Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E NeoPlazma yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ESES li

bende sizin gibi 3d led lg nin düşünüyordum. araştırmalarım esnasında plazmaya karar kıldım ve panasonic p42s30e aldım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şimdi bana 42lw4500/5500 le değişelim desen hayatta değişmem. canım 3d filim seyretmek isteyince convert proğramıyla çevirdiğim filimleri anagrif kırmızı mavi gözlükle seyrediyorum. buda yeterli oluyor. sd yayınlarda hakikaten çok güzel. bazı tv kanallarının sd yayınları inan full hd gibi cnbc, tnt, cnn vb yalnız cine5 show yayınlarında bazen bozulmalar oluyor. flas bellekten filim izlemek özellikle full hd olanları tek kelimeyle mükemmel. renkler, kontras bir harika ses çok iyi ekstra ses sistemine ihtiyaç dahi duymuyorum ( evde olduğu halde takma ihtiyacı duymadım). bizde tv seyreden 3 komşumada aynı tv modelinden aldık onlarda çok memnun kaldılar sizde memnun kalırsınız. tek problemim viera connecti çalıştıramamak

Tavsiyeleriniz çok teşekkürler ama ben şuan fpr 3D olayına biraz takmış durumdayım sizin dediğiniz gibi pro. ile covert edip kırmızı mavi gözlükle izlemek 3D de pek tat vermiyor bana
    Aslında şu model baya bi ilgimi çekti fiyatıda fena değil ama ah keşke şu 3d olayıda istediğim gibi olsaydı ..

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

• st33e yi gözü kapalı al hiç düşünme ben deki modelinde üst modeli + s2 uydu alıcılı
  • Merhabalar arkadaşlar,
    ben de bu plazmayı aldım daha bugün kuruldu, hd film falan göz attım, internete falan bağlandım. Şimdilik bir sorun yok, gayet tatminkar. Yalnız bir sorunum var, her açılışta ya da internete bağlanıp tvye geri döndüğümde otomatik modda olduğu için görüntüyü 16:9 göstermek yerine zoom yapıyor. Çözemedim bir türlü bu sorunu.
    Fırsat bulmuşken plazmayı alıp sürecimde burada bana yardımcı oldu pek çok yorum, herkese tecrübelerini aktardıkları için teşekkür ederim.
  • ERHAN KILIÇ
    düşündüğün 3d led lg marka oldukça iyi bir model.bende bunu almadan önce lg lv5500 düşünüyordum ama fiyat olarak oldukça pahalıydı.
    3d izlemek istiyorsun anladığım kadarıyla 3d teknolojisini hiç takip etmedim açıkca çünkü hiiç düşünmedim en iyi led en iyi plazma 3d olmayan diye araştırdım ve sordum.
    bu konuda sana fazla yardımcı olamicam ama panasoniğin o ayarda bi tv si sanırsam 3000 4000 tl arasında modelleri var sanırsam.
    3d lg alman sanırım daha mantıklı olucaktır.
    200 HERZ İSE !!!!!!! AMA
  • Arkadaşlar tv'nin arkasında 255w yazıyo fakat üzerindeki etikette enerji tüketiminde c sınıfı oldugu yazıyo 121w yazıyo.geçen ay elektrik faturası 48tl gelmişti bu ay tvyi 15günde 90saat kullanmışım 105tl geldi.Xbox ile beraber çalışıyo zaten maksimum 15tl fark olur diyodum.Gerçi %10 zamlı bu ayki faturalar ama yinede anlam veremedim.Valla bu elektronik saatlerde hiçbişey anlaşılmıyo zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratözdemir

Arkadaşlar tv'nin arkasında 255w yazıyo fakat üzerindeki etikette enerji tüketiminde c sınıfı oldugu yazıyo 121w yazıyo.geçen ay elektrik faturası 48tl gelmişti bu ay tvyi 15günde 90saat kullanmışım 105tl geldi.Xbox ile beraber çalışıyo zaten maksimum 15tl fark olur diyodum.Gerçi %10 zamlı bu ayki faturalar ama yinede anlam veremedim.Valla bu elektronik saatlerde hiçbişey anlaşılmıyo zaten.

bende geçen ay 210 saat kullandım fark sadece 16 tl bununda sadece tv den olmadığını düşünüyorum. Malum kombiler daha fazla çalışmaya başladı. onun da katkısı var ayrıca geceler daha uzun olduğu için aydınlatma vb de daha fazla kullanıyoruz
  • O elektrik faturalarındaki fark faturaya yansıtılan başkasının kaçak kullandığını namuslu vatandaşa kakan zihniyetdir..faturada bak KK bedeli die bir kısım var işte onu tüm vatandaşlara çakmaya başladılar ondandır..
  • bu kadar fark olmaz ..çok çok 5 yada 10 tl fazla gelir..oda o seyir zevki için değer.....
  • 125 wat eco modunda
    dinamik modda 190 watt civarı yakıcaktır xboxta hesaba katarsan günde 3 5 saat oynasan fark eder tabiki.
    50 gelse normalde 80 85 gelmesi normal olabilir..
    heleki bana 3 aydan fazla süredir elektirk faturası gelmiyor arayıp sorucam artık nye bana uğramıyorsunz diye
  • arkadaşım öle 50 iken 85 tl gelmez yanlış bilgi vermeyelim....heleki bu neoplasma ... günde 6 saat izlesen bile gelmez.. çok çok max 10 yada 15 tl fazla gelir..
  • xbox ps3 de az elektirk yakmaz.yanlız 6 saat tv 6 saat xbox yada ps3 oynarsan hatrısayılır bir fatura farkı gelir tabiki.5 10 kaatlada kurtulamazsın
    bana göre 25 lira gibi fark gelir
  • neo plasma 42s30e almayı düşünüyorum vatanda kampanyayı bekliyorum .. herhangi bir sorunla karşılaşan var mı hem vatan yönünden hemde tv yönünden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil07

neo plasma 42s30e almayı düşünüyorum vatanda kampanyayı bekliyorum .. herhangi bir sorunla karşılaşan var mı hem vatan yönünden hemde tv yönünden...

yaklaşık 3 senedir vatandan alışveriş yapıyorum hiç bir sıkıntım olmadı. (internetten alışveriş yapmadım)
    aldıgım ürünler
    nokia 6300
    asus laptop
    nokia c6 01
    P42S30E

40 gündür kullanıyorum tv'yi görüntü ve sesinden son derece memnunum vatanda şuanda 1300tl indirime girdiginde olacagı fiyat 1150 cıvarında olur.
    ben 1300tl 10 taksitle almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil07

neo plasma 42s30e almayı düşünüyorum vatanda kampanyayı bekliyorum .. herhangi bir sorunla karşılaşan var mı hem vatan yönünden hemde tv yönünden...

vatandan hem mağaza hemde sitesinden yıllardır alış veriş yaparım bir problemle karşılaşmadım.
  • 1 haftadır s 30e kullanıyorum vatan internetten aldım.alet çok güzel, 1130 tl tek çekim bonusla aldım.tavsiye ederim
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • tv yi kullandıkça gözle görünür bir görüntü netliği ortaya çıktı. durumun nedenini bilmiyorum, ama sanki tv deki renk kontrastları daha belirgin ve canlı hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperfan

tv yi kullandıkça gözle görünür bir görüntü netliği ortaya çıktı. durumun nedenini bilmiyorum, ama sanki tv deki renk kontrastları daha belirgin ve canlı hale geldi.

plazma tv araba gibidir belli bir süre motor açılır ya benzer durum sözkonusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Orijinalden alıntı: casperfan

tv yi kullandıkça gözle görünür bir görüntü netliği ortaya çıktı. durumun nedenini bilmiyorum, ama sanki tv deki renk kontrastları daha belirgin ve canlı hale geldi.

plazma tv araba gibidir belli bir süre motor açılır ya benzer durum sözkonusu :)

Hocam bu motorun açılma süresi nedir acaba? Çok mu sürer?
  • neplazmalar esi crtlerden demifazla elektrik harcamaktalar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.