Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GW30 1599 TL. World 8 taksit (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teknosa bu hafta gw serilerine turuncu bindirim yaptı arkadaşlar,

50gw30 4.200 TL olmuş

Herhalde piyasadaki en pahalı 50gw30 teknosada
  • Evet neden saçmaladılar anlamış değilim hatta 42 olanı 1899 dan 1990 kusura çıkmış ve yok çekiyor neyseki zamanında kapmışım gw30 u 1519 a
  • yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?;
    http://forum.donanimhaber.com/m_53720328/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53720328
  • 1 televizyonun ilk 300 500 saat kısık ayarlarda ve ekranda sabit logo kalmayacak sekilde ve mümkün olduğunca kısa sürede izlemelisin
    2 led ve lcd ye göre görüntü parlak degildir
    3 plazma kullanması biraz özen ister
    4 palazmanın elektrik tüketimi ledlere göre biraz fazladır 90 130 waat arası (ekomad kapalı)

bu eksilerinin yanında bu fiyat aralıgındaki bütün lcd ve ledlcd lerden kat kat üstündür bana göre

avi ve divx leri sorunsuz alt yazılı izleyebilirsin ama mkv leri seciyor panasonicler
    alt yazı gösterir ve dts sesleri çözer ama alt yazı boyutu yeterince büyük degil ve boyut ayarlama özelliği yok
    dahili hd uydu alıcısı yeterince kullanıslı ama biss sifre özelliği yok maçları izleyemessin ntv de vs

sonuç en düsük sanırım 1400 lü fiyatlara satıldı,, 1500 tl ye kadar parasını sonuna kadar hak eden bir televizyon istanbul bilisimde tv stokta varmı sordunmu ??

• İstanbul bilişim hakkındaki yorumları okudum da, bir anda vazgeçtim. Aynı fiyata, hatta 200-300 lira üstüne bile aynı üründen başka hiçbir sitede yok, hala araştırmaktayım, ama istannbul bilişimden almayacağım belli...

Dahili hd uydu alıcısını tam olarak açıklayabilirmisin alperenugur? bu konu hakkında hiçbişey bilmiyorum, bir uydu antenini televizyona bağlıyoruz ve receiversız izlemeye başlıyoruz, hemde hd kalitesinde.. aynı zamanda şifre kırılmadığı için ücretli maç yayınları izleyemiyorum... doğrumuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoistanbul

İstanbul bilişim hakkındaki yorumları okudum da, bir anda vazgeçtim. Aynı fiyata, hatta 200-300 lira üstüne bile aynı üründen başka hiçbir sitede yok, hala araştırmaktayım, ama istannbul bilişimden almayacağım belli...

Dahili hd uydu alıcısını tam olarak açıklayabilirmisin alperenugur? bu konu hakkında hiçbişey bilmiyorum, bir uydu antenini televizyona bağlıyoruz ve receiversız izlemeye başlıyoruz, hemde hd kalitesinde.. aynı zamanda şifre kırılmadığı için ücretli maç yayınları izleyemiyorum... doğrumuyum?

ÖNCELİKLE KONU HORTLAMIŞ AMA BEN cevap veriyim size isterseniz.. şifre kırma gibi bişey söz konusu değil sadece panasonic bu model televizyonlarında
    biss key denilen özellik desteklenmediğinden ötürü hd kanalları izleyemiyorsunuz ben pan st30e modelini kulanıyorum p42gw30 modelinini muadili artı 3d olan bir tvdir kendileri

g14 panel var sonuçta 2 tv dede bu tv artısı hd uydu alıcısı fakat biss key girilemiyor fakat yeni bir günceleme yapıldımı bilmiyorum..
    tv bu arada medimarkt ta 1399 seviyesini gördü ben ısrarla st33e modelini almak istediğim halde bi türlü olmadı bende st30e aldım metro marketten 1499 tl ye
    memnunum rodaj süreleri göreceli servis 200 saat kullandıktan sonra parlıklık ve kontrast ayarlarını aç dedi..
    sabit kanallarda kalıyormuyum zaten reklama geçiyor değiştiriyoruz sadece 1 kere pc bagladım başkada birşey baglamış birtisi değilim şimdilik

• quote:

İstanbul bilişim hakkındaki yorumları okudum da, bir anda vazgeçtim. Aynı fiyata, hatta 200-300 lira üstüne bile aynı üründen başka hiçbir sitede yok, hala araştırmaktayım, ama istannbul bilişimden almayacağım belli...

gw30 televizyonda dahili hd uydu alıcısı mevcut,, canak antenden gelen kabloyu direk tv takıp dahili uydu alıcısından sifresiz hd ve sd yayınları izleyebilirsin

ntv ve trt deki maçları izlemek için biss key girmek gerekiyor ama panasonicte bu özellikler yok yani sadece sifresiz yayınları izleyebilirsin

paralı platformlardan dsmart modul kart alırsan (dsmartın kendi kanallarını izleyebilirsin )bu durumda da yine trt ve ntv deki maçları izleyemessin

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

quote:

ÖNCELİKLE KONU HORTLAMIŞ AMA BEN cevap veriyim size isterseniz.. şifre kırma gibi bişey söz konusu değil sadece panasonic bu model televizyonlarında
    biss key denilen özellik desteklenmediğinden ötürü hd kanalları izleyemiyorsunuz ben pan st30e modelini kulanıyorum p42gw30 modelinini muadili artı 3d olan bir tvdir kendileri

g14 panel var sonuçta 2 tv dede bu tv artısı hd uydu alıcısı fakat biss key girilemiyor fakat yeni bir günceleme yapıldımı bilmiyorum..
    tv bu arada medimarkt ta 1399 seviyesini gördü ben ısrarla st33e modelini almak istediğim halde bi türlü olmadı bende st30e aldım metro marketten 1499 tl ye
    memnunum rodaj süreleri göreceli servis 200 saat kullandıktan sonra parlıklık ve kontrast ayarlarını aç dedi..
    sabit kanallarda kalıyormuyum zaten reklama geçiyor değiştiriyoruz sadece 1 kere pc bagladım başkada birşey baglamış birtisi değilim şimdilik

cemre16, bende en başta P42ST30E ye bakmıştım, sonra kampanyayı kaçırdım ve fiyat fırladı diye gw30 u keşfettim. ama realde P42ST30E'ler 1500 lira, ve 75 tl hediye çeki veriyor, yani 1425 liraya tekabül ediyor. bu kampanyayıda kaçırmazsam, ki 16 mayısa kadarmış, st30e yi alacam bu haftasonu... kullanan biri olarak fikrini merak ediyorum, fiyat-performans nasıl? bunun yerine bu fiyata tavsiye edeceğin başka bir plazma varmı? ben %99 karar verdim, kullanıcı olarak onay verirsen alıyorum artık çok araştırdım yeter :)

• BEN ÇOK ARAŞTIRDIM HEP AKLIMDA GW30 VARDI
    HD UYDU ALICIM OLDUGU İÇİN ST30E seçtim biss keyde girilebiliyor
    he ben al derim sebebi gayet güzel bir tv görüntüsüde çok şık kaba değil led diye insanlara diyorum sonra şaka şaka diyorum görüntüsüne bakan hayran
    işte ilk 200 saat önemli diyorlar ben dikkat ediyorum zaten ders çalıştırmaktan az izliyorum...

güzel fiyat bence ben 1499 aldım TEK EKSİ YANI ÇOK İZLEDİĞİNDE TV DEN BİR SICAKLIK GELİYOR E ODA NORMAL BENCE
    gw30 arasındaki tek fark hd uydu alıcı
    bendeki yazılımı güncel geldi.. kullanım saatinede baktı firma zaten dil menüsü geliyorsa ürün teşhir değil..

ben araştırdım çok fazla bi ara lg 42lw4500 almaya karar vermiştim ama iyiki bunu almışım sonuçta hep 3d izlenmiyor..
    trt hd maç özetlerini izliyorum mükemmel görüntü düşün birde ben parlaklık kontras 30 da izliyorum...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.