Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 Euroluk Katreinde HD görüntüde iyidir, Technisat inernet v.s desteği olması elbetteki avantaj, fiyatlarına bakmadım ama sanıyorum 80 Euro gibiydi, isterseniz internetten alın yada içim rahat olsun derseniz elden aldırın!

Bozulsa sorun yaşamassınız, firmaya mail atar durumu anlatırsınız %99 size değişim yapıp yeni ürün yollarlar, Avrupada kimse arık servislerin maliyeti ile uğraşmıyor kısıtlı bölgesel servislere yöneldiler, değişim yapıp sorunu kökten çözüyorlar!

Yada ikinci el alın çok daha ucuza alırsınız, hatta iki tane alın birsini satar öbürünüde bedavaya getirirsiniz:) İlan açsanız sanıyorum yüzlerce kişi almak ister!

Aslında sizin detay sorularınız herkes için faydalı oluyor, İnsanlar görüyor 50-80 Euroya internetten gürmük sorunsuz alabileveklerini öğreniyorlar, Türkiyede satılan bazı seriler var 150 liralara rahatlıkla 30 Eurolara bulabilirler!

Sizin gibi kaliteli cihaz isteyenlere tavsiyemse, ürünü alırken satıcıya card fiyatlarınıda sorun bir çoğu çok ucuza sinema veya spor kanlları 1 senelik resmi üyelik yapabiliyor!

Veya bazıları Polsat yasal 2 senelik kartlarını satıyorlar, hem ucuz hemde asla kesilme kapanma iptal sorunları olmaz, gariban Türkiyede illegal servere yüzlerce liar veriyor, 1 seneyi bırakın sattıkları kartların 1günlük bile garantisi yok!

Tavsiyem kart almanız avantajdır özellikle spor yayınlarına düşkün olanlar için, paketleri indirimli satanlar var, 24 aylık spor sinema Aile paketi 200 Euroya geliyor!
     PANASONIC TX-P42GT50E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 15 Eylül 2013; 5:30:24 >

• Andy hocam almışken bir kere alıyım diyorum. Dediğiniz gibi satması kolay gerçi. 932 hd yayınlarda iyidir dediniz. Sd de 913 daha iyi sonucu geliyor aklıma. Donarak kanal geçişi özelliği hangilerinde var????:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.de/itm/TechniSat-TechniBox-S1-HDTV-DigitalSat-Receiver-0000-4742-/321194630877?pt=Sat_Anlagen&hash=item4ac8b11edd
    Andy hocam bunu alayım mı? upscale özelliği var mı? sd yayınlar için. bir de donarak kanal geçişi var mı? donarak kanal geçişine lütfen cevap Andy hocam
  • arasira kullanıcısına yanıt
    TechniSat TechniBox S1 donarak kanal geçişi kullananlarda görmedim, HD kalitesinden memnunlar upscale özelliği yok zaten olsa fiyatı 300Euro üzeri olurdu, 300 eruoa vereceğinize Denon veya Yamaha bir AVR cihaz alın görüntüyü üzerinden aktarın!

Bana kalırsa alın tanıdığınız var ise mağazadan aldırın daha avantajlı olur 60 Euro 2 tane alırsınız firmadan birde sadece belgesel paket alın veya 2-3 paket keyfinize kalmış cihazın kefini çıkarın!

60 Euroya bana bir tane Türkiyede bu kalitede bir cihaz gösterin bulabilirmisiniz?

Çin 1080i ibaresi olan işin gerçeği kuty üzerine 1080p palavrasını yazanlarda var, asla abartmıyorum bu tür cihazlarla televizyon keyfini sadece 3-5 kalanda yaşarsınız gerisi vasatı geçemez sizi sinir eder cihazı kaldırıp atarsınız!

Ben denedin Türkiyede satılan cihazı, kafadan uydurmuyorum yada iftira atmıyorum şahsen Televizyon izlemek imkansız, ama Türkiyede aynı cihazdan inanılmaz memnun olanlar var!

Bu kişilerin %99.9 ilk defa panel alıp kullananlardır her halde, şahsen ben izleyemedim hatta testi btirdikten sonra inan tırnaklarım 1 gün ağrıdı kumandaları bile rezalet!

• Andy hocam siz hangi cihazı kullanıyorsunuz?

• Andy hocam 1800 euroya kadar çıkıyor yamaha, denon Avr nin özelliği nedir? İnternetten baktım ama bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 15 Eylül 2013; 19:13:35 >
    Markaları örnek verdim, upscale yeteneği olan seriler devamlı ucuzluyor, hatta tek başına mini cihazlar var Darbee5000 gibi 200-300 Eurolar civarı ucuzdu malesef pahalılanda firma ürün girmediği için, sanıyorum sene sonu daha kaliteli bir kasa ile satışa sunacaklar, böyle bir cihazda alabilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 15 Eylül 2013; 23:19:59 >
  • Cümle biraz düşük oldu galiba avr cihaz ne demek istemiştim.

• Çok detaya girince ben bu işin içinden çıkamycam Andy hocam çok yordum sizi kusura bakmayın. Darbeeyi takip edicem. Fakat erken alırsam kafayı fazla bulandırmayım diyorum kathrein 913 alayım gitsin. Ama kanal geçişini donarak yapıyor mu eğer yapmıyorsa bu ayarda başka bir cihaz var mı kanal geçişini görüntüyü dondurarak yapan.

• Televizyon almaktan da zormuş bu Andy hocam

• sallamacı ve iftiracı andy denen şahıs,sana ara sıra girip ayar vermem gerekiyor,çünkü utanmadan hala ciddi sallayıp milletin de kafasını karıştıtmaktasın seni gidi
    çakma uzman seni

1-Sana elli defa yazdım ve sordum;sen hayatında Panel sektörünün hangi aşamalarında çalıştın da kendini uzman yaptın??
    yaz da millet öğrensin,sen anca cahil/bilgisiz veya yazdıklarını bir şey sanan insanları kandırırsın!

2-Üretim/Servis/Montaj v.s dahil hangi panel işlerinde çalıştığını tek tek yazarmısın

3-Sen şu anda ne iş yapıyorsun??

4-Sen hayatında "Receiver" denen cihazı hiç alıp da kullandınmı?? aklımda kaldığı kadarıyla sen KabloTV/Teledünya kullanıyorsun!
    Sen önce Techni/Kati/Humi/Topfield/Vanti v.s v.s kalite bir cihaz veya cihazları kullan da öyle millete akıl ver!
    Bu konuda uzman olmak istiyorsan da bizim Kamax Hocayı iyi oku!

5-yaw Beyler bu herifi sallayın geçsin,bu adamı herkes çözdü ve biliyor adam "sanal alemde gizlenerek" olarak hayatını geçirmektedir,
    bu herife sorun bir zahmet,yaw sen bunları nereden ne zaman öğrendin ve panel sektörünün neresinden geliyorsun diye??

ülen kafayı yemek işten değil be,herifin bir gün bile hayatında bırakın çalışmayı görmediği bir işte yazdıklarına bakın,herif evde oturan
    hiç çalışmayan ve netten vakti acaip bıl olduğu için oradan buradan derlediği şeyleri ama bunların neredeyse tamamının yalnış
    veya yalan olduğu şeyleri sizlere bir güzel yutturmaktadır!

Adama sürekli soru sorarım hem teknik hemde paneller için genel manada hiç birisine cevap veremez ama tek yaptığı bana taş atmak
    alay etmek hakaret etmek ve iftira etmek!!dikkat ederseniz bana sürekli satıcı/komisyoncu/firma elemanı v.s v.s diye suçlar ama
    hiç bir Allahın kulu çıkıp da evet Can abi bunları yapar diyemez,bakın bu adi iftiracıyı kimse bilmez tanımaz ama beni "gerçek hayatta canlı"
    olarak görürsünüz,herif 2008/2009 da foruma girmiş ve araştırın yazdıklarını o zaman çözersiniz bu herifi,ama kendisini bilen gören yoktur
    hesapda dışarda yaşıyor,ben ise açık adresimi veririm,telefonlarımı veririm,arayın adamı veya msg atın yaw seninle buluşalım filan deyinde
    adamı bakalım görebilecekmisiniz?? benden korkuyor karşıma çıkamıyor belki size görünebilir

Bak sallamacı ve iftiracı andy adresmi yine veriyorum hatta TC Kimlik no.sonu da veriyorum belki araştırırsın,ben senin gibi çakma veya sanal
    birisi değilim,sen delikanlı isen ve yüreğin yiyorsa canlı olarak karşıma çıksana??

yaw ben bu Sitenin Yöneticilerinin alayını toplayıp,çuvala koyup sallayıp duvara çarpayım,yaw uyanın gari bazı şeylere!

Can Özyaman

Çağlayan Mah.2045 Sok.No.20/5 Çağlar-Çağlayan Apt.LARA/ANTALYA
    0242 3236101 / 0554 2099848

bak sallamacı anyd bu da benim TC no.su; 39466604682

Kapım herkese açık,isteyen gelsin canlısını görsün,sen de gel bu arada veya sana elli defa yazdım ver adresini ben geleyim???
    hem kıçından korkuyorsun hemde sürekli kaçınıyorsun ve bana laf ediyorsun,o zaman buyur gel çık ortaya o zaman?

ülen senin şu yaptıkların ayıp/günah ve insanlık dışıdır,çünkü görmediğin,duymadığın şeyler için insanları bir şekilde
    suçlayıp iftira atmak öncelikle SUÇ tur,beni TF/DH den 10 senedir insanlar tanır hem de CANLI olarak,ülen sen kimsin sahte uzman??
    sen adam olsan ortaya çıkar benim gibi yazarsın ama sürekli kaçarak nereye gideceğini sanıyorsun acaba?

Bak ben böyle aleni ve çok açık yazıyorum,çünkü ne saklayacak nede korkacak hiç bir şeyim yoktur,olsa herhalde 10 senedir bu fortumlarda
    olamazdım!!

Bu iş netten araştırmakla bir şeyler okumakla uzman yapmaz adamı hatta çırak bile yapamaz!
    Gireceksin mutfağa o zaman adam olacaksın bu konularda! yaw sen hayatında paneli içini bile görmemiş adamsın,eline cihaz alıp da
    hiç bir şeyi ölçemezsin,en basitinden DCPoerSup.ile bile hiç bir şeyi, yapamazsın ama uzmansın!

++

Beyler gelelim asıl konuya,Pany PDP ler için,bu forumda tek bir başlık vardır ve çok uzun seneler önce burasını açtık nasıl ki bizim
    "Pioneer Plazma Ansiklopedisi" başlığı varsa,Pany için de bu başlık aynen bir Ansiklopedidir ve de Türkiye de tekdir!!
    Bu Pio ve Pany PDP başlıkları aynen bir "referans" başlıklarıdır

Her ne istiyorsanız burada vardır hatta aklınıza gelmeyecek şeyler de vardır ve böyle sahte veya çakma uzmanlarından değil
    gerçek kullanıcılarından ve prof.adamlarından ve birebir kullanıcılarılarından v.s olarak bolca vardır,millet üşenip kafasına göre
    başlık açıyor bu nalet forumda!bin defa Yöneticilere yazdım ama tınlayan yok!!

Beyler girin sıkılmadan okuyun yaw,böyle sahte uzmanım diye geçinenler yerine siz sadece Pio ve Pany PDP başlıklarını anlayarak
    ve içinize sindirerek okursanız bu tiplerden çok daha bilgi ve kullanım tekniklerine v.s sahip olursunuz,kolaya kaçmayın lütfen
    doğru adrese gidin adam gibi doğru bilgileri alın,ya da benim msg ları geriye doğru tarayıp 2005 lere kadar bile inebilirsiniz!

Adam gelmiş saçmalayıp ve hayatında görmediği kullanmadığı şeyler için size bilgi diye sallama veriyor,uyanık olun azıcık!

Bu herif laftan anlamaz,adma gibi ortaya çıkmaz,anca uzaktan sallar ve adice iftiralar yapar!

Beyler kusura bakmayın ama bilgisiz olmak bir suç değildir,ama doğru bilgiyi almak ise bir haktır!ama kafayı da biraz işletmek gerekiyor!
    kolaya kaçmayın ve gerekiyorsa daha spesifik sorular sorun,kaldıki sizin sorduğunuz veya soracağınız hatta aklınıza gelmeyen
    her bir şey(PDP ler hk.)Pio ve Pany başlıklarında VARDIR!!

Bu herif tamir bilmez,daha panalin içini bile açmasını bilmez,bırakın elemanları tanımayı veya neyin olduğunu!

Ben bunları niye yazıyorum derseniz bu çakal bana İFTİRA atıyor ama hiç bir şeyi de ispat edemiyor,ona tüm bilgileri veriyorum
    ama tık yok,sonra beni senelerdir tanıyorsunuz,hanginiz beni orada burada çalışırkan veya mal satarken gördü veya ben kimden
    avanta aldım veya sana şunu bulursam bana ne komisyon verirsin demişim! yaw Beyler sorun soruşturun,ben üstelik binler
    onbinler değil,sadece yazdıklarım ile bu memleket de sanırım yüzbinlerce panel aldırdım!

Hayatınızda görmediğiniz,bilmediğiniz marka/seri v.s panelleri bile insanlara aldırdım!rakam olarak abuk değerlerde panelleri bile
    aldırdım ve de aldırıyorum!

Örneğin gidin TNB ye beni sorun hem de Aytaç beye,yaw bu adam neler yazıyor diye!!
    Efsane Tosh panelleri ben bu memlekette "tek başıma" insanlara aldırdım;elimide taşın altına sokarak ve böyle sanal
    v.s tipler gibi değilde adam gibi ortalığa çıkarak bunları yaptım ve yapıyorum!
    Satılamayan bir seriyi ben aldım sonra da yaklaşık hepsini tek başıma aldırdım!

En son hiç kimsenin bilmediği Pany prof.display 65VX300 lerin neredeyse tamamını ben aldırdım! yaw bu paneli hala bilen yok şu memlekette

Kısaca ben her paneli her rakamdan insanlara aldırırım ve bunuda "ALENİ" yaparım!! böyle adice komisyoncu veya satıcı veya onun bunu
    adamı diye bir para karşılığı yapmam,bu çakalın işte asıl inanamadığı veya kabullenemediği gerçek işte aynen budur,o herşeyi bir para veya nema
    karşılığı olarak sanıyor kafası da anca o kadar çalışıyor,varsa bir Allahın kulu çıksın da aynen benim aleni yazdığım gibi ....ben bu adama
    komisyon verdim... desin bakalım??

++

Yine Pany ye dönelim Adv.sett.Pro 1/2 ayarlarına girip de sakın ellemeyin bunları,bunlar çıplak göz ile set edilemezler ayrıca Default değerleri de
    oldukça doğrudur,bu herif ayar filan veremez ama biz veririz ve bunun adına Prof.ISF diyoruz ve TR de sadece biz yapıyoruz bu işi!!

Pro1/2 sadece DayTime/NightTime set.için "FILM"(Hollywood formatı)için uygulanır! 400/500 L gibi bir uygulama bedeli vardır
    ve ortalama bir panel 3-5 saat gibi bir süreçte prof.cihazlar ile test edilip set edilirler,bu konu USA/Canada/UK de aynen böyledir

Prof.ISF için bana eMail atın size ilgili ve bu işi yapan Uzman Mehmet Beyin telefonunu verip,kendiniz görüşün

Pany de ayrıca FILM için Default Movie/THX mode ları da oldukça doğrudur!

yaw bütün bunların detayları doğru bilgiler olarak ilgili başlığında vardır

++

Herif SKY dan bahsediyor,ama TR den SKY için(şayet 28,2 uydusundaki UK-SKY ise)bir kaç metrelik çanak gerekiyorTR nin çoğu yerinden
    zaten ya inmez ya da hepsi inmez v.s

SKY-DE ise Astra 19,2 dedir,ben kullanıyorum örneğin veya SKY-Italy ise bu da HotBird dedir bunu da kullanıyorum

Ama SKY-UK en iyisidir ama çanak çapı sorunu vardır ve TR için pratikde bu uydu ya imkansızdır yada zordur veya kısıtlıdır v.s

herif sapla samanı karıştırıp hayatında hiç kullanmadığı ve bilmediği konularda ahkam kesiyor yaw

Beyler Receiver ve Platformlar ve buna uyumlu cihazlar v.s v.s çok ayrı konudur ve herifin yazdıkları külliyen yalan veya yalnıştır

Kati den bahsediyor ama cihazı bırakın kullanmayı daha görmemiş bile

TR de ayrıca Receiver işi çok farklı bir kullanım içindir ve herkes bilir bunun ne olduğunu,burası UK veya Almanya veya Italy değildir!
    çoğu platformları(yabancı)zaten "legal" olarak TR de izleyemezsiniz bile! Modül tanıma+kart eşleşme veya paketin satışının kendi
    Receiver ları v.s v.s bir sürü detayları vardır,şak diye şunu alayım bunu alayım bunu izleyeyim zaten OLMAZ!!

Bu arada aslında "illegal" olan CS işi ise herkesin bildiği gibi,2001/2002 lerden itibaren aynen devam etmektedir ve bu tür kullananların
    sayıları ise oran olarak Avrupa da TR ye göre kat be kat daha fazladır!! orada illegal CS işi inanılmaz popüler ki zaten Server ların da
    çoğu Avrupadadır

@arasıra
    arkadaş sen beni forumlardan tanıyormusun veya diğer bir kaç forumda üyemisin?? boşver çakma adamları,hele hele "RECEIVER" konusunda!!

herif bir dünya deli saçması yazmış,bunlarıda bozuk Türkçe veya anlam düşüklüğü veya çarpıtarak v.s bol bol yazıp,sanırım millet bunu bunları
    yazarak bir şey sansın diye yapıyor,ama bu herif önce "Mutfağa" girip;komilik,çıraklık v.s yaparak başlayacak sonra seneler geçecek o zaman
    uzman olacak,bu netten okumakla filan olmaz,benim anam ağlamıştı yaw özellikle KORE liler ile çalışırken veya Taiwan lı Modül cüler ile çalışırken
    ve bizler "yerleri bile süpürmüştük" teknik-uzman olmak için!!(bunu da CEZA olarak bize yaptırıyorlardı,ya kaçacaksın ya da katlanacaksın biz kaçmadık
    ama sonunda adam olduk!)

Bu herif kim yaw,nerede çalışmış,nerede bulunmuş da panelci olmuş?? şu anda ne iş yapar veya hangi sektörde çalışmış v.s ama adam 2010 a kadar
    forumda oraya buraya takılmış sonra 2010 da uzman oluvermiş "başınıza" ülen gülermisin yoksa ağlarmısın be!

Çık ortaya diyoruz ama tık yok kaçıyor,ona buna anca sallıyor,ülen o kadar sallıyorsan çıksana örneğin benim karşıma!

Beyler bu herifin çok pis bir huyu vardır örneğin;birisi buna eleştiri yapsın veya anlamıyorsun desin veya salllıyorsun v.s desin ki geçmişte bir çok
    kişi bunları yaptı! bu herif hemen o kişi ya Satıcı yapar,ya Komisyoncu yapar(örneğin bana böyle bir pis iftira da bulunuyor!)veya Sony satıcısı der
    veya bir şekilde firma elemanı der,kısaca der de der ama hepsi külliyen YALANDIR

Bu iftira ettiği şahısların ben hepsini bilir ve tanırım;çoğu da okumuş ve bilgili çocuklardır ve panel sektörüyle zinhar alakaları yoktur!
    bila-istisna bu herif kısaca kendisine her karşı çıkana böyle adice iftiralar yapar ve bunu 2/3 senedir yapıyor,kısaca ona kimse bir şey diyemez
    ama çık ülen ortaya dersin o zaman kıvırıp kaçar,o rezil sitesinden de aynen bizlere yine iftira etmeye devam eder,kısaca adam korkak
    ve aciz birisi ve böyle şeyleri yazan adam bunları ispat edecek veya çıkıp o kişinin yüzüne söylecek bunları ama nerdeee bunda o yürek!!

Sn.Yönetici benim msg ları sileceğinize adam gibi önce Yönetici olun gari veya adam olun da beni BAN edin o zaman,bunu defalarca Sn.RDS
    dahil yazdım,yaw atın kardeşim beni,yada bu herifi çizin gitsin,nedir bu yaw,herifin hemen her mesajı "bana taş atma ve gönderme ve yeri geldimide
    hakaret" adam gördüğünüz gibi sanal alemden saklanarak bunları yapıyor ama ben böyle değilim! yaw herif son zamanlarda yazdığı
    neredeyse tüm msg lardan bana gönderme yapıyor,ama "işi bilse" yine de eyvallah diyeceğim ama yazık bu forumdaki diğer insanlara!

Ayrıca bir forumda sürekli hemen her mesajında birisini bir şekilde böyle taciz etmek de neyin nesi eyy DH Yöneticileri!

yaw biraz cesur olunda en azından beni çizsenize,hiç olmaza bunca şeyi bir daha girip yazıp da o değerli vaktimi boşa harcamamış olurum!
    dolayısıyla çizin kardeşim beni bu kadar zormu onu da anlamadım???????

ülen beş kuruş bir menfaatim yok,ama DH denen nalet forumu sayemde ciddi nemalanıyor! TR nin en büyük "TV Bölümü" oldunuz,şayet böyle
    çakma ve iftiracı adamlar ki aslında 1 tane var bunlardan işinize geliyorsa,beni de çizin gitsin o zaman!kaybettiğim zamana yazık be,yaklaşık
    25 sene bu sektörün içinden hemde aklınıza gelen her yerinde olacağım,sonra böyle iftiracı ama çakma birisi çıkacak onunla uğraşacağım
    adama soruyorum hangi işde çalıştın panelller konusunda ki çalışmadığını zaten biliyorum sonra bana veya birilerine laf ediyor

++

Bana bak andy1 denen çakma herif,ben bu işleri yaparken hemde prof.manada hemde işin tekniğini bilerek veya panelin tam içine girerek v.s
    insanlar bana şunun için ulaşıyor;önce bilgi sonra güven ve saygınlık!! sonra da sanal olmadan aleni çıplak olarak ortada olduğum için bunlar
    oluyor,ben bir telefon veya bir msg ile bunları yapabiliyorum,senin veya sizlerin hiç duymadığınız panelleri insanlara aldırarak ve bunların
    olması da bazı "değerlere" bağlıdır ve bende bunlar fazlasıyla vardır,23/24 sene haybeye dirsek çürütmedim ben bu işlerde!

Sn.Yönetici bu msg ı da sil ama beni de aynen ÇİZ

Saygılar

CAN++

• albani kullanıcısına yanıt
    dayı ne yazmışsın yav valla tamamını okuyamadım yoruldum.senin arşivleri okuyorum şimdilik. bi philips tv aldım teknosadan iade ettim bi kusuru vardı. çekim var şimdi . baktım 3d samrt cart curt da kullanmıyorum. 47 inç de odaya büyük gelmişti. şimdi gardaş sen bana bi zahmet teknosada bulabileceğim bi tv tavsiye et gurban olam. 1400 tl civarında 3dsiz smartsız usb den film seyredebileceğim sd kanallarda 10 numara bi cihaz lütfen.

valla araştır araştır kafayı yedim kafamda clouding olmaya başladı;neler öğrendim neler ama bu öğrendiklerim bana tv aldıramıyor. sen sharpçısın okudugum kadarıyla bana teknik bişey yazma anlamıyom artık kafam doldu. sen git şunu al de alırım sorumluluk bende . burdan yazmıyosan özelime yaz hadi babayiğit dua ederim sana. la benden büyüksen de kusura bakmayasın . tanışırık kaynaşırık daha .
    hadi ellerine sağlık şimdiden
  • Albani hocam bana 2 yıl önce PANASONIC TX-42P42G20E modelini aldırmıştı. Ben bütçemi ve tv den beklentilerimi söylemiştim Can Beye ve onun da tavsiyesiyle seri sonundan zor bulmama rağmen çok uygun bir fiyata çok memnun olduğum bir televizyonum olmuştu. Şu anda da hala diğer tv lerin özellikle sd olmak üzere hd film performanslarını gördükçe televizyonumdan iyice memnun kalıyorum.

Sonuç olarak o kadar mesajıma zaman ayırıp beni doğru yönlendiren bir kişidir. Söylediklerine katılıyorum
    Andy bey merhaba. receiver almam gerekiyor. d smart fec ayarını değiştirdi. gt50 dahili uycu alıcısında da fec ayarı yok. bu yüzden kanalların çoğunu izleyemiyorum. yurtdışından getirtemeyeceğim sanırım. internet üzerinden alış veriş hakkında bilgi istiyorum ebay de için. belli bir fiyatı aşmamam mı gerekiyor. kathrein 913ü internet üzerinden alsam sorun yaşar mıyım?
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Albani, Halen menfaatim yok diyorsun, birde DH Forum sayemde para kazanıyor diyorsun?

1 kuruş vergi ödemeden sen hangi sıfatla ve hangi otoritenle Türkiyedeki devamlı aynı firmları tanıyorsun, isim isim biliyorsun, panel arayanı x firmaya git bendende selam söyle indirim yaparlar diyorsun?

Maliye sana sorsa şu 4.000 Adet Tanesi 10 Bin lira Pioneer kuro, 1000 ten fazla Sony serileri, 1000 lerce Philps serileri, Toshiba serilerini ise yazmıyorum çunki net Toshiba adına ürün satan yazılarınla dolu forum hatta Distribütörüne kadar ilişkilerinide kendin yazmışsın zaten!

Tanesi 10 Bin liralık 4.000 Adet sattırdığın Kuro serileri veya aracı olduğun isimler verdiğin firmları ve senin kedni ağzınla yazdığın ''Sistem kurarım ama bu iş paraya bakar sana kapalı kutu Pioneer XX sersinide 8.500 liaraya bulurum'' Maliye sana sorsa ne diyeceksin ?

İyilik yapıyorum mu diyeceksin? Antalyadan İstanbuldaki firmanın piyasalarda satılmayan modellerinin fiyatını biliyorsun, firmayı tanıyorsun, forum üzerinde firma sahibi gibi 1.500 liralık indirimde yapıyorsun, sen kimsin ?

Anlatmasnda eminim Maliyede Mali Poliste seni çok merakla izliyordur!

Vergisini ödeyen isterse Milyonlarca ürün satsın, Alnı öpülecek İnsanlardır bu İnsanları Salak geri zekalı koymayada hiç kimsenin haddine değildir ve olamaz, Öğretmeni,Polisi,Hemşiresi afedersiniz Kopekler gibi çalışıyor Ömür tüketiciyorlar bir televizyon almal için 1000 defa düşünüyorlar!

Türkiye olarak soruyoruz bu olay benden Çıktı Can Bey, Biz Vatandaşlara Ödediğin Vergileri anlat, yada Neden Vergi ödemediğini sebeblerini anlat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 1 Ekim 2013; 4:26:23 >

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Forum Yöneticilerinin ve Konuyu takip edenlerin okumasını rica ediyorum!

Albani denen Şahıs Antalayda kimdir nedir necidir bilemem, 10 Milyonlarca liralık bir Dev ticaretin net olarak tam ortasında ve kendi ağzıyla 1 kuruş Vergi ödemediğinide zaten itiraf ediyor!

Alıntı yapanların dikkatine!

Can Albani rumuzlu şahıs, İtsanbulda Yaşayan Engelli Kalp nakli konumunda olan Arkadaşımızın Ev adresini vererek Forum geneline ve MAFYA şivesi ile sen ayaklarına sıktın sen bittin cümleleri ile net Tedhit suçunu işlemiştir biz Şikayetci olmasak dahi Kanunlarda bu net olarak SUÇTUR!

Albani denen şahıs Tehidt ettiğini net yazmış birde Küfür ettim ve edeceğim cümlesini yine, Kin ve Öfke ile net Engelli İnsanın dolaylıda olsa Ölümünde veya tuaf şekilde ani Ölümünde bu şahsın ve Adamlarının olması ihtimalinide düşünmemek için ya aptal olmamız yada hayal Dünyasında yaşıyor olmamız gerekir!

Halen bu konuyu Televizyon tavsiyesi sananlar var, hayır artık bilincinde olun bu olay Panel işinin çok ötesindedir !

Bu olay Milyon liraların havada uçuştuğu vergi ödemeyen şahısların Ölüm tedhitleri küfürler ve net Ev adresleri ile devam eden Devlet Kanun tanımayan Kişi yada Kişilerin meydan okumasına dönüştü!

Sizlerden ricamız Lütfen olaylara televizyon gözü ile bakıp gereksiz yorumlar yapmayın, bu olay Haberlerde Gazetelerde her gün gördüğünüz Ölümle sonuçlanan Cinayetlerle nerdeyse aynı çizgide devam etmektedir!

Bu şahsı hiç bir zaman karalamadım, anlattığım tüm detaylar %100 Albani denen şahsın kendi yazdığı net açıklamaların sonucudur, anlattığım her şey bu şahsın kendi anlattığı detaylardır!

Donanım haber nezdinde, Emniyet Müdürlüğüne, Maliye Bakanlığına ve tüm İlgili Makamlara Donanım haber üzerinden ihbarımızı tekrarlıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 1 Ekim 2013; 3:57:12 >

• kardeş bana nerde cevap burda bana cevap yazılmış gibi görünüyorda
    Andy hocam bayramda gelirken bana bir kahtrein getirin yaw
    Kathrein sadece sinyali işler, getirmekte fazla bir işe yaramaz açıkcasını konuşmak lazım, Amerikada ve Avrupada %80 Televizyon fanatikleri Upscale desteği olan AVR cihazlar tercih ederler!

Kathrein Arkadşıma bile getirmiyorum Yamaha AVR cihaz aldım onun yerine, Darbe AVP500 ikinci el toplamı 380 Gbp yani sterlin, tek başına bir HD recevier almak işin gerçeğini konuşursak panele etkisi %40 Recevier Technisat pro serilerse zaten fiyatı 500-600 Sterlin!

Biraz bu konularda cimriyimdir:) Markaya bakmam bana verdiği kaliteye bakarım!

Aslında ebayden alabilirsiniz, ikinci el satan süper Dürüst satıcılar var bunlar genelde ikinci elleride olsa Temiz kullanılmış serilerdir satılma sebebleride %99.9 daha üst seriye veya yeni modele geçtikleri için elden çıkarırlar, 80 Eurolara harika cihazlar bulursunuz, Gümrük 100 Euroya kadar sorunsuz!

İsterseniz bazı satıcılar yasal kartta satıyorlar yani cihazla birlikte yolluyorlar Polsat-Sky Italya paketleri kısıtlı bir paket alın 3-6-12 aylık orjinal aboneliklerden bahsediyorum!

Uzman Vatandaş saldırmış, SKY Türkiyede zilenmez diye, link ekliyorum, 125 Sterlin olarak paketleride mevcut 68 HD kanal ıvır zıvır paket seçimi yapabiliyorsunuz!
     PANASONIC TX-P42GT50E

Hımmmm. ben kathrein ufs 913 upscale yapıyor sanıyordum.
    ses sistemi kurmuycam bluray de istemiyorum. bana uydu yayınlarını en üst kalitede izleyebileceğim bir donanım lazım. ayrıca d smart modülde sorun çıkartmayacak. Anladığım kadarıyla avr bir receiver almam gerekiyor+darbee. Aldığınız yamaha avrnin tam modelini yazabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.