Şimdi Ara

Panasonic tx-p42gw20e (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ULEN ARKADAŞ ŞEYTAN DİYOR GİT BİR GW20 KAP HİÇ BEKLEME 2011 LERİN DÜŞMESİNİ UYGUN FİYATADA BİR MEDİA PLAYER ALIRSIN FISTIK GİBİ OLUR DİYO AMA NE ZORMUŞ KARAR VERMESİ ARKADAŞ
  • Arkadaşlar,İzmir media markt'a ulaşamadım 1 saatten beri...Kapalı kutu olarak var mıdır bilemiyorum.Bir de fiyat nedir bu gün için bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefce77

Arkadaşlar,İzmir media markt'a ulaşamadım 1 saatten beri...Kapalı kutu olarak var mıdır bilemiyorum.Bir de fiyat nedir bu gün için bilen var mı acaba?

Ben önce mediamarkt web sitesi iletişim linkinden mesaj atıp sormuştum,stokta var mı ,bir arkadaş 1399'a almış,aynı fiyat geçerli mi diye...
    Sanırım ertesi gün tlf aramışlardı....
    Siz bilgi alabildiniz mi?Fiyat neymiş?
  • Kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle teknosalarda pazartesi ve salı günü %20 indirim sırası panasoniclerde bizim 42gw30 lar 2000 leri görecek ve en önemlisi 12 taksit ne yapmalı ne etmeli ??

yakın zamanda bu fiyatlara düsermi ? düssede 12 taksit bulabilirmiyiz ?
  • olsun olsun da şu 2000 altını görelim artık yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbuz

quote:

Orijinalden alıntı: mefce77

Arkadaşlar,İzmir media markt'a ulaşamadım 1 saatten beri...Kapalı kutu olarak var mıdır bilemiyorum.Bir de fiyat nedir bu gün için bilen var mı acaba?

Ben önce mediamarkt web sitesi iletişim linkinden mesaj atıp sormuştum,stokta var mı ,bir arkadaş 1399'a almış,aynı fiyat geçerli mi diye...
    Sanırım ertesi gün tlf aramışlardı....
    Siz bilgi alabildiniz mi?Fiyat neymiş?

Bir halt yok İzmir Media Markt'ta. 1699'du düşer diye bekliyordum diğer media marktlarda 1399 iken İzmir Media Markt 1799 yaptı 42gw20'yi. Metin Şentürk değiliz allahtan görüyoruz başka yerleri.

Panasonic G20 bazı teknosalarda var galiba hala. Bakalım yarın ne olacak. 1300-1400 arasına düşerse alınır mı acaba?

• alperenugur sende benim gibi gw30 u bekliyorsun sanırım 1700 1800 seviyelerine inmesini bekliyorum ben ama şeytanda bir yandan dürtüyor 2010 gw20 miyi 1400 e bulabilirsen kap diyor
  • Akşam üzeri 1700 tl olarak fiyat aldım arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

alperenugur sende benim gibi gw30 u bekliyorsun sanırım 1700 1800 seviyelerine inmesini bekliyorum ben ama şeytanda bir yandan dürtüyor 2010 gw20 miyi 1400 e bulabilirsen kap diyor

aynen bir ayı askındır evde 37 tv seyrediyorum (seyrediyorlar ben bakamıyorum iyice kasıntı tutmaya basladı aslında bana uydu lazım degil ama memlekete daha g30 gelmedi

fiyatlar illaki düsecek tamamen sabır isi ama o sabır giderek azalıyor bende 2000 iyimidir acaba (uydu alıcısı, mkv destegi , yeni model degermi ?? 400 500 tl yee

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

alperenugur sende benim gibi gw30 u bekliyorsun sanırım 1700 1800 seviyelerine inmesini bekliyorum ben ama şeytanda bir yandan dürtüyor 2010 gw20 miyi 1400 e bulabilirsen kap diyor

aynen bir ayı askındır evde 37 tv seyrediyorum (seyrediyorlar ben bakamıyorum iyice kasıntı tutmaya basladı aslında bana uydu lazım degil ama memlekete daha g30 gelmedi

fiyatlar illaki düsecek tamamen sabır isi ama o sabır giderek azalıyor bende 2000 iyimidir acaba (uydu alıcısı, mkv destegi , yeni model degermi ?? 400 500 tl yee

Valla ben değme konusunda şüpheliyim. Beyazları parlak veremiyor plazmalar. Artıları yanında eksileri de var. 3d olmayan bir TV'ye 2000 lira verilir mi? Verilmeli mi?

LG pasif 3d lw4500 led modeli sanırım bugün 2000 lira civarıydı. Gözlüklerin aktif değil pasif olması bir artı orada. Beyazların parlak olması artı. Eksi olarak göze batan ise edge led olayı. 2000 lira verip de sonra da burn in korkusuyla logolu kanalları izleyememek-cnbc-e gibi siyah bantlı kanalları izleyememek, bilgisayar bağlayamamak yerine acaba gece ışıklar kapalı seyir keyfinden feragat edip de bir led veya lcd almak daha iyi olur mu diye kafamı kurcalıyor. Bence bir yandan da lcd ve led'leri takip edin, güzel fırsatlar çıkıyor. Mesela 40d550 lcd 1219 liraydı geçen hafta, ld750 1400 gördü. Panasonic'in 3d'siz tv'ye 3d'li tv'lerle aynı paraları istemesi zaten saçmasapan bir iş. Ben hafiften led ve lcd'ye yeniden meyillendim anlayacağınız. Ayrıca GW'nin uydusu olması evet güzel bir artı ama d-smart modül hariç hiç bir işe yaramaz. HD bir receiverın yarısı kadar etmez işlevsel olarak.

En iyi seçim sanırım en uygun fiyata normal bir tv almak. Samsung 40d550 bu kriteri karşılıyordu almadımbir de piyasada çok fazla ex501 modeli var, yakında bol bol kampanyalarını görürüz. 1499'a düştüler bile çoğu kampanyada. Marka olarak lg'ye güveniyorsanız pasif 3d'li bir lw4500 1800'e düşünce almak ya da 1400 altına bir samsung ya da sony-philipps almak sonra da pasif 3d'nin diğer markalara gelişmesini beklemek doğru hareket olabilir. Yanlış olan tek hareket ise 3d'siz bir plazmaya 2000 lira veya üstü rakamlar vermek diye düşünüyorum. 3d'li o fiyata olsa o zamanda aktif gözlükle sorunlu sağlıksız kullanım yerine pasif gözlüklü phillips ve lg alternatifleri değerlendirilmesi daha uygun olur sanırım.

Helal olsun pany'ye ve 3d'siz tv fiyatlarına. Beklerken soğudum tv'lerinden.

• efenim pana tv satıyor diğerleri oyuncak
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

Valla ben değme konusunda şüpheliyim. Beyazları parlak veremiyor plazmalar. Artıları yanında eksileri de var. 3d olmayan bir TV'ye 2000 lira verilir mi? Verilmeli mi?

LG pasif 3d lw4500 led modeli sanırım bugün 2000 lira civarıydı. Gözlüklerin aktif değil pasif olması bir artı orada. Beyazların parlak olması artı. Eksi olarak göze batan ise edge led olayı. 2000 lira verip de sonra da burn in korkusuyla logolu kanalları izleyememek-cnbc-e gibi siyah bantlı kanalları izleyememek, bilgisayar bağlayamamak yerine acaba gece ışıklar kapalı seyir keyfinden feragat edip de bir led veya lcd almak daha iyi olur mu diye kafamı kurcalıyor. Bence bir yandan da lcd ve led'leri takip edin, güzel fırsatlar çıkıyor. Mesela 40d550 lcd 1219 liraydı geçen hafta, ld750 1400 gördü. Panasonic'in 3d'siz tv'ye 3d'li tv'lerle aynı paraları istemesi zaten saçmasapan bir iş. Ben hafiften led ve lcd'ye yeniden meyillendim anlayacağınız. Ayrıca GW'nin uydusu olması evet güzel bir artı ama d-smart modül hariç hiç bir işe yaramaz. HD bir receiverın yarısı kadar etmez işlevsel olarak.

En iyi seçim sanırım en uygun fiyata normal bir tv almak. Samsung 40d550 bu kriteri karşılıyordu almadımbir de piyasada çok fazla ex501 modeli var, yakında bol bol kampanyalarını görürüz. 1499'a düştüler bile çoğu kampanyada. Marka olarak lg'ye güveniyorsanız pasif 3d'li bir lw4500 1800'e düşünce almak ya da 1400 altına bir samsung ya da sony-philipps almak sonra da pasif 3d'nin diğer markalara gelişmesini beklemek doğru hareket olabilir. Yanlış olan tek hareket ise 3d'siz bir plazmaya 2000 lira veya üstü rakamlar vermek diye düşünüyorum. 3d'li o fiyata olsa o zamanda aktif gözlükle sorunlu sağlıksız kullanım yerine pasif gözlüklü phillips ve lg alternatifleri değerlendirilmesi daha uygun olur sanırım.

peki sizin bu tv yi seçme nedeniniz mevcut olan ve bu tv yi diğerlerinden üstün kılan görüntü kalitesi değil miydi?bu konu ne oldu peki? benim evdeki philips 29pt8xxx 100hz crt modelinden sonra kolay kolay beğeneceğim tv olmaz maalesef, hem de sd digitürk yayınında dahi aldığım kaliteli görüntüden sonra. ben de o yüzden döndüm bu tvye ve 1400e denk gelir gelmez alma düşüncesindeyim.pasif 3d cazip ama gözlükle tv izlemek ne kadar makul ve doğru düzgün 3d media yayını yokken (olan digitürk maçları başarısız oldu) 3d tv yerine görüntü kalitesini tercih edicem ben.olsun mkv oynatmasın 250-300 tlye media player alırım 1tb hem de harici hdd olarak da kullanırım ve bu sorunu da çözerim.ses sistemim de mevcutken sırtım yere gelmez dts seste de.ps3 tede çok başarılı olduğu söyleniyor.dahili hd alıcısı ayrı bir artısı. bu durumda bu paraya cazip geliyor bu pdp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rating -- 27 Haziran 2011; 0:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rating

quote:

quote:

quote:

peki sizin bu tv yi seçme nedeniniz mevcut olan ve bu tv yi diğerlerinden üstün kılan görüntü kalitesi değil miydi?bu konu ne oldu peki? benim evdeki philips 29pt8xxx 100hz crt modelinden sonra kolay kolay beğeneceğim tv olmaz maalesef, hem de sd digitürk yayınında dahi aldığım kaliteli görüntüden sonra. ben de o yüzden döndüm bu tvye ve 1400e denk gelir gelmez alma düşüncesindeyim.pasif 3d cazip ama gözlükle tv izlemek ne kadar makul ve doğru düzgün 3d media yayını yokken (olan digitürk maçları başarısız oldu) 3d tv yerine görüntü kalitesini tercih edicem ben.olsun mkv oynatmasın 250-300 tlye media player alırım 1tb hem de harici hdd olarak da kullanırım ve bu sorunu da çözerim.ses sistemim de mevcutken sırtım yere gelmez dts seste de.ps3 tede çok başarılı olduğu söyleniyor.dahili hd alıcısı ayrı bir artısı. bu durumda bu paraya cazip geliyor bu pdp

3d içerik konusunda yanılıyor ya da kendinizi kandırıyorsunuz. 3d içerik bulmak o kadar zor değil. 3d HD adult içerik bile mevcut yabancı uydularda tabi bunu zaten 3d'li 42GT30 da alsanız çözemezsiniz panasonic veya başka bir tv'nin uydu tunerı olması bu açıdan pek anlamlı değil. Şifresiz kanal izleyecekseniz bilemem ama şifreli yüzlerce kanalı çözen uydu cihazları mevcut. Sky Sports yine 3d yayın yapan bir spor kanalı.

Görüntü kalitesi değil homojenitesi diye görüyorum ben plazmaları. Ekranın her yerinde renkleri aynı veriyor crt gibi, backlighttan kaynaklı renk değişimleri ve açılı izleme sorunları yok. Vivid renk olarak ise oldukça başarısız plazmalar.

Öte yandan 1400'e 42gw20 gelirse zaten hemen alınmalıdır. O konuda haklısınız. Benim itirazım zaten 3d tv fiyatına 3d'siz tv satmaları noktasında. Örneğin 2000 lira 3d'siz bir pany'ye verirken LG fpr 3d gözlüklü modeli aklıma gelir. Pilsiz gözlük, baş ağrıtmayan bir teknoloji, vivid renkler, bilgisayar bağladığınızda burn-inden çekinmeme (ps3 veya oyun değil pc) buna karşılık ise Plazmada sadece homojenite. Açılı izleme ve backlight kullanan teknolojilerin aksine açılı izleme ve clouding dışında geri kalan herşeyi eksi. MKV muhabbetine zaten girmeye gerek yok, 300 değil Forex R6 media player+ internet fiyatı hepsiburada.com da 128 lira ve de usb'den kullanmaktan daha sağlıklı olacaktır harici bir media player.

Neyse uzun lafın kısası Samy 3d 127 ekran plazma 1919'a satıldı Pany 42 2100'ün altına düşmüyor. Sıkıntı özelliklerine rağmen fiyatın yüksekliği. Artı olarak forumda yorumlarına güvenilir arkadaşların söylediklerine göre de PDP'ler led-lcd panellere göre daha ucuz maliyetli paneller. Buna rağmen LED 3d bir panel 2000 liralara alınabilirken daha ucuz maliyetli ve 3d'siz düz pdp 2500'e satılıyorsa burada ikisinin artı ve eksilerini mukayese etmek daha doğru olacaktır. Tamam clouding, renklerin homojen olması çok önemli artılar ama bu artılar eksileri görünmez kılmıyor. Eksilere bakıyorum, istenen rakamlara bakıyorum 3d bir led'i 1800 liraya alıp led'e özgü sorunlarla yaşamak daha karlı bir alışveriş olarak görünüyor. Öte yandan dediğiniz fiyatlara gw20 veya g20 bence de alınır.

• samsung ve lg'nin fiyatlarına göre Panasonic'in fiyatları gayet iyi.Cihazın işlevine baktığınız gibi malzemenin kalitesine bakın.Samsung ve lg beş para etmez parçalarla tv yapıyor.Panasonic ürünleri fiyat olarak pahalı gelebilir, gidin alın başka markaları ama fiyatı pahalı diye laf atmayın.Bu arada panasonic te vt ve gt serisi sonrası hikaye ama fiyatlar malum
  • Teknosa'da 27-28.Haziran tarihlerinde Panasonic'lerde %20 indirim varmış..
    Bazı indirimli fiyatlar: 42gW30 : 2.039
    46gW30 : 2.399
    42GT30 : 2.919
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3d içerik konusunda yanılıyor ya da kendinizi kandırıyorsunuz. 3d içerik bulmak o kadar zor değil. 3d HD adult içerik bile mevcut yabancı uydularda tabi bunu zaten 3d'li 42GT30 da alsanız çözemezsiniz panasonic veya başka bir tv'nin uydu tunerı olması bu açıdan pek anlamlı değil. Şifresiz kanal izleyecekseniz bilemem ama şifreli yüzlerce kanalı çözen uydu cihazları mevcut. Sky Sports yine 3d yayın yapan bir spor kanalı.

Görüntü kalitesi değil homojenitesi diye görüyorum ben plazmaları. Ekranın her yerinde renkleri aynı veriyor crt gibi, backlighttan kaynaklı renk değişimleri ve açılı izleme sorunları yok. Vivid renk olarak ise oldukça başarısız plazmalar.

Öte yandan 1400'e 42gw20 gelirse zaten hemen alınmalıdır. O konuda haklısınız. Benim itirazım zaten 3d tv fiyatına 3d'siz tv satmaları noktasında. Örneğin 2000 lira 3d'siz bir pany'ye verirken LG fpr 3d gözlüklü modeli aklıma gelir. Pilsiz gözlük, baş ağrıtmayan bir teknoloji, vivid renkler, bilgisayar bağladığınızda burn-inden çekinmeme (ps3 veya oyun değil pc) buna karşılık ise Plazmada sadece homojenite. Açılı izleme ve backlight kullanan teknolojilerin aksine açılı izleme ve clouding dışında geri kalan herşeyi eksi. MKV muhabbetine zaten girmeye gerek yok, 300 değil Forex R6 media player+ internet fiyatı hepsiburada.com da 128 lira ve de usb'den kullanmaktan daha sağlıklı olacaktır harici bir media player.

Neyse uzun lafın kısası Samy 3d 127 ekran plazma 1919'a satıldı Pany 42 2100'ün altına düşmüyor. Sıkıntı özelliklerine rağmen fiyatın yüksekliği. Artı olarak forumda yorumlarına güvenilir arkadaşların söylediklerine göre de PDP'ler led-lcd panellere göre daha ucuz maliyetli paneller. Buna rağmen LED 3d bir panel 2000 liralara alınabilirken daha ucuz maliyetli ve 3d'siz düz pdp 2500'e satılıyorsa burada ikisinin artı ve eksilerini mukayese etmek daha doğru olacaktır. Tamam clouding, renklerin homojen olması çok önemli artılar ama bu artılar eksileri görünmez kılmıyor. Eksilere bakıyorum, istenen rakamlara bakıyorum 3d bir led'i 1800 liraya alıp led'e özgü sorunlarla yaşamak daha karlı bir alışveriş olarak görünüyor. Öte yandan dediğiniz fiyatlara gw20 veya g20 bence de alınır.

ben içerik bulamazsınız demedim yayın yapan kanal doğru düzgün yok dedim,kaldı ki hd yayınlar bile fullhd(1080p) değil hd(720p) genelde (maliyetler sebebiyle). uydu konusunda pek bilgim yok ama okuduklarım sayesinde gerçek linux tabanlı olan receiverler tavsiye ediliyor,bunlarda alınacak serverlarla 1000tl.yi geçiyor gördüğüm kadarıyla,bu benim bütçeme çok çok ters.basit markalı bir receiver ile dahili hd alıcısını aynı seviyede düşünüyorum,bu yüzden dahili alıcı cazip geldi bana.
    vivid renk olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım???
    sizin verdiğiniz fiyat sadece media player.bir de buna 2tb kaliteli bir sata hdd ekleyin 200tl daha artar en az. 128+200=328
    gece karanlıkta film izliyorsanız clouding varsa keyfiniz kaçacaktır .ben crt den memnun olduğum için buna yöneldim.eğer kaliteli 40 yada 42" bir 3d led varsa 1800tl.ye söyleyin onu da düşünebilirm.lg lw serisi düşünmüyor da değilim ama clouding,oyunlardaki gecikme ve fiyat konusu beni engelliyor maalesef
    bana 2500 tl.lik düz pdp leri belirttiniz ki ben de zaten onları savunmuyorum bence de yüksek tr'de hep böyle kazık herşey vergilerden ve firma politikalarından dolayı.aslında aynı dili konuşuyoruz arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rating -- 27 Haziran 2011; 23:00:34 >

• Artık lcd'ler bile yavaş yavaş yerini led'lere bırakmaya başladı. Bu saatten sonra plazma ne kadar alınır? Led'ler tepkime sürelerini biraz daha düşürebilirlerse bence plazmalar tarihe karışır.Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknik657

Artık lcd'ler bile yavaş yavaş yerini led'lere bırakmaya başladı. Bu saatten sonra plazma ne kadar alınır? Led'ler tepkime sürelerini biraz daha düşürebilirlerse bence plazmalar tarihe karışır.Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

led tv dediğiniz aslında led lcd tv'dir.Lcd tv'ler tek farkı aydınlatma biçimidir, kısacası yeni bir teknoloji değildir.Bu arada kaliteli bir plazma tv (pioneer 8. ve 9. kuro serisi, panasonic vt serisi) bence tüm led lcd ve lcd tv lerden başarılı görüntü kalitesi sunmaktadır.
  • Birkaç gündür yoktum, hararet yükselmiş.

Öncelikle ben aldığım GW20'den memnunum. Servis geldi kurdu ve Cumartesiden beridir kaç tane film izlediğimi hatırlamıyorum. MKV olayı da öyle çok takılıp kalınacak bir olay değil. MKV destekli bir oynatıcı alınır, olur biter.

Bence şu ara 3D TV almaya da gerek yok. Bir arkadaş 3D Adult içerikler bile olduğundan bahsetmiş. Zaten teknolojiyi en yakından takip eden sektör porno sektörüdür. HD yayına da ilk onlar başladı, 3D yayına da. İlk yayınlanan 3D filmler porno filmleridir. Ayrıca doğrusunu düşünmek gerekirse, şu anda kimse gidip de SKY Sports seyredecek değil. Diğer bir arkadaşın dediği gibi zaten ülkemizde 1080p yayın bile yok. Ben de bu kriterleri göz önünde bulundurarak GW20 aldım. Normalde benim aklımda LG 42LW650S vardı. Başka bir şeyi gözüm görmüyordu (GT30 hariç). 3D olayı birkaç yıl sonrasında yaygınlaşacak bence. O parayı Türkiye'de bir tek Digiturk yatırır. O da ilk ve tek defa Galatasaray-Fenerbahçe maçını verdi. Bir de HDen'de yayınlanan NBA finalleri vardı. Şimdi NTVSPOR HD de Digiturk'te. Dediğim gibi birkaç yılı bulur. Tabi birkaç yıla kadar gözlüksüz 3D TV'ler çıkabilir. Toshiba yapmıştı galiba. LG'nin Optimus 3D, HTC'nin EVO 3D telefonları çıktı. Onlar da 3D diyorlar ve gözlük ihtiyacı yok. Çekimi de 3D yapıyor aletler. Bu konuda aceleci olmayalım. Ben de birkaç yıl sonrasını düşündüm. Sonuçta şu durumda bile 2500 civarına 3D TV alınabiliyor. Birkaç yıl sonra bu TV'ler de şimdinin takoz LCD TV'leri gibi olur bence...

• quote:

ben içerik bulamazsınız demedim yayın yapan kanal doğru düzgün yok dedim,kaldı ki hd yayınlar bile fullhd(1080p) değil hd(720p) genelde (maliyetler sebebiyle). uydu konusunda pek bilgim yok ama okuduklarım sayesinde gerçek linux tabanlı olan receiverler tavsiye ediliyor,bunlarda alınacak serverlarla 1000tl.yi geçiyor gördüğüm kadarıyla,bu benim bütçeme çok çok ters.basit markalı bir receiver ile dahili hd alıcısını aynı seviyede düşünüyorum,bu yüzden dahili alıcı cazip geldi bana.
    vivid renk olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım???
    sizin verdiğiniz fiyat sadece media player.bir de buna 2tb kaliteli bir sata hdd ekleyin 200tl daha artar en az. 128+200=328
    gece karanlıkta film izliyorsanız clouding varsa keyfiniz kaçacaktır .ben crt den memnun olduğum için buna yöneldim.eğer kaliteli 40 yada 42" bir 3d led varsa 1800tl.ye söyleyin onu da düşünebilirm.lg lw serisi düşünmüyor da değilim ama clouding,oyunlardaki gecikme ve fiyat konusu beni engelliyor maalesef
    bana 2500 tl.lik düz pdp leri belirttiniz ki ben de zaten onları savunmuyorum bence de yüksek tr'de hep böyle kazık herşey vergilerden ve firma politikalarından dolayı.aslında aynı dili konuşuyoruz arkadaşım

2000 lira seviyesine LG modelleri düştü. Neyse o konuyu geçelim. 1000 tl'yi geçen cihaz nerede gördünüz bilmiyorum ama 3d hd yayın izleyebileceğiniz receiverlar 250 tl'den başlar, linuxlar için bu rakam 290 tl'dir. Server ücreti de 6 aylık 100 lira bile değildir. Yani çanaklar hariç toplamı 400 liradır.

Bana sorarsanız da size en iyisini tavsiye ederim ama ben de vermem o parayı o en iyiye.. En iyisi derseniz 700 lira seviyesinde başlar ki fiyatlar iyi olarak artı özellik modül yuvasıdır d-smart yasal aboneliği için. Öte yandan o kadar fazla para vermeye de gerek yoktur d-smart için.

Gece karanlık konusunda çok haklısınız. Ancak 3d olayı için maalesef sadece led lg modeli verimli kullanılabilir olarak göze çarpıyor. 1800'ü de 3-5 ay arasında görür sanırım kampanyalarda. Aslında ikimizde aynı sorunu yaklaşıyoruz. Kaliteli görüntü için plazma düşünüp 3d için ise fpr 3d düşünüyoruz. Pany st33'leri de yeterince beklenirse 2000 altını görecektir ama görse bile active 3d olayı tavsiye edilen bir şey değil.

Uydu konusuna dönecek olursak artık basit cihazlar bile paylaşım yapabiliyor. Öte yandan paylaşım yapmayan bir receiver bile biss key ile şifreye giren kanalları çözer tv receiverı ise çözemez. Kesinlikle aynı ayarda değildir. Ben de dahili uydu alıcıyı artı olarak düşünüyorum ama d-smart modüllü üyelik ile ayrı kablo çektirip kullanmak için uygun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.