Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlarda bu artık kültür haline gelmiş. Bizde şikayet et diye kapımıza kadar gelseler gene de etmeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Bir dakika demem lazım size :)

F8500 serisini hangi panasonic serisiyle kıyas edebilriz bunu sormamız gerekir Panasonic ZT serisi haric bu panelin kalitesinde sorunsuz bir seri göstermek zordur !

Samsung Türkiyede biraz hafife alınıyor fakat Koreliler artık kalitelerini inanılmaz seviyelere çıkardılar Avrupaya ve Amerikaya bakarsanız durum net Kore lehine döndü eski kalitesiz paneller dönemini kapamak üzereler !

Size tam tersi detay söyeleyebilirim, Panasonic halen alt seri LcdLed panellerinde Korelilerden daha kaliteli cümlesini kurabiliriz bu sebeble genelde panel tavsiyesi yapanlar sanırlarki üst seriler her zaman süper iyidir veya daha sorunsuzdur hayır, bazı üreticilerin giriş seviyesi cihazları inanılmaz üst kalitede resim sunarlar !

Örnek, Panasonic, Toshiba, Sharp çok enteresan giriş seviyelerinde inanılmaz üst kaliede görüntü alınırdı, bunuda seneler önce yazmıştım, belli serileri bu üreticiler kısıtlı olarak piyaslara sürerler örnekmi !

Panasonic Plazma modelleri örnek C serileri bugün net olarak ST50 kalitesinde hatta SD yayınlarda mükemmel performans sunan cihazlardı ve halende öyleler, yine örnek Panasonbic ilk L42E-u serileri tek kelime ile inanılmazdı kaba tabirle çatı anteni bağla izle panellerdi !

Toshiba aynı şekilde !

Sharp hatta geçen ay tuaf şekilde bu seriler piyasalardaydı ve 60 inc panelleri sanıyorum teknosa 3000 lira gibi fiyatlara sattı, fakat forumda bazı Uzmanlara bakarsanız bu apeneller berbat kötü demişler, tamamen saçmalıktı çunki oldukça üst kalite SD kalitesine sahip serilerdi !

Yine LG PH serisi plazmalar inanılmaz üst kalitede resim sunan cihazlar ve fiyatlarıda Samsung serilerinden daha ucuzlar ama eleştirilirler bazı forumlarda yada yabancı sitelerdeki abartılı saçma calibrasyon değerleri verilen sözde test yorumlarınada dikkat edin !

Yabancı forumlarda testerlerin bir çoğunu bilirim taraji komik saçmalıkları yazanlarıda bilirim, logo izi saömalığını yazanlarıda bilirim, bazı detaylar var panel seçiminde farklıdır !

• Ya sormayın ben de farkediyorum onu. Genelde mağazalarda video oynatıldığı için emin olamıyoruz. Cafelere gittiğimde farkediyorum. Geçenlerde bi cafede lg plazma gördüm ntvspor sd yayın açık hep. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor.

Abratısız bir detay yazıyorum, siyasetle alakam yoktur Türkiyede pekte bilmem bunu belirteyim, şikayet edetayı için en başta bu açıklamayı yaptım ki şimdi yazacağım detay anlaşılsın diye !

İzne geldim ve canımı sıkan firma ve firmaya bağlı şahsı şikayet etmek istedim, çevremde herkes ya şikayet etsen ne olacak sanki Devletin umrunda dendi, alışmışım ya hakkımı arıycam bende firmayı gerekli Devlet kurumuna şikayet ettim telefonla, bimer di galiba :)

Telefonumu vermiştim, 3 gün sonra verdiğim ev etlefonu yani Arkadaşımı bimer aramış ve şikayetim hakkında görüşmek istemişler ve şikayet numaramıda vermişler benim aradığımda verdikleri numara ile geri dönemem için !

Ve aradım durumu anlattım, yaklaşık 40 dakika bir sürede herşeyi anlattım yani şikayet ettim !

Ertesi gün firma aradı ve şikayetim hakkında Özür diledi elbetteki yetinmedim Özür dileme ile olacak birşey değildi çunki, aldığım ürün daha doğrusu hediye cihaz arıza yapmıştı ve inanın yarım günüm firmanın şubesinde iznim rezil oldu firma ne dedi biliyormsunuz istediğin yere şikayet et !!!!

Ve ettim sonuçmu o firma defalarca aradı yeni ürün vermek için, tekrar bu sefer BTk ve Tüketici gov.tr adreslerine net şikayet ettim yarım günümü rezil eden firmaya nasıl ceza verilmiyordu aklım almamıştı, ve şikayetimin karşılığınıda aldım firmaya 1.780 lira ceza kesilmiş ve paramın iadeside anında bankaya yatmış !

Aldığım ürünmü 130 liaralık bir saç makinesiydi yani saç kesme makinesi :)

Okullarda bizlere ilk bunu öürettiler yani Vatandaşlık hakkı, Babnız dahi olsa size haksızlıkmı yapmış şikayet edin öğretildi, Türkiyede ise malesef bu yazdığımı bir çok kişi belkide ''Ne utanmaz, 130 lira için yaptığına bak'' diyordur ama eminim o firmöa asla bana yaptığını bir daha kimseye yapamaz !

• Helal olsun. Yapılması gereken bu. Firmalar artık demek ki alışmış nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diye.
    Adamlar bizden ne kadar ilerde. Müslümanlığı şimdi kim yaşıyor? Dinimiz aslında haksızlığa boyun eğmemeyi emrediyor. Gene alakasız olacak ama İngiltere hükümeti diyelim bir kız bir erkek çocuğınuz olsun size 2 artı1 ev buluyor. Çocuklar büyüdüğünde ise kız ve erkrk çocuk bu ysşta aynı odada yatamaz diyor ve sizi 3artı 1 eve çıkartıyor. Bizde ise 10 kişi aynı odada yatıyor.

• Zt serisine eşdeğerse panasonic biter. Amerika fiyatlarına baktım da çok uygun samsunglar.

• Samsung f8500 46" avrupa fiyatına baktım Türkiye ile aynı.

Farklı bir konu ve bu konuda bir detayda yanılıyorsunuz !

İngiltere Çocuk yetiştirmek için bana göre en zor Ülkelerden tartışmasız bir tanesidir, sebebleri Adult yani Ergenlik yaşı 16dır malesef ki İngilterede Çocuğunuz var ise inanın çok ama çok bilincli ve kararlı bir Anne Baba olmak gerekiyor, Alkol inanılmazın ötesinde uyuşturucu inanılmazın ötesinde bu abartı değildir hafta sonları tam bir rezalet görürsünüz !

Şimdi yeni yasalar çıkıyor en azından gece 10dan sonra tüm merkezlerde içki satışı yasaklanıyor, sokaklarda içki kesinlikle yasaklanıyor, sokak arasında dahi olsa bira bile içseniz cezalar ağırlaştırılıyor ve hapis cezalarına kadar varan yeni yasalar geliyor!

Türkiye bu konuda şanslı çunki Büyüğe saygı geleneği devam ediyor, İngilterede ise 15 yaşındaki bir Çocuk size küfürde eder gücü yetersede döver Saygı kavramı farklıdır Anne Babasıda dahildir ve Çocuklarından dayak yiyenlerde çok tanıdım ve bu oran sanıldığından çok fazladır!

Türkiye dediğim gibi bir çok konuda çok ama çok şanslı bir Ülke, tek eksik sosyal haklar gördüğüm kadarıyla Türkiye bu konuda bir hayli iyi izne geldiğimde detayları öğrenince açıkcası sevindim, en basiti ettiğim şikayete çok kısa sürede verilen yanıt ve firmaya verilen ceza şaşırtıcıydı hoşuma gitti !

Avrupa İnsanı gibi düşünmek zor değil yani Sosyal haklar için, ne dedim şikayet etmiyorsunuz İnsanlar haklarını aramassa en basitinden Ailenizdeki bir sorunu size Çocuğunuz söylemiyorsa utanıyorsa burda sorunun temeli aslında siz kendinizsinizdir, bir duvar örmüşsünüzdür farkında olmasınız !

Avrupalı ise bunu yapmıyor herşeyi net açık söylüyor, Memur kötü davranıyorsa ilk işi o memuru şikayet etmek oluyor veya firmayı şikayet ediyor ve şikayetininde arkasında sonuna kadar duruyor bunu firmlarda bildiğinden hiç bir şekilde müşteri ile restleşmiyorlar !

Sharp,Samsung veya her hangi firmayı alan bir müşteri eğer kötü muammele veya sorun yaşamışsa hemen Özür diliyor ve soruna yardımcı oluyor, gerekirse soruna sebeb olan çalışanını anında işten atıyor çunki markası herşeyden önemlidir!

Türkiyede siz Özür dileyen firma gördünüzmü?

Arkadaşıma garanti belgesiz ürün satıldı Türkiyede firma o kadar rahat o kadar utanmaz o kadar ahlaksızki, Arkadaşıma istediğin yere şikayet et diyebiliyor bakın yaptığı aslında net olarak suç ve suçunu bilerek Müşterisi ile restleşebiliyor, elbetteki bu firmada gerekli yerlere şikayet edildi ve Bakanlıktan ceza yollandı !

Türkiye ile aynı olması güzel ben takip etmiyorum artık fiyatları, fakat Avrupada aynı derken bazı firmalarda farklı ürünler satılır ve fiyatlar çok anormal düşükte olabilir !

Bazı firmlar özellikle İnternetten Depo satışları yapar !
     PANASONIC TX-P42GT50E

250 Euroya alırsınız 55 inc paneli, bu paneller sadece kutu hasarlı cihazlardır, 3-6 aylık garanti ile satılırlar değişim olmaz sadece sorun çıkarsa ücretsiz tamir edilebilirse yaparlar !

Bu depolarda tüm markaların serilerini inanılmaz ucuz fiyalara alabilirsiniz,hatta ses sistemlerine kadar ve bu depoların bazılarıda Devlet stok satışlarıdır !

Amerikada gerçek verilere bakarsak panel sıralaması 2013 senesi için netleşti diyebiliriz, tercihlerde sadece panellerin calibrasyon değerlerine göre değişiyor !

Kulanıcılara göre net veriler ile Exper tavsiyeleri arasında kesin bir uyum var, henüz Avrupa için malesef böyle bir kriter yok !

Üstte veriler Plazma serileridir, ikinci bölüm kutucukların yanında bakarsanız Plazma - LcdLerd panel sıralamasıdır!

Kullacı verilerine dikkat edin, enteresan şekilde Samsung serileri her iki şmedada daha iyi dğerlere sahipler genel izlenim performansında !

Panasonic serilerini kurtaran detay Siyah değeridir !

Avrupada neden yok derseniz, bazı süper zekiler vardır, bunlar sözde experlerdir ve bir sürü üretici terimi ile yazarlar yazarlar yazarlar, modülü yazarlar anlatırlar yada panel kısaltmalarını yazarak akıllarınca süper bilgili olduklarını ispatlamaya çalışırlar !

Türkiye için değil bu yorumum Avrupa içinde geçerlidir kimse sataşma diye alınganlık yapmasın, panel sorsanız kafanız allak bullak olur, başlarsınız modül aramaya Sony hangi müdül, sharp hangi modül, lg veya panasonic hangi modül ve işin içinden çıkamassınız !

Bir sürü sadece kağıt üzerine gerçekleşen ama paneli aldığınızda sizi fazlası ile şok eden bir saçmalık tuzağına düştüğünüzü anlarsınız !

Gerçek experler ise bu saçmalıklarla üreticinin yazdığı kısaltma ıvır zıvır showlarla uğraşmaz ciddiyede almazlar, panelin performansına bakarlar bu performams dediğim detayda sandığınız gibi değildir !

En az 3 farklı cihazla ve harici kablo veya recivier veya Bluray veya hdbox veya media playerlar üzerinden yapılır, sebebi bütcesi sınırlı Adam bellidir hd recivier veya bluray palyer sahibi olmayabilir, bu kesim içinde ayrı bir değerlendirme yapılır ve tüm bunların ortalaması alınarak cihazı tavsiye etmek gerekir !

Misal Türkiyede %90 kesim media player nedir bilmez, hd recivier bilir ama sadece kulaktan doyma, ne yapar harici diskini alır eline mağaza mağaza gezer hangi paneller onun medyalarını açıyorsa o panel mükemmeldir ve sizlere aynen bunu söyler mükemmel bir cihaz !

Konu uzadı detay çok sadece bilinmesi gereken, sadece paneller değil harici cihazlarınız ve diğer ev içi şebekeye varan kalitede önemlidir, bu sebeble pahalı cihaz değil evinizdeki harici cihazları önce araştırın sonra panel araştırmasına girin!

PANASONIC TX-P42GT50E

Burda ise Experlerin verdiği değerlendirmeleri görüyorsunuz ve bu Experler Avrupadaki gibi değil %90 oranında gerçek verilere göre ve Kalbrasyon uzmanlarının değerlendirmesidir!
     PANASONIC TX-P42GT50E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 4 Eylül 2013; 6:36:29 >

• Doğru haklarımızı bilmiyoruz. Ama gene de gelişmeler var. Ben öğretmenim geçen yıl olması lazım veya daha önce, şikayet hattı oluşturuldu milli eğitimde. Telefon açıp şikayet ediyorsunuz anında o kişi veya kurum hakkında soruşturma açılıyor. Ve şu an şube müdürleri soruşturmalara bakmaktan başını kaldıramıyor

• andy1 hocam, arasira hocam,

tüm yazılanları okudum ve şunu soruyorum,

harici hiçbir cihazım yok, alırsan mini hd uydu alıcısı alırım oda next olur herhalde,
    Alışkanlıklar genelde tv kanalı izlenir evde ayda 1-2 usb den film olur en fazla,

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42gt50e-tx-p42gt50e-3d-full-hd-106cm-tv,1920x1080,2500-hz,wi-fi,4xhdmi,3xusb,2d3d/productdetails.aspx?I_ID=60732

şuradada incelemesi var
    http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-GT50-TX-P50GT50B-P42GT50B-P50GT50-P42GT50-42-50-Inch-Full-HD-3D-Plasma-TV-Review_301/Review.html

Elektrik sarfiyatıda 200W olarak belirtilmiş, günlük 10 saat çalışan televizyon için hesap yapacak olursak,

10 saat x 365 gün = 10 x 365 = 3650 saat eder
    365 x 200 watt = 730 KW eder. 1 KW 0.36 Kuruş.

730 KW x 0.36 = 262 TL eder. aylık 22 TL

LED ler ise ortalama 70w-100w arası harcarsa aylık fatura 10TL gibi bisey oluyor

bu hesap doğrumu

bu televizyon bu fiyata alınırmı yada önerebileceğiniz alternatif varmı?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegmen.ii -- 6 Eylül 2013; 12:01:32 >

• 42gt50 vatanda stokta yok. Teşhir vardı en son. Ben de teşhir olduğu için almadım. Birinin camında çizik vardı diğeri de kozmetik olarak iyi değildi. Golddan sıfır aldım. Şu an goldda da tükenmiş. Diğer televizyonlarla karşılaştırdığımda çok memnunum zaten dahili uydu alıcısı var sizin dediğiniz cihazdan daha iyi olduğunu tahmin ediyorum. Kathrein gibi üst düzey receiverlar en kaliteli görüntüyü verir. Ama üzerindekinin görüntüsünden memnunum özellikle hd kanallarda. İlerleyen zamanlarda iyi bir receiver almayı düşünüyorum. Elektrik kullanımını bilmiyorum ne kadar farkeder onu Andy hocam bilir.

• Andy hocam merhaba gt50de görüntüde 1-2 saniyelik takılmalar bozulmalar oluyor. Dahili uydu alıcısında böyle bir sorun olduğundan bahsetmiştiniz. Bunun ileriye dönük bir zararı olur mu telvizyona?

• tegmen.ii T kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünüyse alınmaz, fakat !

Firma ile konuşun garanti iade koşullarını öğrenenin ve size iade konusunda yardımcı olurlarsa alınabilir!

Şunu belirtmem lazım, sitemden 2013 senesinde teşhir ürünü alanların nerdeyse 10 kişiden 8 tanesi ürünleri iade etti bu inanılmaz bir oran !

Sitemde bu ütip ürünlerde sorun yaşayan Arakadaşlara tüm detay ayarları yaptırmamaıza rağmen ürünler tuaf şekilde orjinal ayarlara göre sorunlu yani normal bir oyun konsollarında cihazların tuaflıklarının çözümünü bulamadık ve iade edildiler !

Burda sorun pannelerin büyük ihtimal servis menulerine girilmiş başka türlü bu cihazların orjinal ayar yapılandırmalarındaki bu kadar tutarsızlığın başka bir açıklmasını göremiyorum, firma çalışanlarında gördüğüm kadarıyla yeni adet başlamış her önüne gelen müşteriye servis menusune girip saati ıvırı zıvırı göstermeyi akıllarınca uzman elemanlık sanıyorlar her halde !

Defalarca bende dahil bir çok Panelden anlayan Arkadaşlarımız bu konuda ciddi uyarılar yaptılar 'SAKIN AMA SAKIN SERVIS MENULERİNİ ACMAYIN' tekrar yazmak istiyorum lütfen birşey olmaz demeyin, burda en ufak bir hatanız kumanda üzerinden tek bir yanlış tuşa dokunmanız veya tuş tekrarı paneli %100 kalıcı hasar verir ve bu hasarı servislerde dahil asla gidermez !

Panelin fabrikaya gönderilip yeniden resetlenip full kurulum yapılması gerekir buda zaten saçmalıktır o paneli çöpe atmak daha kazançlı bir yöntemdir !

Bahsettiğiniz firmayı bilemem, cihazın konumu durumu nedir bizlerin fikir yürütmesi imkansızdır, burda tek detay sizinle firmanın arasında panelde her hangi sorunda yada beğenmeme konumunda geri iade sürecidir, sanıyorum bu konuda firmalar en ufak zorluk çıkarmıyorlar en azından sitemizdeki değişimlerde kimse en ufak sorun yaşamadı !

İllaki bu serileri almak zorunda değilsiniz, 2013 senesi bitiyor bu cihazlara bakarsanız 2 yaşını bitirmek üzerler bu sebeble 2 senelik bir cihaza üstelikte teşhir ürünü çok iyi düşünüp cihazı incelemeilisiniz !

Elktrik sarfiyatı konusunda açıkcası bu benim önemsemediğim bir detay, panellerin alınma sebebi bellidir örnek nasılki GT50 serileri kalitesinde bir panel arıyorsunuz böyle bir paneli alıp kendinizi kısıtlamanız ne derece doğrudur elbetteki sizin tercihiniz !

Eğer bu detay önemliyse panel alımını 2014 senesi ortalarına bırakın, çunki bu serilerde işlemcilerin tamamı mini mikro işlemcilerden oluşuyor örnek Samsung S4 akıllı cihazların işlemcilerini Samsung panellerinde uygulamaya başladı hem daha üst kalitede görüntü hemde daha az enerji sarfiyatı+kullandıkları paneller diye değerlendirmek lazım !

Bütceniz varsa F8500-WT60 serilerine bakabilirsiniz bunlar şuan satılan serilerden farklıdır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Eylül 2013; 14:04:45 >

• Andy hocam konu açtım ama cevap veren olmadı sana sormak istiyorum.
    gt50 bir sitede buldum 2.400tl civarı.Almayı düşünüyorum ama acaba diyorum st60 daha iyi bir tercih mi olur.
    Senin fikrini almak isterim.Tabi ki gt50nin açılmamış sıfır olduğunu düşünerek söylüyorum bunu.
    st60'ın input lag durumu beni çok düşündürüyor.Devamlı 1 bilgisayar bağlı olacak.Oyun da hem konsol hem de pcden oynanacak.Onun dışında ağırlıklı film,dizi ve maç izlenecek.
    50vt60 gibi düşük boyutlu tvler anladığın kadaryla piyasa girmeyecek.Girersede 2014te olur.Beklemek istemiyorum artık.
    Senin tecihin hangisinden yana olurdu?
  • Bugün vatanda f8000 i inceledim. Trt1hd açıktı. Gt50 daha iyi Andy hocam ya:)

• Crafty2 C kullanıcısına yanıt
    GT50 serisi sanıyorum İstanbul Bilişimde vardı, bir Arkadaş daha sormuştu ve şunu dedim firmayla konuşun %100 kapalı kutu diyorsa aksi durumda anında geri iade alıyorsa alınabilir bu konuda tekrar yazmak isterim !

Lütfen almak isteyen Arkadaşlar okusun, eğer cihazlar teşhir serialini alın Panasonic.tr telefonla arayarak cihazı sorgulatın, kapalı ürünse aynı detayı uygulayın yani distribütörü haberdar edin, tuaf sorunlar yaşanıyor !

ST60 lag problemini size kim yazdı merak ettim, bakın lag problemine sebeb olacak enaz 10 tane farklı detayı sayabiliriz, hep diyorum Türkiyede satılan tuaf hdmi kablolarla ne oyun nede bluray veya ses sitemlerini panellerle kullanmak zordur, bunu kimse umursamıyor !

Sony W9 almış Adam cihazı tavsiye ettim diye bana kızıyor, kablosunu soruyorum haberi yok, insaf diyorum hiç birşeyi umursamıyorlar !

Yine bir Arkadaşımız Panleden ses alamıyorum diye kıyameti koparıyor, bir sürü para verdim diye kablo tavsiyeyi yaptım takmış sonrada soruyor ''nasıl böyle birşey oluyor'' yeni nesil seriler için artık standart kablolar yetersiz, ne ses taşırlar nede doğru dürsüt datat hızını verbilir yada taşıyabilirler!

ST60 menu değerleri nerdeyse GT50 serisi ile aynıdır !

ST50 serisi kullanan bazı Arkadaşlar var sitemde görüyorum inanamıyorum paneli 2 senedir normal ayarlar ile kullanmışlar oysaki ST50 serilerinin ileri menu ayarlarına ulşamak mümkündür !

Haklısınız Panasonic GT60 serileri girmeyecek VT60 serileri ise belirsiz ya çok kısıtlı girecekller yada hiç, tek alternatif ST serileri kalıyor !

Bütcenizi bilemiyorum WT60 alıp panel keyfinide yaşayabilirsiniz, işlemcisi farklıdır veya F8500 seride olabilir bu iki panelde işin gerçeği 2014 serilerinin alt basamağıdır !

Açıkcası İnsanlar soruyor ama cevap verirken bir çok detayıda atlıyoruz, size net gerçeği yazarsam şaşırsınız örnek ST50 diyelim bir alan Arkadaş panelin ayarlarından habersiz, öylesine kullanıyorlar, bazen net soru gelince cevap verebiliyor ama çoğu zaman panelden anlayanlarda kafaları karışıp farklı detaylara değiniyorlar !

Bazı resimler ekliyorum, SERVİSler okusunlar ve sizlerde servislerden resimlerdeki kurulumu isteyin, sitemde bazı servislerin inanılmaz ötesi komik cevpaları mevcut örnek siz bu seriyi söylemişsiniz ama bu ayarlara Türkiye serilerde yok gibi tuaf anlaşılmaz cevaplar verebiliyor !

Sizin sorunuz altında ST50 kullanalar lütfen hangi ayarlarda kullanıyorlar anlatırlarsa durum daha net anlaşılacaktır !

Ne diyorsunuz oyunlarda yada benzer cihazlarda üst kalite istiyorum, alabilirsiniz fakat panelde doğru kurulum yapılırsa bu ancak alınabilir !
     PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Eylül 2013; 21:11:57 >

GT50 zaten hep iyi bir seriydi, F8500 ise sadece bir kanala göre değerlendirme yapmak hatalı olur kaldıki bu mğazalarda satıcılar abuk subuk ayarlar ile panelleri sergiliyorlar!

Mağazadaki görüntülerle sakın panel almayın çok fena yanılırsınız!
  • Ben de normal ayarda kullanıyorum. İleri ayarlarda güzel tavsiye ayarlar verebilir misiniz Andy hocam?

• Hocam avsforum avforum cnet gibi sitelerin testlerine ve kullanıcı yorumlarına göre söylüyorum input lagı.
    f8500 60 ya da 65" var sadece.Bana 50" üstü çok fazla.Hem fiyat hem de boyut olarak.
    Siz şimdi gt50 st60 a göre daha iyi bir tercih mi olur diyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.