Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler sarı-laci..Umarım yarına kadar elimde olur.O zaman güzel fotolar gönderirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustad_10

Teşekkürler sarı-laci..Umarım yarına kadar elimde olur.O zaman güzel fotolar gönderirim.

Fotoları bekliyoruz Güle güle kullan.
  • Maalesef elime ulaşmadı hala.Bu hafta içinde bekliyorum.Hafta sonu İstanbul un en güzel yerlerinden birisindeydim.Elimde TZ3 olsaydı güzel fotolar koyucaktım.Kısmet olmadı.Bi daha ki sefere artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustad_10 -- 4 Aralık 2007; 0:49:22 >
  • Merhabalar,
    Acaba TZ3 için su altı kabı nereden alınabilir ve hangi fiyat uygundur, bilgisi olan varsa, paylaşabilirse çok memnun olurum.

Bir tek şu adreste gördüm ama, oraa da stokta yok görünüyor.

http://www.hobishop.com/dalis-sualti-kabi-housing-DMW-MCTZ1.html?h=1&ref=0&panel=True&prm=%3Fkat%3D238%26lang%3Dtr-TR%26ref%3D0%26ozs%3D0%26page%3D7

Teşekkürler.

• Merhabalar

Tz3 ile çektiğim ilk fotoğraflarım. Hafta sonu güneşli bir günü değerlendirip makinaya alışmaya çalıştım.
    Biraz fazla antik kaçtı ama, oturduğum yerde daha yüksek ve yeni bir şey bulamadım...

Manzara modunu kullandım. Sis geç kalktığı için ışığı uygun yerde yakalama imkanım olmadı.
    Arkadaşlarımız yorum yazarsa memnun olurum.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

Not : Foruma ilk kez fotoğraf ekledim. Boyutları biraz büyük olmuş.
    1024*768 17 inç. yerine 800*600 15 inç. seçeneği ile mi yüklemeliydim.

800*600 15 inç mon. seçeneği galiba daha iyi olacak herhalde... 1 gün sonra değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaslan -- 5 Aralık 2007; 0:36:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: feedive

Merhabalar,
    Acaba TZ3 için su altı kabı nereden alınabilir ve hangi fiyat uygundur, bilgisi olan varsa, paylaşabilirse çok memnun olurum.

http://www.hobishop.com/dalis-sualti-kabi-housing-DMW-MCTZ1.html?h=1&ref=0&panel=True&prm=%3Fkat%3D238%26lang%3Dtr-TR%26ref%3D0%26ozs%3D0%26page%3D7

Teşekkürler.

Panasonic yetkili satıcılarında 450$+kdv ye satılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ustad_10

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler.

Panasonic yetkili satıcılarında 450$+kdv ye satılıyor.

Su altı kabı scubat amazondan almıştı sanırım önceki sayfalarda bilgisi var. Fiyat olarak daha uygundu. Scubat bu konuda oldukça profesyonel ve bilgili konuya girerse sana yardımcı olacaktır.

• Tkaslan resimler tek kelime ile müthiş ve farklı, ilk çekimlere göre foto kalitesi ve kadrajda gayet güzel. Güle güle kullan.
    Yeni resimlerini bekliyoruz, birde çekim yerinide yazarsan memnun oluruz. Hemde bilgi verebilirsin antik eserlerle ilgili. İşçilik harika doğrusu.
  • Merhabalar
    quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Tkaslan resimler tek kelime ile müthiş ve farklı, ilk çekimlere göre foto kalitesi ve kadrajda gayet güzel. Güle güle kullan.
    Yeni resimlerini bekliyoruz, birde çekim yerinide yazarsan memnun oluruz. Hemde bilgi verebilirsin antik eserlerle ilgili. İşçilik harika doğrusu.

Yorumun için teşekkürler Concepto.
    Mesajımda yazmayı unutmuşum. Fotoğraftaki antik eserler M.S. I.-II yüzyıldan, Romalılardan kalma Aizanoi kentine ait. Kütahya'nın Çavdarhisar adlı küçük ilçesinde bulunmaktadır. Fotoğraflarda görülen yüksek yapı Zeus Tapınağı. Bu tapınaktan başka hamamlar, tiyatro ve stadyum, dünyanın en eski borsası ile pazar yeri gibi antik eserler de mevcut. İlçe adını yazarak ararsanız daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Aynı gün çektiklerimden üç fotoğraf daha ekledim.

Tapınağın 700-800 m. uzaktan görünüşü.

Sütunlu pazar yeri.

• FEEDIVE,

Bu linkini koyduğun sualti kabi, TZ3 için uygun değil. Hatta Tekofaks uygun dese bile uygun değil sakın alma. İlk etapta tekofakstan bana uygun dediler, sonra hatanız var uymaz dedim ve düzelttiler hatalarını. Bu linkteki kab TZ1 için sadece.

arayacağın ürünün kodu:

DMW-MCTZ3 olmalı. bunu googla yaz bulursun bir şeyler.

Ben amazon.de'den aldım, almanya'ya gittiğimde. Sende yurtdışına gidiyosan yada gelen giden arkadaşın varsa amerika ya da almanya amazondan ismarla en ucuz ve güvenilir oraları. Yoksa E-Bay ya da tekofaks...

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler.

• TZ3 ile 30fps en yuksek cozunurlukte pil bitene kadar kac dk video cekimi yapılabiliyor deneyen varsa yazsın lutfen

Kart olarak 8gb dusunuyorum >> bu karta 30 fps 840*480 kac dk kayıt yapabilirim

...!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 6 Aralık 2007; 15:56:07 >
  • Merhaba

Makinanın kullanım kılavuzunda aynen aşağıdaki gibi yazıyor.

-Hareketli görüntüler kesintisiz olarak 15 dk. kadar kaydedilebilir.
    -Kart tipine bağlı olarak kayıt yarıda bitebilir.
    -Maksimum kesintisiz kayıt süresi (yaklaşık 15 dakika) ...

4 gb kart için aşağıdaki değerler mevcut. (siz rakamları 2 ile çarparsınız)

- 30 fps QVGA : 2 saat 11 dk.
    - 30 fps VGA : 44 dk. 20 sn.
    - 30 fps 16:9 : 38 dk.

- 10 fps QVGA : 6 saat 22 dk.
    - 10 fps VGA : 2 saat 11 dk.
    - 10 fps 16:9 : 1 saat 53 dk.

Ben de makinayı yeni aldığım için uzun süreli hareketli çekim yapma imkanım olmadı. Fakat görüntü kalitesinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaslan -- 6 Aralık 2007; 16:53:19 >
  • Ne guzel valla makina var - kart var ama kayıt 15dk ile sınırlı peki yazılımsal olarak asılamıyor mu bu??

Canonlarda sınırsız bildigim kadarıyla...!!
  • Bende uzun video cekiyor 15 dk bir sınırlama dikkat etmedim bir ara bakarım gene. 8 GB var bendede makinayı alırken almıştım 5-6 ay once yazın bodrumda 1 saat surat motorunda falan cektim diye hatırlıyorum bi ara deniycem acık bırakıp olmadı yada biri denesin imkanı olan kayda basıp masaya koysun. Bu arada 4 GB verileri benim 8 GB a tam uymuyor realitede. Yada kartı bi formatlamak lazım.
  • 8 GB SDHC Transcend kart için şu an makinada gözüken veriler. Bir gariplik var yukarda yazılanlara göre. Kart 8 GB görünüyor ve kapasite alarakta 8 GB a yakın kayit yaptım bilgisayardan. Makinada video kayitta görünen rakamlar şunlar kart boş iken.

- 30 fps QVGA : 1 saat 7 dk 04 sn
    - 30 fps VGA : 22 dk. 34 sn
    - 30 fps 16:9 : 19 dk. 21 sn

- 10 fps QVGA : 3 saat 14 dk 55 sn
    - 10 fps VGA : 1 saat 7 dk 05 sn
    - 10 fps 16:9 : 57 dk. 37 sn
  • Evet denedim simdi limit yok kart kapasitesi kadar çekior 4-8-16-32 GB SDHC koyarsan o kadar ceker yanlız kart kapasiteleri cekim icin hatalı ben bakmadım manuala sen nerden aldın o verileri tkaslan? Turkcemi yoksa orjinal kılavuzdami.
  • Görüntü kalitesi konusunda Tkaslana katılıyorum.
  • Merhaba
    quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Evet denedim simdi limit yok kart kapasitesi kadar çekior 4-8-16-32 GB SDHC koyarsan o kadar ceker yanlız kart kapasiteleri cekim icin hatalı ben bakmadım manuala sen nerden aldın o verileri tkaslan? Turkcemi yoksa orjinal kılavuzdami.

Kılavuz Türkçe, PDF formatında, Panasonic Tr. sitesinden indirmiştim. Fakat indireli 2-3 ay olmuştur. (Makina seçiminde karar verme aşamasında) Elimde kağıda basılı olarak Türkçe kılavuz yok. Makinanın menüsü de İng. Sitesinden indirilen dosya 3 parça 1,2,3 PDF formatında. 2 nolu belgenin 47. ve 3 nolu belgenin 93. sayfasında verilmiş.
    Ben onların yalancısıyım.

Uygulamada farklı olabilir. Dedğim gibi benim halen tecrübe etme fırsatım olmadı. Bir de orjinal panasonic SD kart kullanıp/kullanmamadan bir fark olabilir mi acaba. Geçen gün bir sitede 2 gb panasonic SD kartı 240 TL. civarı gördüm gibi geliyor. Acaba yanlış mı gördüm. Demek istediğim, orjinal kartları çok mu iyi kayıt yapıyor acaba.

• benim bir kaç sorum olucaktı tz3 ile ilgili;
    resim çekerken pozlama süresini ayarlayabiliyormuyuz(örn:1/1000,1/2000..)eğer ayarlıyamıyorsak bu pozlama sürelerinde resim çekmek için nasıl bir yol izlenmeli?
    birde amerikan ekpres sitesi güvenlimidir?daha önce alışverişi olan var mı?
  • Merhaba

quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

benim bir kaç sorum olucaktı tz3 ile ilgili;
    ....birde amerikan ekpres sitesi güvenlimidir?daha önce alışverişi olan var mı?

Site güvenilir. TZ3'ümü yakın zamanda (20 gün önce) ilgili siteden satın aldım.
    Daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Havale seçeneği ile aldım. Verilen hesap no ile isim uyuşmazlığı nedeniyle gönderdiğim ücret geri gelmişti. Fakat sonradan sorun çözüldü, makina altı günde adresime teslim edildi.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.