Şimdi Ara

Panasonic tx-p42gw20e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu plazmayı almayı düşünüyorum fiyatı 1890. Verdiğim paraya değer mi? Tavsiye edebileceğiniz alternatifi var mı?

• ben aldım 20 gündür kullanıyorum. forumda plazma paneller ile alakalı başlıkları okumanı tavsiye ederim... ben gayet memnunum.
  •  Panasonic tx-p42gw20e

iyi seçim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenesisHellsing

Arkadaşlar bu plazmayı almayı düşünüyorum fiyatı 1890. Verdiğim paraya değer mi? Tavsiye edebileceğiniz alternatifi var mı?

bende 46 sı var 8 aydır kullanıyorum gayet memnunum 42 g 20 media markt ta 1.800 tl idi fiyatı dahili uydu alıcısı olduğunu düşüünürsek uygun plazmayı tavsiye ederim keyifle kullanırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 18 Mart 2011; 20:39:28 >
  • Teşekkürler arkadaşlar bundan alacağım sanırım p42gt20e modelini vatan bilgisayarda 2060 tl ye veriyorlardı onu kaçırdım üzüldüm valla :)
  • bunların duz versıyonu bıle daha bıkac gun oncesıne kadar 2000tl ıdı...bunda dahılı alıcı var ve fıyatıda gayet ıyı...50ınch hastalıgım olmasa bende alabılırdım
  • divx, mkv gibi medya oynatabiliyor mu? 1 tb veya üzeri hdd desteği var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: percem

divx, mkv gibi medya oynatabiliyor mu? 1 tb veya üzeri hdd desteği var mı?

Divx oynatıyor mkv oynatmıyor, yalnız hdd veya usb nin FAT veya exFAT olması gerekiyor. ExFAT ile büyük boyutlarda dosya desteği sağlayabilirsiniz.
  • Yarın m.markt ta 1799 /12 alsakmı? aklıma takılan 2 şey var
    1- dvb s2 Merkezi sisteme uyumlumu
    2- 1.5 tb hatdiskden veya 500gb hardiskten film seyredileb,liyormu
  • Medya desteği için düşünüyorsanız, Türkçe karakterlerde sorun var. Mkv oynatmıyor.
  • Merhaba,

Ben Vatanbilgisayar'dan aldım Salı günü, Perşembe günü teslim aldım (Erzincan-İliç'te oturduğum için rekor sayılabilecek bir hız)

PANASONIC FULL HD 106cm PLAZMA TV, 1920x1080, 600 Hz, 5 mil:1, 4xHDMI, USB, TX-P42GW20E 1
    WorldCard ile 6 Taksit %8 İndirim 1.798,84 TL

Ürün şimdilik çok iyi. Biraz araştırıyorum da sanırım mkv desteği yok. LOR (Yüzüklerin Efendisi) serisini izlemek istiyorum usbHDD'den ancak, bendeki filmler mkv. Ban bir yöntem söyleyebilir misiniz?

Bir de kafama takıldı: Ürünün arkasında TX-P42GW20 yazıyor yani E harfi eksik. Bir fark mıdır?

Bir de kanalları nasıl sıralayacağız?

selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarcodinia -- 25 Mart 2011; 15:41:16 >
  • mkv oynatmaz; ama mkv oynatan envai televizyondan daha güzel mkv GÖSTERİR !

asıl görevide oynatmak değil göstermek zaten.

ben bir wd aldım gayet memnunum, sizede tavsiye ederim. 200-250 tl civarı

bendeki bunun eski versiyonu p42g15e var. ondada dahili hd uydu alıcısı mevcut

misafirlikte konu komşuda lcd leri ve gösterdikleri görüntüyü gördükçe televizyonumu öpüp koklayasım geliyor.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirdal

Yarın m.markt ta 1799 /12 alsakmı? aklıma takılan 2 şey var
    1- dvb s2 Merkezi sisteme uyumlumu
    2- 1.5 tb hatdiskden veya 500gb hardiskten film seyredileb,liyormu

bende p42g15e var onda da dahili dh uydu alıcısı var.

sitede merkezi sistem mevcut, duvardan çıkan uydu kablosunu tv ye takar takmaz çalıştı hiç bir ayar vb yapmadım. normal tarama menüsünden arana yaptım 3 uydudan bütün kanalları buldu ( sitede 3 uydu var merkezide)

gayet güzel çalışıyor.

sadece setupta ülkeyi germany seçmem gerekiyordu.

belki g20 de bu da gerekmiyordur.

hayırlı günler
  • merhaba, 42gw20 model numaralı bu cihaz şu anda media markt ümraniye meydan şubesinde 1699 TL'ye satılıyor. aynı mağazada uydu alıcısı olmayan g20 modeli ise her nedense 1799 TL. ben aldığımda 8 adet kaldı. world karta 10 taksit, diğerlerine 4-6 taksit yapıyorlar. vade farklı daha fazla taksitli almak her zaman mümkün. çek üretimi bu televizyonu kaçırmayın.

edit: alman üretimi değilmiş, çek miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generalduncan -- 6 Nisan 2011; 14:03:51 >
  • Ben bizim TV lerin çek cumhuriyetindeki fabrikada yapıldığını biliyorum, Almanya'da üretildiğini nerden çıkarttınız biryerindemi yazıyor.
  • Evet ya, kontrol ettim, Çek Cumhuriyetiymiş. Almanya'dan ithal olduğu için üzerindeki yazıları öyle sanmışım. Teşekkürler uyarı için.
  • merhaba,
    şifreli yayınlar için key girilebiliyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen gün vagtan bilgisayardan TX-P42GW20E model televizyonu aldım alırken televizyonda wireless internet özelliği olduğunu söylediler ama bugün çok uğraştım bu özelliği bulamadım. Daha sonra faturama ve ürün kutusuna baktım faturada TX-P42GW20E modeli yazıyor
    kutuda ise TX-P42GW20 (E harfi eksik) acaba bu iki model numarasıda aynı TV yemi ait bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim internette çok aradım ama bulamadım
  • Sayın mamiee,

Ben, 20E ve 20 modelinin aynı olmadığını biliyorum, (E li serilerin işlemcilerinin daha iyi oldugunu okumustum) bu konuda biraz daha araştırma yapsanız belki daha iyi olur. Eğer bir hile söz konusu ise hemen hakkınızı aayabilirsiniz. Bu işler hiç hoşuma gitmez, insanın içine bir kuşku kalır...

Ben aylardır bakarım foruma ama ilk yazım bugune kısmetmiş. 42-46-50 serilerinin içinde G-GW-V serileri haricindeki gruplara bakmıyorum. Bütçemin dar olması beni 46, hatta 42 ye itiyor. Çok yazı okudum, çok araştırma yaptım, bu nedenle sony 72 ekran CRT den (ki tv'im gerçekten Crt lerin arasında 1 numaradır) plazmaya (LCD ve LED demiyorum hiç farkındaysanız) geçiş kararını aylar önce arkadasımın 42g15 tv sini görünce almıştım. İnanın ben hiçbir LCD VE LED Tv de bu görüntü kadar güzel bir görüntü görmedim. TRT-HD muhteşemdi. Adamların yüzleri gerçek tonunda, kontrast süperdi. Ben de kalite takıntısı (görüntüde) olan biriyim, mükemmeli araya araya bi hal oldum. Ancak bir f/p dengesi kurdugumda galiba şu an 42 den yukarı çıkmama imkan yok. Bu işin kompedanı arkadaşlara sormak isterim: 1080p WD media playerda 720 ve 1080p lik mkv izlerken bu tv de, 42-46 ve 50 inçler arasında görüntüde bozulma fark edilir boyutta olur mu? İzleme mesafem maksimum 2 m. 42-50 arasında diyagonal olarak 21 küsür cm var. Az değil tabi...Galiba en iyisi, bu işe başlangıç için 42 ile başlayıp bu panellere hem bir geçiş yapmak ve tanışmak, hem de zaman içinde teknolojinin de ilerlemesi ile daha uygun fiyata daha büyük ve kaliteli Tv almayı beklemek mantıklı olacak.

Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feveran99 -- 14 Nisan 2011; 10:24:01 >

• sayın feveran99

20e dediği EUROPE anlamına geliyor. mesela ingilterede satılan aynı modelin kodu 20b (BRITAIN herhalde). Çinde satılanlar ise c ile bitiyor. Ürünler tamamen aynı. Anca bölgesel yayına özgü ayarlar farkediyordur. İşlemcisi falan farklı değil. Panasonic destek hattı da bunu doğruluyor.

2 m mesafeden 42 inç bile size gayet güzel gelecektir. Özellikle de 72 ekrandan geçiş yaptıysanız. Biz 2,5-3 metreden izliyoruz gayet memnunuz. önceki TVmiz 63 ekran Sony idi. Bazen bunun bile baya büyük olduğunu hissedip oha diyoruz. 46-50 inç alırsanız biraz daha uzaktan seyretmeniz daha iyi olacaktır. Yeriniz varsa düşünün derim. Bir de, bu cihazların tadını çıkarmak için HDMI'dan Media Player ya da laptop bağlayıp HD filmler izlemek ya da HD yayınlara abone olmak şart. Standart yayınlara bakarsanız iğrenç bile gelebilir. İnsanlar sağa-sola genişletilmiş görüntüyü bile yıllarca seyredip iyi bulabiliyorlar. Ben bulmuyorum.

sayın mamiee

Wireless desteği var ama orijinal adaptörünü (DY-WL10) ya da NETGEAR WNDA3100v2 model USB bağdaştırıcı alıp takarsan bağlanabilirsin.

sayın percem

Şifreli yayın için key girilemiyor. Bunun için ayrı dekoder lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generalduncan -- 19 Nisan 2011; 16:34:32 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.