Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GW30 1599 TL. World 8 taksit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andy1

Plazma alacaksanız,U serisinden,- serisinden Samsung D 490 serilerini almayı en sona bırakın,bunlar özellikle Samsung pdp paneldir yani pixsel riski çıkabilir,bu sebeblede 51 inc fiyatı dahi çok düşüktür düşük diyorsam+2 gözlük parasınıda hesaba katarsanız aslında pahalıdır !

Şuanda alınabilecek,ucuz Plazma derseniz,Panasonic S serisinden aşağı bakmayın,S serisi ve üzeri neo plazmalardır yani fosfor oranları iyileştirilmiş ürünlerdir !

Bu serilerin Lcdlerini alın derim çunki gerçekten çok iyi panellerdir,özellikle U serileri SD yayın izleyenler için tam bir keyif oluşturur,piyasalardaki jgaiies özelliği en iyi ürünlerden diyebilirim,rahalıkla 1.000-1.200 liralara bulabilirsiniz,Led inanın HD görüntüde nerdeyse aynıdır !

Panasonic sözcüsü değilim,elbetteki diğer markalarında serileri var ama malesefki pahalılar,ben ucuz ve kaliteli olanları yazdım !

LG 850-950 serileri harika ama fiyatlar malesef çok yüksek,Samsung zaten üst serileri Türkiyede yok,Sharp-Hitachi-Toshiba ürünleri yok,kalanların iyilerini yazmaya çalıştım !

SD yayın izleyenler için U serisini tavsiye etmişsiniz, fiyat bakımından mı bunu tavsiye ettiniz? Bir de G serisini çok övüyorlar heryerde, SD yayınlarda hangisi daha iyidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Plazma alacaksanız,U serisinden,- serisinden Samsung D 490 serilerini almayı en sona bırakın,bunlar özellikle Samsung pdp paneldir yani pixsel riski çıkabilir,bu sebeblede 51 inc fiyatı dahi çok düşüktür düşük diyorsam+2 gözlük parasınıda hesaba katarsanız aslında pahalıdır !

Şuanda alınabilecek,ucuz Plazma derseniz,Panasonic S serisinden aşağı bakmayın,S serisi ve üzeri neo plazmalardır yani fosfor oranları iyileştirilmiş ürünlerdir !

Bu serilerin Lcdlerini alın derim çunki gerçekten çok iyi panellerdir,özellikle U serileri SD yayın izleyenler için tam bir keyif oluşturur,piyasalardaki jgaiies özelliği en iyi ürünlerden diyebilirim,rahalıkla 1.000-1.200 liralara bulabilirsiniz,Led inanın HD görüntüde nerdeyse aynıdır !

Panasonic sözcüsü değilim,elbetteki diğer markalarında serileri var ama malesefki pahalılar,ben ucuz ve kaliteli olanları yazdım !

LG 850-950 serileri harika ama fiyatlar malesef çok yüksek,Samsung zaten üst serileri Türkiyede yok,Sharp-Hitachi-Toshiba ürünleri yok,kalanların iyilerini yazmaya çalıştım !

SD yayın izleyenler için U serisini tavsiye etmişsiniz, fiyat bakımından mı bunu tavsiye ettiniz? Bir de G serisini çok övüyorlar heryerde, SD yayınlarda hangisi daha iyidir?

U serisi Lcd için geçerli,G serisi neoplasmadır yani yeni nesil üründür fosfor oranları sıkıştırılmış,Panasonicin Üst düzey paneli,U-S serileri ise ekonomik serilerdir !

G20-G30-ST33 elbetteki daha iyidir,siyah seviye en iyi serilerden !

Evet SD yayınlar için U serisi fakat Lcd olarak kast ettim,Plazma alacaksanız üst model S serisi alın derim,gerçi S serisi Lcdlerde mevcut ama hala satılıyormu bilmiyorum Teknosada vardı bir ara,sanıyorum 1.100 lira gibi birşeydi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 30 Eylül 2011; 13:08:25 >

• özellikler süper ama kasası çok kaba geliyor. bugün darty'deydim ve stok var, 3 ekimde bitiyor kampanya. yeni nesil plasma için iyi fiyat.
  • quote:

andy1 panasonic plazma alacağım biraz kafam karıştı bana panel olarak hangi model tavsiye adersin.tvde her türlü özellik olsun diye bir arayışta değilim.kulanmadğım özelliklerede para vermek istemiyorum.

3d kulanmayacağım.
    tv de internette işime yaramıyacak.
    usb den hdd kayıtta ilgilenmiyorum.
    içinde dahili uydu alıcısıda olmasın.

full hd ve usb den film seyretmek için en iyi model hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_21 -- 1 Ekim 2011; 16:10:34 >

• Bütçeniz uygunsa şu an dartyde uygun fiyat GW 30 özellikte var güzellikte :) unutmayınız bu model daha 2 ay önce 2000 tl üzeriydi..

Hatta TV için 2000 civarı ayırmışlardansanız bence ST33 alın ne işime yarar 3D demeyin D li bir film izleyin bakın göreceksiniz :)

Yok ben sade bir Tv isterim diyorsanız S30 idealdir üstelik çokta sade değil wi fi ready ve medya oynatma özellikleri var zaten

Not: USB den film izleme olayında tüm modellerde sıkıntı var..Yani her formatı gösterecek alt yazı sorunu yaşamam demesin kimse çünkü yaşanıyor..Tüm bunları aşmak isteyenlerin yapacağı harici bir medya oynatıcı almak (100-200tl arası kırk çeşit formatı destekleyen modeller var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Bütçeniz uygunsa şu an dartyde uygun fiyat GW 30 özellikte var güzellikte :) unutmayınız bu model daha 2 ay önce 2000 tl üzeriydi..

Hatta TV için 2000 civarı ayırmışlardansanız bence ST33 alın ne işime yarar 3D demeyin D li bir film izleyin bakın göreceksiniz :)

Yok ben sade bir Tv isterim diyorsanız S30 idealdir üstelik çokta sade değil wi fi ready ve medya oynatma özellikleri var zaten

Not: USB den film izleme olayında tüm modellerde sıkıntı var..Yani her formatı gösterecek alt yazı sorunu yaşamam demesin kimse çünkü yaşanıyor..Tüm bunları aşmak isteyenlerin yapacağı harici bir medya oynatıcı almak (100-200tl arası kırk çeşit formatı destekleyen modeller var )

Merhaba.

Şu an iş yerindeyim o yüzden araştırma şansım pek yok.

Bu ST33 de 3D nasıldır.

Yani özel gözlük mü gerekiyor. O 200 lira falan olanlardan. Yoksa şu sinemalardaki yeni nesillerden ( eski nesiller bilet ücretine kira bedeli olarak konuyordu. Pahallıydılar ) mi. 2TL ye alabiliyorsunuz, polarize gözlükler. ( Yanlış anlama olmasın yine de yazayım. Mavi - Yeşil olanlardan değil. )

Ya da ( ona hiç ihtimal yok ta maksat soru olsun, merak edenler faydalansın ) gözlüksüz 3D falan mı?

• Valla fiyat süpermiş yani 42G15 kullanıyor olmasaydım 1 sn bile beklemez alırdım...

Öte yandan LCD ve LED TV lerin sulu boya gibi yapmacık görüntülerindense istediği kadar parlasın Panasonic Plazma alırım her türlü... Benim salonda TV nin solunda 2 metre den az uzun pencere mevcut koltuk tv karşısında; bu pozisyonda parlama konusunda ciddi rahatsızlık hissetmedim...

Dediğim gibi olsa da farketmez güzdüz tv doğru dürüst izlemiyoruz zaten akşamları film izlerken maç izlerken görünen görüntü muhteşem... Plazma şöyle böyle diyenlere kanmayın... Hele hele Samsung'un 2. sınıf öğrencilerimin yaptığından beter sulu boya renkli görüntüsüne hiç kanmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 2 Ekim 2011; 12:02:06 >
  • Plazmalarda,C ve U serisi bakın şahsi fikrimdir ben almam,kendimce sebeblerim var,ve enteresandır Türkiyede inanılmaz pahalılar !

S30 lcd ve S30 plazma diye sorarsanız S30 lcd derim,donanım olarak çok daha iyi ve kullanışı çok daha rahat,S30 plazmada vga giriş yok S30 lcdede mevcut,kaldıki SD yayınlarda her ikiside çok iyi resim kalitesine sahip,S30 plamanın avatajıpixsel orbiter özelliğinin bulunması,yani burn in olayına kafaya takmıyorsunuz !

Lcd ve Plazmadaki en bariz fark kontrast,ilk kullananlar için fazla bir şey fark ettirmeyecektir ama Plazmada renkler daha canlı,Lcd ise biraz ayarlarla oynamalısınız,dinamik mod ve serin seçimi gibi,ayrıca ekran seçimini tv olarak yapın bana göre daha iyi resim veriyor ve bazı ayarlara ulaşmak daha kolay !

Türkiyede anlayamadığım şey,U-C samsung D,Lg P kısaca Hd ready ürünler inanılmaz pahalılar,şahsen almam,kaldıki pdp panel yani ucuz ürünler maliyet olarak bahsediyorum ama dedim ya Türkiyede inanılmaz pahalı !

Alacaksanız daha doğrusu aceleniz yoksa bu ay sonuna kadar bekleyin,piyasalara yeni seriler girecek,şuanki seriler zaten sene başı ürünler yada halen 2010 serileri satılıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

bugün teknosada ledler ile bu tv'ye yan yana baktım.
    bariz bir şekilde ledler daha aydınlıkken plazmalar daha karanlık geldi.
    hele bir de güneş vurduğunda plazma daha da kararacak gibi duruyor.

Karanlıkta ne olacak? Genelde akşamları loş ışık veya karanlıkta film-tv izlendiğini bir düşünün. Karanlıkta o parlak led ekranın bazı yerleri daha parlak bazı yerleri daha koyu olacak ve film keyfinizin içine edecek. TV'nin hafif sağındaki veya solundaki koltuğa geçip az çaprazdan baktınız mı yine görüntü bozulacak. Plazma kararsa da morarsa da size bu tip led problemleri yaratmaz.

Gw30'da da VGA girişi yok ancak ister sony ister samy olsun herhangibi bir 3d led kullanmaktansa 2d plazma kullanmayı tercih ederim.

• quote:

Plazmalarda,C ve U serisi bakın şahsi fikrimdir ben almam,kendimce sebeblerim var,ve enteresandır Türkiyede inanılmaz pahalılar !

S30 lcd ve S30 plazma diye sorarsanız S30 lcd derim,donanım olarak çok daha iyi ve kullanışı çok daha rahat,S30 plazmada vga giriş yok S30 lcdede mevcut,kaldıki SD yayınlarda her ikiside çok iyi resim kalitesine sahip,S30 plamanın avatajıpixsel orbiter özelliğinin bulunması,yani burn in olayına kafaya takmıyorsunuz !

Lcd ve Plazmadaki en bariz fark kontrast,ilk kullananlar için fazla bir şey fark ettirmeyecektir ama Plazmada renkler daha canlı,Lcd ise biraz ayarlarla oynamalısınız,dinamik mod ve serin seçimi gibi,ayrıca ekran seçimini tv olarak yapın bana göre daha iyi resim veriyor ve bazı ayarlara ulaşmak daha kolay !

Türkiyede anlayamadığım şey,U-C samsung D,Lg P kısaca Hd ready ürünler inanılmaz pahalılar,şahsen almam,kaldıki pdp panel yani ucuz ürünler maliyet olarak bahsediyorum ama dedim ya Türkiyede inanılmaz pahalı !

Alacaksanız daha doğrusu aceleniz yoksa bu ay sonuna kadar bekleyin,piyasalara yeni seriler girecek,şuanki seriler zaten sene başı ürünler yada halen 2010 serileri satılıyor !

işin doğrusu 15 gündür Gw30 u alp almamada teredütler yaşadım.madem yeni seriler çıkacak bi 15 gün daha bekleriz sorun olmaz

• PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,DLNA,TX-P42ST33E
    1839 tl

PANASONIC FULL HD 106CM PLAZMA TV, 1920X1080, 600 HZ, 5 MIL:1, 4XHDMI, 3XUSB, TX-P42GW30E

1839 tl

anlayamadıgım konu , biri 3D ve ekstra özellikli diğeri sadece full HD AMA aynı fiyat? aradaki farkı söyleyeblirmisiniz??

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42gw30e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-3xusb,-tx-p42gw30e/productdetails.aspx?I_ID=56318

• Plazma alınca sürekli bişeylere dikkat etmek lazım sanırım. İyi bir LED almak mesela 40D6000 gibi çok daha mantıklı. Plazmalar bazı yönlerden üstün belki ilerde TV piyasasında sadece plazma teknolojisi olacak ama benim o kadar bekleyecek zamanım yok. Tercih meselesi tabi alacak arkadaşlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

Plazma alınca sürekli bişeylere dikkat etmek lazım sanırım. İyi bir LED almak mesela 40D6000 gibi çok daha mantıklı. Plazmalar bazı yönlerden üstün belki ilerde TV piyasasında sadece plazma teknolojisi olacak ama benim o kadar bekleyecek zamanım yok. Tercih meselesi tabi alacak arkadaşlara hayırlı olsun

Yalnızca Plazmada değil LED ya da LCD için'de dikkat gerekir diyor konuya vakıf arkadaşlar, o yüzden seçiminizi izleyeceğiniz yayını açıp görerek yapın, hangisinin görüntüsü zevkinize hitap ediyorsa onda karar kılın. Neticede takım tutmak kimseye bir şey kazandırmıyor;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,DLNA,TX-P42ST33E
    1839 tl

PANASONIC FULL HD 106CM PLAZMA TV, 1920X1080, 600 HZ, 5 MIL:1, 4XHDMI, 3XUSB, TX-P42GW30E

1839 tl

anlayamadıgım konu , biri 3D ve ekstra özellikli diğeri sadece full HD AMA aynı fiyat? aradaki farkı söyleyeblirmisiniz??

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42gw30e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-3xusb,-tx-p42gw30e/productdetails.aspx?I_ID=56318

Karakartal vatandaki fiyat politikasını anlamak zor :) ben GW30 u 1519 tl ye turuncu indirimden aldım yani artık ederi 1500-1600 bu tv nin ama ST 33 için 1800 ler normal fiyat şu an için yakında oda 1500 leri görür bu gidişle

• quote:

quote:

PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,DLNA,TX-P42ST33E
    1839 tl

1839 tl

Karakartal vatandaki fiyat politikasını anlamak zor :) ben GW30 u 1519 tl ye turuncu indirimden aldım yani artık ederi 1500-1600 bu tv nin ama ST 33 için 1800 ler normal fiyat şu an için yakında oda 1500 leri görür bu gidişle

1 ay daha beklemekte fayda var, kampanyalara kanıp atlamak en mantıklısı.

• tx-42u30e 1000 tl olsun alıyım artık kur tırmanıyoo düşsün artık yeter para biriktiriyom artık kenara üç-beş cami önleri (cumaları iyi para çıkıyoo) filan

şaka bi yana artık bi kampanya yakalasamda alsam şu tvyi arkadaşa bekleyemdi 1299 tl ye aldık ben 1000 tlye almak istiyorum inş alırım bütçem o kadar panasoniz duy sesimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan_seyfic

herkese selam,

devamlı takip ettiğim ve fiyatından dolayı alamadığım bu tv.nin fiyatı bana sıcak geldi. gerçi ben yine alamayacağım ama, en azından bakan varsa faydalansın.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-Televizyon/PANASONIC/TX-P42GW30E-p-55599-c-10.htm

saygılarımla

DVB-C HD destekli ürün. Evinde teledünya (kablo tv) şebekesi olanlar conax modülle SD ve HD yayınlarıda receiver olmadan izleyebilir.

• ben bilgisayara bağlayacağım. bir yerde plasmaların iyi olmadığı söyleniyordu bu konuda. lcd ler bilgisayara bağlamak için daha mantıklıymış.

birde 1500 liraya kadar 100 hz 42" full hd lcd tavsiye edebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

ben bilgisayara bağlayacağım. bir yerde plasmaların iyi olmadığı söyleniyordu bu konuda. lcd ler bilgisayara bağlamak için daha mantıklıymış.

birde 1500 liraya kadar 100 hz 42" full hd lcd tavsiye edebilirmisiniz.

ilginç..hadi bilgisayar kötü gösteriyorsa hdım bağlantılı video oynatıcı cihazlardada kötü gösterir... yada ne bağlarsan dışardan....bu kanı çıkar ortaya...
  • quote:

quote:

1839 tl

1839 tl

Vatandaki kampanyalar aldatmaca,örnek vereyim şuanda Panasonic 50C serisi 1.800 kusur lira yani piyasadaki en pahalı fiyat,bu ürünü şuanda Darty-teknosa v.s yerlerde 1.600-1.700 liraya rahalıkla bulursunuz,şimdi vatana dönersek !

Vatanda bu tv zaten şişilmiş fiyatı sözüm ona indirim oluyor normal fiyatına dönüyor yani Darty yada teknosadaki şuanki fiyatlara,bunun adı aldatmaca başka birşey değil,hem fiyatı şişir hem worldkarttan kazan !

LG 3D 50 incleride bu kıyaslamaya dahil edelim,hepsi vatanda şuan piyasanın nerdeyse en pahalı ürünleri,diğer firmalardan daha ucuza alınabilir,vatan bu ürünlerdede önce fiyatı şişirmiş sonra indirime gidiyor !

Vatan bir kurnazlığı daha,kampanyalı ürünlerde kargo size ait,indirim nerde sormak lazım,vorld kart yoksa indirimde yok,nakit alma şansınız yok,anlayan varsa buyursun !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.