Şimdi Ara

Panasonic Plazma / Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayarda p50st50e 2099tl fiyatı görünüyor. Bu model için bu fiyat iyi mıdır

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50st50e-tx-p50st50e-50-127-cm-3d-full-hd--neoplazma-tv,2000-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=63423

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akmir3921 A kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle teşhir ama fiyatı uygun
  • Birkaç mağazada görünüyor.Netten satış yok galiba.
  • Arkadaşlar kapalı kutu değilmiş vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akmir3921

Arkadaşlar kapalı kutu değilmiş vazgeçtim

Eğer 50 inç plazma düşünüyorsan,marka takıntın yoksa ve fazla para vermek istemiyorsan Samsung 51F5570 e bakabilirsin.forumda alıp kullananlar var,yorumlar olumlu yönde.fiyatı 2000 tl.birde 51F4900 var.HD ready.fiyatı 1500 tl.bu ürünleri bulunduğun yerdeki teknomarketlerde canlı olarak bir incele,beğenirsin belki.bende bu iki modelden birini düşünüyorum.
  • Teşekkürler arkadasım bu verdigin iki modeli inceleyeceğim

• Ben panasonic in o modelini kullanıyorum performans fiatta üstüne yok samsung un 8000 serisi ile film ve maçlarda aynı görüntü hatta samsung alanlar tv görünce pişman 3d zaten on numara..Bence vatan ı arayın elinde kapalı kutu olan bir magaza mutlaka vardır yada teknosa da arayın bence 2500 tl kadar alınabilecek en ideal tv paranızı led heder etmeyin..diğer plazmalarla karşılaştırmayın bile elmayla armutu karşılaştırmış olursun..Ben çok gittim denedim...OMALED alınabilir fiata düşünceye kadar panasonic plazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitusta -- 25 Ağustos 2013; 9:02:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 42 gt50e 1700 teşhir nasıldır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 inç bence küçük 1700 tl biraz bütçeni zorla 50 inç e çıkar..Ben 55 inç alacaktım ama 50 inçle arasında 1300 tl vardı 500 falan olsa kesin alırdım....Panasonic plazma gerçekten harika bir tv özellikle diğer marka alanların sonradan görüpte pişman olacağı bir tv....

TEŞHİR ALACAKSAN DİKKAT ETMEN GEREKENLER.....VE YAPMAN GEREKENLER......

Tv çalıştır ekran kaydırma moduna al 5 dakika bak ekranda iz yanık lekesi varmı..Genelde bu tür marketlerde tv lerde sabit reklam olduğundan yanma oluyor yoksa sabit bir görüntü çok uzun süre 2-3 saat kalmazsa hiç bir sıkıntı olmaz ......

Birde usb belleğe internetten 1920-1080 veya daha büyük çözünürlükte tek renk beyaz -açık yeşil- açık mavi - sarı ve kırmızı renklerden üç dört resim at ve yanında götür ve tv resimleri açtır güzelce kontrol et..Her hangi bir sorun yoksa alabilirsin..Bu teknik tüm teşhir led plazma lcd ler için geçerli..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.