Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus_27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Bir sorum daha var. Ben içindeki dahili uydu alıcısını sormak istiyorum performansı nasıldır. Yani açıkçası sıkıldım her yer kumanda televizyon ,uydu alıcı kumandası en azından gw30 daki uydu alıcının performansı iyi ise televizyonu televizyondan kendi kumandasıyla kullanmak daha güzel olacaktır. Televizyon kumandasını bi açarken kullanıyoruz sonra işimize yaramıyor. Uydu alıcısından tv yi yönetiyoruz. Ben bu tv yi aldığımda içindeki uyduyu kullanmak istiyorum. Mademki böyle bi avantajı var. Fakat forumda herkez anladığım kadarıyla harici uydu kullanıyor. Eğer dahili uyduyu kullanan varsa yorum yazarsa sevinirim bizim için bilgi olur. Bir de HD olarak hangi kanallar çıkmakta şifresiz olarak

Sadece ATV ve TRT HD şifresiz. TRT HD spor müsabakalarında şifreleniyor.

İçindeki uyduyu ben de inanamadım ama Kablo TV tunerından başarısız buldum. Önümüzdeki günlerde antenimi tamir ettirince belki bu durum değişebilir. Şu an için beni pek tatmin etmedi. Öte yandan da 199'a modüllü D-Smart ve hemen hemen bütün HD kanalların açık olması da düşündürüyor tabi normal kanal izlemediğim için pek de umursamıyorum. Sürekli media player çalışıyor. Bir de youtube olayı var ki o da çok güzel bugün Mickey Mouse yazdım arattım bir sürü çizgi film geldi continuous play ON yapınca da ard arda oynatıyor. Aslında D-Smart veya TiViBu'cular gözlerini açsa burada nimet yatıyor. Tek yapmaları gereken bir uygulama hazırlayıp viera connect'e entegre etmek. Youtube'da bile bazı görüntüleri açınca şaşırıyorum netliğine. Örneğin Şabanoğlu Şaban açın tamamını yüklemişler ve de gayet net. Planet Türk aynı filmi verse herhalde aynı netlik olmaz.

Siz de internetle haşır neşirseniz netten izleyecek içerik bulurum, mkv indiririm diyorsanız hiç platform falan uğraşmayın. Dün akşam Source Code izledim, bu gece eve geç geldim yoksa Limitless hazırdı, keza House sezonları SD olarak hazır birazdan 2-3 bölüm izler yatarım. Bir ufaklığın çizgi filmleri için arada TV açılıyor ama o da gün boyu zaten Ice Age, Cars falan izliyor. Çok nadir. Çocuk varsa ve netten de anlıyorsanız size önerim Digitürk çocuk paketi alın sadece ona siyah philipss kutuları boyayıp veriyorlar kartı modülle de çalışır aylık 7.90 ve içeriği bir çocuğun gelişimine en uygun yayın bu pakette: Disney Junior. Gerisine de Türksat şifresiz kanalları yeter.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler...

Aslında bende genelde media player izleyen biriyim senin kullandığın şekilde aynen televizyon izliyorum.Fakat tabi bazen sd yayında izleniyo. Bizim ufaklık daha çok ufak çizgi film için biraz geçmesi gerekiyo ama filmler hazır.

Bu başlık yeri değil ama kesinlikle Digitürk Çocuk paketi alın. Çocuk ufaksa bütün gün izleyeceği Baby TV biraz daha büyüdüğünde 3 yaştan itibaren izleyeceği Disney Junior kanalı şu an Türkiye'de en iyi yayına sahip kanallar. Anten sorunu nedeni ile ben söktüm, çocuk Bakugan izlemiş bakugan savaş falan demeye başladı.

Disney Junior çocuğu aktif olarak saran, düşünmeye ve problem çözmeye katkısını maksimize etmeye çalışan bir içerik vermekte. Çağdaş eğitim yaklaşımlarını başarıyla uyguluyorlar. Çocuk farkında olmadan bir eğitime tabi tutuluyor. Sonuç olarak bazı kazanımlar sağlıyor ama bunu ölçme şansımız çok yok ancak olumsuz/istenmedik kazanımları engelleyebilirsiniz bu kanalı izleterek. Zaten en önemli kısımda o. İstenmedik davranış değişikliklerini engellemek de çok önemli. Çocuk olumsuz bir davranış geliştirdi mi o davranışı söndürmek daha zor. Bu yüzden ya digitürk çocuk paketi ya da dreambox500s ile hotbirdden şimdilik 3 yaşa kadar Baby TV (kart paylaşım ile). Kart paylaşım ile siz de bir şeyler izleyebileceğinizden maliyet artmasına rağmen artı ama arada takılma olabilir ve bu takılma esnasında tv başında değilseniz burn-in riski yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

harici philips media playerde bu sorun yok türkcede DD ses alabiliyorum orjinal dilde ise DTS alamıyorum cünkü evsineması bunu cozemiyor (bilgisayarda basıt bir sekilde DTS sesi DD ceviren programlar var zamanla onada bakarız)

Alıntı:

Buna bende bakmıştım ancak bulamamıştım. Çare olarak tv nin sesini kısıyorum. Ayarlar kısmındaki S/Pdif seçeneği LCMP de olduğunda ses sistemim dts çalmıyordu. RAW yaptığımda dts ses alabildim.

http://forum.donanimhaber.com/m_49752605/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_51477703

• Arkadaşlar bu TV yi almak üzereyim tek sormak istediğim, TV den internet mevzuu;

yani biz bu TV nin içinde gelen internet tarayıcısı diyelim ona mahkum muyuz?

ya da Forex R6A media player alıp internet, torrent divx mkv vs tüm sorunlarımızı çözer mi?

Samsung daki smart TV mantığından bu panny ler ne kadar gerideler onu merak etmekteyim?

Teknosa.com 200 tl hediye ceki hediyeli 2,299 TL bence makul bir fiyat
  • up
  • bu plazmada kayan altyazılar (reklamlardaki küçük ve hızlıca kayan altyazılardan bahsediyorum) başarılı mı? yoksa titreşim kayma ve flulaşma var mı?

elektronik mağazalarında kendi uydu alıcısıyla çalıştırmışlar. onu izledim ve kayan altyazılarda başarısız olduğunu gördüm. kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel

Arkadaşlar bu TV yi almak üzereyim tek sormak istediğim, TV den internet mevzuu;

yani biz bu TV nin içinde gelen internet tarayıcısı diyelim ona mahkum muyuz?

ya da Forex R6A media player alıp internet, torrent divx mkv vs tüm sorunlarımızı çözer mi?

Samsung daki smart TV mantığından bu panny ler ne kadar gerideler onu merak etmekteyim?

Teknosa.com 200 tl hediye ceki hediyeli 2,299 TL bence makul bir fiyat

televizyonda oyle istediğin yere takılamıyorsun internette kendi menusunde olan sitelere bakabiliyorsun ve su anda türkce icerik olarak bi kaç haber sitesi vardı sanırım onun harici youtube eurosport un siteleri yabancı haber kanalları ve oyun sitesi falan var yani tam anlamıyla bi tarayıcı hakimiyetin yok

toplamda 1 saat kadar anca bakmısımdır beni fazla sarmadı yanii

• reklamlardaki müsterinin menfatti icin konulan zorunlu olan yazılar cok küçük yazılan ve hızla gecen yazıları diyorsan evet okunamıyor ve flulasıyor yani basarılı degil ama bu söylediklerim sd yayınlar icin gecerli trthd yad atv hd de dikkat etmedim hic

öbür alt yazılara gelince ntv yada habertürk borsa yazıları yada reklamlardaki büyük yazılar bence gayet tatminkar ve net bi sekilde okunuyor ve akıcılıgı gayet güzel

• quote:

reklamlardaki müsterinin menfatti icin konulan zorunlu olan yazılar cok küçük yazılan ve hızla gecen yazıları diyorsan evet okunamıyor ve flulasıyor yani basarılı degil ama bu söylediklerim sd yayınlar icin gecerli trthd yad atv hd de dikkat etmedim hic

öbür alt yazılara gelince ntv yada habertürk borsa yazıları yada reklamlardaki büyük yazılar bence gayet tatminkar ve net bi sekilde okunuyor ve akıcılıgı gayet güzel

Yayından mı bilmiyorum ama bendeki altyazılar arada hızlanıyor aniden ve okunmaz oluyor. Normal kayarken ok ama ani hızlanma olunca gidiyor. Sebebini anlayamadım dert edecek bir şey gibi de görmüyorum. Zaten o kanalları izlemek için bir şey var mı diye bakıp geçiyorum, izlemezken o kanallarda tutmuyorum. Malum plazma ne olur ne olmaz, alttan sürekli siyah bant durmasın. Ne me lazım.

Tarayıcı konusunda evet hakimiyet yok ama youtube'dan dizi izlemek istiyorsanız güzel. Yapmanız gereken örneğin şunu yazmak search yerine "istanbulun altinlari, long". 20 dakikadan uzun videoları çıkarıyor sadece tam bölüm de oluyor çıkardıklarında. İnternet bağlantısına bağlı olarak takılmadan izlenebiliyor. Bunu yapabilmek de bence "fair enough". Daha fazlası için tarayıcı özellikli, java ve flashlı bir blueray player satılınca alınır online oyun falan oynanır ya da gazete okunabilir.

• quote:

Tarayıcı konusunda evet hakimiyet yok ama youtube'dan dizi izlemek istiyorsanız güzel. Yapmanız gereken örneğin şunu yazmak search yerine "istanbulun altinlari, long". 20 dakikadan uzun videoları çıkarıyor sadece tam bölüm de oluyor çıkardıklarında. İnternet bağlantısına bağlı olarak takılmadan izlenebiliyor. Bunu yapabilmek de bence "fair enough". Daha fazlası için tarayıcı özellikli, java ve flashlı bir blueray player satılınca alınır online oyun falan oynanır ya da gazete okunabilir.

Samsung d550 - d5000 - d5500 modelleri ile kıyaslıyorum da TV yi o yuzden soruyorum sizce bu modeller mi yoksa panasonic 46GW30 mu?

Cunku magazalarda samsung u izlediğiniz zaman gercekten guzel goruntu gibi geliyor?

Mesala SD performansı olarak Samsung un ustdeki modelleri vs Pann46GW30 e

bilemiyorum cok sıkıştım yarın Teknosa Turuncu indirime gidicem Kadıköy Nautilus e hangisini alacağıma karar vermem lazım??

• Ayrıca bugun sabahtan Saturn e gittim taksimdeki adamlar napmis oyle sastim kaldim ben normal magaza beklerken 3 katlı biyer cıktı

Ama fiyatları cok kotu bazı modeller haric cok pahalı

mesala panny 50GW30E teknosa da 2,799 saturn de 3,799 onu gordum zaten kac kac dedim.

Samsung d550 1,800 o da teknosa dan 100 tl ucuz yani hic oyle indirim magazasi falan gibi deil

Ama teknosa da samsung 55D7000 i gordum 3d efsane bisey olmus fiyatı epey pahali ama gercekten seyir zevki ilk goruste cok guzeldi.
  • quote:

quote:

Samsung d550 - d5000 - d5500 modelleri ile kıyaslıyorum da TV yi o yuzden soruyorum sizce bu modeller mi yoksa panasonic 46GW30 mu?

Cunku magazalarda samsung u izlediğiniz zaman gercekten guzel goruntu gibi geliyor?

Mesala SD performansı olarak Samsung un ustdeki modelleri vs Pann46GW30 e

bilemiyorum cok sıkıştım yarın Teknosa Turuncu indirime gidicem Kadıköy Nautilus e hangisini alacağıma karar vermem lazım??

Yarın ben de Teknosaya gidicem. Babama bir TV alıcaz, bugün Vatan'a götürücem seçim yapmaya. Yarın ne alacağınızı bugünden belirlemek için bence siz de bir tura çıkın.

d550 derken bu arada 51d550 mi yoksa 40d550 mi? Birisi plazmadır ötekisi LCD. LCD için 1250'den fazla isterlerse almayın. Natutilus'u ise bilmiyorum. Dediğiniz alışveriş merkezinde Samsung bayisi varsa ve samsung alacaksanız teknosadaki hengameyi çekmeden alacağınız modeli teknosa fiyatından samsung bayisinin verip vermediğini sorun. İzmir'deki Teknosa ile yanyana olan Samsung bayisi teknosa turuncu kampanya fiyatlarını aynen uygulamakta belki ordaki de öyledir. Prensip olarak da size şunu alın demem. Ancak almayınları bol keseden söylerim. Samsung saydığınız modellerin tamamı 50hz., ledler yazılımla 100hz gerçekte 50. Bence Samsung 3d'siz bir ürünü o fiyatlara almayın. Panasonic ise zevk meselesi. Panasonic görüntüsü size yetecekse alabilirsiniz, almayadabilirsiniz. TV'yi kullanacağınız yerde pencere gibi bir şey yoksa özellikle karşısında veya gece kullanacaksanız 51d550'de bakılabilir bir model fiyat ve performans olarak. Yansıma problemi nedeni ile ben bu tv'ye ısınamadım. Öte yandan teşhirlerde hep dinamik ayarlarda tutuyorlar çok güzel duruyor, darty ise dinamik ayara almıyor bu tv'yi ve yine dinamikte olmayan panasoniclerin yanında eziliyor. Panasonic dinamik ayarlarında 1080p Avatar'a baktım evveli gün görüntü gayet güzeldi. Tabi ilk kullanım esnasında panasonic dinamik ve yüksek kontrastlı izlenmemesi gerekiyor. İlk 200 falan deselerde panasonic viera connect facebook sayfasından firmanın tavsiyelerini aldım. Kesin bir saat belirtmekten kaçınıyorlar, belli değil ancak ilk kullanımda yüksek kontrast ile kullanmayın diyorlar. 200 saat de bu işin asgarisi, en azından 1000 saat olarak düşünmek lazım bunu.

Şu konudaki mesajıma da bir bakın:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51841986

• 46gw30 1840
    42gw30 1520
    50gw30 2240

Teknosa kadikoy 46 alindi 50 mi alsaydim
  • Evettttttttttttttt............

Artık bende bir GW30 luyum sonunda :)

Turuncu indirimden Antalya terradan 1519 TL alınmıştır..Daha üzerimden teri atamadım :) mağazadan yolda arabaya taşıması fena yordu Antalya Terrada çalışan İlyas arkadaşımıza teşekkür ederim yardımı için..Henüz TV ye bakamadım sadece eve götürüp kutuyu açtım..İnşallah teşhir falan değildir :)
  • Ya arkadaşlar Kutuyu açtım illa servisemi açtırmak gerekiyordu ?
  • quote:

46gw30 1840
    42gw30 1520
    50gw30 2240

Teknosa kadikoy 46 alindi 50 mi alsaydim

50 alsaydın açıkçası ya da 46 st 33 de yakındı 2400 gibiydi.

46 inç bayağı düşmüş biraz üzüldüm 1 ay önce aldığıma ama hemen toparladım kendimi ben o konuda. Sonuçta bu bir TV home entertainment vaat eden bir alet değil. Bu işi esas 3d FPR Led TV'ler en iyi yapıyor. Salona daha sonra bu tarz alet alıp 42 pany'i film izleme odasına dönüşecek oturma odasına aktaracağım.

@Virtual

Hayırlı olsun, welcome to club... / Cihazda sorun çıkmazsa problem etmezler ama sorun çıkarsa bunu yapmanız kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 20 Ağustos 2011; 14:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Evettttttttttttttt............

Artık bende bir GW30 luyum sonunda :)

Turuncu indirimden Antalya terradan 1519 TL alınmıştır..Daha üzerimden teri atamadım :) mağazadan yolda arabaya taşıması fena yordu Antalya Terrada çalışan İlyas arkadaşımıza teşekkür ederim yardımı için..Henüz TV ye bakamadım sadece eve götürüp kutuyu açtım..İnşallah teşhir falan değildir :)

hayırlı olsun sen bizden daha sabırlı cıktın ve karsılıgınıda aldın

bu kadar sabrettin bari kutuyuda servise actırsaydın televizyonda bi sorun olmadıkça bi sey diyeceklerini sanmıyorum bende

tekrar hayırlı olsun alan bütün arkadaslara ,, ilk zamanlar yasayacagınız bütün soru isaretleri televizyonu izledikce silinecektir aklınızdan

• engunaydin

sen ne yaptın peder beye almadınmı televizyon hatta senin 42 ona verip 46 yada 50 kendine alabilirsin hazır denenmis test edilmis televiyon

bende birazdan cıkıp servise gidecegim buzzing den dolayı icime sinmedi,, arttı gibi dün hanımda söyledi onunda dikkatini cekmis ,, bakalım ne olacak

• Teşekkür ederim arkadaşlar :) sanırım daha aşağı inmez diyerek aldım TV yi dahili HD alıcı vs.vs. ile bu TV bu parayı hak ediyor bence 1519 TL

Servisle sorun yaşamadım sağolsunlar küçük yer olunca anında servis bile yapıyorlarmış :)

Ama gelen eleman tabiki çok uzman değildi genç bir arkadaş hatta bu plazmaları çok az kişi alıyor dedi :)

Merakla beklediğim görüntü anı ise malesef tam bir hayal kırıklığı :(

en güzel yayın veren TNT gibi bir kanal bile sönük kaldı gibi gerçi şu an default tüm ayarlar henuz kurcalama vaktim olmadı ama sanırım baya gaza gelmişiz TV konusunda şöyle gösterecek böyle gösterecek gibi.

Hemen USB taktım film izledim az 22 inç monitördeki görüntü kadar olamadı ama torentden inen filmlerden çok fazla birşey beklemek hata olur belkide

Neyse daha önce alan arkadaşların yazdıklarını tekrardan okuyacağım ince ayarlara gireceğiz artık

• arkadaşlar turuncu indirimle satılanlar acaba mağazalerdaki teşhir olan ürünler mi?
    özellikle pana gw30 alan arkadaşlar falan cevaplarsa sevinirim...
    teşhir değil diyorlarsa da menüden kullanım saatine bakılabilir mi acaba? mağazalarda kutulu diye satılıp sonra 3-4 aylık teşhirler olmuştu....
  • quote:

engunaydin

sen ne yaptın peder beye almadınmı televizyon hatta senin 42 ona verip 46 yada 50 kendine alabilirsin hazır denenmis test edilmis televiyon

bende birazdan cıkıp servise gidecegim buzzing den dolayı icime sinmedi,, arttı gibi dün hanımda söyledi onunda dikkatini cekmis ,, bakalım ne olacak

Aldım, 47 LW570S aldım. Dahili uydu, FPR 3D, web tarayıcı ve flashlı. Kurulum pazartesiye bakalım nasıl olacak.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.