Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GW30 1599 TL. World 8 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

devamlı takip ettiğim ve fiyatından dolayı alamadığım bu tv.nin fiyatı bana sıcak geldi. gerçi ben yine alamayacağım ama, en azından bakan varsa faydalansın.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-Televizyon/PANASONIC/TX-P42GW30E-p-55599-c-10.htm

saygılarımla

• bende bu tv yi takip ediyorum 15 gün önce de bu fiyatta 12 taksit electro word ve media mark da alabiliyordum fiyat sıcak değil
  • Bu ürün için güzel fiyat bence, şu etapta daha ciddi rakamlar beklememek lazım. Her istediğiniz zaman bu fiyata bulamayabilirsiniz. Geçen sene böyle olsaydı, G20'ye o kadar para vermezdim.
  • EKRAN BOYUTU 42 (")
    ÇÖZÜNÜRLÜK TANIMI FULL HD
    KONTRAST ULTRA
    HDMI GİRİŞ ADEDİ 4
    PC BAĞLANTISI EVET
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1920 x 1080
    EKRAN FORMATI 16:9
    DIJITAL TARAMA 600 HZ
    TV - GENİŞLİK (CM) 117

darty inç ile cm arasında farklılık var:)

tv nin fiyatı normalde bu ama bunun daha uygun olmasını takip ediyorum alaçağım tv bu pusuya yattım bekliyorum.
  • Kullanıyorum ve çok memnunum.
  • viaypi, sıcak değil diyosun, sıcakken neden sen paylaşmadın???
  • Yaklaşık 1,5 ay önce teknosa turuncu indirimde 1519 tl ye aldım :) o zamanki fiyatları 1899-2100 civarı değişiyordu teknoloji marketlerde..Bir dahaki turuncuda kalırmı bilinmez beklemek istemeyenler için iyi sayılır darty fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknosa Ağustos Turuncu indiriminde 1.519 TL'ye vardi. Eylül Turuncu indiriminde fiyat yine 1.519 TL'ydi ama kalmamıştı. 1.599'a Darty'de bence iyi fiyat. Dolar'ın 1.84'e çıktığını da düşünmek lazım.
  • full hd plazma için güzel fiyat yanlız plazma biraz mat değilmi görüntüsü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

full hd plazma için güzel fiyat yanlız plazma biraz mat değilmi görüntüsü ?

Ben de donanımhaber'in inceleme sayfalarında çok saatler geçirdim,ustaların,kullanıcıların yorumlarını okudum...
    Elde ettiğim sonuç: Lcd ve led tv.lerde sanki özellikle boyanmış gibi...Ama plazmalarda doğadaki gerçek renk görünüyor...
    Yani plazmalar gerçek rengi veriyor,diğerleri ekstra parlak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan_seyfic

viaypi, sıcak değil diyosun, sıcakken neden sen paylaşmadın???

fiyat aynı kardeşim ondan sıcak değil dedim hani bu fiyata normal tv nin fiyatı
    bi kart kanpanyası olur puan misali bu fiyata sıcak olabilir fiyatı şu an normal.
  • bu plazmalardaki burn-in sorunu düzeltildi mi?
    yanlış hatırlamıyorsam aynı görüntü sürekli kalınca iz yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

bu plazmalardaki burn-in sorunu düzeltildi mi?
    yanlış hatırlamıyorsam aynı görüntü sürekli kalınca iz yapıyordu.

Neoplazma bunlar. Burn in sorunu yok. Gw20e aldım bu fiyata. Cok memnunum tavsiye ederim herkese.
  • kesinlikle süper fiyat, gw20 olanını 5 ay öne aynı fiyata vatan bilgisayarda %25 indirimde iken almıştım.

TV'de güzel. gw30 olan ayrıca usb'den mkv oynatabiliyor diye biliyorum
  • ntvspor da şimdi reklamı geçti bide 32 inç led tv 800 liraymış panasonic in.
  • Ben bugün satın aldım. Hemen herkes ilk bu tv ye bakıyordu. Gerçekten renkleri olağanüstü güzellikte gösteriyor. Dahili uydu alıcısı ve divx oynatma özelliği de var. İhtiyaçlarımı karşılayacak bir tv ye benziyor.
  • Pencere önünde plazma koymayı düşünenler iki defa düşünsünler. Çünkü halen piyasada parlamayan ekranlı plazma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

full hd plazma için güzel fiyat yanlız plazma biraz mat değilmi görüntüsü ?

Ben de donanımhaber'in inceleme sayfalarında çok saatler geçirdim,ustaların,kullanıcıların yorumlarını okudum...
    Elde ettiğim sonuç: Lcd ve led tv.lerde sanki özellikle boyanmış gibi...Ama plazmalarda doğadaki gerçek renk görünüyor...
    Yani plazmalar gerçek rengi veriyor,diğerleri ekstra parlak...

led'de haklı olabilirsiniz de lcd de en azından bizim sony 40ex500'de o sorun yok.kişiselde kendime göre ince ayar yaptım.renkleri "soğuk" diye ayarlayabiliyorsun.ben bu sony'ye hayran kaldım. :)

• giden oldumu darty. philips led lerde indirim var mıydı??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.