bizde heves diyoruz ama.. plazmada burn sorunu,fan sorunu,bandig çizgi rodaj bilmemne...tv ye mi bakıcaz hizmetmi edecez tv ye..alalı m bir led yaşamayalım bunların hiç birini..plazma gerçekten çok rsikli gibi geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: buzvesu
quote:
Orijinalden alıntı: VirtualFrog
quote:
Orijinalden alıntı: casperfan
tv yi kullandıkça gözle görünür bir görüntü netliği ortaya çıktı. durumun nedenini bilmiyorum, ama sanki tv deki renk kontrastları daha belirgin ve canlı hale geldi.
plazma tv araba gibidir belli bir süre motor açılır ya benzer durum sözkonusu :)
Hocam bu motorun açılma süresi nedir acaba? Çok mu sürer?
Hızlı sürenler yani günde 24 saat açık kalırsa TV 1 aya kalmaz biter :)
Ya bu ürün yani ST30E ilgilendiğim 4 üründen biri hatta 1. sıradaki üründü. Ancak ekim aylarında 1149TL'ye aldım yazınca arkadaş, ben şimdi 1599Tl asıl vereyim ona :) Hay allah.
quote:
Orijinalden alıntı: ARCadaS
Ya bu ürün yani ST30E ilgilendiğim 4 üründen biri hatta 1. sıradaki üründü. Ancak ekim aylarında 1149TL'ye aldım yazınca arkadaş, ben şimdi 1599Tl asıl vereyim ona :) Hay allah.
St50 çıkmış 1869.tl. Bu saatten sonra 30 serisi alınmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Emphire
quote:
Orijinalden alıntı: ARCadaS