Şimdi Ara

Panasonic tx-p42gw20e (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 saat uyarısı 2005 senesinden beri forumlarda var.
    Yine başka bir saat açıklayayım . İzmir'deki teknik servis bu sürenin 2010 model Panasonic'ler için 40 saat olduğunu söyledi.
    Zaten ekran koruma modu açık olduğunda sanırım gözle farkedilmeyecek şekilde ekran arada yer değiştiriyor ve logo aynı yere isabet etmiyor.
    Bende bu özellik 3 yıl önce 1.200 TLya aldığım 42" LG plazmada bile var. Artık uzun süredir dinamik modda kullanıyorum. Yanıktan eser yok.

Ancak forumda takip ettiğim kadarıyla Panasonic plazma kullanan bir iki arkadaş logo yanığı sorunuyla karşılaşmış. Sanırım koruma modunu açmayı unuttular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancak2007 -- 3 Haziran 2011; 14:40:19 >
  • kullanım süresine nerden bakacaz..bilen arkadaşlar yardımmcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsancak2007

200 saat uyarısı 2005 senesinden beri forumlarda var.
    Yine başka bir saat açıklayayım . İzmir'deki teknik servis bu sürenin 2010 model Panasonic'ler için 40 saat olduğunu söyledi.
    Zaten ekran koruma modu açık olduğunda sanırım gözle farkedilmeyecek şekilde ekran arada yer değiştiriyor ve logo aynı yere isabet etmiyor.
    Bende bu özellik 3 yıl önce 1.200 TLya aldığım 42" LG plazmada bile var. Artık uzun süredir dinamik modda kullanıyorum. Yanıktan eser yok.

Ancak forumda takip ettiğim kadarıyla Panasonic plazma kullanan bir iki arkadaş logo yanığı sorunuyla karşılaşmış. Sanırım koruma modunu açmayı unuttular.

LG'de sorun olmaması sanırım Samy 51'' alma konusunda cesaretlendirici diye düşünüyorum. İlk kampanyadan alıp 2000 altı 1999 dahil bir rakama 2 aylık eziyetten kurtulmak doğru karar olacak sanırım.

2010 pany için 40 saat güzel bir ayrıntıymış. Acaba samsungda bu durum nedir?

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42gw20-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,15964.html

arkadaşlar istanbul bilişimde bu televizyon 42gw20 (Sonunda "E" yok) olarak satılıyor. Aralarındaki ne fark var acaba? Alsak birşey olur mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42gw20-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,15964.html

arkadaşlar istanbul bilişimde bu televizyon 42gw20 (Sonunda "E" yok) olarak satılıyor. Aralarındaki ne fark var acaba? Alsak birşey olur mu :D

Ben sordum:stokta yok......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 18 Haziran 2011; 16:37:47 >

• aynen stokta yokmuş bende sordum :S

peki farki bilen varmı "E" yeni simgeliyor :D merak...
  • E harfi Avrupa'da satıldığını belirtiyor. Örneğin B olanlarlar da Britain, yani Britanya Adası'ndaki ülkelerde satıldığını gösteriyor.

Bu arada çok uzun araştırmalar sonucunda ben de bu televizyonu aldım bugün. MediaMarkt'ın Pendik mağazasında 1399 TL'ye satılıyordu, hemen aldım. Yoksa GW30 alacaktım. O da 2000 TL'ye düşmüştü. GW30'da mkv vs her şey gösteriyor. Bizzat kendim USB sürücümü takıp denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scipiotheafricanus

E harfi Avrupa'da satıldığını belirtiyor. Örneğin B olanlarlar da Britain, yani Britanya Adası'ndaki ülkelerde satıldığını gösteriyor.

Bu arada çok uzun araştırmalar sonucunda ben de bu televizyonu aldım bugün. MediaMarkt'ın Pendik mağazasında 1399 TL'ye satılıyordu, hemen aldım. Yoksa GW30 alacaktım. O da 2000 TL'ye düşmüştü. GW30'da mkv vs her şey gösteriyor. Bizzat kendim USB sürücümü takıp denedim.

hocam GW20'yi mi aldın 1399'a ?Taksit var mı?
    mkv gösterip göstermediğini dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbuz

quote:

E harfi Avrupa'da satıldığını belirtiyor. Örneğin B olanlarlar da Britain, yani Britanya Adası'ndaki ülkelerde satıldığını gösteriyor.

büyük elektronik marketlerin hepsinde kampanya vardır pesin fiyatına taksitle ama 5 taksit ama 12 taksit

g20 ve gw20 dıvx oynatır mkv oynatmaz yeni 2011 model g30 ve gw30 larda bu özellik var

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

quote:

büyük elektronik marketlerin hepsinde kampanya vardır pesin fiyatına taksitle ama 5 taksit ama 12 taksit

g20 ve gw20 dıvx oynatır mkv oynatmaz yeni 2011 model g30 ve gw30 larda bu özellik var

Kampanyalı fiyatlar çok da,en ucuz babalr günü kampanyasıyla Bimeks'teydi 1600 Tl... 1399 fiyatını hiç duymadım Gw20'de..

• gw20 de mkv yok ama bu panasonic in yayınlayacağı bir firmware ile hallolur.fakat adamlar gw30 yayınlamışlar bu yüzden onu almanı isterler.gw30 u da inceledim:mkv oynatıyor, türkçe altyazı desteÄŸi var.bir de wifi ready yazıyor ama bana açıkçası 2100 tl lik fiyatı, gw20 nin 1400 tl lik fiyatının yanında fazla geldi.

istanbul pendikteki mediamarktta vardı.fiyatını ben de 1499 gördüm ama sonra 1399 tl yi görünce hemen aldım.
  • quote:

gw20 de mkv yok ama bu panasonic in yayınlayacağı bir firmware ile hallolur.fakat adamlar gw30 yayınlamışlar bu yüzden onu almanı isterler.gw30 u da inceledim:mkv oynatıyor, türkçe altyazı desteği var.bir de wifi ready yazıyor ama bana açıkçası 2100 tl lik fiyatı, gw20 nin 1400 tl lik fiyatının yanında fazla geldi.

istanbul pendikteki mediamarktta vardı.fiyatını ben de 1499 gördüm ama sonra 1399 tl yi görünce hemen aldım.

Hocam teşekkür ederim.Doğrusu 1399 Tl. fiyata inanamamıştım.Bugün mediamarkt'a tlf msj filan ulaştım.Aynı fiyata verebileceklerini söylediler.Hemen EFT yaptım.25 Tl. kargo ücretiyle gönderecekler...
    Böylece ben de 42Gw20 plazmacılar grubuna katılmış oldum... :)
    Fiyat çok iyi,umarım görüntü vs. özelliklerini de beğenirim.

• ben henuz deneyemedim monte ettiremedim.eve gittigimde teknik servis gelecek o da cumartesiyi bulur.forumlarda bircok konu var bu tv ile ilgili.mkv olayi da cok muhim degil.oynaticilar satiliyor tek dikkat edilmesi gereken hdmi cikisinin olmasi ve dts istiyorsan dts destegi.goruntu de 1400 tl lik bir tv icin gayet iyi ama...

benim aklim fikrim ve gonlum gt30'da kaldi:)
  • Sipariş verirken ürünün teşhir ürünü olup olmadığını sormayı unuttum.Gerçi aksini belirtmediğine göre kapalı kutu olması lazım,değil mi?
    Siz mağazadan aldığınıza göre daha iyi inceleme fırsatınız olmuştur.
  • quote:

Sipariş verirken ürünün teşhir ürünü olup olmadığını sormayı unuttum.Gerçi aksini belirtmediğine göre kapalı kutu olması lazım,değil mi?

albani ustanın söylediği gibi tr de bu isler hic belli olmaz

telefon ac sor bence gerci tv gelince servis menusunden saglamasını yaparsın eger teshir cıkarsa servise kullanılmıs urun diye iade islemi yaptırabilirisin sanırım o yüzden ilk kurulumu servise yaptır mutlaka

kargoyu teslim alırken iyice incele kutuyu acıldıgına dair bi süphen olursa gönder geri

• gecen hafta kipa dan 32 c3 alayım dedim 740 12 taksit özellikle söyledim acılmadık kutu varmı diye var tabiki efendim teshir ürünü satmayız biz dediler

3 tane tv getirdiler ve hepside tekrar dan paketlenmis kutular .. neden paketlenmis tekrar diye sordugumda tabiki cevap yok alınca zaten garanti belgesini onaylamak icin acacaklarmıs

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 22 Haziran 2011; 14:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Sipariş verirken ürünün teşhir ürünü olup olmadığını sormayı unuttum.Gerçi aksini belirtmediğine göre kapalı kutu olması lazım,değil mi?

albani ustanın söylediği gibi tr de bu isler hic belli olmaz

telefon ac sor bence gerci tv gelince servis menusunden saglamasını yaparsın eger teshir cıkarsa servise kullanılmıs urun diye iade islemi yaptırabilirisin sanırım o yüzden ilk kurulumu servise yaptır mutlaka

kargoyu teslim alırken iyice incele kutuyu acıldıgına dair bi süphen olursa gönder geri

Uyarıların için sağol...Telefon açmadan dururmuyum :)Teşhir ürünü değil,kapalı kutuda ve TR Panasonic garantili olduğunu söylediler.Gelince kurulumu servise yaptırıp çalışma saatini de kontrol ettireceğim.Kullanılmış çıkarsa servis raporuyla iade ederim.
    Plazma geliyo ya,şimdi de sehpa ve Ps3 ihtiyacı doğdu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 22 Haziran 2011; 15:41:45 >

• o zaman hayırlı olsun panelin sende tv konusunda alınabilecek en iyi tv lerden birini aldın

darısı bizim basımıza
  • ben televizyonu aldığımda kutular zaten reyondaydı. Kendim gördüm ve hatta karpuz seçer gibi kutuyu da kendim seçtim. Sonra kutuyu aşağı indirdiler ve aşağıdan arabayla gidip aldım. Kutu kapalıydı, 160TL daha verip +3 yıl da garanti yaptırdım. Bu kadar. Elbette teşhir ürünü almak hele ki plazmada çok anlamsız. İz kalma sıkıntısı, televizyonun ekranına insanların "dokunayım bakalım ne oluyormuş" derken vurması nedeniyle oluşabilecek ufak hasarlar, vs vs vs... Kesinlikle televizyon teşhirden alınmamalı bence. Almak niyetinde olanların aklında bulunsun.
  • quote:

ben televizyonu aldığımda kutular zaten reyondaydı. Kendim gördüm ve hatta karpuz seçer gibi kutuyu da kendim seçtim. Sonra kutuyu aşağı indirdiler ve aşağıdan arabayla gidip aldım. Kutu kapalıydı, 160TL daha verip +3 yıl da garanti yaptırdım. Bu kadar. Elbette teşhir ürünü almak hele ki plazmada çok anlamsız. İz kalma sıkıntısı, televizyonun ekranına insanların "dokunayım bakalım ne oluyormuş" derken vurması nedeniyle oluşabilecek ufak hasarlar, vs vs vs... Kesinlikle televizyon teşhirden alınmamalı bence. Almak niyetinde olanların aklında bulunsun.

Benim gW20 geldi,dün akşam kurdurdum...Forumdan öğrendiğim yöntemle çalışma saatine baktım,teşhir ürünü değil...Gerçekten çok harika bir Tv.İyi ki 1400'lük fiyatı yazmışsınız,sayenizde böyle muhteşem bir tv'yi bedava gibi bir fiyata almış oldum.. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.