Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GW30 1599 TL. World 8 taksit (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemre16

tx-42u30e 1000 tl olsun alıyım artık kur tırmanıyoo düşsün artık yeter para biriktiriyom artık kenara üç-beş cami önleri (cumaları iyi para çıkıyoo) filan

şaka bi yana artık bi kampanya yakalasamda alsam şu tvyi arkadaşa bekleyemdi 1299 tl ye aldık ben 1000 tlye almak istiyorum inş alırım bütçem o kadar panasoniz duy sesimi

cemre 16:

U30 alma derim neredeyse aynı fiyat S30 çok daha iyi U30 da usb den medya desteği ve lan portu yok bu iki özellik için S30 almaya değer..Vatanda S30 1100 lere kadar inmişti yine iner bence onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 4 Ekim 2011; 9:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

tx-42u30e 1000 tl olsun alıyım artık kur tırmanıyoo düşsün artık yeter para biriktiriyom artık kenara üç-beş cami önleri (cumaları iyi para çıkıyoo) filan

şaka bi yana artık bi kampanya yakalasamda alsam şu tvyi arkadaşa bekleyemdi 1299 tl ye aldık ben 1000 tlye almak istiyorum inş alırım bütçem o kadar panasoniz duy sesimi

cemre 16:

U30 alma derim neredeyse aynı fiyat S30 çok daha iyi U30 da usb den medya desteği ve lan portu yok bu iki özellik için S30 almaya değer..Vatanda S30 1100 lere kadar inmişti yine iner bence onu al

UYARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞUNU TELEFONA YAZIYIM KARIŞTIRIYORUM BAZEN BODOSLOMA dalıp alabilirdim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

ben bilgisayara bağlayacağım. bir yerde plasmaların iyi olmadığı söyleniyordu bu konuda. lcd ler bilgisayara bağlamak için daha mantıklıymış.

birde 1500 liraya kadar 100 hz 42" full hd lcd tavsiye edebilirmisiniz.

ilginç..hadi bilgisayar kötü gösteriyorsa hdım bağlantılı video oynatıcı cihazlardada kötü gösterir... yada ne bağlarsan dışardan....bu kanı çıkar ortaya...

kotu gosterim derken sadece pc bagli iken. 1e1 piksel gostermede lcd daha iyimis

bide 42 lcd 100 hz full hd tv onerebilirmisiniz. tv alicilisi arcelikte 1680 lira uygunmu birde arceligin 100 hz ne kadar guvenilir

• dün bu kampanyanın bitmiş olması gerekiyordu, acaba devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,DLNA,TX-P42ST33E
    1839 tl

PANASONIC FULL HD 106CM PLAZMA TV, 1920X1080, 600 HZ, 5 MIL:1, 4XHDMI, 3XUSB, TX-P42GW30E

1839 tl

anlayamadıgım konu , biri 3D ve ekstra özellikli diğeri sadece full HD AMA aynı fiyat? aradaki farkı söyleyeblirmisiniz??

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42gw30e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-3xusb,-tx-p42gw30e/productdetails.aspx?I_ID=56318

Karakartal vatandaki fiyat politikasını anlamak zor :) ben GW30 u 1519 tl ye turuncu indirimden aldım yani artık ederi 1500-1600 bu tv nin ama ST 33 için 1800 ler normal fiyat şu an için yakında oda 1500 leri görür bu gidişle

Vatandaki kampanyalar aldatmaca,örnek vereyim şuanda Panasonic 50C serisi 1.800 kusur lira yani piyasadaki en pahalı fiyat,bu ürünü şuanda Darty-teknosa v.s yerlerde 1.600-1.700 liraya rahalıkla bulursunuz,şimdi vatana dönersek !

Vatanda bu tv zaten şişilmiş fiyatı sözüm ona indirim oluyor normal fiyatına dönüyor yani Darty yada teknosadaki şuanki fiyatlara,bunun adı aldatmaca başka birşey değil,hem fiyatı şişir hem worldkarttan kazan !

LG 3D 50 incleride bu kıyaslamaya dahil edelim,hepsi vatanda şuan piyasanın nerdeyse en pahalı ürünleri,diğer firmalardan daha ucuza alınabilir,vatan bu ürünlerdede önce fiyatı şişirmiş sonra indirime gidiyor !

Vatan bir kurnazlığı daha,kampanyalı ürünlerde kargo size ait,indirim nerde sormak lazım,vorld kart yoksa indirimde yok,nakit alma şansınız yok,anlayan varsa buyursun !

Size küçük bir soru sormak istiyorum, U-G-V- B u serilerin arasında boğuldum kaldım. Kafam allak bullak oldu. Bana sadece TV lazım :) yok entegre HD receiver, yok medya oynatıcısı dahilmiş, wi-fi vs vs vs . Abicim ben bu özelliklere para vereceğime 3D li panasonic plazma alırım. Şimdi bana ne tavsiye edersiniz? hangi kod üzerinde yoğunlaşmalıyım? Bana Full HD son modelinden plazma lazım, eğer fiyatı uygunsa 3D olursa tadından yenmez.. Receiverimi , blueray oynatıcımı sonra alırım , tadını çıkarırım..
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: behicefe

PANASONIC TX-P42ST33E

Panasonic TX-P42GW30 1599 TL. World 8 taksit

Fiyat : 1.724 TL
    Sizce bu TV bu fiyata alınır mı?

Yurt dışında amazon.de yorumlar biraz negatif gibi. Türkiye'de daha olumlu yorumlar yazılmış.
    Kullananlardan ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

29 EYLÜLDE ki kampanyası Vatanın şimdi ise 2115 TL!!!!!!!!!!!

• Ben şahsen 3D'yi çok sık kullanacak alıcılar haricindekilerin boş yere aradaki yüksek fiyat farkına katlanmalarını sağlıklı bulmuyorum. Neticede bu gözlüklerin fiyatları eklendiğinde ve gözlüklerin ne kadar göz sağlığı / vücut sağlığı için uygun olduğu göz önünde bulundurulduğunda bana kalırsa çıplak gözle izlenebilen daha da önemlisi insan sağlığı açısından problem yaratmayan 3D TV'ler piyasayı domine edene kadar beklenmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

Ben şahsen 3D'yi çok sık kullanacak alıcılar haricindekilerin boş yere aradaki yüksek fiyat farkına katlanmalarını sağlıklı bulmuyorum. Neticede bu gözlüklerin fiyatları eklendiğinde ve gözlüklerin ne kadar göz sağlığı / vücut sağlığı için uygun olduğu göz önünde bulundurulduğunda bana kalırsa çıplak gözle izlenebilen daha da önemlisi insan sağlığı açısından problem yaratmayan 3D TV'ler piyasayı domine edene kadar beklenmeli...

42GT20 kullanıyorum. Hayatımda aldığım en iyi elektronik ürün diyebilirim.

Bir not : 42 inç olanlardan 3D gözlük çıkmıyor. Gözlük tanesi 300 TL civarında. 42 ile 46" arasında 500 Tl fiyat farkı var ve içinden 2 adet 3D gözlük çıkıyor. Yani hem 46 alıyorsunuz hem 2 gözlük var içinde.
    Almayı düşünenlere hatırlatmak isterim.

• arkadaşlar bu televizyonun uydu performansı nasıl,dsmart modül kullanılabiliyormu,kanal geçişleri ortalama bir uydu alıcısına göre nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

arkadaşlar bu televizyonun uydu performansı nasıl,dsmart modül kullanılabiliyormu,kanal geçişleri ortalama bir uydu alıcısına göre nasıl.

Bunu bende merak ediyorum, mesela next mini hd uydu alıcısıyla ya da bir başkasıyla kıyasladığınızda?..
  • kısa sureli denemis birisi olarak (dsmart sd uydu ile kullanıyorum cogunlukla )

dsmart modul ile televizyonun kendi uydu alıcısını kullanabiliyorsunuz,, kanal gecis hızları orta seviyede ve harici uydu alıcılarında yapılabililen key biss girme islemleri yok sadece sifresiz kanalları seyredebiliyorsunuz ntv trt 1 gibi maç yayınlarındaki sifreyi cozme özelliği yok yani

görüntü kalitesi coğu cihazla aynı ,, sd ve hd de dsmart cihazımla aynı hatta hd ler biraz daha iyi diyebilirim

kanal silme tasıma isleri biraz degisik gelebilir alısmak biraz zaman istiyor ama kanalları sıraya sokunca bi daha uğrasmıyorsunuz

kısaca yabancı maç seven biri iseniz d smart modulle yada sadece sıfresiz kanallar yeter diyorsanız gayet güzel is görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 6 Ekim 2011; 10:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

kısa sureli denemis birisi olarak (dsmart sd uydu ile kullanıyorum cogunlukla )

dsmart modul ile televizyonun kendi uydu alıcısını kullanabiliyorsunuz,, kanal gecis hızları orta seviyede ve harici uydu alıcılarında yapılabililen key biss girme islemleri yok sadece sifresiz kanalları seyredebiliyorsunuz ntv trt 1 gibi maç yayınlarındaki sifreyi cozme özelliği yok yani

görüntü kalitesi coğu cihazla aynı ,, sd ve hd de dsmart cihazımla aynı hatta hd ler biraz daha iyi diyebilirim

kanal silme tasıma isleri biraz degisik gelebilir alısmak biraz zaman istiyor ama kanalları sıraya sokunca bi daha uğrasmıyorsunuz

kısaca yabancı maç seven biri iseniz d smart modulle yada sadece sıfresiz kanallar yeter diyorsanız gayet güzel is görür

Cevap için teşekkúrler

• quote:

quote:

quote:

quote:

PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,DLNA,TX-P42ST33E
    1839 tl

PANASONIC FULL HD 106CM PLAZMA TV, 1920X1080, 600 HZ, 5 MIL:1, 4XHDMI, 3XUSB, TX-P42GW30E

1839 tl

anlayamadıgım konu , biri 3D ve ekstra özellikli diğeri sadece full HD AMA aynı fiyat? aradaki farkı söyleyeblirmisiniz??

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42gw30e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-3xusb,-tx-p42gw30e/productdetails.aspx?I_ID=56318

Karakartal vatandaki fiyat politikasını anlamak zor :) ben GW30 u 1519 tl ye turuncu indirimden aldım yani artık ederi 1500-1600 bu tv nin ama ST 33 için 1800 ler normal fiyat şu an için yakında oda 1500 leri görür bu gidişle

Vatandaki kampanyalar aldatmaca,örnek vereyim şuanda Panasonic 50C serisi 1.800 kusur lira yani piyasadaki en pahalı fiyat,bu ürünü şuanda Darty-teknosa v.s yerlerde 1.600-1.700 liraya rahalıkla bulursunuz,şimdi vatana dönersek !

Vatanda bu tv zaten şişilmiş fiyatı sözüm ona indirim oluyor normal fiyatına dönüyor yani Darty yada teknosadaki şuanki fiyatlara,bunun adı aldatmaca başka birşey değil,hem fiyatı şişir hem worldkarttan kazan !

LG 3D 50 incleride bu kıyaslamaya dahil edelim,hepsi vatanda şuan piyasanın nerdeyse en pahalı ürünleri,diğer firmalardan daha ucuza alınabilir,vatan bu ürünlerdede önce fiyatı şişirmiş sonra indirime gidiyor !

Vatan bir kurnazlığı daha,kampanyalı ürünlerde kargo size ait,indirim nerde sormak lazım,vorld kart yoksa indirimde yok,nakit alma şansınız yok,anlayan varsa buyursun !

Size küçük bir soru sormak istiyorum, U-G-V- B u serilerin arasında boğuldum kaldım. Kafam allak bullak oldu. Bana sadece TV lazım :) yok entegre HD receiver, yok medya oynatıcısı dahilmiş, wi-fi vs vs vs . Abicim ben bu özelliklere para vereceğime 3D li panasonic plazma alırım. Şimdi bana ne tavsiye edersiniz? hangi kod üzerinde yoğunlaşmalıyım? Bana Full HD son modelinden plazma lazım, eğer fiyatı uygunsa 3D olursa tadından yenmez.. Receiverimi , blueray oynatıcımı sonra alırım , tadını çıkarırım..
    Teşekkürler

Tavsiye haddime değil ama en güzel çıkış yolunuda bulmuşsunuz !

Piyasada 1000 Liraya rahatlıkla bulabileceğin Lcd Panasonic L42U2E full hd tv bulabilirsin,L42U30e ledleri var,L42u3E lcd sanıyorum 1200 liralara var !

Yazdığım tvler ise Ips Alpha paneldir diğerleride,bazıları iddia edebilirler bu tvler ips alpha değil bende iddia ediyorumki Japonya Himeji fabrikasında üretilen panellerdir Çekoslavkyada montajlanırlar !

U30E biraz pahalı gelebilir çunki bir çok donanım özelliği var ama bahsettiğim alt üretimi Vatanda 1099 liraya satılmıştı,üst modeldinden çok daha az donanım sunuyor elbetteki ama zaten önemli değil demişsin !

LG PW serisi var 3D özellikli 1500 liralara bulabilirsin Hd ready bir modeldir ama fena değil,sadece 3D olduğu için yazdım,2 gözlükte hediye veriyorlar o fiyata !

Panasonic C3 modeli var 50 inc 1500 liraya rahatlıkla bulabilirsin HD ready modeldir,donanım olarak zayıftır ama tv amaçlı kullanacaksan beğenebilirsin !

Diğer türlü şahsen sallama değerlerle satılan panellere bo yere para vermem,50 hrtz 600 hrtz bana birşey ifade etmez,240-120 grtzlik panellere lafım yok,bunlar akıllı sinyal özelliğine sahiptirler ama pahalı ve üst sınıf modellerdir,diğerlerinin hemen hemen hepsi 50 hrtz üzerinden gelen sinyali algılarlar !

3D paneller haric,bunlardada IFC özelliği var bazen bu özellik can sıkıcı bir halde alabiliyor,kanala göre seçim yapmak zorunda kalırsınız !

Panasonic S30 Plazma ucuza bulursun görüntü olarak çok iyi ama malesefki kontrast olarak yetersiz ama yinede alınabilir bir panel en azından nurn in olayı yaşamazssınız oixsel orbiter özelliği mevcut,sen alırmısın dersen düşünürüm derim ama iyi bir paneldir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 5 Ekim 2011; 19:02:06 >

• yeni nesil de olsa bu plasmada uzun süreli kalan logonun iz bıraktığını ev elektroniği bölümündeki bu modelin başlığında okudum. ayrıca plasmanın lcd ve hele led lere göre aşırı elektirik tüketim sarfiyatı var, ısınma da cabası. ama tabi görüntü kalitesi, özellikle siyahlardaki performansı da artıları diyelim.

ablama hediye etmek için bir tv alacağım ve samsung 40D5000, philips 40pfl5606 ve bu model panasonic plasma arasında kaldım. karşılaştırma tabi biraz garip oldu çünkü biri plasma, diğer ikisi led ama kafam da karıştı. fiyatlar aynı sayılır.
    galiba led olanlardan birini tercih edeceğim.
  • Led alacaksanız Edge Ledleri tercih etmeyin,düz modellere bakın,nacizane tavsiyem !

Enerji tüketimi aslında biraz farklı yeni nesil plazmalar lcdlerle aynı nerdeyse hatta biraz daha avantajlılar yaklaşık 90w bir tüketimleri var bazı lcdlerde ise 160 w kata tüketim olabiliyor LG LD serileri gibi,plazmaların ısınması doğrudur ama lcdlerden zeki cihazlardır diyebilirim :)

Lcd devamlı aynı enerji tüketimi yaparken Plazmalar gelen ışığa karşı pixsellerin kendilerini kapatma özellikleri var,yani bir yerde enerjiyi gelen ışığın oranında kullanıyor dersek yanlış olmaz !
  • quote:

Led alacaksanız Edge Ledleri tercih etmeyin,düz modellere bakın,nacizane tavsiyem !

Enerji tüketimi aslında biraz farklı yeni nesil plazmalar lcdlerle aynı nerdeyse hatta biraz daha avantajlılar yaklaşık 90w bir tüketimleri var bazı lcdlerde ise 160 w kata tüketim olabiliyor LG LD serileri gibi,plazmaların ısınması doğrudur ama lcdlerden zeki cihazlardır diyebilirim :)

Lcd devamlı aynı enerji tüketimi yaparken Plazmalar gelen ışığa karşı pixsellerin kendilerini kapatma özellikleri var,yani bir yerde enerjiyi gelen ışığın oranında kullanıyor dersek yanlış olmaz !

çok doğru tespit.
  • Darty de bir plazmada kampanya yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

Darty de bir plazmada kampanya yapmış

U Serisi nasıldır acaba?
    V arıyorum ama fiyatları uçuyor.
  • U serisi S serisine göre biraz daha iyi,Panasonic biraz enteresanlaştı sözüm ona S serileri daha üst paneller ama özelliklere bakınca U serilerinde resim kalitesi çok daha iyi !

V serisi demişsin bu seriyi onla kıyas yapma,arada fark çok ama çok fazla,U serisi kısıtlı paneldir,donanım ile işin varsa bu tv sadece tv izlemek için !
  • quote:

U serisi S serisine göre biraz daha iyi,Panasonic biraz enteresanlaştı sözüm ona S serileri daha üst paneller ama özelliklere bakınca U serilerinde resim kalitesi çok daha iyi !

V serisi demişsin bu seriyi onla kıyas yapma,arada fark çok ama çok fazla,U serisi kısıtlı paneldir,donanım ile işin varsa bu tv sadece tv izlemek için !

+1

V serisi tuzlu geldiyse G serisine bak 50 inç'i 2250 liraları görüyor teknosa kampanyalarında. U serisi alacaksan da illa Panasonic alman gerekmez. Samsung 51D550 u serisi ile benzer görüntü verir yansıma olarak ve de yan özellikler olarak daha başarılıdır, ekranı 1 inç de olsa daha büyüktür ve en önemlisi Full HD bir 3D tv'dir. U serisine ben olsam Full HD 3D samsung plazma parasına yakın para vermem. Yalnız nedense şu sıralar pek rastlamıyorum 51d550 modeline teknoloji marketlerde. Bulabilir misin bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.