerçekten çok başarılı...bence bir göz atın
  • yaa arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum belki konuyla alakasız olabilir ama panasonic tz3 ile Canon SX100 IS bunun arasında hangisini tavsiye edersiniz nedenini yazarsanız memmun olurum..
  • Arkadaşlar Panasonic lumix dmc fz18 almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
    Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum
    Birde lumix lerde video çekiminde zoom varmıdır (bilhassa fz 18de) biliyormusunuz
    Şimdiden teşekkürler.
  • tz3 tamamen hazır çekim modlarıyla kullanılan bir kamera sx100 ise manuele izin veren bir kameradır..tz3 tam bir geniş açı'ya sahipken canon geniş açı olarak daha kısıtlı bir objektife sahiptir..zoom oranları aynıdır..fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla canon plastik gövdeye sahipken tz3 alimunyum gövdeye sahiptir..tz3 3 inç ekrana canon 2.5 ekrana sahiptir..her iki kamerada imaj sabitleme fonksiyonuna sahiptir..
    tercih meselesine gelince menü türkçe mi? fiyat, büyüklük ve internetten her iki makinanın çektiği fotoğraflara bakıp karşılaştırma yaparak kararı kendinizin vermesi en doğrusudur..çünkü kendi düşen ağlamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: musayalcin

Arkadaşlar Panasonic lumix dmc fz18 almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
    Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum
    Birde lumix lerde video çekiminde zoom varmıdır (bilhassa fz 18de) biliyormusunuz
    Şimdiden teşekkürler.

FZ18 USA fiyatına göre çok iyi bir makina. Videoda zoom özelliği yoktur bu modelde. FZ18 konusu vardı orayı incelersen daha detaylı bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarı_laci

tz3 tamamen hazır çekim modlarıyla kullanılan bir kamera sx100 ise manuele izin veren bir kameradır..tz3 tam bir geniş açı'ya sahipken canon geniş açı olarak daha kısıtlı bir objektife sahiptir..zoom oranları aynıdır..fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla canon plastik gövdeye sahipken tz3 alimunyum gövdeye sahiptir..tz3 3 inç ekrana canon 2.5 ekrana sahiptir..her iki kamerada imaj sabitleme fonksiyonuna sahiptir..
    tercih meselesine gelince menü türkçe mi? fiyat, büyüklük ve internetten her iki makinanın çektiği fotoğraflara bakıp karşılaştırma yaparak kararı kendinizin vermesi en doğrusudur..çünkü kendi düşen ağlamaz..

teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin için dedikleriniz çok mantıklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengaver029 -- 26 Kasım 2007; 0:14:45 >

• Merhaba cevap veren arkadaşa (cocepto) teşekkür ederim.
    Şu anda 2 makine arasında kaldım ben biraz acemiyim lumix tecrübelerinize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim:
    biri bahsettiğim
    1p.lumix dmc fz18 =8.0 mp .28 mm - 504 mm (18x) zoom.(ez ile28.7 x olabiliyor)./1/2,5ccd
    2.FUJIFILM FINEPIX S8000FD 8.0MP=18x optik/1/2,35 ccd
    fz18den videoda zoom olmaması nedeniyle soğudum fujide var sanıyorum gece modunda fz18 daha başarılıyken yüksek isoda fuji başarılı Fiyatları birbirine yakın (usa:350-450$) titreşim engelleyici vb özellikleri yakın.
    Sizce hangisini almalıyım? şimdiden teşekkürler.
  • Rica ederim Musa. Bircok acıdan karsılastırma yapılabilir fakat senin icin videoda zoom ozelligi gerekli ise Fuji almaktan baska secenek yok zaten. Bana gore Lumixin artısı 28 mm genis acı ve objektife lens takılabiliyor. Fujide lens takılıyormu ona emin değilim. birde lumix in EZ optik zoom ozelligi var. Benzer cihazlar ama bence lumixin goruntusu çok daha hoş. Benim tercihim daha once FZ18 oldu ama kullanamadım hala. SP550 8000FD ve FZ18 düsünmüstüm.
  • arkadaşlar geniş açı böyle bir işe yarıyor..

ayasofya camiinin bir minaresi..

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

sirkeci'deki tarihi park otel..

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

bunlar gibi devasa yapılar bir adımdan karenin içine sığıverir..

• Merhabalar

Maceralı bir alışveriş sonrasında ben de TZ3'e kavuştum. Şüphe ile yaklaştığımız, amerikanexpress.com dan 399,30 YTL. na havale seçeneği ile aldım. Bulunduğum yere 6 günde geldi. Orjinal Japon malı, İngilizce menü. Gri modeli 372 YTL. civarıydı. Siyah rengi için 27 YTL. farka değer diye düşündüm.

Makinayı çözmeye başladığımda, hava şartları da uygun olursa bir kaç fotoğraf çekip foruma ekleyeceğim.
  • Sarı_laci güzel cekmişsin süper fotolar.
  • Forumdaki bütün yazıları ve resimleri inceledim..Bayadır TZ'ü araştırıyorum.Forumdan çok yararlandım,emeklerinize sağlık..
  • concepto teşekkürler dostum..farklı şeyler eklersek yararlı olacağını düşündüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustad_10

Forumdaki bütün yazıları ve resimleri inceledim..Bayadır TZ'ü araştırıyorum.Forumdan çok yararlandım,emeklerinize sağlık..

Sağol Üstad işine yaradıysa ne güzel. Konumuzda, paylaşım yapan arkadaşlarda çok kaliteli ve bilinçli bu yüzden her geçen gün panasonic' e kar ettiriyoruz. Bize TZ3 konusu üyelerine hediye dağıtacakmiş Panasonic Türkiye İşin şakası belkide tekofaksa zarar ettiriyoruz herkes yurtdışı ürün alıyor çünkü Panasonic Türkiye fiyatlarına bu arada

Birde aklıma gelmişken ne zamandır yazıcam unutuyorum, konumuza sürekli fake üyeliklerle emstrade, amerikanexpress vs vs reklamlarını yapanlara
    Kendinize konu açın yazın arkadaşlar 5 mesajda 1 aralarda olmuyor bunlar yada söyleyin en başa koyalım konunun madem uygun fiyatlara getiriyorsunuz alıcılar ilk girince görsün faydalansın.

Edit: extra ban ikonu ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 28 Kasım 2007; 4:46:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarı_laci

concepto teşekkürler dostum..farklı şeyler eklersek yararlı olacağını düşündüm..

Evet iyi olmuş pek geniş açı fotomuz yoktu bende çekeyim bir ara. Şu ara Plasmadan sonra şimdide ekran kartına taktım onlarla uğraşıyorum foto olayını unuttuk. Bir Nvdia 8800GT ve Crysis fenomeni aldı başını gidiyor Türkiyede ve DH forumda. Bu yaştan sonra oyun oynuyaycaz gene. Tam komedi ekran kartı konusu herkese tavsiye ederim girip okusun. Baya şamata.

http://forum.donanimhaber.com/m_19220724/mpage_1/key_//tm.htm#19220724

Edit: Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 28 Kasım 2007; 4:52:00 >

• İyi bir araştırmadan sonra TZ3 siparişini verdim.Resim kalitesi bakımından canon ixus serisi daha bi hoşuma gitti aslında.Ama lumix deki optik zoom ilgimi çeken ve almamdaki en büyük etken oldu.Elime ulaşınca fotoları koymak isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustad_10

İyi bir araştırmadan sonra TZ3 siparişini verdim.Resim kalitesi bakımından canon ixus serisi daha bi hoşuma gitti aslında.Ama lumix deki optik zoom ilgimi çeken ve almamdaki en büyük etken oldu.Elime ulaşınca fotoları koymak isterim.

hayırlı olsun..iyi günlerde kullan..fotoğraflarını bekliyoruz..
  • arkadaşlar merhaba panasonic tz ve fz serilerin tum odellerını kullandım ve şu an tz3 karar verdım. size sormak istediğim bazı konular war oncelıle cın malı tz3 kulkaan varmı ayrıca sağlam ve guvenılır alabılıceğım bı yerwarmı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.