Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E NeoPlazma yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tv de öle bi özellik olduğunu sanmıyorum kontrol kutudan çıkarken edebilirz.
    mesela bende perşembe günü kurdurdum.kutunun üstünde çok eski bir kaat vardı hangi şubeye gidiceğini belirten.
    onun dışında kutudan çıktıı an yeepp yenii kokuyorduu resmeen
  • Kurulum yarın yapılacak araştırma sonucu şu şekilde ögrenebilcegim söylendi.

SERVİS MENÜSÜNE GİRİŞ ;
    TV'nin yanındaki ses (-) tuşunu basılı tutarken kumandadan üç kez 0 tuşuna basın,
    Birkaç saniye sonra gizli menü açılır.
    2 tuşuna ardından OK e basın,
    Açılan yeni menüden en alt (yazılı olan) satıra gelip, sağındaki boş kutuya geçin,
    Kumandadan MUTE tuşuna birkaç saniye basılı tutunca
    Kullanım saati görürsünüz.

Elinde bu modelden olan arkadaşlar bu anlatılanı uygulayıp sonucu buraya yazabilirlermi?
  • yaptım gayet olduu 72 saat kullanmışım 1 hafta olduu bilgi için teşekkürler.
    ama kapatmasını göstermemşsin bi süre uğraştım exit e basılı tutunca çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

yaptım gayet olduu 72 saat kullanmışım 1 hafta olduu bilgi için teşekkürler.
    ama kapatmasını göstermemşsin bi süre uğraştım exit e basılı tutunca çıktı

dün kurulumdan sonra baktım oldu.Firma bu saat olayını sıfırlayabilir heralde....
    bende o menüden çıkmak için çok ugraştım sonunda sinirlenip prizden çıkarınca kapandı :)
  • gfbslh, öncelikle bilgi için teşekkür ederim, sözkonusu yöntemi bende denedim, bende 75 saat olarak görünüyor,alalı yaklaşık 2 hafta oldu.

bu arada exit düğmesini basılı tuttuğunuzda menüden çıkıyor, kendikendine reset atıyor. tekrar teşekkür ederim.

neoplazma ile normal olaza arasındaki farkları her iki tür tv kullanmış arkadaşlar anlatırlarsa çok makbule geçer.
  • aslında neo plazma olarak geçiyor bu seri
    s30e nin bi üstü zaten gw30 asıl neoplazma ama 500 kaat daha pahalı
    daha ince olması, ekranda parlamayı önleyen artı bi katman bulunması
    bunlar dışında bildiim bir fark yok.

benimde bir sorum olucak ilk aldıımda otomatik olarak uyduya geçiyordu.ama şimdi direk analog anten yayınında tv açılıo ve uyduyu açmama rağmen otomatik geçiş yapmıyor.xbox360 açtığımda analogtan otomatik geçiyor ama uyduya yine geçmiyor.
    fikri olan varmı ??
    heralde çoook karıştırdım makinayı
    ayrıca çok zor oldu anlatması
  • quote:

benimde bir sorum olucak ilk aldıımda otomatik olarak uyduya geçiyordu.ama şimdi direk analog anten yayınında tv açılıo ve uyduyu açmama rağmen otomatik geçiş yapmıyor.xbox360 açtığımda analogtan otomatik geçiyor ama uyduya yine geçmiyor.
    fikri olan varmı ??
    heralde çoook karıştırdım makinayı
    ayrıca çok zor oldu anlatması

bende bu duruma düşmemek için dikkatlice kurcalıyorım :)
    sanırım av modundan tv modunu açılış olarak göstermişsin,kumandanın üstündeki av modunu seçerek deneme yap olmazsa biraz daha ayarlar bölümünü kurcala :)
  • ayarlarla ilgili diğil çünkü açılışı av olarak ayarladım
    scart dan uydu izliyorum kurmaya gelen servis görüntüde tatmin olmazsın hdmi çıkışlı bir uydu bak dedi.
    hatta scart altın kaplama bile diğil.bende gittm altın kaplama aldm ama yanlış almışım.
    bi açtım kutuyu uyduya giren tarafı component tv ye giren kısım normal altın scart 15 tl.
    heralde komponentle ilgili bi sorun ama görüntü kalitesinde gerçekten artış oldu.
    bi süre sonra full hd çıkışlı hdmi bağlantılı d smart düşünüyorum fiyatını bilmiorum ama 150 liralık hdmı bağlantılı diğer uydu alıcıları full hd görüntü vermiyormuş !! sadece scart diğil hdmi bağlantısı sunuyor.
  • quote:

ayarlarla ilgili diğil çünkü açılışı av olarak ayarladım
    scart dan uydu izliyorum kurmaya gelen servis görüntüde tatmin olmazsın hdmi çıkışlı bir uydu bak dedi.
    hatta scart altın kaplama bile diğil.bende gittm altın kaplama aldm ama yanlış almışım.
    bi açtım kutuyu uyduya giren tarafı component tv ye giren kısım normal altın scart 15 tl.
    heralde komponentle ilgili bi sorun ama görüntü kalitesinde gerçekten artış oldu.
    bi süre sonra full hd çıkışlı hdmi bağlantılı d smart düşünüyorum fiyatını bilmiorum ama 150 liralık hdmı bağlantılı diğer uydu alıcıları full hd görüntü vermiyormuş !! sadece scart diğil hdmi bağlantısı sunuyor.

Merhaba,

Açılışı av olarak ayarladım derken neyi kastettiniz acaba ?

Bende d-smart ve digiturk var, biri s-video biri scart olarak bağlı, görüntülerden bu şekilde bile memnunum birde hd olsa nasıl olur :)

• Sayın Vatan Bilgisayar Yetkilisi,
    Mağazalarınızda gözüken stok ile gerçek stok birbirini tutmuyor. Mağazada gözüken ürünler gittiğimizde ya olmuyor veya teşhir ürünü oluyor.
    Teyid için Müşteri hizmetlerini aradım 6 kişi bekleyip 1.sıraya çıktıktan sonra "aradığınız için teşekkür ederiz" deyip telefon kapandı.Eğer müşterilerinizin aramasını istemiyorsanız tel.no'da koymayabilirsiniz.
    Müşterilerinize karşı bu tutumunuzun forumlarda paylaşıldığını bilmenizi isterim.
  • menu
    kurulum
    açılış tercihi av

bu şekilde yaptım ama direk analog yayın geliyor.bide tv modu var bide onu seçicem bakalm olucakmı
    walla hd olsa bende merak ediyorum xbox360 oynuyorum az çok bi fikrim var artık
  • az önce pm ile bir arkadaşım bir soru sordu, kendi gözlemlerime göre cevap verdim, ancak birde sizlere sorayım belki bir çözümü vardır (bir umut)

tv'nin parlama sorunu var, ışığa karşı duruyor, ve tavandaki lambalar tv ekranına direk düşüyor, ciddi derecede ekranda parlama oluyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? çözebilirmiyim ?
  • Arkadaşlar merhaba bende forumda okudugum bilgiler sonucunda cumartesi günü p42s30 aldım.bugün servis gelip kurulumu yaptı.Sadece xbox kullanıyorum şimdilik.Bir saat kadar oyun modunda kullandım.Daha sonra güncellemesini yaptım şuanda 1314 kodlu güncelleme mevcut.Yakından bakıldığı zaman bir karıncalanma görüyorum ilk panelim onun için doğal mı bilmiyorum.Umarım 15 20 gün sonra fosforun veriminin artmasıyla düzelecek olan geçici şeylerden biridir :) Forumda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşşekürler.
    Saygılarımla
  • evet aynı sorun bendede war çok yakından bakınca karıncalanma mevcut.
    ama bu olay piksel kaydırıcı ayarından meydana geliyor diye okumuştum.
    bu sorun forumda başka bi kullanıcı tarafındanda anlatılmıştı ama unuttum aratırsan bulabilirsin..
  • bende 42S30 almayı düşünüyorum. işyerimde tv yi pc ekranı olarak kullanacağım. oyun ve film için kullanılacak. masaüstü simgeleri iz bırakır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelatmacas -- 16 Kasım 2011; 18:34:28 >
  • tv yi aldığımdan buyana hiç güncelleştirme yapmadım, bu konuda birkaç sorum olacak.

öncelikle güncelleştirme yapabilmek için tv nin internet bağlantısı kurabilmesi için ek bir aparat almam gerekiyor mu, yoksa wirless ya da eternet kablosu yeterli mi?

günmcelleştirme yapmak bir gereklilik mi, güncelleştirme öncesi ve sonrasında tv de gözle görülür herhangi bir değişiklik oluyor mu, görü,ntğü kalitesi ve performansa bir etkisi var mı?

güncelleştirme işlemi bir risk taşıyor mu?

cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • güncelleme işini bende tam bilmiyorum.
    ayarlardan güncellemeye giriyoruz ordan taratıyoruz,onun dışında internetten olan bir güncellemeden haberdar değilim.
    bende tarattım ama sürüm güncel dedi.

monitör olarak kullanılır ama ekran yanığı bence olma ihtimali var.
    bakımını yaparsan örneğin pc de ekran koruyucu kullanırsan 10 günde 1 ekran yıkaması yaparsan bence hiç bir sorun olmadan kullanabilirsin.
    üşenirsen dediğim gibi ekran yanığı olabilir..
  • BU TV YE TAKIP CALIŞTIRMAK İÇİN(FİLM İZLEME AMACLI) HANGİ USB MEMORY TAVSİYE EDERSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

BU TV YE TAKIP CALIŞTIRMAK İÇİN(FİLM İZLEME AMACLI) HANGİ USB MEMORY TAVSİYE EDERSİNİZ.

bugün media marktan 24.90 tl ye kingston 8gb aldım.
    MPEG-4,AVİ uzantıları deneme şansım oldu sorunsuz açtı.
  • arkadaşlar merhaba
    ben 2006 da samsung 42 e7se plazma almıştım yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum artık yetmiyor popcorn media playerım da var ama tv maksimum 720p yi desteklediği için artık yetmiyor 3d ve 1080p lik filmleride izlemek istiyorum
    geçen hafta plazma arıza yaptı ve servisin biri boardı yandı dedi 450 tl istedi zaten tv nin 2.el değeri 1000 tl bile değilken diğer yetkili servis al gel tv ni mümkün değil dedi o fiyatlara ve asıl ağrızası power suply mış ve 250 tl ye düzeltti niye anlatıyorum servis sahibi ile bayağı bir sohbet ettik adam benim tv yi bir günde teslim etti ve pazar günü benim için servisi açtı.
    gelelim asıl konuya yetkili servis sony samsung lg philips panosonic gibi popüler markaların yetkili servisi yeni bir tv alsam ne tavsiye edersin dediğimde yine plazma dedi panosonic neo plazmalarını en doğal görüntü diye önerdi txp42gw30 u önerdi led lerde ise txl42e30e yi önerdi şimdi yorumlarınızı bekliyorum

daha özellikli led tvler mi neo plazma mı?
    benim için ayrıca içinde dahili hd receiver ve media player bulunduran mkv uzantılarını okuyan mümkünse bluray leri okuyabilien bir tv varmı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.