Şimdi Ara

Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !.. (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
12.140
Cevap
83
Favori
416.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, hoş geldiniz.

Kullanamadim ama çok araştırıp kovaladım, nasip olmadı. Sigma objektifleri fiyat performans ürünleridir. Keskinlikleriyle ön plandadırlar. Makine de objektif de güzel seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar,
    Olympus m10 mark 3 alarak aranıza katıldım. Makineye çok yabancıyım. Hemen ilk sorumu sormak istiyorum.
    Diğer aynasızlarda vardı diye hatırlıyorum. Vizörden bakarken nasıl pozlandığı izlenebiliyordu. Mark 3 de bu özellik yok mu?

Tüm kitapçığı okudum ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: panick666

Herkese iyi forumlar,
    Olympus m10 mark 3 alarak aranıza katıldım. Makineye çok yabancıyım. Hemen ilk sorumu sormak istiyorum.
    Diğer aynasızlarda vardı diye hatırlıyorum. Vizörden bakarken nasıl pozlandığı izlenebiliyordu. Mark 3 de bu özellik yok mu?

Tüm kitapçığı okudum ama bulamadım.
    Selam... Hayırlı olsun, güle güle kullanın... Sanırım aradığınız şey budur
    .
    m43turkiye.com
    Olympus m43 gövdelerde "canlı önizleme" özelliği var mı ? VAR ! - m43 Türkiye
    http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=31&t=1432

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Mayıs 2019; 17:0:50 >

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginize teşekkür ederim.
    Gönderdiğiniz linkteki tüm entryleri teker teker okudum ancak benim m10 mark3 te live view boost menüsünü bulamadım.
    Kullanım klavuzunda da live view boost bulamadım.

M10 mark3 kullanan arkadaşlar destek olabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: panick666

Hocam ilginize teşekkür ederim.
    Gönderdiğiniz linkteki tüm entryleri teker teker okudum ancak benim m10 mark3 te live view boost menüsünü bulamadım.
    Kullanım klavuzunda da live view boost bulamadım.

M10 mark3 kullanan arkadaşlar destek olabilirler mi?
    Orada çarktan detaylı menü özelliklerini açmak var tabi önce.
    Bakınız şu videoda 3:04'ten sonra
    e PHOTOzineyoutube
    Olympus OM-D E-M10 Mark III User Interface, Menus, Options
    https://www.youtube.com/watch?v=iZcurelxK2c

.
    C1 menüsünde "Live View Boost" görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Mayıs 2019; 19:55:24 >

• Merhaba. An itibariyle olympus 17 mm 1.8 kullanicisiyim. Bilmediğimden sormak istedim. İlk defa pen -f ile birlikte bu lensi kullanıyorum. Netleme yaparken objektiften böyle havalandırma sesi gibi bir ses geliyor. Parmağımı tuştan çektikten 1-2 saniye sonra ses kesiliyor. 17 mm 1.8 kullandiysaniz eğer, bu durumun normal olup olmadığı konusunda beni bilgilendirir misiniz. Ona göre objektifimi kontrol ettireceğim. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: malcolmy

Merhaba. An itibariyle olympus 17 mm 1.8 kullanicisiyim. Bilmediğimden sormak istedim. İlk defa pen -f ile birlikte bu lensi kullanıyorum. Netleme yaparken objektiften böyle havalandırma sesi gibi bir ses geliyor. Parmağımı tuştan çektikten 1-2 saniye sonra ses kesiliyor. 17 mm 1.8 kullandiysaniz eğer, bu durumun normal olup olmadığı konusunda beni bilgilendirir misiniz. Ona göre objektifimi kontrol ettireceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Hayırlı olsun lensiniz öncelikle. O ses acaba titreşim önleyicinin devreye girmesi ile çıkan ses olabilir mi diye düşünüyorum ama aklıma başka şey gelmiyor.
  • malcolmy M kullanıcısına yanıt
    Sorun yok yok OIS çalışıyor
  • bugün OM-D M10 alarak aranıza katıldım (sayılır). Çünkü henüz bir lensim yok. Eğer satan varsa 40-150 R siyah almak isterim
  • Merhabalar,
    Bir tanıdığım genelikle video için kullanacak ve kısa film çekecek bir makine arıyor. Ben de panasonic gh-3 tavsiye ettim bütçesi 3000tl civarı. Alma aşamasına geldi sayılır fakat lens olarak ne önerirsiniz? m43 sistem lenslerin hepsi olur değil mi?
    Bu makine bizi tatmin eder sanırım. Bir de manuel lensler ile de (vintage lensler) takviye yapmak istiyor. Tavsiye eder misiniz?
    Bilgi sahibi arkadaşlar fikir verirse memnun oluruz.

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwd35 -- 14 Haziran 2019; 11:22:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwd35

Merhabalar,
    Bir tanıdığım genelikle video için kullanacak ve kısa film çekecek bir makine arıyor. Ben de panasonic gh-3 tavsiye ettim bütçesi 3000tl civarı. Alma aşamasına geldi sayılır fakat lens olarak ne önerirsiniz? m43 sistem lenslerin hepsi olur değil mi?
    Bu makine bizi tatmin eder sanırım. Bir de manuel lensler ile de (vintage lensler) takviye yapmak istiyor. Tavsiye eder misiniz?
    Bilgi sahibi arkadaşlar fikir verirse memnun oluruz.

syg.
    tüm m43 lensleri kullanabilir.

manuel lenslere gelince Pentax M 50 mm f1,7 hem ucuz, hem mükemmel lenstir. Ben sony A7ii ile kullanıyorum. Alınacak ilk manuel lens o'dur. Evde olympus omd em10 ii de var. Onun üstünde çok kullandım o lensi. Sonrasında olympus 45 mm f1,8 alınca boşa çıktı.
  • arkadaşlar.
    FF a7 m1 serisine geçmek isteyen var mı.
    kit lens ile birlikte var, aslında memnunum cihazdan ama tek lenste kaldım bütçemde yetmiyor. bütçem istediğim gibi gitmedi ve uzun sürede gitmeyecek.
    kit lens ile birlikte yeterli ama düşündüğüm geniş açı ve zoom lensi isteyince büyük paralar çıkıyor ortaya.

a7 m1 + kit lens düşünen olursa omd m10 mark 2 ile görüşebiliriz. olympus düşünürken birden ff e geçtim ve hala olympus sistem aklımda. FF macerasına 2 3 yıl sonra geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

arkadaşlar.
    FF a7 m1 serisine geçmek isteyen var mı.
    kit lens ile birlikte var, aslında memnunum cihazdan ama tek lenste kaldım bütçemde yetmiyor. bütçem istediğim gibi gitmedi ve uzun sürede gitmeyecek.
    kit lens ile birlikte yeterli ama düşündüğüm geniş açı ve zoom lensi isteyince büyük paralar çıkıyor ortaya.

a7 m1 + kit lens düşünen olursa omd m10 mark 2 ile görüşebiliriz. olympus düşünürken birden ff e geçtim ve hala olympus sistem aklımda. FF macerasına 2 3 yıl sonra geçicem.
    a7 ve kit lensi satsanız kaça satarsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

a7 ve kit lensi satsanız kaça satarsınız?

Alıntıları Göster
    4200 e almıştım, birde yanına batarya almıltım. yine 4200 e satar bataryayı hediye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam Akın hocam dediğin manuel lensi düşünelim. Peki otomatik lenslerden tavsiyeniz ne olur? GH3 bizi üzmez sanırım. Bu bütçeye bu ürün sanırım en mantıklı seçim olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwd35

Tamam Akın hocam dediğin manuel lensi düşünelim. Peki otomatik lenslerden tavsiyeniz ne olur? GH3 bizi üzmez sanırım. Bu bütçeye bu ürün sanırım en mantıklı seçim olur?
    Bu sınıfın benim için tartışmasız en iyi lensi Olympus 45 mm f1,8. Fiyatına göre mükemmel lens. Hatta benim fikrim bu sistemi ayakta tutan lenstir o.

En güzel seti söyleyeyim.
    Olympus 17 mm f1,8
    Olympus 45 mm f1,8
    Olympus 75 mm f1,8
    Olympus 40-150 zum lens.

Tüm fotoğraf makineleri arasında en güzel zum lens en sona yazdığım 40-150 mm dir. Fiyatından daha kaliteli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

4200 e almıştım, birde yanına batarya almıltım. yine 4200 e satar bataryayı hediye ederim

Alıntıları Göster
    Şimdi sahibinden sitesine baktım. A7 lerin fiyatları ne kadar yükselmiş. Ben a7ii aldığımda a7 2500 tl idi.
  • aynen. en düşüğünü 3400 den koymuş. kit lensleride 1200 den falan koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 14 Haziran 2019; 16:44:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler selam, 12-40 Pro ve 12-100 arasından hangisi daha mantıklı sizce her ne kadar Pro modeli eşsiz bir keskinliğe sahip olsa'da 12-100 modeli'de yabana atılacak bir lens değil sanırım hem fazlası ile keskin hemde makro yeteneği daha iyi diye okudum daha yakına odaklanıyor sanırım, İki lensi'de deneyimleyen veya bilgisi olanlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Gençler selam, 12-40 Pro ve 12-100 arasından hangisi daha mantıklı sizce her ne kadar Pro modeli eşsiz bir keskinliğe sahip olsa'da 12-100 modeli'de yabana atılacak bir lens değil sanırım hem fazlası ile keskin hemde makro yeteneği daha iyi diye okudum daha yakına odaklanıyor sanırım, İki lensi'de deneyimleyen veya bilgisi olanlar varmı
    Bunlara para verene kadar alın bir 75 mm f1,8. Yapın bir çılgınlık. Önce o lezzeti bir yaşayın bu sistemde. Sonra da sıkılınca onu satıp 12-40 pro alın derim.
    Ne demişler. Lensler ikiye ayrılır. Olympus 75 mm f1,8 ve diğerleri :)
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.