Bildirim
Panasonic Plazma tv arıyorum...
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyupkisa
Arkadaşlar Merhaba,
Önceliğim 50vt50 ve 42stw60 olmak üzere Panasonic plazma tv almak istiyorum. (Sıfır ürün olacak!)
Ürün tedariği konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Maalesef Panasonic tv de Türkiye den çekildi. -
Panasonic plazma kaldımıki artık.? Sadece plazma üreten LG kaldı... LG de bitiriyor plazma işini bildiğim kadarıyla...
Bulsam bende Panasonic yada Philips plazma alacaktım ama artık Türkiye'de olmadıkları için LG 50pb690 aldım dün... :) -
Satılık panasonic 50 vt 50.
Tv yi 2014 yazında almıştım. En ufak sorunu yok. Kutusu dahil herşeyi tam.
İyi bir tv almak maksadıyla bu forumda araştırırken, bu modele karar verdim.
İyi bir tv izleyicisi olmadığım için Panasonic tv yi haftalarca hatta bir ay hiç açmadığım oluyor. Mutfak ve oturma odam ortak olduğu için buradaki led tv bana yetiyor. Panasonic ise salonda.
Satma maksadım ise böyle özellikli bir tv yi kullanmamış olmam. Herhangi bir değer biçemem çünkü benzeri yok. Onun için teklif gelirse değerlendireceğim. Malum siteden baktım 65vt60e kapalı kutusuna 19 000 lira istemişler. Kullanılmış P65VT30 7500 lira istemişler.
Şu kadarını söyleyeyim belki 300 saat bile kullanılmamıştır. Tv Kütahyada gelip, İnceleyerek alabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X