Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görevliye şunu sormak gerekir, paneli nete göre tavsiye etmedi yada hangi paneli tavsiye etti, firmalar Müşterilerine hiç bir zaman alt seri ucuza satılan panelleri tavsiye etmez, Panasonic gibi firmaları zaten tavsiye etmezler çunki bu firmalardan ürün başıa aldıkları kar payları daha düşüktür !

UT50 tavsiye etme sebebim, Televizyon izlemeye meraklı olan birisi Spor yayınları, Diziler, Filmler için fazlası ile UT50 yeterli ve keyifli bir cihazdır, SD yayınlarda görüntü derinliği size şaşırtıcı bir izleme süreci sunar, Futbola meraklı olanlar panelin ürettiği renk ve kontrast değeri ile detay resimlerde maçın keyfini yaşarlar !

Led yani Lcd panellerde işlem biraz farklıdır, Türkiyede satılan seriler normalde bir birinin nerdeyse aynısıdır yani fazla bir seçim şansınız yok hatta hiç yok, 3-5 firmadan mal almak zorundasınız, ve fiyatlarda aynı şekilde danışıklı döğüşten farksızdır !

Samsung Amiral serileri, LG Amiral serileri, Pansonic Amiral serileri, Phips Amiral serileri, Sony yazmıyorum Türkiyede fiyatlar akıl almaz, her halde Millet aç gezip marka giyiyor ki fiyatlar bu anormal, yorumum için kusura bakmayın !

Kısaca UT50 tavsiye etme sebebim, 5000 liralık Amiral serisi LcdLed panelden SD yayın olarak daha keyifli bir sürec yaşarsınız !

• arasira kullanıcısına yanıt
    Şuan indirimde olan Denon AVR-1913 serisi mutlaka inceleyin, alt serileri daha ucuzdur fakat verdiğim seri ile aralarındaki farkı siz kendi kullancağınız özelliklere göre belki daha ucuz alt serilerini tercih edebilirsiniz !

Veya Avrupada kolay bulunan ama iyi olan serilerden !

1.Kathrein UFS 913sw (200Euro civarı fakat cihazda yok-yok demek lazım,Orjinal dil seçimi yani kanallar destekliyorsa,Linux işletim sistem, Türkçe menu)

2.Kathrein UFS923Sw (300Euro civarı,diğer seriden farkı nerdeyse harici tüm kart desteğine sahip,fiyat olarak belki pahalı gelebilir fakat Türkiyedeki fiyatı bakmanız lazım, acelniz yoksa ekim ayları sonunda fiyatı düşer)
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim satıcı 42st60eyi tavsiye etti tabiki gt50yi de fakat gt50 kalmadı dedi. ben golddan sipariş verdim gt50yi fakat sağolsun yurtiçi kargo bir türlü teslim edemiyor. ama alt seri olmasına rağmen ut serisi de görüntü olarak çok hoşuma gitti.kasa baya kalın ama.
    siz söyled,kten sonra baya araştırdım Kathrein tavsiye ediliyor bu kadar önemli olduğunu alıcının bilmiyordum. benim için önemli olan resim kalitesi.tabi fiyatlar tuzlu türkiye fiyatları daha da tuzlu:)
    panasonic Türkiyeyi aradım 42gt60W'yi gelecek mi diye getirmeyeceklerini söylediler nedeni satış politasıymış. o yüzden şu an en iyi seçenek gt50 duruyor flash desteği olmaması canımı sıkıyor internetten film izlemeyi seviyorum.
    Stıcıya sorun GT50 ile ST60 arasında ne fark var, ST60 aklınca satacak net yazıyorum GT50 şuan ST60 kesinlikle daha iyi üst kalite ve sorunsuz bir paneldir!
    Neyin satış politikası acaba?

Türk İnsanın Avrupalıdan ne farkkı varmışki cihazları Türkiyede satmıyorlar acaba? Panasonic Türkiyede umursamazlığı cidden can sıkıyor 2013 serilerini dahi 8 aya girdik mağazalara tedarik edemeyecek kadar umursamazlık içindeler, firmayı BTK ve Rekabet kurullarına şikayet edin !

Panasonic Japon firmaları bu uygulamaları neden Avrupada ve Amerikada yapamıyorlar çunki, Devlet anında tepelerine biniyor hem para kazan hemde ürünlerini bilerek az sayıda piyasalara sür ne ala Memleket, fiyatlar ortada nedense Panasonic ürünleri bir türlü ucuzlamıyor, ACABA NEDEN ?

Demekki bundan sonra İnsanlara Panasonic ürünlerini sakın almayın demeliyiz, bizlerde sitelerimizde Panasonic ürünlerine mesafeli yaklaşalım artık !

Hatta size tavsiyem biraz bekleyin Samsung Plazma serilerinde ciddi fiyat düşüşleri olacak, Samsung plazma serilerini bekleyin, Koreliler en azından Türkiyede Avrupa ile aynı anda ürünlerini satıyorlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 6 Ağustos 2013; 22:33:40 >

bu kadar serbest piyasa olursa olacağı bu. fiyatlar bir iniyor bir çıkıyor her tarafı ahtopotlar sarmış tüketiciyi zerre düşünmüyorlar ve kalite daha da bozuluyor mağazalarda bile kalite düştü herkes talan etme peşinde. nasıl olsa satıyorlar bizim sivil toplum örgütleri veya partiler biraz da bu tür şeylerle ilgilenseler boş işler peşinde koşacaklarına.

samsunga bir türlü ısınamadım aslına bakarsanız panasonic 4k oledi beklemek lazım:)
    Andy hocam tam anlayamadım gt50 mi daha iyi st60 mı?
  • Mehaba arkadaşlar,
    Internetten plazma siparişi ne derece güvenilir olabilir? Netten çok şey aldım ama bu konuda kararsızım.
    Doğruluğunu bilemem ama bir elektronik marketteyken internette bu model var dediğimde elaman "onlarda teşhirden gelen ürünü satıyor" dedi. bu doğru olabilir mi?
    Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
    İyi günler dilerim.
  • tankar T kullanıcısına yanıt
    herkes bişey diyor arkadaşım ben de goldda var dediğimde spot satıyor gold dediler goldu aradım garantili kapalı kutu dedi risk alıp sipariş verdim bugün gelecek bakalım.
  • şimdi sen de söyledikten sonra aklımda baya bi soru işareti oluştu:(( böyleyse yandık. bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi versin.
    Forumda bu konuları detaylı yazdım, forumda el altından milyon liralık satış yapan 1 kuruş vergi ödemeyen halen ortalıkta geziyor, komisyoncuların elinde piyasalar düzelerir evet düzelir görüdğünüz anda şikayet edecekesiniz, Türkiye bu ş,ikayet işine alışmadı cebinden paralarını çalıyorlar ama kimsenin şikayet etmek aklına gelmiyor !

Samsung için artık farklı şeyler konuşmak gerekir giriş seviye cihazlarını kast etmiyorum halen vasat, Amiral serilerinde ise süperler Plazma serilerinde 2014 yılında sizi hayrete düşürecek serileri göreceksiniz elbetteki Full Smart medya erişimi ile, spor karşılaşmaları 4K yayınlar ve aklınıza gelecek bir sürü detay var !

Panasonic bu işte birazda Japon egosunun kurbanı oldu demek lazım, Teknolojide süperler fakat beyin olarak 200 sene öncesinde kaldılar, panel işinden çekilmeleri tek kelime ile yönetim şeklinin acizliğinin kurbanı oldular !

Türkiyede dahi kalite olarak değil ama Müşteri ilişkilerinde gerçekten sorunlu firma haline geldi, ürün yok kendi ürünlerini pazarlayamıyorlar, kendi ürünlerini tedarik edemiyorlar, ve İnsanları en sonunda markadan soğutuyorlar, panesonic bunu inanılmaz şekilde başarıyor kendi kendilerini batırmayı beceren tek firma !

Panasonic gerçekten mükemmel serilere imza attı fakat Yönetim anlayışının Dünyadan uzak olması firmayıda inanılmaz berbat konuma getirdi, Plazma üretimlerini durdular LcdLed panellerinde durum mechul büyük ihtimal üretmi durdurmaları süpriz olmaz, OLED seriler önceliğimiz diyorlar !

serilerde iş çok farklı, Samsung yine pastayı kimseye kaptırmaz 9 Serileri ile meydan okuyorlar!
     PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

PANASONIC TX-P42GT50E

İnternetten ürün satan firmlar daha doğrusu sadece İnternetten satış yapan firmalrda teşhir ürünü ürün pek yollanmaz, fakat normal firmalrda hangileri bilirsiniz bu firmalardan teşhür ürün riski daha fazladır !

Paralel İthalat üründe firma artık biliniyorsa ve genelde sorunsuz satışları var ise rahatlıkla alınabilir, İnternet üzerinden satışta avantajınız zaten kutu açılmış kapanmışsa asla gelen ürünü alma mecburiyteiniz yok, gelen kargoya rpor tutturup ürünü geri yollayın !
    Andy hocam biz golddan aldık normal firma:) teşhir riskim yüksek servis gelince anlıycaz öncelikle çalışsın da televizyon:))
    Teyzemler 15-20 yıl önce telsiz telefon aldı marka panasonic taş gibi telefon özellikleri de çok iyi şu an eline alsan halen kaliteli son sistem gibi duruyor. o yüzden panasonicleri seviyorum. eski sony tvlerde çok kaliteydi trinitron serileri (tüplü) muhteşemdi. teknolojik özellik arttıkça kalite düşüyor. seri üretimler, el emeğinin azalması da etken.rekabet ortamı da mecburen firmaları kalite düşüşüne itiyor kalitesiz ucuz o kadar mal var ki tam kalite düşürmeseler bile büyük firmalar gene de kısıyorlarlar kaliteden. mesela iphonelarda kalite olarak bariz samsungun önündeler telefon piyasasında. en sevdiğim özelliği de az ve öz çıkarıyorlar. her yıl bir model çıkartıyor bütün firmalarda bu şartı getirseler acaba nasıl bir durum olur bence kaliteyi herkes o zaman görür. büyük firmalar da "ulen kaliteli çıkartıyoz almıyorlar siz misin kıymet bilmeyen biz de kaliteyi düşürüyoruz" deme durumuna düşmezler.
    İnsan nerde o eski bayramlar (ürünler) demeden kendini alamıyor. el işçiliği çok azaldı maalesef. herşey kapitalist sisteme yenik düşüyor. daha fazla kar için herşey göze alınıyor. daha kaliteli yapmalıyım anlaşıyışının yerini daha çok üretip daha çok satmalıyım anlayışı aldı günümüzde.
    Ben tv almıyorum tüplü tv var evimde. ledlere bakıyorum görüntüde tad tuz yok onlara baktıkça benim tv gözüme daha net geliyor:)) maalesef bozuldu. yaptırmayı ya da ikinci el tüplü tv almayı düşündüm. ancak kanallar da altan üstten siyah band koymaya başladılar mecburen aldık bakalım hayırlı olsun gt50:))

SAMSUNGUN S9 SERİSİNİ TEKNOSADA GÖRDÜM BİRKAÇ GÜN ÖNCE GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ İNCELEMEDİM FİÜTTFİÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ DEDİM SADECE:) BU DA NE BÖYLE DİYE BAKAKALDIM GÖRÜNTÜ KALİTESİNE DİKKAT ETMEDİM.KAĞIT ÜSTÜNDE HERŞEY İYİ AMA SD YAYINLARI İZLEMEM LAZIM TV KALİTESİNDE BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SD YAYINLAR.
  • Arkadaşlar bugün Vatan ın Antalya mağazasından P50GT50E aldım. Tabii teşhirdi. Servis menüsünden 2300 saat kullanıldığını gördüm. Ekranını durum gözle iyi görünüyordu. Fiyat 2799 TL idi. Teknosa da 2999 TL idi. Kurulum için servise gerek var mı? Ya da onlara yaptırmazsam garanti etkilenir mi?
    İlginiz ve paylaştığınız görüş ve bilgileriniz için çok teşekkürler. Herkese Sağlıklı, mutlu ve güzel bir bayram diliyorum. İyi akşamlar.
    Mutlaka servise kurulum yaptırın, teşhir ürünü olduğu için cihazın siz kurduğunuzda nasıl tepki vereceğini bilemessiniz ve sizle alakası olmayan sorun yüzünden paneli garanti kapsamı dışında tutabilirler !

Servise teşhir olduğunu belirtin gerekli kontrolleri yapsınlar ve mutlaka panelinizin ileri ayarlar renk kalibrasyon ayarlarını (Pro1-Pro2-Renk gamı, renk ekleme vs)size detaylı olarak anlatsınlar, oldukça gelişmiş ve full detay içeriğe sahip bir cihaz eminim görüntüsünede hayran kalacaksınız !

3D gözlük kurulumunu yaptırın, gözlük üzerinde hangi detaylara ait izleme seçeneklerinizi sorun göstersinler, siz sonradan ıvır zıvırla uğraşmayın, hatta İnternet baplatınız hazırsa mutlaka bağlantı ayarlarınıda yaptırtın ihmal etmeyin , umuyorum gelen servis ayarlardan haberi vardır:)

Bayram dilekleriniz için teşekkürler, sizlerinde Bayramı hayırlara vesile olsun.

Saygılar

S9 SD yayınlarda Upscale yeteneğine sahip ve yukarda eklediğim resime dikkat ederseniz ev içindeki doğal renklerle panelin ürettiği renk değerleri %95 oranında mükemmel detaylar üretebilen bir cihaz, hatta abrtı olacak ama panele bir halı resmi olsaydı sanıyorum panel tam kamuflaj olurdu:)

Bu tüm 9 serileri için geçerlidir 8500 serileride dahil, bu sebeble Samsung artık farklı değerlendirmek lazım tabiki Amiral serilerinde, Sony, Sharp, ve diğerleri 9 serileri karşısında tam hüsrana uğradılar dersem abartmam !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.