Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GW30 1599 TL. World 8 taksit (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Panasonic TV ler 1 Ekim 2011 den itibaren 5 yıl garantili oldu.
    Ben 30 Eylül de almıştım. 5 yıl garantiyi kaçırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behicefe -- 9 Ekim 2011; 15:01:30 >
  • Evelsigün carousel darty de ürünü almaya gittim,bağlantılardamı problem vardı bilmiyorum ama oradaki televizyonlar içinde en berbat görüntüye sahip televizyondu diyebilirim,bende almaktan vaz geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

Evelsigün carousel darty de ürünü almaya gittim,bağlantılardamı problem vardı bilmiyorum ama oradaki televizyonlar içinde en berbat görüntüye sahip televizyondu diyebilirim,bende almaktan vaz geçtim.

Mağzadaki görüntüye göre tv almayı düşünmeniz hata,evimde yeni alınmış 2 ürün var 1 lcd ve 1 plazma,ve mağazadaki asla abartmıyorum en kötü gösteren tvler benim beğendiğim serilerdi !

Sebebi basit,mağazadaki elemanlar genelde bilmediklerinden kafalarına göre yada müşteri merak edip soruyor,onlarda baştan savma ayarlarla tvleri bırakıyorlar,bu sebeble mağazadan ürün alırken,görüntüye önem vermeyin !

chakra,Logo izi kalma sorunu bitti dersem pekte abartmam,nerdeyse bütün serilerde,pixsel orbiter özelliği var +Logo kalsa dahi panelin kendini yıkama çözelleikleri mevcut yani,bunu fazla kafaya takmayın !

Fakat Lcd yada Led kullanan briryseniz,diyebileceğim fazla birşey yok,Plazma görüntüsüne bir süre alışmanız gerekir,sebebi ise PLazmadaki doğal tonlar daha baskındır yada Led-Lcdlerdeki gibi paralk ve keskin renkler yoktur,kötü manada değil elbetteki bana göre plazmalardaki renkler ve ışık ayarları daha doğal !

Elbetteki tercih meselesi,örnek verirsem her hnagi bir sahnede kırmızı tonlar var ise Lcd veya Led bu tonları tam olarak yansıtamaz,Plazmada ise nerdeyse tüm tonları ve gölgeleri net görürsünüz,elbetteki plazmadaki ışık ayarlarını iyi yapmalısınız,tekrar ediyorum bu yazdıklarım daha önceden lcd ve led kullananlar için,plazmaya geçeceklerse düşünmeleri gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

U serisi S serisine göre biraz daha iyi,Panasonic biraz enteresanlaştı sözüm ona S serileri daha üst paneller ama özelliklere bakınca U serilerinde resim kalitesi çok daha iyi !

V serisi demişsin bu seriyi onla kıyas yapma,arada fark çok ama çok fazla,U serisi kısıtlı paneldir,donanım ile işin varsa bu tv sadece tv izlemek için !

TX-P42GW30 - TX-P42S30 bu iki ürünün en önemli farkları ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

Evelsigün carousel darty de ürünü almaya gittim,bağlantılardamı problem vardı bilmiyorum ama oradaki televizyonlar içinde en berbat görüntüye sahip televizyondu diyebilirim,bende almaktan vaz geçtim.

Bende aynı şeyi söyleyebilirim. Uzun süre Panasonic 42S30E araştırdım. Karar verdim. Mağazaya gittim görüntü berbattı. Yine de aldım. Evde ayarlarını kendime göre yaptım mağazadaki görüntüye 5 bastı.
    Bence araştırmasını tam yapın hangi ürün kafanıza yatarsa onu alın.
  • Ben de eşimle birlikte mağazaya gittiğimde panasonic tx-p42st33e un parlaklık değerini +10 a (-30, +30 aralığında) çıkarmalarını söyledim ve eşimin ledlere doğru kayan eğilimi bir anda değişti. (Kontrast ayarlarıyla oynanmadı bile).
    LED'lerin aşırı parlak ekranları mağazada tüketiciyi cezbediyor başta ama evde bambaşka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_21

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

U serisi S serisine göre biraz daha iyi,Panasonic biraz enteresanlaştı sözüm ona S serileri daha üst paneller ama özelliklere bakınca U serilerinde resim kalitesi çok daha iyi !

V serisi demişsin bu seriyi onla kıyas yapma,arada fark çok ama çok fazla,U serisi kısıtlı paneldir,donanım ile işin varsa bu tv sadece tv izlemek için !

TX-P42GW30 - TX-P42S30 bu iki ürünün en önemli farkları ne?

Fazla bir farak yok aralarında ama sitelerden tam detayları öğrnebilirsiniz elbetteki fiyat farkı ve S30 ların kısıtlı bağlantı olanağı,GW30 larda internet bağlantısı,FAT16-FAT32-NTFS dosyalarını kolay tanımlaması,mkw dosyalarında sorunsuz,usn üzerinden kayıt özelliği var !

S30larda fark ise düzensiz kontrast değeri fakat görüntü olarak fark yok,her iki tvde SD yayınlarda HD yayınlarda çok iyi,GW30 bazı ürünlerde ses problemleri var,sanıyorum Panasonic bir güncelleme yayınladı,merak edenler indirip ürünü firmware edebilirler !

Aslında bu ay sonu Panasonic üst modellerinide piyasalarda görürüz,ama dediğim gibi aralarında pek fark yok,elbetteki kısıtlı donanımları düşünürsek fark çok ama Televizyon izleme açaçlı alacklar için Panasonic bu serileri bilerek çıkarıyor yani ama her kesime ürün satabilmek !

S30larda dediğim gibi kontrast düzensizliği ve film oynatmınlarında ufak kırılmalar görülebiliyor,fiyata göre fazla kafaya takmayacaksanız oldukça iyi sayılır !

GW30 ise abisi GT30 3D özellikleriyle nerdeyse aynı elbetteki 3 D haric !

Plazma almaya niyetliysen ve amacın sadece tv izlemekse çok ucuza C3 serileri var 50 inc ev kullanıcısı için oldukça iyi bir panel,özellikle HD yayınla beni şaşırttı inanılmaz tutarlı resim görüntüsü veriyor en ufak kırılma yada pixsel düzensizliği görmedim,ve en iyi tarafı panelin derinlik detaylaı çok ama çok iyi,siyahlar biraz tutarsız elbetteki üst serilerle bu kadarda fark normal demek lazım !

• gw30 için yeni nesil plasma deniliyor, bu TX-P42S30 modeli için de aynı şey geçerli mi ?
  • Burada ayrıntılı bilgileri görülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

gw30 için yeni nesil plasma deniliyor, bu TX-P42S30 modeli için de aynı şey geçerli mi ?

Evet geçerli iyileştirilmiş paneller,G14 neo plasma,yukarda yazdım,plazma alacaklar tercihlerini gözden geçirsinler,Lcd ve Led kullananlar iyi düşünmek zorundalar,plasmaya alışmanız zor olabailir,ilk kullanıcılar için lafım yok,paneller hoşlarına gidebilir !

Unutmayın G30-V serilerinde yansıma olayı daha iyidir,fakat C-S-U serilerinde ışık gelen tarafa koyacaksanız,almayın,yansıma oldukça fazla ve rahatsız edici düzeydedir,LG-SAMSUNG SERİLERİ içinde geçerlidir !

Ucuz S-U-L-C serileri lcd ve ledler var,yansıma yada ben daha canlı görüntü istiyorum diyenler varsa,lcd yada led baksın,canlı görüntüden kastım,lcd led ürünlerde her kanalda nerdeyse alacağınız görüntü aynıdır,plasmalarda ise kanalın görüntüsü kötüyse buna biraz daha fazla hissedersiniz !

Plasma aslında biraz daha profosyonel kullanım istiyor dememiz lazım,yani ayarlamaları ve nerdeyse her firmanın ürünlerinde ufakta olsa donanım sorunları malesefki mevcut,bu sebeble firmaların firmware güncelleştirmelerini takip etmelisiniz,S serisi plasmalar için firmware bugünlerde yayınlacak !

Sadece şunu net diyebilirim illaki ben çok kaliteli ürün istiyorum derseniz Panasonic G serisinin altına inmeyin !

• Tv için kararsız kalan arkadaşlara:

Forumun bu kısmını Tv değiştirme gerekince kullanamaya başladım iyikide bakmışım yoksa aklımın ucunda plazma falan yoktu..2 ay kadar inceleme araştırma yaptıktan sonra teknosanın turuncu indirirminden GW30 u güzel fiyata yakalayıp aldım..iyiki almışım

ilk önceleri LG plazmalara bakıyordum sonra neoplazma dana haberdar olduk G20 leri kovaladım ama sadece teşhirler vardı ve ben bu modeli alamadım S30 a meylettim tam alıyorum derken GW30 aldım..Şu anda hala almamış olsam ST33 leri kovalardım 1700 lere kadar geldi Tv

Ayrıca Beko,Ariston,Vestel vs marka ev ürünlerim varken ilk kez Panasonic tarafından aranıp memnunmuyum vs şeklide anket yapıldı buda Türkiyede satış sonrası olayları için iyi bir gelişme
  • Bu arada fiyat artmış. Vatandaki fiyat 1699TL
  • Teknosa turuncu indirimi bu hafta sonu olacakmış...gw30 ları bu sefer 1400 bile alırsınız kaçırmayın derim
  • Panasonic'te GW30 ve GW30E aynı şey mi? Vatan Bilgisayar'da kampanya var. TX-P42GW30E 1650 Tl.

Edit:Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle fly free -- 16 Ekim 2011; 12:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

Panasonic'te GW30 ve GE30E aynı şey mi? Vatan Bilgisayar'da kampanya var. TX-P42GW30E 1650 Tl.

GE30E diye model yok sanırım o E30E ve led tv yani plazma değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

Panasonic'te GW30 ve GE30E aynı şey mi? Vatan Bilgisayar'da kampanya var. TX-P42GW30E 1650 Tl.

GE30E diye model yok sanırım o E30E ve led tv yani plazma değil..

Yanlış yazmışım GW30E olacaktı :P
  • Dün vatana 50u30e ye bakmaya gitmiştim, teşhirde gw30 ile yan yanaydı ve aradaki fark çook belirgindi. U30'un ekranında sanki perde var gibi flu, gw30 ise çok net bir görüntüsü vardı. Aynı şekilde teknosada gördüğüm 50g20'de FLu, bir çok ayar denememe rağmen gw30'daki gibi istediğim netliği kazandıramadım. Plazma düşünüyorsanız en düşük gw30 düşünün derim, ayrıca st33'ün görüntüsüde güzeldi belirteyim. Samsung'un PS51d550 modelide U ve g20 serisinden daha iyi ama bir gw30 serisi kesinlikle değil.
  • Modelllerin sonundaki E eklentisi Europe demek yani avrupa kıtası modeli..G serisi plazmaların hepsi iyidir bana göre..U 30 ile Gw arasında bariz fark olması doğal hem ekran büyümüş U serisi 2.mil.kontrast oranı diğeri 5.mil.

50 inç V serisi ile kendimdeki 42 inç Gw kıyasladığımda bile çok fark göremedim ( V serisi bana vayy be dedirtmedi yani )ekran büyüdükçe görüntü işlemesi zorlaşıyordur tv lerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Modelllerin sonundaki E eklentisi Europe demek yani avrupa kıtası modeli..G serisi plazmaların hepsi iyidir bana göre..U 30 ile Gw arasında bariz fark olması doğal hem ekran büyümüş U serisi 2.mil.kontrast oranı diğeri 5.mil.

50 inç V serisi ile kendimdeki 42 inç Gw kıyasladığımda bile çok fark göremedim ( V serisi bana vayy be dedirtmedi yani )ekran büyüdükçe görüntü işlemesi zorlaşıyordur tv lerin

Evet v serisi ile gw serisi arasında ok büyük fark bende göremedim. Ama v serisinin kasası çok kaliteli o ayrı. U serisini ise tavsiye etmiyorum ben şahsen.
  • arkadaşlar sadece uydu yayını izleyeceğim gw30 st33 ve samsung 40c750 arasında farklar nedir neyi tercih etmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.