Şimdi Ara

PANASONİC TX-L47ET60 (ANA BAŞLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 MODEL PANASONİC 3D LED TV. VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN.

ALAN KULLANAN VARSA LÜTFEN BURADA PAYLAŞALIM, ALACAK ARKADAŞLARA BEKLİ BİR PARÇA FAYDAMIZ DOKUNUR.

AŞAĞIDA ÜRÜN İLE İLGİLİ BİLGİLERİ YAZDIM TÜM BİLGİLER PANASONİC WEB SİTESİNDEN ALINTIDIR.

ÜRÜN GÜZELE BENZİYOR

KULLANICI VEYA İMKANI OLUP DA İNCELEYECEK BİLGİ VERECEK ARKADAŞ VARSA TEKNOSA STOKLARINI ÜRÜN GİRDİ

YORUMLARINIZ BEKLİYORUZ.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/Smart+VIERA+LED+TV/TX-L47ET60/specifications/12613161/index.html?trackInfo=true

TX-L47ET60
    CTV-Multimedya
    600Hz Arkaışık Taraması
    Gelişmiş Geniş İzleme Açısı
    Benim Ekranım Özelliği
    Berrak Kontrast
    Dokun & Paylaş 2.0

GÖSTERİM

Panel IPS LED
    En/Boy Oranı 16:9
    Panel sürücü 600 Hz BLS (6 blok)
    Görüntü Modu Dinamik/Normal/Sinema/True Cinema/Kişisel
    İzleme açısı 178 derece
    Filtre Clear Panel Pro
    1080 Saf Direkt Yok
    Süper Net Çözünürlük Yok
    Web İçerik İyileştirici Var
    isf Modu Yok
    24p Oynatma (2:2)/24p Akıcı Film Var
    Hexa-Processing Motoru Yok

3D

3D Tipi Var (Polarize)
    2D-3D Çevrim Var
    3D 24p Film gösterme/Pürüzsüz Film Var
    Özel 3D Gözlük 2 adet dahildir

Ses Kalitesi

Hoparlörler Ön Hoparlör x 2, Woofer (75 mm) x 1
    Hoparlör çıkışı 18 W (4 + 4 + 10)
    Çevresel Ses Modu VR-Audio Surround 2.1

Kolay Kullanım

Benim Ekranım Var
    Entegre Kamera — *****
    Sesli Etkileşim Yok
    Sesli Yönlendirme Var
    Dokunmatik Ped Kumanda Yok
    EPG Gemstar EPG: İtalya, Almanya, İspanya; diğer ülkeler için SI EPG
    Elektronik Yardımcı Var

Ağ Bağlantısı

VIERA Remote2
    VIERA Remote2 (Akıllı telefon uygulaması) Var
    Dokun ve Paylaş2.0 Var
    Paylaş ve Kaydet Var
    Tara ve Paylaş Var
    Remote Play Var
    Uygulama Başlatıcı Var
    Akıllı Kalibrasyon Yok
    VIERA Connect Var
    Web Tarayıcı Var
    TV'den Skype Var
    Medya Oynatıcı
    Medya Oynatıcı (Resim/Film/Müzik) Var
    Desteklenen Formatlar AVCHD 3D/Aşamalı, SD-VIDEO/AVI/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/WAV, JPEG/MPO
    Görüntü Çoklama Yok
    HbbTV Var
    Oynatmaya Devam Var
    DLNA 1.5 Var (RUI2.0/DTCP-IP/DMP/DMR/DMS)
    Bluetooth Uyumlu** Yok
    VIERA Bağlantı Var
    Çoklu Pencere PAT
    Kablosuz LAN Var
    USB-HDD Kayıt Var
    Otel Modu Var
    Oyun Modu Var

Eco

Eco Gezinti Var
    Ortam Sensörü Var

Tasarım
    Tasarım Konsepti Süper İnce Çerçeve

Terminal

Tuner
    Tuner PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-S2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])
    Çift Tuner Yok
    Teletekst Tarayıcı 1000P
    HDMI
    HDMI Girişi 3 (3 yan)
    Destek Özelliği Ses Dönüş Kanalı (Giriş 2)
    Bileşenle Paylaşılan Kompozit Video Girişi RCA fono tip x 1 (alçak)
    CI (Ortak Arayüz) 1
    USB Var (ver.2.0)
    SD Kart Var(SDXC)
    LAN Port 1 (daha alçak)
    Dijital Ses Çıkışı (Optik) 1 (yanda)
    Kulaklık jakı 1 (yanda)
    Servis Noktası Yok

GENEL

Sağlayıcı Markası Panasonic
    Model İsmi TX-L47ETW60
    Enerji Verimliliği Sınıfı A+
    Görülebilir Ekran Boyutu (diyagonal) 119 cm/47 inç
    Açık modda ortalama güç tüketimi*** 67 W
    Yıllık Enerji Tüketimi**** 92 kWh/yıl
    Bekleme anında Güç Tüketimi 0.2 W
    Kapalı modu enerji tüketimi 0.2 W
    Ekran çözünürlüğü 1,920 (G) x 1,080 (Y)
    Nominal Güç Tüketimi 116 W
    Güç Kaynağı AC 220 - 240 V, 50/60 Hz
    Boyutlar (G x Y x D) (ayaksız) 1,067 x 627 x 35 mm
    Boyutlar (G x Y x D) (ayaklı) 1,067 x 682 x 265 mm
    Ağırlık (ayaksız) 15.0 kg
    Ağırlık (ayaklı) 18.0 kg
    Döner Açı ±15°
    VESA Uyumlu Var
    Diğer Özellikler
    NOT * İnternet Tarayıcı bazı siteleri doğru olarak göstermeyebilir. / Ayrıca VIERA İnternet Tarayıcı ile gösterilebilen içerikler aşağıdaki hususlara tabidir / Koşullar; / - gösterilebilir içerik modellere göre farklılık gösterebilir, / - gösterilebilir içerik PC ile farkllık gösterebilir, / - gösterilebilir içerik sınırlı olabilir. / ** HID (Human Interface Device Profile) uyumlu klavyeler kullanılabilir / A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) uyumlu / ses aygıtları mevcuttur. / *** IEC 62087 Ed. uyarınca önlem yöntemi / **** Enerji tüketimi yıllık XYZ kWh, 365 günde günlük 4 saat çalışma baz alınmıştır. Gerçek enerji tüketimi televizyonun kullanma şekline bağlıdır. / ***** Skype kamerası opsiyonel olarak mevcuttur.

• evet arkadaşlar bu tv hakkında bilgi verecek varmıdır acaba
  • bu fiyata kim alır... 50 seriside böle çıkmıştı 5-6 a sonra 1000 lira indirim oldu nerdeyse...
  • Fiyat olarak tek kelimeyle saçmalık denilebilir, 47 inc panel 3.500 lira şahsi fikmrimi belirtiyorum bu parayı bu panele vermek benim açımdan tek kelime ile saçmalık olur, bu parayı sadece panelin uydu alıcısı var diye eklemişler her halde !

Bu panele bu saçma parayı vereceğinize gidin LG 55 inc LM640 serisini alın, kalan parayla ses sistemi yada başka bir ihtiyacınızı alırsınız !

Panasonic serilerini malesef çok yazdık en başta yazanlardan biride benim, bazı serileri gerçek anlamda tartışmasız çok iyi fakat Panasonic fiyatlarda artık iyice abarttı !

En fazla satış yaptıkları Ülke Türkiye kalmıştı şimdi bu piyasayıda kaybediyorlar !

Size tavsiyem bu fiyattan 1500 lira ucuza gidin 60 inc Sharp serisini alın eski seridir fakat kalibrasyon değeri ilede ET60 ile yarışır eski olmasına rağmen, 1500 liranızda cebinizde dursun !
  • zorla lg&samsung aldıracaklar... philipsin 3d li en ucuzu 2000 den başlıyor, sony&pana da aynı tosha bakmıyorum artık... maçlar başladı gigabulue se yada ue ve maç ve film izlemek için tv alacam ama türk insanının cahilliğinden fiyatlar tavan da geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Fiyat olarak tek kelimeyle saçmalık denilebilir, 47 inc panel 3.500 lira şahsi fikmrimi belirtiyorum bu parayı bu panele vermek benim açımdan tek kelime ile saçmalık olur, bu parayı sadece panelin uydu alıcısı var diye eklemişler her halde !

Bu panele bu saçma parayı vereceğinize gidin LG 55 inc LM640 serisini alın, kalan parayla ses sistemi yada başka bir ihtiyacınızı alırsınız !

Panasonic serilerini malesef çok yazdık en başta yazanlardan biride benim, bazı serileri gerçek anlamda tartışmasız çok iyi fakat Panasonic fiyatlarda artık iyice abarttı !

En fazla satış yaptıkları Ülke Türkiye kalmıştı şimdi bu piyasayıda kaybediyorlar !

Size tavsiyem bu fiyattan 1500 lira ucuza gidin 60 inc Sharp serisini alın eski seridir fakat kalibrasyon değeri ilede ET60 ile yarışır eski olmasına rağmen, 1500 liranızda cebinizde dursun !

Hocam ben yorumlarınız sayesinde panasonicte karar kıldım. Her gün fiyatları kontrol ediyorum. Arama yaparken sadece panasonic seçeneğine tıklıyorum. Pana plazma alıcam ama iyi bir model iyi bir fiyat olursa. 55" düsünüyordum ama hem izleme mesafemin düsüklüğü 2,5-3 m, hemde fiyatların ederinden fazla olması nedeni ile 42" veya 47" bakıyorum. Vatanda P42GT50E modelikdv dahil 1699 TL görünüyor ama stok yok. Hoş gelirse fiyatın aynı kalacağınıda sanmam ama pusudayım.

• Bunun yerine 3000 tl ye 47wt50 almak daha mi mantikli olur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv. Panasonic TX-P42G20E
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Forumda be kendi sitemde abartmıyorum ama yüzlerce İnsan aynı soruyor bana yöneltiyorlar, bunun cevabını ben veremem bildiğim panasonic yeni serilerinden Türkiyede satışa sokmayacağı cihazlar var !

Sorunuza gelirsem 42 inc panele bahsettiğiniz parayı vermeyin, mesafeniz için 50 inc bir Plazma sizi fazlası ile memnun edecektir, 3metreden keyifle izlersiniz!

Yeni seri Samsung paneller var, tavsiyem acelede etmeyin Ekim sonunda Samsung ciddi serilerle piyasada olacak ve fiyatlarıda bir hayli düşük olacağını biliyorum eğer bir değişiklik olmazssa, Bahsettiğiniz paraya rahatlıkla Samsung 50 inc bir paneli alırsınız üstelikte 2013 serisi !

Panasonic serilerini çok yazdım, fakat bu saaten sonrada size gidin 42 inc bu panel 1700 liraya alın diyemem!

Tavsiyemse firmaları şikayet edin, BTK, Rekabet Kurulları, Tüketici derneklerine durumu bildirin, sizin paranız ve Devletin dövizine sahip çıkmak zorundasınız !

İddia ediyorum, Şikayetler sonrasında fiyatların nasıl düştüğüne şaşıracaksınız, Tüm gelişmiş Ülkelerde sistem böyle ayakta kalır !

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Sizede aynı cevap veriyorum, 2012 serisi panelin bana Avrupada Türkiyedeki fiyata satılan tek bir Ülke gösterin, o zaman size alın derim !

Şahsen ben artık fazlası ile rahatsızım Türkiyedeki fiyat saçmalığından, Avrupalı 1200 Euroa 60 inc LcdLed alıyor Türk İnsanı 47 inc paneli zor alıyor, firma lütfedip paneli Türkiyede satarsa alabiliyorsunuz !

Tavsiyemse şuan Türkiyede Sharpın 60 incler var, sizin bütcenize alacağınız paraya, evet 2011 serisidir sonuçta WT50 2012 serisidir, neden Sharp tavsiye ediyorum, LE635 çunki panel SD ve HD yayınlarda keyifli, ileri kalibrasyon değerleri iyi, renk kalibrasyon değerleri iyi yani alınabilecek panel !

Sedece alternatif olarak önerdim, yada bekleyin Samsung aynı ebat panellerinde ciddi düşeşler olacak ekim sonunda, kendi fikrimi yazıyorum 47 inc panele 1200 Euro asla vermem, panelin özelliği ne olursa olsun önemli değildir !

Bahsettiğim LE635 için Komedyen Uzmanın yorumu var, sakın ciddiye almayın modül saçmalığına göre panel alırsanız paranızı çöpe atarsınız, modül devri 3 sene önce tamamen bitti !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 10 Ağustos 2013; 19:51:52 >

• KONUYU BEN AÇTIM AMA BEN SONUNDA

LG 47LM860V 2.499 TL YE ALDIM
    SİZLERE DAHA İYİSİ NASİP OLSUN
  • wayy andy hocam halen burda. gecen sene ben de araştırdığımda yardım etmişti bana sağolsun. pana 42et5e canavar gibi kullanıyorum. tavsiyelerini dikkate alınız.
  • Siyah kalitesi kötü
    Renk kalitesi normal
    Ses kalitesi normal
    Kontrast oranı düşük
    İnput değeri kötü (120ms )
    Yazılım kötü
    media player normal
    uydu alıcısı normal
    servis kalitesi berbat
    Dağıtıcı firma doğru düzgün ürünü bile dağıtamıyor
    Fiyat kazık

700 usd (42st60) lik malı Panasonic Türkiye 4000 TL ye satıyor benden artık uzak dursun

PANASONİC TX-L47ET60  (ANA BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Eylül 2013; 19:00:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.