Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andy hocam oledlerin crt ekranlar kadar hızlı tepkime süresi olduğunu okudum. Bu doğr mu? Eğer doğruysa harika olur:)

• arasira kullanıcısına yanıt
    Oled serilerde Kore LG ve Samsung çok enteresan serileri hazırlıyorlar!

Samsung geliştirmelerini çok uç sevieyelere taşıdı, tepkime süresini bu serilerde yazmanın amanası yok çunki panellerde tepkime süresi yok, hrz değerleri yazılımsal Bluray-HD-OYUN,SAMART üzerine kurulu ve bu panelleri şuan ki serilerle kıyaslamayın!

Samsung geçen sene sitemde yazmıştım S9 serisini muhteşemdi şimdi F9 ile bu bir üst noktaya taşındı, pixsellerin tamamı zincirleme reaksiyon diyeceğimiz 8 noktadan verilen bir bilgisayar teknojisine dayanıyor, şuan nasılki pclerde oyunlarda sorunsuz görüntü sorunsuz veya sıfır lag süreleri var ise Samsung panellerin temelide şuan Kullandığı Oled S4 akıllı telefonların teknolojisidir!

Tek vark panelin büyüklüğü, çok detaylı bir konu ve tek tek kullanılan işlemcileri ve özellikleri yazmadım fazlası ile detay isteyen ve Türkçe cümle kullanamayacağım için kısaca değindim, Türkçeden kastın Samsung işlemcileri yazmak ve karşlığında bu teknoljinin Türkiede karşılığını yazmak dahi uzunca bir zaman alacaktır!

Size fikir vermesi açısından Samsung yeni nesil oled aklıı telefon serilerine bakabilirsiniz, işlemcilerine varana kadar nerdeyse aynıdır sadece belli chip destekleri ile pixsel iyileştirmeleri yapılmıştır!

55EM9700 LG serisi içinde aynı detayları konuşmak mümkün, geçen sene bu konuyuda yazmıştım o dönem detayda eklemiştim Avrupada LG oled seriler Japon Panasonic ve Sharp karşısındaki şansı sorulmuştu, cevabım LG ve Samsung tartışılmayacak kadar OLED teknolojisinde ilerdeler!
     PANASONIC TX-P42GT50E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 12 Eylül 2013; 22:09:23 >

• Harika bir haber bu. Hareketli sahnelerdeki durum insanı gerçekten soğutuyor. Biran önce yaygınlaşıp ucuzlar umarım. Taa 1980 de bulunmuş oled Andy hocam.

Bulundu fakat halen sorunlu, OLED renk değerleri farklıdır en büyük sorunda MAvi renkin ömür süresi, Koreliler bunu hallettiler gecen senenin sonunda!

Yinede gerçek Oled için konuşmak erken, 2016 senesinden önce hiç birşey belli olmaz serilerin tamamı bu sebeble halen eksi Aydınlatma teknloji mantığına sahipler!
  • Tüplü televizyonumu tamir ettiricem:)

Panellerin %80 en masum objelerdir, sorun malesefki harici cihazlarda Digital sinyallerde ve çok kötü bina içi voltaj kalitesinden geçer!

Düşünürseniz, hep Avrupa diyorum kusura bakmayın Türkiyedeki şikayetleri görmessiniz şikayetlerin nerdeyse tamamı renk kalibrasyonları ve oyunlar üzerinedir, tv izleyenler ise şikayet etmezler çunki panelin keyfini yaşarlar!

Türkiyede ki gariban ne yapsın digital hd yaınj deniliyor oysaki aldığı görüntü sd sinyalden ibaret, hd cihazlar veriliyor hd cihaz sarhoş misali gelen sinyale göre resim üretiyor!

Avrupada Adam senelik 200 Euro veriyor gerçek 1080p kaşitesini yaşıyor üstelikte uydu recevier saçmalıklarıda uğramışyor !

Firma en kaliteli hdbox cihazıda yanında hediye yolluyor, yine firma o kadar ahlaklıki Avrupa yayınlarını alanlar için bu kutuları 50-60 Eurolara satışa sunuyorlar, yani benim kutum süper 300 euro demiyor, Adamlardaki mantık kutu satmak değil abonelerini çoğaltmak!

SKY bakın 50 milyondan fazla abonesi var Dünya çapında, hd kutuları nerdeyse bedava veriyorlar diyorki git ebayden al uğraşma fazla para verme, kartımı al izle mantığını sunuyor!

• Bizim ülkeye en uygun tüplü televizyon Andy hocam:) Ben daha yeni plazmaya geçtim. Tüplü televizyonum bozuldu. Tamirle uğraşmayım hem de artık tüplü mü kaldı deyip araştırmaya başladım. Alırken çok yoruldum zaten çoğu kere almaktan vazgeçtim. Görüntüler hiç hoşuma gitmedi. Bazı kanallar 16:9 yayına geçmeye başladı. Mecbur kalıp aldım açıkçası. Hala alışamadım. İnanın tamir ettirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Siz belki anlarsınız. 5-6 yıllık televizyondu. Ekranın üst kısmında görüntüde bir seğirme oldu. Çizgi gibi. Bir müddet böyle devam etti. Sonra birgün aşağı doğru kaymaya başladı görüntü sonra da kaybolup gitti. Ses var görüntü yok şu an.

Plazma televizyonunuza alışırsınız, dediğim gibi yapın bütceniz varsa 200 Euro ayırın SKY kart abeonesi olun, panelinizin keyfini o zaman alabilirsiniz, Türkiyede bu digital sinyal kalitesiyle sinyal kalitesi belli olmayan kanllarla siz yinede iyi televizyon izleyebiliyorsunuz, sabırlıymışsınız!

Neyi anlamıyorum, Türk kanallarının reklam geliri inanılmazın ötesinde akıl almayacak paralar kazanıyorlar ama hiç bir yatırım yapmıyorlar, birde digital platformlar var onları hiç anlamıyorum tamamında bire bir aynı kanallar ama fiyatlar farklı!

Ne diyebilirim ya film izleyeceksiniz yada bulduğunuz hd kanallardan başka yayın izlemeyeceksiniz, diğer türlü işin acıkcası ben panellere 7-8 Bin lira verenleride anlayamıyorum, harika paneller ama Türkiyede malesefki Vasat performanstan ötesine geçemiyorlar, Bluray, Oyunlar haric!
  • Dijital platform alsak dil sorunu var hem de ben ulusal kanalları izlemek istiyorum. Filmlerde çok güzel doğru. Oyun oynamam zaten. Ben en iyisi crtyi tamir ettireyim ya da ikinci el alayım. Ya da kathrein alıp bi deneyeyim diyorum.

Kathrein her serisi aynı değildir, tavsiyem ebay gibi sitelere bak tanıdıkların varsa aldır, inanılmaz ucuz seriler oluyor veya ikinci el ama garantili cihazlar, yada kendin bile alabilirsin ebay üzerinden 50-80 Eurolara kadar!
  • http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=151102724540 bu iyi mi Andy hocam. Yurdışından hiç alış veriş yapmadım. Hiç bilgim yok.

• Niye yatırım yapmıyorlar? Yayınlarının kötü olduğunu belki onlar da bilmiyorlar :)

Haklısın belki Kanal sahipleride kendi yayınlarını izlemiyordur sinirleri bozulmasın diye, Avrupadan digiatl yayın abonesi olabilirler:)

Milyonlarca reklam geliri olan yaptırmıyorsa demek ki kanalına yatırım yapmak istemiyordur, Türkiye alışmış ''aman boş ver,olmadı Devlet el koyar bende kurtulurum, param cebimde kalır'' bu anlayış var her halde!

Acı olan ne biliyormusun, Avrupada bir hd recevier alırsın veya Türkiyede 30 taneye yakın HD kanal izlersin yasal yayınlardan bahsediyorum, server falan değil bedava yayınlar!

Türkiyede kaç tane HD kanal izliyorsun ve kaç liraya?
    Cihaz Türkiyede emsallerine göre+ para olarak düşünürseniz elbetteki çok iyi dememiz gerekir, tek eksiği internet desteği!

Sky CI ile işbirliği + modül kullanamak mümkün satın alırken satıcı ile kart ücretinide konuşabilirsiniz, unutmayın tamamen yasal kart satışı yaparlar yani Adamlara illegal bir şey teklif etmeyin, siteye abone olursunuz sizi şikayet ederler atılırsınız, karşınızda muhatap bulamassınız!

Türkiye gibi değil cezaları çok ağırdır, server satışlarının yani illegal serverlar demek istiyorum!

Cihazın sorunları Kanal listeleme problemi var, güncelleştirmeler sorunlu yani firma size extra kanal güncelleştirme hizmeti sunmuyor, al kullan tarzı bir cihaz!

Bu ürün şu şekilde alınabilir, ben HD yayınları izlerim, internet desteği önemsiz derseniz alınabilir çunki görüntü kalitesi çok iyi bir cihazdır!

Fiyat olarakta dediğim gibi Almanya tanıdığınız varsa daha ucuza aldırabilirsiniz mağazalardan, kaliteli bir cihaz sahibi olursunuz Türkiyede bu fiyatlara saçma sapan Çin çakma cihazları satıyorlar, bu üründe ise %100 SKY desteği olan yani gerçek HD resim kalitesini alabileceiğiniz kaliteddir!

PANASONIC TX-P42GT50E

• Avusturyada var mıdı Andy hocam? Ben 932 olunca 913den üstün zannettim:) almışken 913 alıyım. Yalnız amazon de ye baktım 913 fiyatları artmış. Dijital karasal yayını mı beklesek ya da?

• Andy hocam bana görüntü kalitesi+modül girişi olsun yeter. Görüntü kalitesi olarak 913le karşılaştırdığınızda ne söylersiniz. Fiyat olarak bana çok uygun. Tanıdıklar var ama çeşitli problemler oluyor daha bir tanesine bir ürün getirtemedim açıkçası. İnternet üzerinden alsam sorun yaşar mıyım? Bir de benim için çok önemli bir konu var. Donarak kanal geçişi yapması cihazın çok önemli. Sırf bunun için bile harici alıcam zaten. Görüntü kapanıp kanal değişince gözlerim çok rahatsız oluyor.

932 için net düşünmek lazım, Türkiyeden diyelim çakma bir Çin işlemcili cihaz alsın, forumlarda görüyorsun anlattıkça anlatıyorlar fiyatları 150 liradan aşağı cihaz yok, Orjinal yazılımli bir cihaz 1080p desteği mevcut 60 Euroya HD görüntü kaliteside kesinlikle Türkiyedeki Çin mallarından iyi!

İstersen internetten al tandık falan uğraşmassın, posta ile kapına kadarda gelir, veya ikinci el cihaz al çok dha ucuz süper satıcılar var, arıza yapsa bile bir çoğu tartışmaya bile girmiyor, cihaz sende kalsın diyor başka bir cihaz yolluyor Profosyonel satıcılar var, güvenebilirsin!

Ne söyleyebilirim bana göre exstra özellikleri fiyatını yükseltmiş, internet wireles size fazla önemli değilse hiç uğraşmayın 60 Euro verin 932 alın!

Seçenek çok fazla var, sizin için recevierde olmazsa olmazlarınız neyse ona göre seçim yapmalısınız!

Ben size yazıyım inceleyin, hepside internet üzerinden alabileceğiniz cihazlardır!

1.TechniSat TechniStar S2 TV-Receiver
     PANASONIC TX-P42GT50E

2.Technisat TechniBox S1+ digitaler HDTV
    [simage]Technisat TechniBox S1+ digitaler HDTV[/simage]

Size link veriyim, Türkiye gibi değil malesef 100lerce ürün aynı üründen 10larca fiyat tercihi var, dedim ya ikinci elde alabilirsiniz Adamlar inanılmaz ucuza verirler, pazarlık yapın size özel satışta yaparlar!
    http://www.ebay.de

• Andy hocam olmazsa olmazım görüntü kalitesi (çok çok önemli:) + Modül girişi + donarak kanal geçişi o kadar. Bir de bisskey girebilirsem iyi olur.

• Andy hocam technisat s1i alayım diyorum çok uygun fiyatlara var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.