Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GT20E mi? Samsung LE-46C750 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir çok televizyon arasından bu iki model arasında kaldım. ikisinin de birbirine göre eksi ve artı yönleri muhakkak var.

Tecrübeli arkadaşlar bu iki televizyon arasından bir tercih yaparlarsa ve nedenini paylaşırlarsa sevinirim.

Sevgiler.

• Tabi ki 46c750... 3d de var.Daha ne olsun.
  • selam ben 2 hafta önce 42gt20e aldım ve gerçekten mükemmel görüntülere sahip.3D olayını daha test edemedim fakat pana bu konuda başarılı bi marka.Bence öncelikle lcd mi,plazma mı istiyosun ve 42-46 inch olayını kesinleştirmelisin.46C750 çok kaliteli bi Lcd bi çok led lcd den daha iyi bi panele ve SD görüntü kalitesine sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Tabi ki 46c750... 3d de var.Daha ne olsun.

3D Panasonic'de de var.

quote:

Orijinalden alıntı: ugur666

selam ben 2 hafta önce 42gt20e aldım ve gerçekten mükemmel görüntülere sahip.3D olayını daha test edemedim fakat pana bu konuda başarılı bi marka.Bence öncelikle lcd mi,plazma mı istiyosun ve 42-46 inch olayını kesinleştirmelisin.46C750 çok kaliteli bi Lcd bi çok led lcd den daha iyi bi panele ve SD görüntü kalitesine sahip.

Boyut olarak 46" benim için daha mantıklı çünkü TV 35m2'lik bir alana kurulacak. Ama Panasonic kalitesi de 42" i tercih ettirebilir. LED kesinlikle istemiyorum. LCD ya da Plazma ayırımını da bu iki model de yapamıyorum çünkü Panasonic'in Plazma konusunda bir çok LCD modelden daha başarılı olduğunu biliyorum. Benim bu TV'yi alma amacım geniş bir salonda Dreambox ve PS3 ile maç, film izlemek ve arada sırada da oyun.

• Bir fikir verebilecek olan yok mu arkadaşlar ?

TV'nin yer alacağı odanın genişliği yaklaşık 35m2 ve TV'nin izlenme mesafesi en az 3 en fazla 5 metre olacak. O yüzden ekran ebatını büyük tutmak gerekiyor fakat çok da büyük ekranı tavsiye etmiyorlar.Pixelleri yayarak görüntüyü bozduğunu duydum.Son olarak bu iki model arasında gidip geliyorum, yaklaşık 1 aylık daha zamanım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Aynı durumdayım, ben de mayıs sonuna doğru almayı düşünüyorum ve bu 2 tv arasında kararsızım. MediaMarkt Beylikdüzünde, Panasonic 42 3D 2000 tlye satılıyor indirimde, onu da görünce daha bir meraklandım. Samsung 46c650 (yada 750) mi, Panasonic P42G20E mi daha mantıklıdır, bilenler aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthIst -- 23 Nisan 2011; 13:52:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.