Şimdi Ara

PANASONİC TX-L42ETW5 Kanal düzenleme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar PANASONİC TX-L42ETW5 ve kendinden uydulu olan diğer PANA,lar için bu tür bir kanal düzenleme çalışması yaptım isteyenler bakabilir ve ekleme veya yanlışları için uyarı yapabilirler

http://www.ozmena.net/led-tv-light-emitting-diode/panasonic-uydu-alicili-led-tv-kanal-duzenleme-programi-728110.html#post2008100

• Arkadaşlar bu program lisans gerektirdiği için demo versiyonunu veriyorum isteyen sitesinden satın alabilir

Wolfgang Litzingers SetEditPanasonic

Türkçe dil desteğide Mevcut

Kanalları ben düzenledim çok stabil çalışıyor çok kolaylık sağlıyor

Eskiden Topfield uydu alıcıları yada ona benzer kanal düzenleme kullanan arkadaşlar zaten gözleri kapalı yaparlar

1: İlk önce bir SD kart ediniyoruz ve formatlıyoruz

2: SD kartı TV,mize takıyoruz

3: Kanal bilgilerini SD kartımıza alıyoruz

4: Bilgisayarın kart okuyucusuna kartımızı takıl tv,den aldığımız kanal listesini bilgisayara alıyoruz sonra bu programı açıp kanalları karşımıza alıyor ve gerekli düzenlemeleri yapıyoruz

5: Program şimdilik 19 adet değişikliğe izin veriyor DEMO olduğu için sizlerde 19 adet olarak değişiklik yapın kayıt edin tekrar kayıt ettiğiniz dosyayı açın ve yine 19 adet değişiklik yapın böyle böyle istediğiniz kadar değiştirin

6:LİSANS almanızı Tavsiye ederim yoksa tadı tuzu olmaz çalışmalarınızın

http://www.ozmena.net/led-tv-light-emitting-diode/panasonic-uydu-alicili-led-tv-kanal-duzenleme-programi-728110.html#post2008100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone_heart19 -- 3 Şubat 2013; 0:40:32 >

• Kullanan arkadalar olmadımı yaw hiç?
  • ben deneyeceğim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.