Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Andy hocam benim kafa iyice uçtu. şöyle bir cümleniz var "İkinci el bir Avr cihaz iyi bir hd recevier" Bu Avr nedir? AVR cihazla uydu yayınlarını izleyemiyor muyuz? bir de ek olarak hd receiver mi almak gerekiyor? Ben uydu yayınlarını en üst kalitede izlemek istiyorum. bana kısadan hangi cihazların lazım olduğunu, işlevlerinin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? bluray izlemiycem ses sistemi kurmayacağım. sadece uydu yayınlarını en üst kalitede izlemek istiyorum.
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim sistemlerde bilinen özellik ''Time Based Correction'' Gelen normal bir SD sinyali baist şekilde yazarsam süzerek panele vermesi örnek normal SD sinyal 48i cihaz bunu upscale olarak 720p kalitesine çıkarabiliyor, Deinterlacing özelliği ile gelen sinyal cihaz tarfından sıkıştırılıyor örnekle anlatırsam Türkiyede her zaman şikayet edilen detay maçlarda harketli görüntülerde resmin tekararlanması veya iz olarak İnsanlar şikayet ederler!

Veya daha ucuz upscale desteği olan harici cihazlarda alabilmek mümkün, 300 dolarlara bulunabiliyor ve resme etkisi yani paelde gördüğünüz resmin ortlama %30-%70 klaitesinde artırmakta mümkün!

PANASONIC TX-P42GT50E

AV cihalzrın hepsinde değil elbettki TBC+Deinterlacing+Pulldown desteği mevcut, diğer sorunuz harici hd recevier almak şartmı hayır komple sitem olan seriler mevcut tabikicihaz seçimine dikkat etmeniz gerekiyor, yoksa Upscale cihaz aldım diye sevinip hayal kırılılığı yaşama şansınız %95 seviyesindedir!

Bahseittiğim cihazlar fiyat olarak uç seriler, ortalama 1500-3000Euro arasında bir bütce ayırmak gerekiyor, mantıklı düşünürseniz bu paralar hiçte uçuk rakamlar değil sebebi bu cihazlar size en az 5-6 sene fazlası ile yetecektir, 4K deseteğinide barındıran serilerdir!

Yine meraklıları bu serileri alırken bir ip ucu vereyim Sirius Uydu desteği alıcıları tercih edin bunlarda İnternet üzerinden farklı bir sistemide destekliyor yani SMART MEDYA, 3 sene sonra bu cihazlar üzerinden para vermeden İnternet erişimi ve smart desteğini çok ucuz aylık ücretlerle izleyebilecek İnsanlar!

Panele değinirsek Panasonic ZT serisinde bu bahsettiğimiz özellikler mevcuttur yani 3:2 Puldown otomatik resim ölçeklendirmesi mağazalar gittiğinbizde farklı gözle bakmanızı tavsiye ederim, görüntü olarak Spor karşılaşmalarında inanılmaz keskin detayları sorunsuz veren cihazdır!

Basitce anlatmaya çalıştım daha fazla detay isterseniz konu üzerinden devam ederiz, özellikle yabancı terimleri kullanmıyorum herkes tarafından anlaşışabilsin diye, birde kısaltmaların manaları ile uğramanızı istemem!

Ben bu bilgileri veriyorum, dikkat ederseniz panel tavsiye ederkende her zaman tek bir şeye önem verin derim Panel değil önce harici cihaz, sonra panel alın!

Sizlere yakında bu cihazların fiyatlarınıda yazmaya çalışırım, bir çoğu henüz piyasalara sürülmedi ama bir müjde verebilirim, fiyatları 50-300 Euro arasında olacak, AVR cihazlardan bahsetmiyorum Upscale desteği veren cihazlardan bahsediyorum!

Elbetteki sataşmalar olmassa devam ederiz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Ekim 2013; 15:32:36 >

Almakta acale etmeyin, Darbee kalitesinde farklı iki seri daha geliyor, özellikle film ve oyun meraklıları için fazlası ile keyif alacakları cihazlar, fiyatlarıda sanıyorum herkesin rahatlıkla satın alacağı seviyelerde olacaktır!
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Andy hocam bana idareten bir receiver lazım modül girişli. D smart kanallarının bazıları göstermiyor bende fec ayarı menüsü olmadığı için. Technibox s1+ modeli düşünüyorum. Ebaya üye oldum yalnız aktifleştiremedim. Ebay de den beni aradılar bişey anlamadım. Ben size parasını göndersem bana bayramda gelirken getirseniz ikinci el de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Bahsettiğim sistemlerde bilinen özellik ''Time Based Correction'' Gelen normal bir SD sinyali baist şekilde yazarsam süzerek panele vermesi örnek normal SD sinyal 48i cihaz bunu upscale olarak 720p kalitesine çıkarabiliyor, Deinterlacing özelliği ile gelen sinyal cihaz tarfından sıkıştırılıyor örnekle anlatırsam Türkiyede her zaman şikayet edilen detay maçlarda harketli görüntülerde resmin tekararlanması veya iz olarak İnsanlar şikayet ederler!

Veya daha ucuz upscale desteği olan harici cihazlarda alabilmek mümkün, 300 dolarlara bulunabiliyor ve resme etkisi yani paelde gördüğünüz resmin ortlama %30-%70 klaitesinde artırmakta mümkün!

PANASONIC TX-P42GT50E

AV cihalzrın hepsinde değil elbettki TBC+Deinterlacing+Pulldown desteği mevcut, diğer sorunuz harici hd recevier almak şartmı hayır komple sitem olan seriler mevcut tabikicihaz seçimine dikkat etmeniz gerekiyor, yoksa Upscale cihaz aldım diye sevinip hayal kırılılığı yaşama şansınız %95 seviyesindedir!

Bahseittiğim cihazlar fiyat olarak uç seriler, ortalama 1500-3000Euro arasında bir bütce ayırmak gerekiyor, mantıklı düşünürseniz bu paralar hiçte uçuk rakamlar değil sebebi bu cihazlar size en az 5-6 sene fazlası ile yetecektir, 4K deseteğinide barındıran serilerdir!

Yine meraklıları bu serileri alırken bir ip ucu vereyim Sirius Uydu desteği alıcıları tercih edin bunlarda İnternet üzerinden farklı bir sistemide destekliyor yani SMART MEDYA, 3 sene sonra bu cihazlar üzerinden para vermeden İnternet erişimi ve smart desteğini çok ucuz aylık ücretlerle izleyebilecek İnsanlar!

Panele değinirsek Panasonic ZT serisinde bu bahsettiğimiz özellikler mevcuttur yani 3:2 Puldown otomatik resim ölçeklendirmesi mağazalar gittiğinbizde farklı gözle bakmanızı tavsiye ederim, görüntü olarak Spor karşılaşmalarında inanılmaz keskin detayları sorunsuz veren cihazdır!

Basitce anlatmaya çalıştım daha fazla detay isterseniz konu üzerinden devam ederiz, özellikle yabancı terimleri kullanmıyorum herkes tarafından anlaşışabilsin diye, birde kısaltmaların manaları ile uğramanızı istemem!

Ben bu bilgileri veriyorum, dikkat ederseniz panel tavsiye ederkende her zaman tek bir şeye önem verin derim Panel değil önce harici cihaz, sonra panel alın!

Sizlere yakında bu cihazların fiyatlarınıda yazmaya çalışırım, bir çoğu henüz piyasalara sürülmedi ama bir müjde verebilirim, fiyatları 50-300 Euro arasında olacak, AVR cihazlardan bahsetmiyorum Upscale desteği veren cihazlardan bahsediyorum!

Elbetteki sataşmalar olmassa devam ederiz:)

Sayın andy1bizimle bu bilgileri paylaştığınız için çok teşekkür ederim darbee5000 bugün biraz inceledim fiyat olarak Türkiye şartlarını düşünürsek fiyatı biraz pahalı yaklaşık 300 $ bahsediyorlar buda 600tl yapıyor sizce bu fiyatı vermeye degermi formdaki yorumlarda blurey veya dvd izlrtkrn daha faydalı olacağı yazıyor bu işi yapacak bir uydu alıcısı yokmu veya kullandığımız tv lerde niye bu özellikler yok bir tv 6000 veya 10000 tl istemesini biliyorlar ondan sonra işin yoksa uğras kaliteli tv seyredecem diye düşünün yeni çıkan vu+duo2 almışım 1500 tl vermişim heyecanla 6000 tl lik tv takiyorum sonuc hüsran bir dünya para boşa gitmiş bunların hepsi para tuzağı ama şansa 50 tl ye aldığınız cihaz harikalar yaratıyor bizim önce yayın platformlarimizi duzeltmemiz gerek

• Bunu anlatmaya çalışıyorum sizede Teşekkür ederim net detay vermişisniz ''yeni çıkan vu+duo2 almışım 1500 tl vermişim heyecanla 6000 tl lik tv takiyorum sonuc hüsran bir dünya para boşa'' Bu cümle herşeyin net özeti!

Senelerce İnsanlara Panel tavsiye edilmiş, ben ise tam tersini hep söyledim boş yere 5-10 Bin liralar verip panel almayın, bu panelleri alıp inanılmaz detay anlatanların tamamı harici cihazları farklı olan İnsanlar yani, Türkiyedeki gibi Çin İşlemcili cihazı almıyor evine bile sokmuyor!

Bunun yerine gidiyor 400Euroluk Upscalling özelliği olan Yamaha Av cihaz+200 Dolar verip Darbee alıyor, sonuç SD kalitesi dahi HD satandartlarına yakın televizyon keyfi, maliyeti ortalama 1000 Euro, aldığı panel ise Samsung ES-F,Panasonic S-D-W veya daha ekonomik seriler!

Sizden çok daha ucuza ve harika bir harici sistemle televizyon Film keyfini yaşıyor!

Digitial Platformlar ya kendilerini düzeltecekler yada batacaklar hiç ama hiç şansları yok, eski dönem bitti Vatandaş anlamaz dönemi tarih oldu!

Hep yazdım görüyprsunuz, Tehditler Küfürler, peki yapanlar kimler Panel tavsiye edip Milyon dolarlık satış yapanlar, düşünün bu Adamların bana öfkesi neden acaba?

HDMI kablo yazdım bugün yeni Belli şahıs ve Adamları yazıları sabote etmeye başladılar, İnsanlar alın teri ile çalışıp kazanıyorlar öfkeleri aslında bana değil paylaşılan gerçek bilgiyedir!

Sizler bilgilendikçe 1000 liralık burun bükülen paneldende inanılmaz seyir kalitesi alırsınız, tüm detayları artık net bilgilerle paylşamaya çalışacağım!

DarbeeAvp 5000 konusunu açtım, bakın bakalım daha önceden kim yazmış yazan varmıdır?

Yakında daha ucuz Upscaling yapabilen cihazlarıda yazıcam merak etmeyin, 2 farklı ürün daha var emin olmadan yazmak istemiyorum görüntü değerleri biraz farklı olabilir diye!

İstesem bunları marka olarakta yazarım, her keste ''andy1 bak ne süper bilgi veriyor'' hayır Avrupada ürünü internetten okumakla Uzmanlık taslanmaz gerçek performansını anlatmak gerekir!

Bellki kişiler benden nefret ediyorlar, sebeb? İnsanların bugüne kadar haberi olmayan detayları veriyorum, uyanıklar artık sizlere bu cihaz al süper diyemiyor, ve bundan sonrada diyemeyecekler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 3 Ekim 2013; 4:03:58 >

Ebay üzerinden bilmiyorsanız ticaret yapmayın, üzülebilirsiniz!

Uydu recevierlerde Görüntü ayarları kalitesi için size tavsiyeler verebilirim fakay cihazın Türkiyede desteği için birşey diyemem!

Yinede size söz vermiyorum Almanyada bu iş mesleği olan Arkadaşım var sizin için detayları sorabilirim en azından belkide alacağınız cihaz Türkiyede satılıyordur, hemde diğer Arkadaşlarında faydasına olur!
    peki.
  • Arkadaşlar heryeri araştırdım ama bulamadım stoklarda tükenmiş sanırım. Bilen duyan varsa 42gt50 satılan sıfır ve garantili mağaza biliyorsanız pm atın lütfen.
  • Tükendi bence 42stw60e al. Receiverı d smartta sorun çıkartmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Tükendi bence 42stw60e al. Receiverı d smartta sorun çıkartmıyor.

O da pahalı daha be hacı. ayrıca gt50 daha güzel. avforums da puanlamasına bakarsan fark var gibi duruyor özellikle 3d görüntüde.

• Sen stw60 al bende gt50 var değişiriz.

• Hissedenileceğin bir fark yok aralarında. Aynı ayarda. Hem 2013 model.2300e kadar iniyor. Daha da iner.

• Andy1 hakkında bu kadar itham ve soru varken hepsini es geçip farklı konulardan bahsetmen hakkındaki şüpheleri temizlemeyecektir.

Son olarak siz bilmesenizde özel mesaj aracılığı ile cevap verdiğiniz kişiler sizin nasıl birisi olduğunuzu hatta ne durumda olduğunuzu çok iyi biliyor, lütfen işin ehli olan insanlar ile uğraşmadan hobinize devam etmeniz size verebileceğim en iyi nasihattır.
  • Takip..

• quote:

Neden pahalı biliyormusun, İnsanlar yani Türkiyede yaşayanlar herşeyi Devletten bekliyor, komşusu hırsız biliyor ama diyork ki bana ne Devlet yakalasın!

Avrupalı ise Komşusunu bırak öz oğlunu suçu varsa anında şikayet ediyor üstelikte hiç düşünmeden yargılamadan bunu yapıyor, çunki Oğlu biliyorki Devleti kandırıyor, Avrupalı için Devletin manası kendisidir yani hırsız Devleti soyuyor demiyor, benim hakkımı çalıyor diyor!

Çevrenize bakın, kac tane Vergi ödemeyen biliyorsunuz, düşünün ve hiç şikayet ettinizmi bunuda düşünün?

Forumda iki gündür bana yapılan saldırılar var, kağıt üzerinde sözde panel kavgası ama ben bu Adamların işlerinin panel tavsiyesi değil net olarak işin ticaretini yaptıklarını söyledim, ve Milyonlarca lira söz konusu ve ödenememiş vergiler söz konusu!

Foruma bakın kaç kişi benden yana bu kişilere tepki veriyor lütfen araştırın, sonrada bu kişilere sahip çıkanlar Devleti suçluyor karalıyor hak hukuk, zam diyor, yahu Adam senin yanında cebinden Milyon dolarını alıyor sen görmüyorsun susuyorsun,Adam senin geleceğini GASP ediyor görmuyorsun!

Türkiye özeti budur, herkes Hakkına sahip çıkmadıkça düzelmez!

Bakın 2 sene öncesine kadar İnsanlar geri iade sorunu yaşıyordu, sitemde binlerce kişi bana destek oldu, servisler geldiğinde eskisi gibi boyun eğmedi hakkını istedi şikayet etti, sonuç şimdi firmalara gittiğinizde size başka ürün verelim diyorlar, ben ürün değiştirmem diyemiyor!

Eskisi gibi firma ben ürün değişmem dese bilincli müşteri muhatap olmuyor gidiyor firmayı sonuna kadar şikayet ediyor, bu şikayetler yükseldikçe firmada sorunları almaya başlıyor, Devletim mahkemesi ile, Rekabet kurlları,Maliyesi ve hatta Mali Polisi ile karşı karşıya geliyor ve eskisi gibi karşısında bilincsiz İnsanlar olmadığını görüyor!

Avrupalıya özenmeyin, Avrupalının Devlet düşüncesini örnek alın, Avrupalıya göre Vergisini ödemeyen herkes En şerefsiz Onursuz kişilerdir ve Hırsızlardan dahi rezil soygunculardır, Avruplı Vergi kaçırana göz yummaz bilirki Devletten değil kendi Sosyal güvencesini gasp ediyor Vergi çalan soysuzlar!

Siyaset yapmıyorum, sadece ben bir Vatandaşsam Hükümet fark etmez, hakkımı çalanı şikayet ederim, Babamın oğlu bile olsa, benim paramla keyif yapacak ben emekli olduğumda ise sürüneceğim hayır şikayet ederim, benden çaldığı parayla keyif yapmaya kimsenin hakkı yok ve olamaz!

İnanın Avrupalı gibi Türkiye sadece 2 sene düşünsün, ortalıkta ne zam kalır nede firmlarala problem her şey sihirli değnek değimiş gibi biter, Namuslu firma daha ço kazanır, Çalışan Adam daha ucuza ürün alır, Avrupa ile Türkiye arasında tek farkta budur, İnsanlıkta Türk İnsanı ile hiç bir Ulus yarışmaz!

Tesbitleriniz İBRETLİK herkesin kendine kesinlikle dersler çıkarması gerekiyor. Pazar gecesi Hollanda da yaşayan Teyzeoğlumla sohbet ediyordum sizin söylediklerinizle onun söyledikleri kesinlikle birbirini tamamlıyor.
    Ne yazıkki sizin tarif ettiğiniz gibiyiz KAÇAK ELEKTRİK kullanan komşumuzu şikayet etmekten aciz durumdayız sonrada gelen faturalara isyan ediyoruz.
    Tabi bunun gibi yüzlerce, binlerce durum sözkonusu.
    TEŞEKKÜRLER andy1

• quote:

S9 SD yayınlarda Upscale yeteneğine sahip ve yukarda eklediğim resime dikkat ederseniz ev içindeki doğal renklerle panelin ürettiği renk değerleri %95 oranında mükemmel detaylar üretebilen bir cihaz, hatta abrtı olacak ama panele bir halı resmi olsaydı sanıyorum panel tam kamuflaj olurdu:)

Bu tüm 9 serileri için geçerlidir 8500 serileride dahil, bu sebeble Samsung artık farklı değerlendirmek lazım tabiki Amiral serilerinde, Sony, Sharp, ve diğerleri 9 serileri karşısında tam hüsrana uğradılar dersem abartmam !

Sayın andy1, bende bu tv nin 30E modeli var. Dsmarttaki HD kanallar bir kısım dahili uydu alıcılı TV markalarında açmıyor, bununla ilgili Üreticiler tarafından bir yazılım güncellemesi de sanırım söz konusu olmayacaktır. Nisan ayından beri bu sorunu yaşıyoruz. Tv nin görüntü kalitesinden çok memnundum. harici uydu alıcı almak istemiyorum. Tv nin kalitesine yakın görüntü verecek cihazlar notebook fiyatında :S

bu konuda bişey yapabilir miyiz bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

S9 SD yayınlarda Upscale yeteneğine sahip ve yukarda eklediğim resime dikkat ederseniz ev içindeki doğal renklerle panelin ürettiği renk değerleri %95 oranında mükemmel detaylar üretebilen bir cihaz, hatta abrtı olacak ama panele bir halı resmi olsaydı sanıyorum panel tam kamuflaj olurdu:)

Bu tüm 9 serileri için geçerlidir 8500 serileride dahil, bu sebeble Samsung artık farklı değerlendirmek lazım tabiki Amiral serilerinde, Sony, Sharp, ve diğerleri 9 serileri karşısında tam hüsrana uğradılar dersem abartmam !

Sayın andy1, bende bu tv nin 30E modeli var. Dsmarttaki HD kanallar bir kısım dahili uydu alıcılı TV markalarında açmıyor, bununla ilgili Üreticiler tarafından bir yazılım güncellemesi de sanırım söz konusu olmayacaktır. Nisan ayından beri bu sorunu yaşıyoruz. Tv nin görüntü kalitesinden çok memnundum. harici uydu alıcı almak istemiyorum. Tv nin kalitesine yakın görüntü verecek cihazlar notebook fiyatında :S

benzer sorunu
    bulgaristan digital platformundada oluyordu
    çok emin değilim ama panelin ülke tanımını Bulgaristan değilde Slovenya Slovakia vada Shweden yaparak işi çözmüşlerdi

denemenizi öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

benzer sorunu
    bulgaristan digital platformundada oluyordu
    çok emin değilim ama panelin ülke tanımını Bulgaristan değilde Slovenya Slovakia vada Shweden yaparak işi çözmüşlerdi

denemenizi öneririm..

maalesef hocam :( olmadı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.