Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de st60 alabilirsin. Hem 2013 model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan çok pahalı ama bazen mediamarkt internete özel indirim yapıyor birkaç kere 2300 lere kadar indi 42"i. Diğerlerinde de aynı oranlarda indirim oluyor.

• Aklıma gelmişken gt50nin çerçevesi hassas boyası çabuk kalkıyor. Silmeye çekiniyorum.

• Crafty2 C kullanıcısına yanıt
    Bir site var sataşmak istemiyorum, Amerikada ve İngilterede hangi firmanın ürünlerine inanılmaz yorumlar yaptığını iyi bilirim ama sonuçta Türkiyeye zaten seriler girmiyor bu sebeble fazla detay girmiycem, bu verdiğiniz siteler arasında yine inanılmaz komik komiğin ötesinde VT50 sözde test sonuçları vermişlerdi, ve testi yapanı uyardım net olarak Samsung serisini öyle anlatmıştıki VT50 çöp sanardınız o yurumu kaldırdı !

Türkiyede böyle kişiler mevcut, saçma sapan bir seriyi öyle anlatırki inanırsınız kalite bir seryide öyle anlatırki yanılısınız, test sitelerinde bazı detayları bilmeniz gerekir!

Hayır GT50 ortalama 2 yaşında ve 2013 senesi ürünleri ben alın derken detaylarıda yazıyorum zaten, belli koşullarda alın firmayla görüşün !

Bakın en az 10 farklı şikayet geldi bana, ve tuaftır sizin bahsettiğiniz oyun detayıda mevcut ve alan Arkadaşa servis harici full kurulumda yaptırdım, fakat panel inanılmaz şekilde uygulanan ayarlara karşı tepkimesi 2012 senesi serilerden farklı, üstelik 2 farklı hdmi kablo ilede aynı sonuçlar çıktı !

Kimsenin günhaını alamam, bu sebeble tek tavsiyem firma ile konuşun, panasonic.tr adresine cihazı sorgulatın, kurulumu yaptırın ayarlarını ısrarla tekrarlıyorum servise full kurulum yaptırın, cihazların bir çoğu mağaza moduyla evinize gelir normal ev kurulumu yaptırın, bunu servisin konrtol etmesi gerekir !

Kapalı kutularda sorun olmaz, teşhir ürünlerinde bu tür sorunlar fazlası ile yaşanır !

Sizin yerinizde olsam, bütceniz varsa iki cihaz önermiştim F8500 ve WT50 mutlaka görün inceleyin sonra karar verin, 3 sene en azından farklı güncel panellere bakım alsammı diye düşünmessiniz !

F8500 led 47 inci Türkiyede satılıyordu yanılmıyorsam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Eylül 2013; 21:32:55 >

• arasira kullanıcısına yanıt
    Pnelinizin isfccc ayarını açın, paneliniz üzrinden kendi zevkinize göre kalibrasyon renk değerlerini uygulayabilirsiniz, bu ayarları yaptıktan sonra yaptığınız ayarları beğendiyseniz veya bozulmasını istemiyorsanız hafızaya almayı unutmayın !
  • @arasira
    Sağol hocam, takip ediyorum fiyatları.
    @Andy1
    Teşekkürler hocam.
    Ben GT50 ye yöneleyim hiç açılmamış bulursam alırım.
    O sitelerinde sadece incelemelerine bakmıyorum,forumlarını da okuyorum.Tabi ki vardır marka reklamı yapanlar ama dediğim gibi tek kaynak ya da tek kişinin lafıyla yolla çıkmıyorum.
    f8500 derken plazmasını kastetmiştim.LED almayı hiç düşünmüyorum zaten.

Hayırlısı artık.
  • Andy hocam hiç değerler yok mu sizde? Ben renk ayarlama konusunda çok beceriksizim:)

• F8500 plazma 51" i var. Ama Tr'de var mı bilmiyorum. Gt50 kapalı kutu bulman çok zor. Bence hiç riske girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 10 Eylül 2013; 0:09:52 >
  • Crafty2 C kullanıcısına yanıt
    F8500 Plazma Ekim sonu Türkiyede satışa çıkar, Avrupadaki ve Amerikadaki siparişleri inanılmazın ötesinde bir seri ve Türkiye gibi Ülkeleri malesef en sona bırakıyorlar, satıcı firmlarla artık muhatap olmak istemiyorlar tek sebebi budur, Dev firmlar Türkiyede satıcı firmaların oyuncağı oldu sonuçlarınıda herkes görüyor, firmalar ürün girmiyor !

Uyanık satıcılar ise çok zekiler ya, her zaman sandılarki peynir ekmek gibi panel satacaklar istedikleri uyanıklığı yapıp fiyat yükseltecekler, şimdi panel satamıyorlar ve bu daha iyi günleri yakında Çinden ne olduğu belirsiz markaları getirmeye başlayacaklar !

Konu farklı oldu ama inanın bu detay inanılmazın ötesinde bir rezalet, Panasonic Türkiyeden nerdeyse çekildi, Samsung, Lg, Toshiba,Sharp ürün dahi getirmeyecek seviyeye geldiler, Adamları bıktırdılar !
    Siz isf ayalarını açıp denedinizmi?

Ben size ayarları verebilirim fakat benim tavsiye edeceğim ayarlar sizinde keyifsiz bir sonuç verebilir, sebebi ise hd uydu alcınızın değerleri farklı olabilir, bazı uydu alcılarında inanılmaz sonuçlar çıkabiliyor sebebi yetersiz olamlarıdır!

Siz gelişmiş ayarları açın beğendiğiniz her hangi bir kanal üzerinden renk ekleyin veya kontrast ışık, gama vs. değerleri deneyerek en ideali görüntüyü kendi keyfinize göre ayarlayın, bu sizi daha fazla keyfli görünü keyfini yaşatır!

ST50 Panel kullanalar içinde bu mod geçerlidir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 10 Eylül 2013; 11:52:33 >
  • Denedim ancak çok ayar var birini azalt yükselt imkansız görünüyor.

• Bu durum arçelikle vestele yarar belki:) arçelik bu ara çok reklam yapıyor. Arçelik tvleri hiç sevmem yalnız.

Arçelik tamamen fason panel üretiyor, haklısınız panelleri fazlası ile vasat ve renk değerleri zayıf !

Vestel için Türkiye piyasası olsada olmasa fark etmez, Dünyanın en büyük 4üncü panel üreticisi durumundalar Avrupada ise lider tek eksikleri modul üretmiyorlar diğer türlü yazılım dizayn işlemci kendilerine ait 3D teknolojisine kadar çok iyi durumdalar !

Sizin ayarlar konusundaki şikayetiniz için galiba uğraşmak istemiyorsunuz:) Gama değerinden başlayın spor karşılaşmalarında doğru ayarı bulursunuz !

Dinamik mod ayarı içinse HD recivieriniz devreye girer çok vasat bir hd recivier avr ise ve Dinamik görüntü ayarlarını keyifle hale getiremiyorsanız, tavsiyem hd recevierinizin renk ve ışık ayarlarını kontrast ayarlarını sıfırlayın yani aktif olmasın, sonrasında panel üzerinde ayarları yapın Dinemaik mod keyfini yaşarsınız!
  • Kathrein bi alsak da rahat etsek Andy hocam:) doğru spor karşılalmalarında deneyim renklerle aram çok iyi değil bakalım becerebilecek miyim?

Size bir detay vermek isterim, Türkiyedeki uydu saçmalıkları ile alakalı sırf dün Arkadaşlarla Sky yayınlarını ve full paket ücretlerini konuştuk, Polonyalı Arakadaşımsa 50 Euroya Polsat yayınlarını izlediğini söyledi yani gd kanallar belgeseller, spor kanalları vs, şimdi ben ödüyorum 220 GBP yani Sterlin, diğeri ise 50 Euro veriyor bizle aynı kanalı izliyor ama Polonyadan aldığı kartla !

Dİgiturk merak ettim intenete girdim sonuç alamadım, internet sayfasında detat var ama net hiç birşey yok !

Bugün inat üzerine Türkiyeyi aradım digiturku bir Hanım Efendi çıktı hatta olur ya şans eseri okur birisi haber verir oda bu sohbete katılır, maç+dizi+sinema+3D+standart kanallar olarak paket sordum ''abartmıyorum şok oldum'' !

Kadın bana 4 farklı paket sunuyor Türkcem kötü onun anlatması dahada kötü, tek bir paket satışı yok bunu anladım yani firma tüm kanalları içinde toplayan bir abonelik sistemine sahip değil inanılmaz elbetteki, ayrı ayrı marketten meyfa alır gibi paket satıyorlar !

Nihayetinde toplam 1200 lira dedi, tabiki anlamadım bir sürü detay anlattı 3D yok dedi Premier lig ve Avrupa ligleri var dedi sonra yok dedi kafam karma karışık oldu, teşekkür ettim kapattım !

Ben Türk parası ile 700 lira ödüyorum, tüm Avrupa ligleri dahil, Sky Amerikan ligleride dahil, hd kanallar belgeseller dahil Türkiye ile aynı paket olarak kıyas yaptım, bende 3D kanallar ve sinema kanlları full kurulum+internet+sky telefon dahil paketime ortalama 1500 lira ödüyorum!

Bunu neden yazdım, bu kadar detay verdim, kathrein almanız şart değil, Avrupada tandıklarınız varsa ucuz bir paket sistem alın, örnek Türkiyeden cihaza 300 Euro ayırdınız sadece cihazı alıyorsunuz, benim anlattığım şekilde hem cihazı hem orjinal kart ile full bir sistem izliyorsunuz üstelikte aynı paraya geliyor!

Veya Polonya, İngiltereden çok ucuza orjinal abonelikler ile cihazıda alabilirsiniz, kısaca konuları biraz uzatıyorum fakat Türk İnsanı eğer kendi Ülkesinden hizmet istiyorsa ucuzluk istiyorsa mutlaka bilgilenmek zorunda, sizler bilgili olursanız hiç bir firma kafasına göre fiyatlarla ürün satamaz, Avrupa bu sebeble ucuz çunki herkes bilincli ve parasının hakkını istiyor!

PANASONIC TX-P42GT50E

Üzerine 100 Euro daha eklersen tüm Avrupa ligleri sinema kanalları diziler artık ne varsa kartını takar izlersiniz, aynı pakete Türkiyede 1500 lira verirsiniz, hep diyorum Avrupada tanıdığınız varsa çok lüks deneilen şeyleri çok ucuza satın albilirsiniz +hd recivierlar ve ekxtra aparatlarıda dahil !

• Andy hocam çok değerli bilgiler verdiniz bize. Hakkınızı ödeyemeyiz. Ben elektronik konusu olursa sabaha kadar konuşabilirim heleki sizin gibi bilgili biriyle. Anlattıklarınıza hiç şaşırmadım burası 3. dünya ülkesi halk o kadar çok haksızlığa uğruyor ki!!! Öyle bir noktaya getirmişler ki bizi zavallı Türk halkı bunları algılayamıyor. Enflasyonla belimizi bükmüşler terörle vs. İle Bizi birbirimize düşman etmişler amaç ülkeye yeni yeni kapitalist bireyler yetiştirmek. Tarladan alabileceklerini almak uğruna gözleri hiçbirşey görmüyor. Sonunda bitmek bilmeyen tarlayı talan ettiler. Bize şimdi değişik reçeteler sunuyorlar. Barış vs. Bana sen herşeye layıksın, senin bu dünya vatandaşından hiçbir farkın yok diyebiliyorlar mı asıl mesele bu.
    D smart da aynı. Hepsini alamıyorsun. Spor paketi (la liga vs. ) ayrı satılıyor.

• Kısacası beni herşeye razı duruma getirmişler. O yüzden Türk halkı ne yasın Andy hocam!!!

• Ekmeğe yağ sürmenin peşinde herkes.

• D smart modül aldım bimeksten. Modül geldi taktım. Müşteri hizmetlerini aradım aktivasyon için aktive edildi 5-10 dakika içinde açılır dediler. Bekle bekle açılmıyor tekrar aradım birkaç işlem gerçekleştirdiler gene açılmadı. Sizi servise yönlendiriyoruz dediler. Daha önceden bildiğm için sordum ücret alınıyor mu diye 30 tl ücreti var dediler. Problem benden kaynaklı değil gelip kendiniz kursaydınız dedim kabul etmedim. Sonra birkaç işlem daha gerçekleştirdiler olmadı. Bu sefer de arızalı bimeksten değişim yapın dediler. Nimeksi aradım o ürünlerde değişim iade olmdığını d smartla görüşmem gerektiğini söylediler. D smartı aradım ilettim tekrar işlem gerçekleştirdiler kanallar açıldı.

Karamsar olmayın, Türkiye yeni gelişiyor eskiden bu tür konular konuşulmazdı zaten kimse bilmezdi her kes bulduğu ile yetinirdi şimdi öyle değil bakın firmalar artık eskisi gibi piyaslara hükmedemiyorlar!

Yabancı firmlar artık taviz vermiyorlar onlarda çok iyi biliyor Türkiyede artık eskisi gibi inanılmaz kar oranları ile ürün satamayacaklarını ve bu firmlara verdikleri destekleri çekmeye başladılar!

Eskiden Türkiye kapalı kutuydu İnsanlar sadece Türkiyede satılanları almak zorundalardı, şimdi bakın neleri konuşuyoruz kısaca merak etmeyin bu sürectir Türkiyede bazı firmların palnları var eğer olursa inanın 5 sene içinde Türkiye için Avrupanın tek gerçek serbest pazarına sahip Ülkesi ibaresini alacak!

Bizler yazıyoruz merak etmeyin firmlar okuyorlar, kendilerine istesinler veya istmesinler çeki düzen veriyorlar, hdmi kabloları yazdık daha 2 sene önce şimdi firmalar çöp satabiliyorlarmı? Hayır

Eskiden firmalar istediği fiyatı uyguluyorlardı şimdi uygulayabiliyorlarmı? Hayır

Bilincli İnsan ne yapıyor firmada anormallik görmüşse bakın sadece anormallik diyorum hemen şikayet ediyor, ve şikayetlerde anında uygulanıyor bunu net olarak söylüyorum!

Sizce Dünya Devleri Türkiye pazarına neden girmiyor?

Onlarda bıktılar ve çok yakında firmalara inanılmaz ağır cezalar yağacak buna emin olabilirsiniz bazı firmlara inanılmaz para cezalarını göreceksiniz ve bazı Distribütörler ve öalıştıkları firmalara, çok pis rezil oyunlar dönüyor para uğruna Ülkenin dövizini bile bile çöpe atan firmalar var!

Bir detay veröiştim size, Türk İnsanı şikayet etmeyi ayıp sanıyor sanıyorki o firmanın ekmeği ile oynuyor, tam tersine gerçek namusu ile çalışan firmanın ekmeğine sahip çıkıyor, çunki vurguncuyu şikayet ederse Namuslu firmlar ekmek yiyebiliyorlar ayakta kalabiliyorlar!

Avrupalı bunu yapıyor, firmada en ufak anormallik görse hiç üşenmden sokağa çıkıp firmayaı ehemen gerekli kurumlara şikayet ediyor asla Vatandaş haklarından taviz vermiyor, sonucuda ortada istediklerini ucuza alıp keyifle kullanıyorlar!

Ben örnekler veriyorum, İnsanlar bilinclenmeli yoksa Avrpalı 30 dolara cihaz alır Gariban Türk İnsanı daha kötü cihaza 100 Euro öder, net olarak ispatlayabilirim bu cihazları !

Hata yine sizde Türkiyedeki firmadan indirim bekliyorsunuz neden yapsın Adam ürününe talip var, Vatandaşta cahil kafası çalışmıyor birde zam yapıyor!

Şimdi siz Türkiyede satılan cihazın aynısını Avrupadan 25 Euroya alırsınız, daha üstünü 40 Euroya alırsınız, düşünün bakalım neden bunu hiç tercih etmiyorsunuz?

Avrupadan İnternetten alın, 100 Euorya kadar ürünler serbest kapınıza kadarda gelir, İnsanlar bunu ypsa sizce 3 ay sonra Türkiyede ne olur?

Bugün 15 Eoruluk ürünü 50-100 Euroya satan, anında fiyatını kuzu kuzu Avrupa ile aynı fiyata düşer, bazı detayları herkes öğrenmek zoorunda öğreneirseniz ucuzluk mecnburen olacak olmaması imkansız!

Panasonic,Lg,Samsung aptalmı bu kadar inanılmaz satış yapacakları Ülke dururken neden Türkiyeye cihaz girmiyorlar düşünün, çunki firmlardan bıktılar kar oraları o kadar inanılmazki Dev firmlar Türkiyedeki sattıkları fiyata 2 tane ürün satıyorlar ama Türkiyede satışları inanılmazın ötesinde yok denecek seviyelere indi!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.