Şimdi Ara

Panasonic tx-p42gw20e (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3D olayı güzel de ,evin içinde gözlük takıp izleme işi biraz ters geliyor bana...
    Ama 3D içeriğe ulaşmak gittikçe kolaylaşıyor.Örneğin,Panasonic'in bir model Bluray playeri 2 boyutlu DVD filmleri 3D'e çeviriyormuş..Kalite nedir,bilmiyorum tabii.
    Öte yandan Youtube'da gözlük gerektirmeyen 3D Tv'ler hakkında videolar izlemiştim,elektronik fuarlarında sergilemişler bile..Açıkcası,3 yıl kadar sonra ,gözlüksüz izlenecek Tv'ler normal fiyatlara inene kadar Gw20'mi kullanırım.
  • en sonunda tv arayışımı sonlandırdım,gw olmasada 42G20E aldım 17günlük teşhir ürünü olarak teknosa indiriminden son ürünü 1200/9 takside. gw ile tek farkı dahili hd alıcısı ile işlemci farkı imiş.kullanılan panel ve giriş çıkışlar aynıymış.hayırlısı olsun bakalım inşallah sorunsuz kullanırım...
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  • Yahu arkadaşlar ben bir kaç tane dükkan gezdim doğru düzgün plazmaya rastlamadım hele bu bahsettiğiniz 42G20E , GW20 gibi modeller türkiyede satış yapan web sitelerinde dahi zor bulunuyor.Bakıyorum mağazalara lcd bile azalmaya, led lcd artmaya başlıyor. Yani bu saatten sonra plazma ne kadar alınır? Ayny şekil 3d tv'ler içinde bütçesinin hesabını yapan insanlar için beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tepki süresinin lcd'ye göre düşüklüğü ve frekansının fazla olması bana plazmayı düşündürtüyor ama demin bahsettiklerimde çeldiriyor. Kısaca bu plazma uyduda, hd yayın değil daha mı iyidir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.