Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette örnek ileri ayarlar var mı Andy hocam? Belki biri bana uyar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    hocam bütçe maks. 2000TL, led ya da lcd almak istemiyorum, geçen yıldan beri panasonic plasma almayı düşünüyorum, önce 42st33e alacaktım, media markt da 42gt50 yi vede fiyati 2700TL gorünce bekleyim dedim, artık bıçak kemiğe dayandı beklemekten yoruldum, 42gt50 yi teşhir ürünü değilse vede kapalı kutu ise alayımmı?

Saygılar...
  • 42gt50 media marktta kapalı kutu yoktu. 2700 çok pahalı. 42stw60 var. Bazen 2300lere iniyor. Gt50yle aynı ayarda. Hem de 2013 model.
    Ben bir ay önce42gt50yi 2150 ye aldım. Hem de 2 gözlük hediyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 10 Eylül 2013; 23:48:03 >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Beklerseniz Panasonic Bluray testim olacak ve firma ST50 cihazla yollayacak, kalibrasyon ayarlarını yapıp burdan size paylaşırım, forumlarda var fakat herkesin kullandığı cihazlar farklı Adam AVr cihazla kendisi yapıyor ama standart bir recevbierle o ayarları kullanmak sıkıcı sonuçlara yol açıyor bu seferde İnsanlar bundan birşey olmaz deyip vaz geçiyor !

Siz kullandığınız harici cihazı yazın, elimde bir tane Türk malı hd recivier var onun üzerinden denerim belki sizin için faydalı olabilir yada isteyen Arkadaşlar deneyebilirler!
  • tegmen.ii T kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünü almayın, bir çok detaylı yazım var bu konuda ve hangi şekilde alınabilir yazdım!

Kaldıki 2012 serisi bir 42 inc panele 2700 lira vermek tek kelimeyle çılgınlık, o paraya ST60 serileri satılıyor, teşhir ürünü olmasa bile 42 inc şahsen asla o parayı vermem isterse Dünyanın en mükemmel paneli olsun 2 yaşını doldurmak üzere olan seri bu benim fikrim elbetteki size asla almayın demem!

Bulduğunuz bütcenize uygun 2013 serilerini yazın, bildiklerim varsa yardımcı olmaya çalışırım!
  • Benim cihaz yok henüz Andy hocam. Gt50nin dahili uydu alıcıyla kullanıyorum. Birkaç sorum daha olacak Andy hocam. Sanki hd yayınların hareketli görüntülerdeki performansı sd yayınlara göre daha kötü geldi bana. Bir de üst düzey receiverlerin hareketli görüntülere olumlu bir katkısı olur mu? Son olarak da oledlerin hareketli görüntü performansı nasıl?

Kesinlikle hd recevierin kalitesi aldığınız resme etkisi çok net şekilde olacaktır!

Türkiye paneller şikayetlerinin büyük bir sorunu malesefki Ulusal yayın kalitesinden kaynaklı hadda Türkiyedeki digital receviler dahi bu konuda yetersizidir!

Yorumlarımda bilinki gerçek detayları yazıyorum yani bana sataşan Uzman tamirciler var, inanın panellerin full kurulumunu bende öğrendiler ve öğreniyorlar buna servislerde dahildir asla abartmıyorum!

Kendimi meth etmek amaçlı değil sadece sataşmalardan, hakaretlerden, küfürlerdeni ırkcı hakaretlerden feci şekilde üzülüyorum ve bazen foruma uğramak dahi istemiyorum, nefret edecek hale getirdiler, özellikle Tamirci uzman Albani gibi küfürbazların artık sen Yahudisin bilmem nesin küfürleri ve ırkcıları bıktırdı!

Üzüldüğüm için yazmak zorunda kaldım özür diliyorum okuyanlardan!

Size belli tavsiyelerim olabilir örnek gt50 serisi kullanıyorsunuz, panel vasat resim üretebilir bu çok normaldir burda hata panelde değil malesefki harici cihazların yetersizliğidir!

Yine örnek vermek isterim SKY dijital platformdan bir HD kanalı açarsanız sizin şuan aldığınız görüntü ile sky orjinal recevierından aldığınız kaliteye kesinlikle şaşırırsınız, görüntü tek kelimeyle muhteşemdir hatta HD yayınlarda sizin panelnizde bir detaya emin olun çok şaşırsınız ve HD kanallardaki derinlik size 3D algısı verecektir ve şaşırtacaktır!

Türkiyede normal cihazlarla bu görüntüleri almanız çok zor, hep derim afedersiniz ama haber spikerinin beyaz gömeleiğinin içindeki detayları görürsünüz, sipikerin burun kıllarını sayarsınız bunu gerçek 1080p kalitesi olan cihazlar ile rahatlıkla alabilirsiniz!

Fakat aynı panel için Türkiyede memnuniyet oranı çok düşüktür İnsanlar sanıyorki panellerde sorun var hayır sorun yayınlarda, yapacağınız fazla birşey yok malesef, ya 300 Euro verceksiniz Avrupadan bir uydu platfrma üye olacaksınız yada Türkiyedeki sinyal kalitesi ile yetineceksiniz!

• Doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor maalesef. İnsanın bazen inandıklarından bildijkerinden şüpheye düşmemesi bile zor olabiliyor.

• Geçen gün olimpiyat elemelerini izliyorum. Canlı yayın. Birkaç kanalda yayınlanıyor. Aynı görüntü. Trdhd deki görüntü farklı ahaber hd deki farklı diğer kanallar aynı görüntüde farklı kalitedeydi aynı görüntü olmasına rağmen. Hepsi de hd kanaldı. En kaliteli görüntü trt hd deydi ve fark belirgindi.

• Cep telefonlarının durumu nasıl Andy hocam yırtdışında? İphone 5s çıktı. Konratlı 199 dolarmış. Bizde kontratlı 2400 tl iphone 5 + tarife ücreti:)

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

F8500 Plazma Ekim sonu Türkiyede satışa çıkar, Avrupadaki ve Amerikadaki siparişleri inanılmazın ötesinde bir seri ve Türkiye gibi Ülkeleri malesef en sona bırakıyorlar, satıcı firmlarla artık muhatap olmak istemiyorlar tek sebebi budur, Dev firmlar Türkiyede satıcı firmaların oyuncağı oldu sonuçlarınıda herkes görüyor, firmalar ürün girmiyor !

Uyanık satıcılar ise çok zekiler ya, her zaman sandılarki peynir ekmek gibi panel satacaklar istedikleri uyanıklığı yapıp fiyat yükseltecekler, şimdi panel satamıyorlar ve bu daha iyi günleri yakında Çinden ne olduğu belirsiz markaları getirmeye başlayacaklar !

Konu farklı oldu ama inanın bu detay inanılmazın ötesinde bir rezalet, Panasonic Türkiyeden nerdeyse çekildi, Samsung, Lg, Toshiba,Sharp ürün dahi getirmeyecek seviyeye geldiler, Adamları bıktırdılar !

f8500 51" satışa başlarsa onu alırım artık.
    Ekim sonu çıkması kesin bir bilgi midir ?

Avrupada cep telefonları farklı satılıyor, yani diyelimki Samsung S4 istiyorsunuz örnek Voadfon size şartları söyler 24 ay abonelik aylık ortalama konuşma bedeli üzerinden, ne kadar sık kullandığınıza bağlı S4 size ayda 10 Euro ile alırsınız, örnek olarak verdim veya farklı bir telefon size bedavaya verirler!

Sistem çok farklı çalışıyor Avrupa ile Türkiye arasında, Avrupada firma sözleşme satıyor bu çok daha avantajlı ve karlı, Türkiyede ise cihazı satıyorlar alan ne yaparsa yapsına geliyor aslında daha özgür bir sistem demek gerekir, Avrupada ise 24 ay firmaya bağımlısınız ve şartlara uymak zorundasınız!
  • Crafty2 C kullanıcısına yanıt
    Ekim sonunda bu panelin Türkiyeye mutlaka geleceğine dair birşey söyleyemem fakat tüm seriler için bir çok detayın artık net açıklıpa kavuşacağı aylardan biridir Ekim, üreticşler Ülkelere göre tercihlerini yaparlar!

Samsung olurda Panasonic gibi bazı serileri girmessede şaşırmamak lazım, Avrupa temsilcilikleri inanılmaz detaycı kararlar vermeye başladılar!

Türkiye olarak bakmayın, Dev üreticiler için Avrupa piyasaları cazip olmaktan çıktı sadece markalarını devam ettiriyorlar Ekonomik kriz ve belirsiz piyasalar Uzak Doğuluların en nefret ettiği risklerdir ve bu konuada iananılmazın ötesinde temkinli adım atarlar!

Uzak doğulu firmlar, Amerikada fazlası ile ürün satıyorlar en iyi dönemlerini yaşıyorlar, Japonayada panel satışları aynı şekilde, KOrede Samsung iç piyasalara ürün yetiştirmez durumda 9.000 Dolarlık serilerine inanılmaz talep var, Ameirka siparişlerine dahi başlamadılar henüz!

Sadece panel değil, ekonomik olaylarada bakmak lazım, risk almak cesaret ister Uzak doğulularda karakterleri icabı tarihleri boyunca rsik olan detaylara grimezler, onlar için ya vardır yada yoktur, yani orta kararlardan kacınırlar!

• Bizde de 24 ay tahhütlü satışlar var ama hiçbir avantajı yok. Hatta daha pahalıya geliyor.

Avrupada rekabet çok fazladır, yani Türkiyedeki firmalara kızmakta doğru değil Avrupalı için seçme şansı çok fazla, Almanya üzerinden ürün alabilir veya her hangi bir Ülkeden kendi zevkine göre bir paketi seçer yasal abonelik başlatır.

Burda Avrpalının avantajı elbetteki lisan seçimi, Alman Polonyadan digital platform alsada sorun yok dil desteği var yani kanlları kendi dilinde izleyebiliyor, tek sorun Türkçe dil desteği olmamasıdır.

TRT umarım kendi digital platformunu açar Adamlar bu işlerde inanılmaz şekilde hizmete sahipler, TRT HD kanallarını Avrupalı kendi dilinde izleyebiliyor hatta TRT bir kanalı içinde geçerli bu detaylar.

TRT haricinde bunu başaracak bir firma açıkcası göremiyorum.
  • Avrupaya taşınmaktan başka çare yok Andy hocam:) gelirimiz az herşey pahalı:)

• Ben açıkçası rekabet olmamasına katılmıyorum. Benzin de pahalı araba da pahalı. Konu derin:)

Neden pahalı biliyormusun, İnsanlar yani Türkiyede yaşayanlar herşeyi Devletten bekliyor, komşusu hırsız biliyor ama diyork ki bana ne Devlet yakalasın!

Avrupalı ise Komşusunu bırak öz oğlunu suçu varsa anında şikayet ediyor üstelikte hiç düşünmeden yargılamadan bunu yapıyor, çunki Oğlu biliyorki Devleti kandırıyor, Avrupalı için Devletin manası kendisidir yani hırsız Devleti soyuyor demiyor, benim hakkımı çalıyor diyor!

Çevrenize bakın, kac tane Vergi ödemeyen biliyorsunuz, düşünün ve hiç şikayet ettinizmi bunuda düşünün?

Forumda iki gündür bana yapılan saldırılar var, kağıt üzerinde sözde panel kavgası ama ben bu Adamların işlerinin panel tavsiyesi değil net olarak işin ticaretini yaptıklarını söyledim, ve Milyonlarca lira söz konusu ve ödenememiş vergiler söz konusu!

Foruma bakın kaç kişi benden yana bu kişilere tepki veriyor lütfen araştırın, sonrada bu kişilere sahip çıkanlar Devleti suçluyor karalıyor hak hukuk, zam diyor, yahu Adam senin yanında cebinden Milyon dolarını alıyor sen görmüyorsun susuyorsun,Adam senin geleceğini GASP ediyor görmuyorsun!

Türkiye özeti budur, herkes Hakkına sahip çıkmadıkça düzelmez!

Bakın 2 sene öncesine kadar İnsanlar geri iade sorunu yaşıyordu, sitemde binlerce kişi bana destek oldu, servisler geldiğinde eskisi gibi boyun eğmedi hakkını istedi şikayet etti, sonuç şimdi firmalara gittiğinizde size başka ürün verelim diyorlar, ben ürün değiştirmem diyemiyor!

Eskisi gibi firma ben ürün değişmem dese bilincli müşteri muhatap olmuyor gidiyor firmayı sonuna kadar şikayet ediyor, bu şikayetler yükseldikçe firmada sorunları almaya başlıyor, Devletim mahkemesi ile, Rekabet kurlları,Maliyesi ve hatta Mali Polisi ile karşı karşıya geliyor ve eskisi gibi karşısında bilincsiz İnsanlar olmadığını görüyor!

Avrupalıya özenmeyin, Avrupalının Devlet düşüncesini örnek alın, Avrupalıya göre Vergisini ödemeyen herkes En şerefsiz Onursuz kişilerdir ve Hırsızlardan dahi rezil soygunculardır, Avruplı Vergi kaçırana göz yummaz bilirki Devletten değil kendi Sosyal güvencesini gasp ediyor Vergi çalan soysuzlar!

Siyaset yapmıyorum, sadece ben bir Vatandaşsam Hükümet fark etmez, hakkımı çalanı şikayet ederim, Babamın oğlu bile olsa, benim paramla keyif yapacak ben emekli olduğumda ise sürüneceğim hayır şikayet ederim, benden çaldığı parayla keyif yapmaya kimsenin hakkı yok ve olamaz!

İnanın Avrupalı gibi Türkiye sadece 2 sene düşünsün, ortalıkta ne zam kalır nede firmlarala problem her şey sihirli değnek değimiş gibi biter, Namuslu firma daha ço kazanır, Çalışan Adam daha ucuza ürün alır, Avrupa ile Türkiye arasında tek farkta budur, İnsanlıkta Türk İnsanı ile hiç bir Ulus yarışmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 12 Eylül 2013; 17:03:08 >

• Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Bu olsa aynen dediğiniz gibi olacak. Fakat bunun olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Ülkedeki siyasi kültürel yatatılan suni problemlerin ana kaynağı budur.
    Bir ekonomist prof. Zenginler 40ta bir zekat kadar vergi ödeseler yoksulluk kalmaz demişti.

Avrupalı biraz enteresandır, İslama göre ticaret kuralları ile yaşıyorlar ve bu kurallar çok acımasız ve kesin kararlardır!

Amerikada bir çok kanun o kadar ağırdır ki, firmalar Devletin bir Mali memurunu görse inanın şoka girecek kadar korkarlar, çunki Devletin Mali memuru o firmaya girmişse %100 firmada sorun var manasına gelir!

Türkiyede İnsanlar sanıyor ki Avrupada özgürlük var, özgürlüğün kralı Türkiyede asla abartmıyorum özgürlüğün bu kadar uç sınırlarda yaşandığı Avrupanın tek Ülkesi Türkiyedir!

Avrupada Akşam 10dan sonra sıkıysa sokakta içki için, sıkıysa İnsanları rahatsız edin yada sıkıysa Evindeki vatandaşı gürültü ile taciz edin, yapmassınız, Polis kapınıza dayanır, Türk Polisi gibi hoş görülüde değildir muhatp olmaz söz hakkı tanımaz, itiraz edersen evinin içinde seni yere yatırır sürükleyerek dışarı çıkarır!

Gösterileri görüyorum, inanamıyorum İngilterede bunu yapsalar inanın geleceğe dönük Sosyal güvencelerine kadar cezalar alırlar, hatta zarar verenin Devlet 40 sene sonraki Emekli hakkından alacığı maaşından keser o paraları yani param yok diyemessin böyle bir kanun yada özgürlüğün yok Avrupada!

Vergi kaçırdın, Devlet için sen teörist kadar tehlikelisin demektir ve her kuruşun bedelini sonuna kadar alır, hapise atar Hapishanelerde parasız değil, ya çalışırsın yada çalışırsın, hapiste yattığın ekmeğinde sigaranında, yemeğinde parasını aynı oteller gibi ödemek zorundasındır!

Örnek veriyorum, Yunanlı bir Vatandaş olay olmuştu, Devletten habersiz çalışmış hemde Sosyal yardım almış yaklaşık 3o sene boyunca ve bakın şikayeti 70 yaşındaki komşusu yapıyor, diyorki bu Adam çalışmıyor ama her sene tatile gidiyor ve Adamı şiakey ediyor!

Yunanistandaki tüm varlğına el konuldu, parasına el konuldu 30 senelik Devletten aldığı sosyal yardımı ödemesi için verilen hakkı reddetti hapise atıldı 12 sene hapis cezası aldı, yani Avrupada Devletle zıtlaşmak yada uyanık olduğunuzu düşünmek Hayatınızda yapacağınız en büyük hatadır!

Her Vatandaş Polistir, her Vatndaş Maliye Memurudur, Türkiyede özeniyorsunuz ya Avrupada Adam emekli oluyor Dünya turuna çıkıyor evet bunu sonuna kadar hak ediyor Develtte ona yaşlılığında en rahat hayatı sunuyor, çunki o Devletine sahip çıkmıştır Devletide ona!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.