Şimdi Ara

Panasonic Lumix TZ5 2. el ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Panasonic Lumix TZ5 (siyah) fotoğraf makinemi satmayı düşünüyorum. 3'' ekran, 10X optik zoom, Geniş açı, Video çekerken optik zoom özelliği, hd kalitesinde video kayıt, lecia lens...vs vs..
    Yaklaşık 5 ay önce ABD'den alındı. Çizik hasar vs bulunmamakta.
    Ekonomik sıkıntı nedeniyle satmayı düşünüyorum ancak ne kadr eder pek bi fikrim yok açıkcası.
    Fikir vermek isteyen arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_mean -- 12 Temmuz 2009; 2:56:55 >

• Eğer yanında hafıza kartı vs. gibi ufak tefek hediyeler de sunarsanız en fazla 425 TL gibi bir şey olur diye düşünüyorum. Makine 5 aylık ama bir de kullanım süresi diye bir şey var; 5 aylık sürede ne kadar kullanıldı, en fazla kaç fotoğraf çekildi gibi. Yine Japonya üretimi mi, Çin üretimi mi önem taşıyor alıcılar tarafından.
  • arkadaşım sıfırını yanında ekstra hediyeleri ile 500 liraya almıştı... ikinci elinin 350 lira civarında olması beklenir...
  • 400 e gider..gitti gidiyorda ıvır zıvırsız 600 e rahat geliyor.sizinkide türkiye garantili olmadıgından bu seviye uygundur tabiki çiziksiz sorunsuz bi cihaz ise..
  • Ben en fazla seçeneği belirttim. Aynı şekilde 2. elini 450 TL'ye satanlar da var. Söylediğim gibi bu bazı unsurlara dayanıyor. En basitinden 5 ayda 20-30 kere kullanılıp, beklemiş de olabilir; çok sık kullanılmış, az biraz yıpranmış bir ürün de. Ama standart bir fiyat belirtmek gerekirse 350 TL ideal olur.
  • Makineyi çok sık kullanmadım en fazla 250-300 foto çekilmiştir.
    8gb kington 6 sınıfı sdhc kart ve deri kılıfıyla beraber satıyorum.
    Made in Japan..
    Çiziği vs de yoktur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_mean

Makineyi çok sık kullanmadım en fazla 250-300 foto çekilmiştir.
    8gb kington 6 sınıfı sdhc kart ve deri kılıfıyla beraber satıyorum.
    Made in Japan..
    Çiziği vs de yoktur..

Bu makinalar ile kaç tane fotoğraf çektiğinizin bir önemi yok. Çünkü refleks sistem değiller perde yok.
    Yıpranmamışsa çizik falan yoksa gerisi mühim değil. 400TL bir kompakt için bilemiyorum ama güzel makinadır TZ5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım nerdesin hangi şehirden satıyosun?belirleyebildinmi bir fiyat?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

arkadaşım nerdesin hangi şehirden satıyosun?belirleyebildinmi bir fiyat?

+1907
  • alıcı çok da satıcı kayboldu ortalıktan
  • Alıcıları şöyle alabiliriz:

http://forum.donanimhaber.com/m_32499712/tm.htm
  • selamlar arkadaşlar kusura bakmayın buradan değilde isteyenlere satmak için fiyat belirlemek istiyodum yardımlarınız için çok teşekkürler..

buarada 460 tl ye bi arkadaşıma satmış bulunmaktayım..
  • çok iyi fiyata satmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.