Şimdi Ara

Panasonic Plazma Tv'ye PC Bağlantısında Ses Aktarımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar bende 106 ekran panasonic viera plazma tv var ve ben plazmayı pc ye bağladığımda görüntüsünü net ve güzel alıyorum pc görüntüsünü plazmanın ekranında ama ses gelmiyor tv dden pc deki filmleri plazmada izliyorum ama ne yaptımsa ses gelmedi bende ses ara kablosu aldım ve bi ucunu pc nin ses hoparlör çıkışan taktım ve diğer kırmızı ve beyaz renkte olan iki girişide plazmanın önündeki aynı renkteki yerlere taktım ama yine ses gelmedi sesi tv den almam için hangi kabloyu almalıyım yada ne yapmalıyım lütfen yarımcı olun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yokmu yardım edecek bana?
  • Plazma Tv'ye PC'yi hangi kablo ile bağlıyorsunuz ?

Eğer VGA ile bağlıyorsanız, Tv'nizin kullanım kılavuzunda PC AUDIO-IN (PC ses girişi) girişinin nasıl olduğunu bulup, PC'nin ses çıkışı ile bu giriş arasında bağlantı yapmanız gerekiyor. PC derken dizüstü mü masaüstü mü belirtmediğiniz için yorum yapamıyorum.

Eğer HDMI kablo ile yapıyorsanız, PC'nizin ses ayarlarını kontrol ederek, ses çıkışını HDMI olarak ayarlamanız gerekiyor.

Konuda verdiğiniz bilgiler ile ancak bu kadar yardım edebiliyorum.
  • HDMI kablo ile hiç sorunsuz Panasonic Plazmama PC bağlı.

Eğer VGA veya DVI ile çıkış alıyorsanız ses çıkışını direk bilgisayardan yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

HDMI kablo ile hiç sorunsuz Panasonic Plazmama PC bağlı.

Eğer VGA veya DVI ile çıkış alıyorsanız ses çıkışını direk bilgisayardan yapabilirsiniz...

direkt bilgisayardan derken ?
  • aynı sorunu yasiyorum, baglanti hdmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC den sesayarlarından HDMI ses aygıtını aktifleştirin, olmaz ise HDMI kabloyu tvnin HDMI DVI-IN girişine bağlayıp. İKi ucu stereo kulaklık jaklı 3-5m kablo ile pcnin ses kartından, tvnin VGA-DVI audıo ın girişine bağlayın.
    Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.