Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

S9 SD yayınlarda Upscale yeteneğine sahip ve yukarda eklediğim resime dikkat ederseniz ev içindeki doğal renklerle panelin ürettiği renk değerleri %95 oranında mükemmel detaylar üretebilen bir cihaz, hatta abrtı olacak ama panele bir halı resmi olsaydı sanıyorum panel tam kamuflaj olurdu:)

Bu tüm 9 serileri için geçerlidir 8500 serileride dahil, bu sebeble Samsung artık farklı değerlendirmek lazım tabiki Amiral serilerinde, Sony, Sharp, ve diğerleri 9 serileri karşısında tam hüsrana uğradılar dersem abartmam !

Sayın andy1, bende bu tv nin 30E modeli var. Dsmarttaki HD kanallar bir kısım dahili uydu alıcılı TV markalarında açmıyor, bununla ilgili Üreticiler tarafından bir yazılım güncellemesi de sanırım söz konusu olmayacaktır. Nisan ayından beri bu sorunu yaşıyoruz. Tv nin görüntü kalitesinden çok memnundum. harici uydu alıcı almak istemiyorum. Tv nin kalitesine yakın görüntü verecek cihazlar notebook fiyatında :S

bu konuda bişey yapabilir miyiz bilginiz var mı ?

Bahsettiğiniz ST-GT 30 serisiyse, Dsmart kaynaklı bir problem sanıyorum, servisler en kolay cevabı verir bu panellerde açmaz !

Panel üreticileri dahili uydu kanalları için yazılım çıkaramaz belli sinyal sorunu var ise güncelleme olabilir, diğer türlü Telif hakları devereye girer, Dsmart kaynaklı bir problem !

Arkadaş Bulgaristan ve Slovenia örneği vermiş fakat bu panel üzerinden değil şifre kırma yazılımıdır ve illegal işlemdir paneli çöp halinede getirebilirsiniz!

LG serileri içinde yapılıyor, tercihe kalmış birşey orjinal olmayan birşeyi deneyin demek, verdiğiniz parayı çöpe atın demekle bir farkı yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 30 Kasım 2013; 12:46:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

S9 SD yayınlarda Upscale yeteneğine sahip ve yukarda eklediğim resime dikkat ederseniz ev içindeki doğal renklerle panelin ürettiği renk değerleri %95 oranında mükemmel detaylar üretebilen bir cihaz, hatta abrtı olacak ama panele bir halı resmi olsaydı sanıyorum panel tam kamuflaj olurdu:)

Bu tüm 9 serileri için geçerlidir 8500 serileride dahil, bu sebeble Samsung artık farklı değerlendirmek lazım tabiki Amiral serilerinde, Sony, Sharp, ve diğerleri 9 serileri karşısında tam hüsrana uğradılar dersem abartmam !

Sayın andy1, bende bu tv nin 30E modeli var. Dsmarttaki HD kanallar bir kısım dahili uydu alıcılı TV markalarında açmıyor, bununla ilgili Üreticiler tarafından bir yazılım güncellemesi de sanırım söz konusu olmayacaktır. Nisan ayından beri bu sorunu yaşıyoruz. Tv nin görüntü kalitesinden çok memnundum. harici uydu alıcı almak istemiyorum. Tv nin kalitesine yakın görüntü verecek cihazlar notebook fiyatında :S

bu konuda bişey yapabilir miyiz bilginiz var mı ?

Bahsettiğiniz ST-GT 30 serisiyse, Dsmart kaynaklı bir problem sanıyorum, servisler en kolay cevabı verir bu panellerde açmaz !

Panel üreticileri dahili uydu kanalları için yazılım çıkaramaz belli sinyal sorunu var ise güncelleme olabilir, diğer türlü Telif hakları devereye girer, Dsmart kaynaklı bir problem !

Arkadaş Bulgaristan ve Slovenia örneği vermiş fakat bu panel üzerinden değil şifre kırma yazılımıdır ve illegal işlemdir paneli çöp halinede getirebilirsiniz!

LG serileri içinde yapılıyor, tercihe kalmış birşey orjinal olmayan birşeyi deneyin demek, verdiğiniz parayı çöpe atın demekle bir farkı yok !

başka türlü de olsa, ben modulüm olduğu halde açmayan HD kanallarını açtırmak için yazılım yükleyebilir miyim ?

• Balli yazılımlar var genellikle Rusların şifre kırmak amaçlı verdikleri yazılımlar, unutmayın yükleyebilirsiniz fakat paneli kitmele riskiniz olacaktır ve panel otomatikman servis dışı işlem görür !

Bunun yerine modul desteği olan standrt bir hd recevier kullanabilirsiniz, ortalma 30 hd kanalı barınıdıyorlar, bu tür cihazlar nerdeyse her yerde satılıyor ortlama fiyatları ise 200 lira civarında !
  • quote:

Balli yazılımlar var genellikle Rusların şifre kırmak amaçlı verdikleri yazılımlar, unutmayın yükleyebilirsiniz fakat paneli kitmele riskiniz olacaktır ve panel otomatikman servis dışı işlem görür !

Bunun yerine modul desteği olan standrt bir hd recevier kullanabilirsiniz, ortalma 30 hd kanalı barınıdıyorlar, bu tür cihazlar nerdeyse her yerde satılıyor ortlama fiyatları ise 200 lira civarında !

Teşekkürler bilgiler için, tv de ısrar etmemin nedeni, görüntü kalitesi... Modül destekli linux işletim sistemli, görüntü kalitesi olarak Tv mi aratmayacak cihaz tavsiye etmenizi rica etsem. Bütçem musait

Vu solo 2 almayı düşünmüştüm bir dönem sonra Enigma 2 yazılımlı cihazlarda ister istemez görüntü kalitesinin düştüğünü duymuştum.

• Butceniz musait ise tavsiyem AVR desteği olacaktır Onkyo TX-NR727 serisainde kullanılan işlemci tamamıyle guncel kablo tv dahil, bluray veya oyun konsolları ile tamamen uyumludur upscaling desteği 3D desteği 4K uyumlu 4 full ses kodeklerinide eklmek gerekiyor !

Veya Yamaha RX serileri aynı şekilde size gerekli HD desteği suncaktır 1030 serisi yada aventage daha kısıtlı bir seriyi tercih edebilirsiniz!

2014 yaz sonu şuan izlenen bir çok alışkanlıkta değişecek Smart yayınlar UHD 4K destekli cihazlarada şuan pek ilgi olmasada hep beraber forumda soruları göreceğiz !

Onkyo önerme sebebim Qdeo işlemciye sahip olması yani gerçek 1080p desteği sunabilmesi + 2-4 çözürlüğe kadar gerçek destek sunabilmesi, Vnr sanıyorum Panel kullanıpta şikayetci olmayan yoktur, hareketli sahnelerde gölgelenme veya arka planda gözle görülmesede net algılnan bulanıklık problemleri içinde yine ciddi oranda destek sunabiliyor !

Yine sizi ilgilendiren detay cihaz üzerinden, Ace ve Icr desteği mevcut bir yerde şunu dememiz gerekiyor hangi panel olursa olsun, Kontrast ve Renk kalibrasyon değerlerinde desteğe sahip !

Konu uzar isterseniz siz bulduğunuz seriyi yazın yani Türkiyede şuan satın alabileceğiniz o seri üzerinde konuşalım, ben burda farklı seriler yazabilirlm sonuçta siz şunu diyebilirsiniz, ''Yazıyorsunda, bana göre hikaye cihaz ortada yok'' bu sebeble sizin seçtiğiniz cihaz üzerinden konuşmak daha doğru olur !

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

sallamacı ve iftiracı andy denen şahıs,sana ara sıra girip ayar vermem gerekiyor,çünkü utanmadan hala ciddi sallayıp milletin de kafasını karıştıtmaktasın seni gidi
    çakma uzman seni

1-Sana elli defa yazdım ve sordum;sen hayatında Panel sektörünün hangi aşamalarında çalıştın da kendini uzman yaptın??
    yaz da millet öğrensin,sen anca cahil/bilgisiz veya yazdıklarını bir şey sanan insanları kandırırsın!

2-Üretim/Servis/Montaj v.s dahil hangi panel işlerinde çalıştığını tek tek yazarmısın

3-Sen şu anda ne iş yapıyorsun??

4-Sen hayatında "Receiver" denen cihazı hiç alıp da kullandınmı?? aklımda kaldığı kadarıyla sen KabloTV/Teledünya kullanıyorsun!
    Sen önce Techni/Kati/Humi/Topfield/Vanti v.s v.s kalite bir cihaz veya cihazları kullan da öyle millete akıl ver!
    Bu konuda uzman olmak istiyorsan da bizim Kamax Hocayı iyi oku!

5-yaw Beyler bu herifi sallayın geçsin,bu adamı herkes çözdü ve biliyor adam "sanal alemde gizlenerek" olarak hayatını geçirmektedir,
    bu herife sorun bir zahmet,yaw sen bunları nereden ne zaman öğrendin ve panel sektörünün neresinden geliyorsun diye??

ülen kafayı yemek işten değil be,herifin bir gün bile hayatında bırakın çalışmayı görmediği bir işte yazdıklarına bakın,herif evde oturan
    hiç çalışmayan ve netten vakti acaip bıl olduğu için oradan buradan derlediği şeyleri ama bunların neredeyse tamamının yalnış
    veya yalan olduğu şeyleri sizlere bir güzel yutturmaktadır!

Adama sürekli soru sorarım hem teknik hemde paneller için genel manada hiç birisine cevap veremez ama tek yaptığı bana taş atmak
    alay etmek hakaret etmek ve iftira etmek!!dikkat ederseniz bana sürekli satıcı/komisyoncu/firma elemanı v.s v.s diye suçlar ama
    hiç bir Allahın kulu çıkıp da evet Can abi bunları yapar diyemez,bakın bu adi iftiracıyı kimse bilmez tanımaz ama beni "gerçek hayatta canlı"
    olarak görürsünüz,herif 2008/2009 da foruma girmiş ve araştırın yazdıklarını o zaman çözersiniz bu herifi,ama kendisini bilen gören yoktur
    hesapda dışarda yaşıyor,ben ise açık adresimi veririm,telefonlarımı veririm,arayın adamı veya msg atın yaw seninle buluşalım filan deyinde
    adamı bakalım görebilecekmisiniz?? benden korkuyor karşıma çıkamıyor belki size görünebilir

Bak sallamacı ve iftiracı andy adresmi yine veriyorum hatta TC Kimlik no.sonu da veriyorum belki araştırırsın,ben senin gibi çakma veya sanal
    birisi değilim,sen delikanlı isen ve yüreğin yiyorsa canlı olarak karşıma çıksana??

yaw ben bu Sitenin Yöneticilerinin alayını toplayıp,çuvala koyup sallayıp duvara çarpayım,yaw uyanın gari bazı şeylere!

Can Özyaman

Çağlayan Mah.2045 Sok.No.20/5 Çağlar-Çağlayan Apt.LARA/ANTALYA
    0242 3236101 / 0554 2099848

bak sallamacı anyd bu da benim TC no.su; 39466604682

Kapım herkese açık,isteyen gelsin canlısını görsün,sen de gel bu arada veya sana elli defa yazdım ver adresini ben geleyim???
    hem kıçından korkuyorsun hemde sürekli kaçınıyorsun ve bana laf ediyorsun,o zaman buyur gel çık ortaya o zaman?

ülen senin şu yaptıkların ayıp/günah ve insanlık dışıdır,çünkü görmediğin,duymadığın şeyler için insanları bir şekilde
    suçlayıp iftira atmak öncelikle SUÇ tur,beni TF/DH den 10 senedir insanlar tanır hem de CANLI olarak,ülen sen kimsin sahte uzman??
    sen adam olsan ortaya çıkar benim gibi yazarsın ama sürekli kaçarak nereye gideceğini sanıyorsun acaba?

Bak ben böyle aleni ve çok açık yazıyorum,çünkü ne saklayacak nede korkacak hiç bir şeyim yoktur,olsa herhalde 10 senedir bu fortumlarda
    olamazdım!!

Bu iş netten araştırmakla bir şeyler okumakla uzman yapmaz adamı hatta çırak bile yapamaz!
    Gireceksin mutfağa o zaman adam olacaksın bu konularda! yaw sen hayatında paneli içini bile görmemiş adamsın,eline cihaz alıp da
    hiç bir şeyi ölçemezsin,en basitinden DCPoerSup.ile bile hiç bir şeyi, yapamazsın ama uzmansın!

++

Beyler gelelim asıl konuya,Pany PDP ler için,bu forumda tek bir başlık vardır ve çok uzun seneler önce burasını açtık nasıl ki bizim
    "Pioneer Plazma Ansiklopedisi" başlığı varsa,Pany için de bu başlık aynen bir Ansiklopedidir ve de Türkiye de tekdir!!
    Bu Pio ve Pany PDP başlıkları aynen bir "referans" başlıklarıdır

Her ne istiyorsanız burada vardır hatta aklınıza gelmeyecek şeyler de vardır ve böyle sahte veya çakma uzmanlarından değil
    gerçek kullanıcılarından ve prof.adamlarından ve birebir kullanıcılarılarından v.s olarak bolca vardır,millet üşenip kafasına göre
    başlık açıyor bu nalet forumda!bin defa Yöneticilere yazdım ama tınlayan yok!!

Beyler girin sıkılmadan okuyun yaw,böyle sahte uzmanım diye geçinenler yerine siz sadece Pio ve Pany PDP başlıklarını anlayarak
    ve içinize sindirerek okursanız bu tiplerden çok daha bilgi ve kullanım tekniklerine v.s sahip olursunuz,kolaya kaçmayın lütfen
    doğru adrese gidin adam gibi doğru bilgileri alın,ya da benim msg ları geriye doğru tarayıp 2005 lere kadar bile inebilirsiniz!

Adam gelmiş saçmalayıp ve hayatında görmediği kullanmadığı şeyler için size bilgi diye sallama veriyor,uyanık olun azıcık!

Bu herif laftan anlamaz,adma gibi ortaya çıkmaz,anca uzaktan sallar ve adice iftiralar yapar!

Beyler kusura bakmayın ama bilgisiz olmak bir suç değildir,ama doğru bilgiyi almak ise bir haktır!ama kafayı da biraz işletmek gerekiyor!
    kolaya kaçmayın ve gerekiyorsa daha spesifik sorular sorun,kaldıki sizin sorduğunuz veya soracağınız hatta aklınıza gelmeyen
    her bir şey(PDP ler hk.)Pio ve Pany başlıklarında VARDIR!!

Bu herif tamir bilmez,daha panalin içini bile açmasını bilmez,bırakın elemanları tanımayı veya neyin olduğunu!

Ben bunları niye yazıyorum derseniz bu çakal bana İFTİRA atıyor ama hiç bir şeyi de ispat edemiyor,ona tüm bilgileri veriyorum
    ama tık yok,sonra beni senelerdir tanıyorsunuz,hanginiz beni orada burada çalışırkan veya mal satarken gördü veya ben kimden
    avanta aldım veya sana şunu bulursam bana ne komisyon verirsin demişim! yaw Beyler sorun soruşturun,ben üstelik binler
    onbinler değil,sadece yazdıklarım ile bu memleket de sanırım yüzbinlerce panel aldırdım!

Hayatınızda görmediğiniz,bilmediğiniz marka/seri v.s panelleri bile insanlara aldırdım!rakam olarak abuk değerlerde panelleri bile
    aldırdım ve de aldırıyorum!

Örneğin gidin TNB ye beni sorun hem de Aytaç beye,yaw bu adam neler yazıyor diye!!
    Efsane Tosh panelleri ben bu memlekette "tek başıma" insanlara aldırdım;elimide taşın altına sokarak ve böyle sanal
    v.s tipler gibi değilde adam gibi ortalığa çıkarak bunları yaptım ve yapıyorum!
    Satılamayan bir seriyi ben aldım sonra da yaklaşık hepsini tek başıma aldırdım!

En son hiç kimsenin bilmediği Pany prof.display 65VX300 lerin neredeyse tamamını ben aldırdım! yaw bu paneli hala bilen yok şu memlekette

Kısaca ben her paneli her rakamdan insanlara aldırırım ve bunuda "ALENİ" yaparım!! böyle adice komisyoncu veya satıcı veya onun bunu
    adamı diye bir para karşılığı yapmam,bu çakalın işte asıl inanamadığı veya kabullenemediği gerçek işte aynen budur,o herşeyi bir para veya nema
    karşılığı olarak sanıyor kafası da anca o kadar çalışıyor,varsa bir Allahın kulu çıksın da aynen benim aleni yazdığım gibi ....ben bu adama
    komisyon verdim... desin bakalım??

++

Yine Pany ye dönelim Adv.sett.Pro 1/2 ayarlarına girip de sakın ellemeyin bunları,bunlar çıplak göz ile set edilemezler ayrıca Default değerleri de
    oldukça doğrudur,bu herif ayar filan veremez ama biz veririz ve bunun adına Prof.ISF diyoruz ve TR de sadece biz yapıyoruz bu işi!!

Pro1/2 sadece DayTime/NightTime set.için "FILM"(Hollywood formatı)için uygulanır! 400/500 L gibi bir uygulama bedeli vardır
    ve ortalama bir panel 3-5 saat gibi bir süreçte prof.cihazlar ile test edilip set edilirler,bu konu USA/Canada/UK de aynen böyledir

Prof.ISF için bana eMail atın size ilgili ve bu işi yapan Uzman Mehmet Beyin telefonunu verip,kendiniz görüşün

Pany de ayrıca FILM için Default Movie/THX mode ları da oldukça doğrudur!

yaw bütün bunların detayları doğru bilgiler olarak ilgili başlığında vardır

++

Herif SKY dan bahsediyor,ama TR den SKY için(şayet 28,2 uydusundaki UK-SKY ise)bir kaç metrelik çanak gerekiyorTR nin çoğu yerinden
    zaten ya inmez ya da hepsi inmez v.s

SKY-DE ise Astra 19,2 dedir,ben kullanıyorum örneğin veya SKY-Italy ise bu da HotBird dedir bunu da kullanıyorum

Ama SKY-UK en iyisidir ama çanak çapı sorunu vardır ve TR için pratikde bu uydu ya imkansızdır yada zordur veya kısıtlıdır v.s

herif sapla samanı karıştırıp hayatında hiç kullanmadığı ve bilmediği konularda ahkam kesiyor yaw

Beyler Receiver ve Platformlar ve buna uyumlu cihazlar v.s v.s çok ayrı konudur ve herifin yazdıkları külliyen yalan veya yalnıştır

Kati den bahsediyor ama cihazı bırakın kullanmayı daha görmemiş bile

TR de ayrıca Receiver işi çok farklı bir kullanım içindir ve herkes bilir bunun ne olduğunu,burası UK veya Almanya veya Italy değildir!
    çoğu platformları(yabancı)zaten "legal" olarak TR de izleyemezsiniz bile! Modül tanıma+kart eşleşme veya paketin satışının kendi
    Receiver ları v.s v.s bir sürü detayları vardır,şak diye şunu alayım bunu alayım bunu izleyeyim zaten OLMAZ!!

Bu arada aslında "illegal" olan CS işi ise herkesin bildiği gibi,2001/2002 lerden itibaren aynen devam etmektedir ve bu tür kullananların
    sayıları ise oran olarak Avrupa da TR ye göre kat be kat daha fazladır!! orada illegal CS işi inanılmaz popüler ki zaten Server ların da
    çoğu Avrupadadır

@arasıra
    arkadaş sen beni forumlardan tanıyormusun veya diğer bir kaç forumda üyemisin?? boşver çakma adamları,hele hele "RECEIVER" konusunda!!

herif bir dünya deli saçması yazmış,bunlarıda bozuk Türkçe veya anlam düşüklüğü veya çarpıtarak v.s bol bol yazıp,sanırım millet bunu bunları
    yazarak bir şey sansın diye yapıyor,ama bu herif önce "Mutfağa" girip;komilik,çıraklık v.s yaparak başlayacak sonra seneler geçecek o zaman
    uzman olacak,bu netten okumakla filan olmaz,benim anam ağlamıştı yaw özellikle KORE liler ile çalışırken veya Taiwan lı Modül cüler ile çalışırken
    ve bizler "yerleri bile süpürmüştük" teknik-uzman olmak için!!(bunu da CEZA olarak bize yaptırıyorlardı,ya kaçacaksın ya da katlanacaksın biz kaçmadık
    ama sonunda adam olduk!)

Bu herif kim yaw,nerede çalışmış,nerede bulunmuş da panelci olmuş?? şu anda ne iş yapar veya hangi sektörde çalışmış v.s ama adam 2010 a kadar
    forumda oraya buraya takılmış sonra 2010 da uzman oluvermiş "başınıza" ülen gülermisin yoksa ağlarmısın be!

Çık ortaya diyoruz ama tık yok kaçıyor,ona buna anca sallıyor,ülen o kadar sallıyorsan çıksana örneğin benim karşıma!

Beyler bu herifin çok pis bir huyu vardır örneğin;birisi buna eleştiri yapsın veya anlamıyorsun desin veya salllıyorsun v.s desin ki geçmişte bir çok
    kişi bunları yaptı! bu herif hemen o kişi ya Satıcı yapar,ya Komisyoncu yapar(örneğin bana böyle bir pis iftira da bulunuyor!)veya Sony satıcısı der
    veya bir şekilde firma elemanı der,kısaca der de der ama hepsi külliyen YALANDIR

Bu iftira ettiği şahısların ben hepsini bilir ve tanırım;çoğu da okumuş ve bilgili çocuklardır ve panel sektörüyle zinhar alakaları yoktur!
    bila-istisna bu herif kısaca kendisine her karşı çıkana böyle adice iftiralar yapar ve bunu 2/3 senedir yapıyor,kısaca ona kimse bir şey diyemez
    ama çık ülen ortaya dersin o zaman kıvırıp kaçar,o rezil sitesinden de aynen bizlere yine iftira etmeye devam eder,kısaca adam korkak
    ve aciz birisi ve böyle şeyleri yazan adam bunları ispat edecek veya çıkıp o kişinin yüzüne söylecek bunları ama nerdeee bunda o yürek!!

Sn.Yönetici benim msg ları sileceğinize adam gibi önce Yönetici olun gari veya adam olun da beni BAN edin o zaman,bunu defalarca Sn.RDS
    dahil yazdım,yaw atın kardeşim beni,yada bu herifi çizin gitsin,nedir bu yaw,herifin hemen her mesajı "bana taş atma ve gönderme ve yeri geldimide
    hakaret" adam gördüğünüz gibi sanal alemden saklanarak bunları yapıyor ama ben böyle değilim! yaw herif son zamanlarda yazdığı
    neredeyse tüm msg lardan bana gönderme yapıyor,ama "işi bilse" yine de eyvallah diyeceğim ama yazık bu forumdaki diğer insanlara!

Ayrıca bir forumda sürekli hemen her mesajında birisini bir şekilde böyle taciz etmek de neyin nesi eyy DH Yöneticileri!

yaw biraz cesur olunda en azından beni çizsenize,hiç olmaza bunca şeyi bir daha girip yazıp da o değerli vaktimi boşa harcamamış olurum!
    dolayısıyla çizin kardeşim beni bu kadar zormu onu da anlamadım???????

ülen beş kuruş bir menfaatim yok,ama DH denen nalet forumu sayemde ciddi nemalanıyor! TR nin en büyük "TV Bölümü" oldunuz,şayet böyle
    çakma ve iftiracı adamlar ki aslında 1 tane var bunlardan işinize geliyorsa,beni de çizin gitsin o zaman!kaybettiğim zamana yazık be,yaklaşık
    25 sene bu sektörün içinden hemde aklınıza gelen her yerinde olacağım,sonra böyle iftiracı ama çakma birisi çıkacak onunla uğraşacağım
    adama soruyorum hangi işde çalıştın panelller konusunda ki çalışmadığını zaten biliyorum sonra bana veya birilerine laf ediyor

++

Bana bak andy1 denen çakma herif,ben bu işleri yaparken hemde prof.manada hemde işin tekniğini bilerek veya panelin tam içine girerek v.s
    insanlar bana şunun için ulaşıyor;önce bilgi sonra güven ve saygınlık!! sonra da sanal olmadan aleni çıplak olarak ortada olduğum için bunlar
    oluyor,ben bir telefon veya bir msg ile bunları yapabiliyorum,senin veya sizlerin hiç duymadığınız panelleri insanlara aldırarak ve bunların
    olması da bazı "değerlere" bağlıdır ve bende bunlar fazlasıyla vardır,23/24 sene haybeye dirsek çürütmedim ben bu işlerde!

Sn.Yönetici bu msg ı da sil ama beni de aynen ÇİZ

Saygılar

CAN++

Can Özyaman

Panel hikayelerini anlatma, umrumda değil, Engelli bir İnsanın dün gece ölümüne sebeb oluyordunuz senin forumda yaptırdığın kışkırtmalar yüzünden!

Senin yüzünden tehditlerin yüzünden, İnsanlar artık evinin kapılarını acamaz oldular, forumlarda sen ve destekcilerin devamlı ev adreslerini dağıtmaları, tehditlerin küfürlerin bıktırdı!

Türkiyeyi Dağ başımı sanıyorsunuz?

Sen tehditlerini zaten profosyonelce veriyorsun, İnsanları aptal sanma yazılarını okuyanlar senin hangi mesajı verdiğini çok ama çok iyi anladılar!

24 Senedir bu işin olduğunu söyleyen yine sensin, yarın çıkıpta bana iftira atıyor deme!

10.000 Adetten fazla Panel sattırdığını söyleyen sensin, bana iftira atıyor deme !

Tanesi 10.000 liraları bulan Pioneer Kuro serilerinden 3 Bin adet sattırdığınıda söyleyen sensin, bana iftira atıyor deme !

Bana teknoloji masallarını anlatma, tehditlerin teknoloji ile uzaktan yakından en ufak alakası dahi yoktur, bunuda sen çok iyi biliyorsun!

Can Özyaman, Türkiye bir Devlettir, her kesin Anayasal hakları vardır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 3 Şubat 2014; 13:37:10 >

• Andy1 ile bahsettiği engelli kişi, burada bazı arkadaşların bahsettiği gibi aynı insan mıdır, yoksa Andy1'in iddia ettiği gibi farklı kişiler midir bir türlü anlamamıştım, aynı kişilermiş.

Malesef vefat etmiş Allah rahmet eylesin.

www.anlayanbiri.com
    无法找到该页
    http://www.anlayanbiri.com/aci-kayip
  • allah rahmet eylesin..
  • şimdi tamamen rahat edebilirsiniz, adam ölmüş,

arkadaşlar bildiğim kadarıyla Andy1 müslüman değildi, ve ALLAHIN rahmeti sadece müslümanlar üzerinedir
  • Allah rahmet eylesin. forumda yazilanlar başka, insanlık başka. üzüldüm gerçekten. verilen linkte uzun zamandir ciddi saglik sorunları yasadigi, panik atak ve anksiyete bozukluğu olduğu, yurt dişina hic gitmediği gibi, bilmediğimiz bilgiler var. sanal bir kişilik oluşturup hayata tutunmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

şimdi tamamen rahat edebilirsiniz, adam ölmüş,

arkadaşlar bildiğim kadarıyla Andy1 müslüman değildi, ve ALLAHIN rahmeti sadece müslümanlar üzerinedir

Verdiğim linkte müslüman olduğu mesjlarında bahsettiği engelli kalp hastası arkadaşım dediği kişi aslında kendisi olduğu anlaşıyor gerçi zaten belliydi, hem üsluptan hemde bazı kelimeleri yazış biçiminden "tuhaf" kelimesini "tuaf" diye yazması gibi.

Forumda tv bölümünde mesajları var, netde muhatabımızı görmediğimiz için, kimdir, sıkıntısı nedir bilmediğimizden biraz daha hoşgörülü olmalıyız, hatalarında, yanlışlarında hemen hucum etmemeliyiz, hayat bir var bir yok

Ben kendisiyle bir diyaloğa girmediğim halde, tv araştırmalarım sırasında rahmetliye bir çok kişinin yaptığı hücumları gördüm, sırf tanık olup da müdahale edip "ya arkadaşlar ne yapıyorsunuz sakin olun" demediğim için vicdanım rahat değil.

Herhalde bu arkadaşlar da, bu diyaloglara dışarıdan baktıklarında yaptıklarını gereksiz tavırları görüp üzülmüşlerdir. Üzülmüşler midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 17 Nisan 2014; 11:56:48 >

• abicim arızamısınız nesiniz yaa..adam ölmüş gitmiş..tanımam etmem..gerçekten tanıyan, konuşan bilen varsa anlatsın ama forumdan kulaktan dolma bilgilerle adam hakkında yargıya varmak ne kadar ayıp birşey..bende çok yorumlarını okudum, çok saldırıya, tepkiye maruz kaldı..yazdıkları yalan yanlış bilemem..ama adam son ana kadar, durum çirkinleşene kadar adabını bozmamıştı..neyse bu başka mevzuu..

biride çıkmış allahın rahmeti sadece müslümanların üzerineymiş diyor..peki adama sormazlarmı sen dünyaya gelirken ananı babanı vatanını dinini seçme şansı verildi mi? amazon ormanında yaşayan bir kabilenin çocuğu olarak dünyaya gelseydin ne yapacaktın?

bırakın bu savsataları..böyle konuşarak müslümanlığa asıl siz zarar veriyorsunuz..

allah günahlarını ve taksiratını affetsin..mekanı cennet olsun..
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ağilesine sabır versin

Şu üç günlük dünyada birbirimizi üzmeye kırmaya gerek yok arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 17 Nisan 2014; 12:30:47 >
  • Allah rahmet eylesin yeni duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.