Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42GT50E (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetten aldıysanız, mutlaka kargonun yanında ürünü kontrol edin, ürün açılmış yeniden kargolanmışsa kargoya rapor tutturup iade edin, itiraz etmezler zaten, ürünü kabul ettiğinizde siz kesinlikle kutuyu açmayın servisi bekleyin !

Kutu üzerinde yırtık, ezik veya tuaflık var ise, illaki ürün almak istiyorsanız, kargoya yine rapor tutturun servis mırın kırın etmesin, çalışmadığında zaten servis cihazı alır gider, cihaz ellerinde yoksa paranızı geri alırsınız veya değişim yapılır !
  • Ürünü teslim aldım kutuda ezik vs yok sonradan gördüm alt bantın köşe bağlantı yerleri kopmuş yalnız oranın kopmaması imkansız görünüyor tüm yük alta biniyor ve sağlam bir bant değil umarım servis bunu problem etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andy hocam tv geldi harika. Yardımlarınız için teşekkürler. Dahili uydu alısına bağladık şimdilik. Hd kanallar gayet güzel kathrein alsam daha ne kadar güzelleşir ki:)
  • Andy hocam tv geldi harika. Yardımlarınız için teşekkürler. Dahili uydu alısına bağladık şimdilik. Hd kanallar gayet güzel kathrein alsam daha ne kadar güzelleşir ki:)
  • Bu arada ben sd kanalları hd zannetmişşm şimdi gördüm hd kanalları görüntü hitika ötesi:)
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Güle Güle uzun seneler kullanın, alıştıkça sandığınızdan daha kaliteli resim elde edeceğinizi göreceksiniz !

Tekrar hayırlı olsun,keyifle kullanın !
  • Çok teşekkürler Andy hocam.

• Andy hocam kathrein görüntüyü daha ne kadar farklılaştırabilir?

Katherin bahsettiğim üst serisindeki görüntü farkınız normal kullanıcılara göre resim kalitesi en az %30 üzerinde olacaktır !

Türkiyede satılan firmları yazmıyorum, bir çoğu ya klon cihazlar yada giriş seviyesi cihazlar, sadece gelen sinyali panele taşırlar hepsi budur !

VT50 bağlı bir normal hd recivier iddia ediyorum HD kanalların bir çoğunda paneli kitleme riski vardır, arıza olarak algılamayın recivier yetersiz kaldığı yerde otomatik olan gelen sinyali açamaz, markalarıda sayarım fakat konu uzar diye gerek görmedim !

Hatta dün sitemde AVR cihaz almak isteyen Arkadaş Türkiyede satılan 3-5 seriyi yazmış hangisini almalıyım diye, 5 seriden 4 tanesi giriş seviyesi cihaz ve Avrupada 300 Euro Türkiyede 800 Euro, fiyatları gördükçede şaşırmaya devam ediyorum !

Ktherin üst serilerinde upscale desteği mevcuttur yani normal SD yayınlarda dahi ciddi kalite farkı olacaktır, HD yayınlarda ise bu kalite farkı en tepe noktasında sizi mutlu edecektir !

• Anladım. Yalnız şunu farkettim dün akşam gt50ye benim eski receiveri bağladım next marka hd değil. Sd yayınlarda tvnin uydu alıcısı görüntü kalitesi açısından nextten belirgin daha iyi. Kathrein alsak mükemmel olacak anlaşılan Andy hocam:)
    Peki Dijital karasal yayına geçildiğinde ne olacak biz cihazı boşa mı almış olacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 14 Ağustos 2013; 15:19:38 >
    Dijital karasal yayında veya umuyorum Türkiye biran önce geçer, standart alıcılar ile kullanılması gerekir bir recivier veya sadece karasal yayın için cihazların fiyatları zaten şuanj için fazlası ile ucuızlar 30-80 Euro civarıdır !
     PANASONIC TX-P42GT50E

Uydu alıcılarının kalitesi görüntüye etkisi bazı cihazlarda %90 seviyelerinde inanılmaz farklar yaratır hatta bazı serilerde nırmal SD yayınları dahi 420p, 720 kalitesine yakın inanılmaz netlikte ve kalitede izlemeniz mümkündür !
  • Andy hocam babamlara 32" bir tv almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

32 inc panellerde x seriyi alın demek çok zor, şahsen ben 32 incleri tavsiye etmiyorum sebebi 32 panellerin genelde harici cihaza bağımlı olmalarıdır hareketli görüntülerde standart seriler sorunsuz resim üretmede zorlanırlar, 32 inc üst seriler alınması doğru olur !

Fiyat olarak 42 inclere denk geleceğinden tavsiyem 42 inc tercihi doğru olur!
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Andy hocam istanbul aralık ayında karasal yayına geçiyormuş.
    http://www.rtuk.org.tr/upload/File/%284%29DVBT2%20.pdf
    Hayırlısı olsun diyelim:) Uyanıklar şimdi çöp cihazları satmanın peşine düşmüşlerdir !
  • Andy hocam 1-1buçuk metrelikk bir hdmı kablo tavsiye edebilir misinz?

• Andy hocam acil yardıma ihtiyacım var babamlara ikinci el tüplü tv almak istiyorum panasonic tx 32ps11f ikinci el 10 yıllık acaba tüp ömrü ne kadardır bunun alınır mı?

Hama ve Monster veya Belkin, 1.4 10.2 gbps altına düşmeyen kablolarını tercih edin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Andy hocam acil yardıma ihtiyacım var babamlara ikinci el tüplü tv almak istiyorum panasonic tx 32ps11f ikinci el 10 yıllık acaba tüp ömrü ne kadardır bunun alınır mı?

Tüplü tv hakkında bilgim yok acıkcası, artık alınacak cihazlarda değiller bunun yerine Türkiyede ucuza satılan 32 inclerden alabilirsiniz !
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.